Προκήρυξη ΕΠΟΠ στην Πολεμική Αεροπορία (2021)
Και ηλεκτρονικά μαθήματα να κάνετε δεν μπορείτε να δώσετε εξετάσεις πάμε παρακάτω
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 8
Έχω κάποιες ερωτήσεις για την ειδικότητα αστυνομικού... Είναι δύσκολο να Πάρει κάποιος αυτήν την ειδικότητα; Επίσης ξέρει κανένας αν έχει πολλές μεταθέσεις; Μπορείς να πας Αθήνα με αυτήν την ειδικότητα;
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 182
Γενικά αεροπορία πας εκεί που θες! Όπου θες! Εκτός ελαχίστων εξεραισεωνAntonisss45 έγραψε:Έχω κάποιες ερωτήσεις για την ειδικότητα αστυνομικού... Είναι δύσκολο να Πάρει κάποιος αυτήν την ειδικότητα; Επίσης ξέρει κανένας αν έχει πολλές μεταθέσεις; Μπορείς να πας Αθήνα με αυτήν την ειδικότητα;
Η ειδικότητα του Αστυνομικού (Αερονόμος) είναι αμετάθετη στην Αθήνα.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Όντως Αθήνα μόνο; Χωρίς μεταθέσεις αλλου; 😳
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Ευχαριστώ politis!
Ναι και υπάγεται απευθείας στο ΓΕΕΘΑ.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Μια χαρά ευχαριστώ, ΔΥΚ ξέρεις Επίσης Ποιες άλλες ειδικότητες είναι αμεταθετες και είναι μόνο Αθήνα όπως ο αστυνομικός;
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 13
Δύκ, ένα θα σου πω! Επειδή σε έχω παρακολουθήσει και σε άλλα αρκετά νήματα, είσαι απ' τους λίγους που θα σχολιάσουν για να πουν κάποια ουσιαστική και χρήσιμη πληροφορία και οι τοποθετήσεις σου εχουν πάντα πολύ ενδιαφέρον. Συνέχισε έτσι φίλε, σε ένα φορουμ φουλ από ψεύτικους τρολλ λογαριασμούς, πάντα παρεμβαίνεις να βοηθήσεις τους άλλους. Μεγάλος μάγκας για μένα, να ξέρεις!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Πέμ Ιαν 28, 2021 6:23 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Παιδια συμφωνα με το λινκ που θα βαλω στο τελος ο ΟΑΣΤΥ χρειαζεται οπως δηποτε και το πτυχιο
-Δίπλωμα Επαγγελματικής Κατάρτισης ΙΕΚ ειδικότητας Στελέχους Ασφαλείας Προσώπων και Υποδομών του τομέα Ασφάλειας;Kαι αν ναι αν κανω τα χαρτια μ με απολυτηριο λυκειου σχετικα καλου βαθμου, αγγλικα επιπεδου prof και ecdl και τις 7 ενοτητες και δεν το εχω λογικα αυτο δεν σε παιρνουν ετσι ή απλα χανεις μορια
http://www.armyvoice.gr/2021/01/prokiryxi-epop-2021-polemiki-aeroporia-prosonta-ana-eidikotita/amp/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=Facebook&utm_campaign=eidiseisvasiko&fbclid=IwAR1EfmGYiTN80566rzt7gOCifevOfZLp0ND5-JC3IMUCrbDE9uGq89E028M
γνωριζει καποιος σχετικα με αυτο;
-Δίπλωμα Επαγγελματικής Κατάρτισης ΙΕΚ ειδικότητας Στελέχους Ασφαλείας Προσώπων και Υποδομών του τομέα Ασφάλειας;Kαι αν ναι αν κανω τα χαρτια μ με απολυτηριο λυκειου σχετικα καλου βαθμου, αγγλικα επιπεδου prof και ecdl και τις 7 ενοτητες και δεν το εχω λογικα αυτο δεν σε παιρνουν ετσι ή απλα χανεις μορια
http://www.armyvoice.gr/2021/01/prokiryxi-epop-2021-polemiki-aeroporia-prosonta-ana-eidikotita/amp/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=Facebook&utm_campaign=eidiseisvasiko&fbclid=IwAR1EfmGYiTN80566rzt7gOCifevOfZLp0ND5-JC3IMUCrbDE9uGq89E028M
γνωριζει καποιος σχετικα με αυτο;
Θα μπορούσε να στείλει κάποιος τα μόρια του 2009?
Δεν αναρτήθηκαν ποτέ τα μόρια της αεροπορίας οπότε δεν θα τα βρεις κάπου.
giorgos_21 έγραψε:
Δύκ, ένα θα σου πω! Επειδή σε έχω παρακολουθήσει και σε άλλα αρκετά νήματα, είσαι απ' τους λίγους που θα σχολιάσουν για να πουν κάποια ουσιαστική και χρήσιμη πληροφορία και οι τοποθετήσεις σου εχουν πάντα πολύ ενδιαφέρον. Συνέχισε έτσι φίλε, σε ένα φορουμ φουλ από ψεύτικους τρολλ λογαριασμούς, πάντα παρεμβαίνεις να βοηθήσεις τους άλλους. Μεγάλος μάγκας για μένα, να ξέρεις!
Να είσαι καλά αδερφέ!
Καλή επιτυχία να έχεις στην προκήρυξη!
Σε ευχαριστώ πολύ DYK!
Καλημέρα σε όλους, τι ειδικότητες μπορώ να δηλώσω με απολυτήριο Γενικού Λυκείου;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες