ΚΕΕΔ - Κέντρο Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων
Παρουσιάζομαι την 10/11 και θέλω μετα το κέντρο να πάω Έβρο μιας και απο εκεί είμαι. Αν δηλώσεις Έβρο σε στέλνουν σχετικά εύκολα;
Παρουσιάζομαι 8/11 Μεγάλο Πεύκο. Θα ήθελα να ρωτήσω:
1) Θα δώσω αθλήματα ή όχι επειδή παρουσιάζομαι κατευθείαν σε κέντρο ειδικών δυνάμεων ;
2) Πόσες μέρες είναι η βασική μέχρι την ορκομωσία;
3) Ενδιάφερομαι για 35 ΜΚ. Αν με πάρουν (ή όπου αλλού με πάρουν) πόσο διάστημα μετά την ορκομωσία θα κάτσω μεγάλο πεύκο μέχρι να πάρω το χαρτί της μετάθεσης;
Ευχαριστώ
1) Θα δώσω αθλήματα ή όχι επειδή παρουσιάζομαι κατευθείαν σε κέντρο ειδικών δυνάμεων ;
2) Πόσες μέρες είναι η βασική μέχρι την ορκομωσία;
3) Ενδιάφερομαι για 35 ΜΚ. Αν με πάρουν (ή όπου αλλού με πάρουν) πόσο διάστημα μετά την ορκομωσία θα κάτσω μεγάλο πεύκο μέχρι να πάρω το χαρτί της μετάθεσης;
Ευχαριστώ
Αθλήματα δίνεις και αν παρουσιάστεις κατευθειαν στο Μ. Πεύκο , στην συνέχεια είναι περίπου 20 με 22 μέρες ( εξαρτάται) και αφου φύγετε με το καλο , έχετε 5 με 7 μέρες άδεια και αυτό βέβαια εξαρτάται παλι και το λεω αυτο γιατι , η προηγούμενη σειρά ειχε 13 μέρες άδεια, λόγω Υπουργού αμύνης στην μονάδα κατα την ορκωμοσία , απο κει και περα για να πας στην 35ΜΚ δηλώνεις για Κύπρο κατα την περίοδο σου μέσα , αμα σε πάρουν που συνήθως γίνεται , εισαι εντάξει , αμα παλι οχι... ( δραμα , Νάουσα , Ρεντινα η σπανια αλλα γινεται και αυτο σε καποιο νησί λόγω των μεταναστών φετος ) ελπίζω να σε βοήθησα λιγακι , καλη σου θητεία
Παρουσιάζομαι Μεγάλο Πεύκο στις 8 του Νοέμβρη. Μπορώ να πάω τεθωρακισμένα αν έχω τη "δυνατότητα" μετά τη βασική; Αν γίνεται, πας πρώτα Αυλώνα ή κατευθείαν μονάδα; Ποια είναι η πιο κοντινή μονάδα στη Θεσσαλονίκη;
Όχι δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Σε περίπτωση που δεν επιθυμείς να συνεχίσεις στις ΕΔ θα μετατεθείς σε μονάδα του πεζικού.
D.Y.K έγραψε:Όχι δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Σε περίπτωση που δεν επιθυμείς να συνεχίσεις στις ΕΔ θα μετατεθείς σε μονάδα του πεζικού.
Ευχαριστώ για την απάντηση. Και τα τεθωρακισμένα στο πεζικό δεν ανήκουν; Υπάρχουν και άλλες μονάδες που δεν μπορώ να πάω από Μεγάλο Πεύκο; Πχ Πυροβολικό ή κάτι άλλο. Έχει άλλες μάχιμες μονάδες που θα μπορούσα να πάω πλην ΕΔ από Μεγάλο Πεύκο ;
Καλησπερα 8/11 παρουσιαζομαι μεγαλο πευκο αλλα δεν θελω να μεινω ειδικες δυναμεις. θα εχω την ιδια εκπαιδευση που θα εχουν αυτοι που θελουν η εγω θα ειμαι πιο χαλαρα; σε ποσες μερες θα φυγω;
Από ΚΕΕΔ περνάει κλιμάκιο προεδρικής φρουράς και αν ναι πότε;
Ναι θα περάσει τις πρώτες ημέρες της κατάταξής σας.
Κατά την επιλογή των υποψηφίων στο κέντρο μετράνε το ύψος με μεζούρα ή καταλαβαίνουν με το μάτι αν είσαι στο όριο;
Καλησπερα 8/11 παρουσιαζομαι μεγαλο πευκο αλλα δεν θελω να μεινω ειδικες δυναμεις. Θα εχω την ιδια εκπαιδευση που θα εχουν αυτοι που θελουν η εγω θα ειμαι πιο χαλαρα; Σε ποσες μερες θα φυγω;
Η βασική εκπαίδευση είναι ίδια για όλους τους νεοσύλλεκτους ανεξαιρέτως του αν επιθυμούν ή δεν επιθυμούν να παραμείνουν στις ΕΔ. Δεν είναι και τίποτα το τρομερό, μην τρελαίνεσαι.
Ευχαριστώ αδερφέ μου απλά ρωτάω γιατί είμαι λίγο χοντρος
Καλησπέρα,8 Νοεμβρίου παρουσιάζομαι στο μεγάλο πεύκο και επειδή με απασχολεί το που θα μπορώ να φυλάω-αποθηκεύω τα πράματά μου θα ήθελα κάποιος γνώστης να μου πει γενικά τι συμβαίνει, πχ υπάρχουν φοριαμοί που κλειδώνουν με το λουκέτο μου;
Όταν Παρουσιάστηκα πριν 3 χρόνια δεν είχε φοριαμούς. Τα πράγματά σου θα τα έχεις στην βαλίτσα/σακβουαγιάζ σου όπως τα έφερες. Μπορείς να βάλεις μερικά πράγματα και στο λουκάνικο που θα σου δώσουν, και το οποίο Μπορεί να κλειδώσει με λουκέτο. Το λουκάνικο πάντως δεν βολεύει για εύκολη πρόσβαση.JimiSS έγραψε:Καλησπέρα,8 Νοεμβρίου παρουσιάζομαι στο μεγάλο πεύκο και επειδή με απασχολεί το που θα μπορώ να φυλάω-αποθηκεύω τα πράματά μου θα ήθελα κάποιος γνώστης να μου πει γενικά τι συμβαίνει, πχ υπάρχουν φοριαμοί που κλειδώνουν με το λουκέτο μου;
Πάνω από τις κουκέτες έχει δύο ράφια. Εκεί μπορείς να ακουμπάς πράγματα τη νύχτα αλλά θα τα μαζεύεις το πρωί. Την ημέρα το κάτω ράφι θα είναι άδειο και στο πάνω τα λουκάνικα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες