ΚΕΕΔ - Κέντρο Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
ΣΤ ΕΣΣΟ 2015

Δημοσίευση από ΣΤ ΕΣΣΟ 2015 »

Παρουσιάζομαι την 10/11 και θέλω μετα το κέντρο να πάω Έβρο μιας και απο εκεί είμαι. Αν δηλώσεις Έβρο σε στέλνουν σχετικά εύκολα;
Perseas

Δημοσίευση από Perseas »

Παρουσιάζομαι 8/11 Μεγάλο Πεύκο. Θα ήθελα να ρωτήσω:

1) Θα δώσω αθλήματα ή όχι επειδή παρουσιάζομαι κατευθείαν σε κέντρο ειδικών δυνάμεων ;
2) Πόσες μέρες είναι η βασική μέχρι την ορκομωσία;
3) Ενδιάφερομαι για 35 ΜΚ. Αν με πάρουν (ή όπου αλλού με πάρουν) πόσο διάστημα μετά την ορκομωσία θα κάτσω μεγάλο πεύκο μέχρι να πάρω το χαρτί της μετάθεσης;

Ευχαριστώ
κωστας

Δημοσίευση από κωστας »

Αθλήματα δίνεις και αν παρουσιάστεις κατευθειαν στο Μ. Πεύκο , στην συνέχεια είναι περίπου 20 με 22 μέρες ( εξαρτάται) και αφου φύγετε με το καλο , έχετε 5 με 7 μέρες άδεια και αυτό βέβαια εξαρτάται παλι και το λεω αυτο γιατι , η προηγούμενη σειρά ειχε 13 μέρες άδεια, λόγω Υπουργού αμύνης στην μονάδα κατα την ορκωμοσία , απο κει και περα για να πας στην 35ΜΚ δηλώνεις για Κύπρο κατα την περίοδο σου μέσα , αμα σε πάρουν που συνήθως γίνεται , εισαι εντάξει , αμα παλι οχι... ( δραμα , Νάουσα , Ρεντινα η σπανια αλλα γινεται και αυτο σε καποιο νησί λόγω των μεταναστών φετος ) ελπίζω να σε βοήθησα λιγακι , καλη σου θητεία
Elfi

Δημοσίευση από Elfi »

Παρουσιάζομαι Μεγάλο Πεύκο στις 8 του Νοέμβρη. Μπορώ να πάω τεθωρακισμένα αν έχω τη "δυνατότητα" μετά τη βασική; Αν γίνεται, πας πρώτα Αυλώνα ή κατευθείαν μονάδα; Ποια είναι η πιο κοντινή μονάδα στη Θεσσαλονίκη;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από D.Y.K »

Όχι δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Σε περίπτωση που δεν επιθυμείς να συνεχίσεις στις ΕΔ θα μετατεθείς σε μονάδα του πεζικού.
Elfi

Δημοσίευση από Elfi »

D.Y.K έγραψε:Όχι δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Σε περίπτωση που δεν επιθυμείς να συνεχίσεις στις ΕΔ θα μετατεθείς σε μονάδα του πεζικού.

Ευχαριστώ για την απάντηση. Και τα τεθωρακισμένα στο πεζικό δεν ανήκουν; Υπάρχουν και άλλες μονάδες που δεν μπορώ να πάω από Μεγάλο Πεύκο; Πχ Πυροβολικό ή κάτι άλλο. Έχει άλλες μάχιμες μονάδες που θα μπορούσα να πάω πλην ΕΔ από Μεγάλο Πεύκο ;
nick23
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από nick23 »

Καλησπερα 8/11 παρουσιαζομαι μεγαλο πευκο αλλα δεν θελω να μεινω ειδικες δυναμεις. θα εχω την ιδια εκπαιδευση που θα εχουν αυτοι που θελουν η εγω θα ειμαι πιο χαλαρα; σε ποσες μερες θα φυγω;

3E MOL

Δημοσίευση από 3E MOL »

Από ΚΕΕΔ περνάει κλιμάκιο προεδρικής φρουράς και αν ναι πότε;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Ναι θα περάσει τις πρώτες ημέρες της κατάταξής σας.
3E MOL

Δημοσίευση από 3E MOL »

Κατά την επιλογή των υποψηφίων στο κέντρο μετράνε το ύψος με μεζούρα ή καταλαβαίνουν με το μάτι αν είσαι στο όριο;
nick23

Δημοσίευση από nick23 »

Καλησπερα 8/11 παρουσιαζομαι μεγαλο πευκο αλλα δεν θελω να μεινω ειδικες δυναμεις. Θα εχω την ιδια εκπαιδευση που θα εχουν αυτοι που θελουν η εγω θα ειμαι πιο χαλαρα; Σε ποσες μερες θα φυγω;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Η βασική εκπαίδευση είναι ίδια για όλους τους νεοσύλλεκτους ανεξαιρέτως του αν επιθυμούν ή δεν επιθυμούν να παραμείνουν στις ΕΔ. Δεν είναι και τίποτα το τρομερό, μην τρελαίνεσαι.
Nick23

Δημοσίευση από Nick23 »

Ευχαριστώ αδερφέ μου απλά ρωτάω γιατί είμαι λίγο χοντρος
JimiSS
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από JimiSS »

Καλησπέρα,8 Νοεμβρίου παρουσιάζομαι στο μεγάλο πεύκο και επειδή με απασχολεί το που θα μπορώ να φυλάω-αποθηκεύω τα πράματά μου θα ήθελα κάποιος γνώστης να μου πει γενικά τι συμβαίνει, πχ υπάρχουν φοριαμοί που κλειδώνουν με το λουκέτο μου;
Άβαταρ μέλους
zlatan
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από zlatan »

JimiSS έγραψε:Καλησπέρα,8 Νοεμβρίου παρουσιάζομαι στο μεγάλο πεύκο και επειδή με απασχολεί το που θα μπορώ να φυλάω-αποθηκεύω τα πράματά μου θα ήθελα κάποιος γνώστης να μου πει γενικά τι συμβαίνει, πχ υπάρχουν φοριαμοί που κλειδώνουν με το λουκέτο μου;
Όταν Παρουσιάστηκα πριν 3 χρόνια δεν είχε φοριαμούς. Τα πράγματά σου θα τα έχεις στην βαλίτσα/σακβουαγιάζ σου όπως τα έφερες. Μπορείς να βάλεις μερικά πράγματα και στο λουκάνικο που θα σου δώσουν, και το οποίο Μπορεί να κλειδώσει με λουκέτο. Το λουκάνικο πάντως δεν βολεύει για εύκολη πρόσβαση.

Πάνω από τις κουκέτες έχει δύο ράφια. Εκεί μπορείς να ακουμπάς πράγματα τη νύχτα αλλά θα τα μαζεύεις το πρωί. Την ημέρα το κάτω ράφι θα είναι άδειο και στο πάνω τα λουκάνικα.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες