Αθλητικές δοκιμασίες για ΕΠΟΠ (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
anastasia
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από anastasia »

Τωρα δεν το μετραω... Απλα παω κ τρεχω μεχρι Να μη μπορω αλλο την επομενη μερα προσπαθω περισοτερο. Τι ειναι η αεροβια προπονηση?
kat

Δημοσίευση από kat »

Και πως δουλευουμε την αυξομειωση ρυθμου; ταχυτητα και μετα χαλαρα και παλι ταχυτητα; πω, ρε τι τραβαμε τα καημενα τα παιδακια!

anastasia
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Κατ τωρα δε μπορουμε να κανουμε και πολλα... Δεν εμεινε χρονος... Αλλα αν μας ξαναχρειαστουν καλο θα ειναι να ξερουμε... Ελπιζω να μην ξαναχρειαστει
kat

Δημοσίευση από kat »

ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΒΡΕ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΞΑΝΑΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΠΟΤΕ. ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ... ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΛΙΩΣΟΥΝ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ! ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙΡΟ ΘΕΛΕΙ! Εικόνα Εικόνα

Εικόνα
anastasia
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Αυτο λεω και εγω... Κ -10 να εχει Τρεις φορες την ημερα θα πηγαινω... Θα κοψω και το τσιγαρο... Τουλαχιστον να αξιζει τον κοπο...
kat

Δημοσίευση από kat »

Συμφωνω αναστασια μου. θα πηγαινουμε και το πολυ πολυ να γινουμε χιονανθρωπακια απο το κρυο. εγω ευτυχως ειμαι φανατικη αντικαπνιστρια! αν καπνιζα κιολας ουτε εναν γυρο δεν θα εβγαζα! να το κοψεις το τσιγαρο αναστασια μου απο τωρα και για παντα! Εικόνα

Εικόνα
anastasia
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Αυτο λιγο δυσκολο αλλα για αυτο το διαστημα ελπιζω κατι να κανω
kat

Δημοσίευση από kat »

Εαν γινει για αυτο το διαστημα... Μετα θα γινει για παντα ! Γιουπι ! Εικόνα

Εικόνα
anastasia
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Μπα χλωμο το κοβω αλλα θα δειξει
kat

Δημοσίευση από kat »

Τα υπολοιπα αθληματα βγαινουν ευκολα; Η σφαιρα που ειναι λιγο χοντρουλα;

aposp
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από aposp »

Τα όρια που έχουν θέσει για κάποιον που αθλείται είναι σχετικά εύκολα να τα πιάσει χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Την σφαίρα προσωπικά την βρίσκω το πιο εύκολο μιας και το μήκος που ζητάει είναι μέτριο για έναν ενήλικα που δεν γυμνάζεται αλλά παράγει σωματική εργασία.
ALEX1990
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από ALEX1990 »

kat έγραψε: Τα υπολοιπα αθληματα βγαινουν ευκολα; Η σφαιρα που ειναι λιγο χοντρουλα;

σφαιρα ριχνω 15μετρα με το ενα χερι... Εισαι να ριξω εγω σφαιρα για εσενα και εσυ να κανεις τις ελξεις για εμενα;ΕικόναΕικόνα
ALEX1990

COACH έγραψε:Φιλε αλεξ, καλητερα θα ηταν να ξεκηνησεις το προγραμμα σου με την αρνητικη ασκηση των ελξεων. Αυτο γινεται μονο σε γυμναστηριο, ρωτα εκει ενα γυμναστη, θα κσεκινησεις με λιγα κιλα και μετα θα ενεβασεις μετα απο δυο βδομαδες θα κανεις ανετα τις ελξεις που κανεις τωρα. Αν δεν καταλαβες ρωτα. Αναστασια για να βγαλεις το 1000ρι θα πρεπει πρωτα να χτισεις την βασικη σου αντοχη. Οπωτε μην πας κανεις 1000 μετρα τα μετρας και απογοιτευεσαι. Ξεκινα με αεροβια προπονηση για δυο βδομαδες και μετα δουλεψε αυξομιωση ρυθμου. Αν θες βοηθεια ρωτα. Ειναι πολυ ευκολο αν γυμναζεσαι σωστα και με προγραμμα...
τι εννοεις αρνητικη ασκηση; Το ρωτησα και Αυτο που με βαλανε να κανω ειναι να περνω φορα να ανεβαινω και να κατεβενω αργα πολυ αργα... Αυτο ειναι;
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 144

Δημοσίευση από illy »

15Μετρα; Πω πω, δωσε τπτ κ σε εμας ρε Αλεξανδρε:-) να υποθεσω οτι πρεπει να εισαι πολυ ψηλος διοτι θυμαμαι ο προπονητης μου ηταν πολυ ψηλος κ το εριχνε τοσο μακρυα!
Dum spiro spero
ALEX1990

illy έγραψε:15Μετρα; Πω πω, δωσε τπτ κ σε εμας ρε Αλεξανδρε:-) να υποθεσω οτι πρεπει να εισαι πολυ ψηλος διοτι θυμαμαι ο προπονητης μου ηταν πολυ ψηλος κ το εριχνε τοσο μακρυα!
πραγματι... Ειμαι Ψηλος! Δυστηχως εχω και παραπανω κιλα Εικόνα Τρεχω τρεχω να χασω τιποτα!
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες