Αθλητικές δοκιμασίες για ΕΠΟΠ (2009)
Τωρα δεν το μετραω... Απλα παω κ τρεχω μεχρι Να μη μπορω αλλο την επομενη μερα προσπαθω περισοτερο. Τι ειναι η αεροβια προπονηση?
Και πως δουλευουμε την αυξομειωση ρυθμου; ταχυτητα και μετα χαλαρα και παλι ταχυτητα; πω, ρε τι τραβαμε τα καημενα τα παιδακια!
Κατ τωρα δε μπορουμε να κανουμε και πολλα... Δεν εμεινε χρονος... Αλλα αν μας ξαναχρειαστουν καλο θα ειναι να ξερουμε... Ελπιζω να μην ξαναχρειαστει
Αυτο λεω και εγω... Κ -10 να εχει Τρεις φορες την ημερα θα πηγαινω... Θα κοψω και το τσιγαρο... Τουλαχιστον να αξιζει τον κοπο...
Αυτο λιγο δυσκολο αλλα για αυτο το διαστημα ελπιζω κατι να κανω
Μπα χλωμο το κοβω αλλα θα δειξει
Τα υπολοιπα αθληματα βγαινουν ευκολα; Η σφαιρα που ειναι λιγο χοντρουλα;
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 1
Τα όρια που έχουν θέσει για κάποιον που αθλείται είναι σχετικά εύκολα να τα πιάσει χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Την σφαίρα προσωπικά την βρίσκω το πιο εύκολο μιας και το μήκος που ζητάει είναι μέτριο για έναν ενήλικα που δεν γυμνάζεται αλλά παράγει σωματική εργασία.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 12
σφαιρα ριχνω 15μετρα με το ενα χερι... Εισαι να ριξω εγω σφαιρα για εσενα και εσυ να κανεις τις ελξεις για εμενα;kat έγραψε: Τα υπολοιπα αθληματα βγαινουν ευκολα; Η σφαιρα που ειναι λιγο χοντρουλα;

-
τι εννοεις αρνητικη ασκηση; Το ρωτησα και Αυτο που με βαλανε να κανω ειναι να περνω φορα να ανεβαινω και να κατεβενω αργα πολυ αργα... Αυτο ειναι;COACH έγραψε:Φιλε αλεξ, καλητερα θα ηταν να ξεκηνησεις το προγραμμα σου με την αρνητικη ασκηση των ελξεων. Αυτο γινεται μονο σε γυμναστηριο, ρωτα εκει ενα γυμναστη, θα κσεκινησεις με λιγα κιλα και μετα θα ενεβασεις μετα απο δυο βδομαδες θα κανεις ανετα τις ελξεις που κανεις τωρα. Αν δεν καταλαβες ρωτα. Αναστασια για να βγαλεις το 1000ρι θα πρεπει πρωτα να χτισεις την βασικη σου αντοχη. Οπωτε μην πας κανεις 1000 μετρα τα μετρας και απογοιτευεσαι. Ξεκινα με αεροβια προπονηση για δυο βδομαδες και μετα δουλεψε αυξομιωση ρυθμου. Αν θες βοηθεια ρωτα. Ειναι πολυ ευκολο αν γυμναζεσαι σωστα και με προγραμμα...
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 144
15Μετρα; Πω πω, δωσε τπτ κ σε εμας ρε Αλεξανδρε:-) να υποθεσω οτι πρεπει να εισαι πολυ ψηλος διοτι θυμαμαι ο προπονητης μου ηταν πολυ ψηλος κ το εριχνε τοσο μακρυα!
Dum spiro spero
-
πραγματι... Ειμαι Ψηλος! Δυστηχως εχω και παραπανω κιλαilly έγραψε:15Μετρα; Πω πω, δωσε τπτ κ σε εμας ρε Αλεξανδρε:-) να υποθεσω οτι πρεπει να εισαι πολυ ψηλος διοτι θυμαμαι ο προπονητης μου ηταν πολυ ψηλος κ το εριχνε τοσο μακρυα!

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες