Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
θανος

Δημοσίευση από θανος »

Καλησπερα σε ολους αφου υπευθηνη δηλωση σου δινουν εκει την αλλη τι την θες απο το βιβλιωπολειο; Και κατι ακομα το υψος το μετρανε την ωρα που καταθετεις τα χαρτια σου; Ευχαριστω

Kαι κατι ακομα που ξεχασα... Μεσα στην αιτηση μου ειπαν αναφερει σχετικα με τα διπλωματα π. Χ... Αν εχεις γ κατηγορια βαλε 1 αν εχεις δ η ε βαλε 2 αν εγω εχω και γ και δ κατηγορια τι θα βαλω διπλα στο κοθτακι αφου μονο ενα νουμερο πρεπει να συμπληρωσουμε?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από Greek_Army »

θανοσ έγραψε:Καλησπερα σε ολους αφου υπευθηνη δηλωση σου δινουν εκει την αλλη τι την θες απο το βιβλιωπολειο; Και κατι ακομα το υψος το μετρανε την ωρα που καταθετεις τα χαρτια σου; Ευχαριστω

Kαι κατι ακομα που ξεχασα... Μεσα στην αιτηση μου ειπαν αναφερει σχετικα με τα διπλωματα π. Χ... Αν εχεις γ κατηγορια βαλε 1 αν εχεις δ η ε βαλε 2 αν εγω εχω και γ και δ κατηγορια τι θα βαλω διπλα στο κοθτακι αφου μονο ενα νουμερο πρεπει να συμπληρωσουμε;

1. Μάλλον σε άλλες περιοχές δεν δίνουν

2. Το ύψος το μετράνε εκείνη την ώρα, αν δεν το έχεις σε κόβουν και δεν δέχονται τα χαρτιά σου

3. Θα βάλεις το μεγαλύτερο δηλαδή 2

θανος

Δημοσίευση από θανος »

Με βοηθησαν πολυ οι απαντησεις σου! Ευχαριστω και κατι ακομα τελευταιο μου δοσαν απο την εφορια ενα παραβολο των 10 ευρο και ενα τον 5 ευρο... Αυτο θελει σωστα; Γτ απο την εφορια μου ειπαν οτι δεν βγενει ενα παραβολο των 15 ευρο
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από Greek_Army »

θανοσ έγραψε:Με βοηθησαν πολυ οι απαντησεις σου! Ευχαριστω και κατι ακομα τελευταιο μου δοσαν απο την εφορια ενα παραβολο των 10 ευρο και ενα τον 5 ευρο... Αυτο θελει σωστα; Γτ απο την εφορια μου ειπαν οτι δεν βγενει ενα παραβολο των 15 ευρο

Αυτά θέλει ναι

θανος

Δημοσίευση από θανος »

Καλησπερα και παλι! Λθστε μου μια απορια γτ πραγματικα θα τρελαθω με οσα ακουω! Η υπευθηνη δηλωση γραφει μεσα οτι συναινω στην ηλεκτρονικη επεξεργασια των αναφερομενων στην αιτηση μου στοιχεια... Με απλα λογια οτι επιτρεπω=αποδεχομαι να επεξεργαστουν τα οσα δηλωνω για να ειναι εγκιρη η αιτηση μου σωστα;

Και ξερετε γτ ρωταω γτ καποιοι που θελουν να νομιζουν πως ειναι εξυπνοι κανανε τα χαρτια τους και μου ειπαν πως αυτο που λεει η δηλωση "οτι συναινω στην ηλεκτρονικη"... Σημαινει πως οσοι καταθεσαμε τα χαρτια μας μετα η επιτροπη παει στα σχολεια που αποφοιτησαμε και ζηταει αντιγραφο του πτυχιου μας να δουν αν ειναι αλιθηνο η οχι... ! ΕΛΕΟΣ!
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 53

Δημοσίευση από handballer »

Ακόμα κ έτσι να είναι τι σε πειράζει; Μήπως υπάρχει λόγοσ?
lar88
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από lar88 »

Λάρισα 2000 χθέσ... Άρα περίπου 2150 σήμερα
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από toro »

Ηρακλειο κρητης 1800+ πριν λιγο την εκανα

PILOT
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από PILOT »

Τελος τα χαρτια. Αναμενουμε αποτελεσματα τωρα. Καλη επιτυχια.

Μανώλης

Δημοσίευση από Μανώλης »

Στειλτε κανα e-mail διαμαρτυριας οπως εγω στο κοντρα για τους συμβασιουχους που παιρνει 3400 να παρει μισους μισους
nikopaok4
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από nikopaok4 »

Μανώλησ έγραψε:Στειλτε κανα e-mail διαμαρτυριας οπως εγω στο κοντρα για τους συμβασιουχους που παιρνει 3400 να παρει μισους μισουσ
ΕικόναΕικόναΕικόνα και ναι πιστευω οτι κατι μπορει να γινει ετσι και να βγει ο παπουτσης και να πει αααααπ μισοι μισοι

toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από toro »

nikopaok4 έγραψε:

Μανώλησ έγραψε:Στειλτε κανα e-mail διαμαρτυριας οπως εγω στο κοντρα για τους συμβασιουχους που παιρνει 3400 να παρει μισους μισουσ
ΕικόναΕικόναΕικόνα και ναι πιστευω οτι κατι μπορει να γινει ετσι και να βγει ο παπουτσης και να πει αααααπ μισοι μισοι

χαχαχαχαΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα
Αλεξης

Δημοσίευση από Αλεξης »

Καλη επιτυχια!
... Αν προχωρησει ο διαγωνισμοσ... :(
Άβαταρ μέλους
NASOSS
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από NASOSS »

Φιλε μου δεν το βαλανε στην προκυριηξη το φεκ για να καταλαβουμε ποσο βυσματικη ειναι... Εικόνα
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από δημητρης25 »

Απο εκει το καταλαβες μονο?
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 16 επισκέπτες