Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2011)
Καλησπερα σε ολους αφου υπευθηνη δηλωση σου δινουν εκει την αλλη τι την θες απο το βιβλιωπολειο; Και κατι ακομα το υψος το μετρανε την ωρα που καταθετεις τα χαρτια σου; Ευχαριστω
Kαι κατι ακομα που ξεχασα... Μεσα στην αιτηση μου ειπαν αναφερει σχετικα με τα διπλωματα π. Χ... Αν εχεις γ κατηγορια βαλε 1 αν εχεις δ η ε βαλε 2 αν εγω εχω και γ και δ κατηγορια τι θα βαλω διπλα στο κοθτακι αφου μονο ενα νουμερο πρεπει να συμπληρωσουμε?
Kαι κατι ακομα που ξεχασα... Μεσα στην αιτηση μου ειπαν αναφερει σχετικα με τα διπλωματα π. Χ... Αν εχεις γ κατηγορια βαλε 1 αν εχεις δ η ε βαλε 2 αν εγω εχω και γ και δ κατηγορια τι θα βαλω διπλα στο κοθτακι αφου μονο ενα νουμερο πρεπει να συμπληρωσουμε?
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 61
θανοσ έγραψε:Καλησπερα σε ολους αφου υπευθηνη δηλωση σου δινουν εκει την αλλη τι την θες απο το βιβλιωπολειο; Και κατι ακομα το υψος το μετρανε την ωρα που καταθετεις τα χαρτια σου; Ευχαριστω
Kαι κατι ακομα που ξεχασα... Μεσα στην αιτηση μου ειπαν αναφερει σχετικα με τα διπλωματα π. Χ... Αν εχεις γ κατηγορια βαλε 1 αν εχεις δ η ε βαλε 2 αν εγω εχω και γ και δ κατηγορια τι θα βαλω διπλα στο κοθτακι αφου μονο ενα νουμερο πρεπει να συμπληρωσουμε;
1. Μάλλον σε άλλες περιοχές δεν δίνουν
2. Το ύψος το μετράνε εκείνη την ώρα, αν δεν το έχεις σε κόβουν και δεν δέχονται τα χαρτιά σου
3. Θα βάλεις το μεγαλύτερο δηλαδή 2
Με βοηθησαν πολυ οι απαντησεις σου! Ευχαριστω και κατι ακομα τελευταιο μου δοσαν απο την εφορια ενα παραβολο των 10 ευρο και ενα τον 5 ευρο... Αυτο θελει σωστα; Γτ απο την εφορια μου ειπαν οτι δεν βγενει ενα παραβολο των 15 ευρο
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 61
θανοσ έγραψε:Με βοηθησαν πολυ οι απαντησεις σου! Ευχαριστω και κατι ακομα τελευταιο μου δοσαν απο την εφορια ενα παραβολο των 10 ευρο και ενα τον 5 ευρο... Αυτο θελει σωστα; Γτ απο την εφορια μου ειπαν οτι δεν βγενει ενα παραβολο των 15 ευρο
Αυτά θέλει ναι
Καλησπερα και παλι! Λθστε μου μια απορια γτ πραγματικα θα τρελαθω με οσα ακουω! Η υπευθηνη δηλωση γραφει μεσα οτι συναινω στην ηλεκτρονικη επεξεργασια των αναφερομενων στην αιτηση μου στοιχεια... Με απλα λογια οτι επιτρεπω=αποδεχομαι να επεξεργαστουν τα οσα δηλωνω για να ειναι εγκιρη η αιτηση μου σωστα;
Και ξερετε γτ ρωταω γτ καποιοι που θελουν να νομιζουν πως ειναι εξυπνοι κανανε τα χαρτια τους και μου ειπαν πως αυτο που λεει η δηλωση "οτι συναινω στην ηλεκτρονικη"... Σημαινει πως οσοι καταθεσαμε τα χαρτια μας μετα η επιτροπη παει στα σχολεια που αποφοιτησαμε και ζηταει αντιγραφο του πτυχιου μας να δουν αν ειναι αλιθηνο η οχι... ! ΕΛΕΟΣ!
Και ξερετε γτ ρωταω γτ καποιοι που θελουν να νομιζουν πως ειναι εξυπνοι κανανε τα χαρτια τους και μου ειπαν πως αυτο που λεει η δηλωση "οτι συναινω στην ηλεκτρονικη"... Σημαινει πως οσοι καταθεσαμε τα χαρτια μας μετα η επιτροπη παει στα σχολεια που αποφοιτησαμε και ζηταει αντιγραφο του πτυχιου μας να δουν αν ειναι αλιθηνο η οχι... ! ΕΛΕΟΣ!
- handballer
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 53
Ακόμα κ έτσι να είναι τι σε πειράζει; Μήπως υπάρχει λόγοσ?
Λάρισα 2000 χθέσ... Άρα περίπου 2150 σήμερα
Ηρακλειο κρητης 1800+ πριν λιγο την εκανα
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 7
Τελος τα χαρτια. Αναμενουμε αποτελεσματα τωρα. Καλη επιτυχια.
Στειλτε κανα e-mail διαμαρτυριας οπως εγω στο κοντρα για τους συμβασιουχους που παιρνει 3400 να παρει μισους μισους
Μανώλησ έγραψε:Στειλτε κανα e-mail διαμαρτυριας οπως εγω στο κοντρα για τους συμβασιουχους που παιρνει 3400 να παρει μισους μισουσ

nikopaok4 έγραψε:Μανώλησ έγραψε:Στειλτε κανα e-mail διαμαρτυριας οπως εγω στο κοντρα για τους συμβασιουχους που παιρνει 3400 να παρει μισους μισουσκαι ναι πιστευω οτι κατι μπορει να γινει ετσι και να βγει ο παπουτσης και να πει αααααπ μισοι μισοι
χαχαχαχα

- NASOSS
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 3
Φιλε μου δεν το βαλανε στην προκυριηξη το φεκ για να καταλαβουμε ποσο βυσματικη ειναι... 

-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 21
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 16 επισκέπτες