Επιτυχόντες Ειδικοί Φρουροί (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Διας ftw

Δημοσίευση από Διας ftw »

Στα 3 αρνητικα για τον εαυτο μας τι θα θελοουν αραγε να ακουσουν μπορει καποιος να μ. πει
Opel-gtc
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από Opel-gtc »

GeorgeΛοκ έγραψε:Καλησπερα σε ολα τα παιδια και καλη σταδιοδρομια σε ολους. λυστε μου μια απορια σχετικα με ενα θεμα π δεν εχει διευκρινιστει. σχετικα με τον δεικτη μαζας σωματος. αν εισαι παραπανω απο το 27 π αναφερει η προκυρηξη οντως ισχυει οτι η περιμετρος μεσης δεν πρεπει να ξεπερνα τα 102 εκατοστα και τοτε κρινεσαι ικανος?
Ναι φιλε μου ισχύει

GeorgeΛοκ
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από GeorgeΛοκ »

Ειναι σιγουρο βρε παιδια αυτο; Μην βρεθουμε προ εκπληξεων τελευταια ωρα.
Contractor
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Contractor »

GeorgeΛοκ έγραψε: Ειναι σιγουρο βρε παιδια αυτο; Μην βρεθουμε προ εκπληξεων τελευταια ωρα.
Διάβασε την προκυρηξη το λέει καθαρά
Fotis L

Δημοσίευση από Fotis L »

Αδερφε και Εγώ αυτό το θέμα έχω από τον δηκτη μάζας θ είμαι περίπου στο 28 Ίσως και 27.9 αλλά η Περιφέρεια μου είναι τώρα στο 97 όσο μπορεις ρίξε την περιφέρεια σου
Διας ftw

Ρε παιδια οσο αναφορα για τα 3 αρνητικα και να τους αιτιολογησουμε τι πρεπει να πεις και αν θα πεις καυι το. οποιο δεν θα ακουστει κακο για αυτους ξερει κανεις να απαντησει με ενα παραδειγμα..
Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 232

Δημοσίευση από Slade7 »

driver έγραψε:Τωρα μηκος μετρατε απο το χειλος της αρχης του σκαμα τοσα παπουτσακια ωστε να μην πατησετε ακυρο(δεν ξερω αμα εχει βαλβιδα αλλα λογικα θα εχει καποιο οριο), και ωστε να εχετε καλη και ομαλη φορα εγω πχ μετραω 32 επειδη τοση φορα δεν χρειάζομαι. εσεις αναλογα μετρηστε καμια 60ρια και το βλέπετε. Σε καμια περιπτωση δεν κόβετε φορα στο πατημα που ειναι και το βασικο λαθος. Δυνατο προωθητικο πατημα και παραλληλα σηκώνεται ψηλα το γονατο και φέρνετε τα ποδια μπροστα και οσο το δυνατον παραλληλα και τεντωμενα. Προσωπικη αποψη μονο γονατο να σηκωσετε με καλο πατημα χωρις να κοψετε φορα πατε ανετα 4 μ και σηκωνετε το αντιθετο χερι του γονατος(αναλογα με το ποδι που πατατε) και δινεται ωθηση.

Για το μήκος απλά πηδάς πριν το χωμα δεν έχουν σκαμα ύψος έχουν στρώμα ωστόσο κλασσική τεχνική με σπάσιμο μέσης όποιος το έχει

Διας ftw

Καποιος μπορει να βοηθησει στο τι πρεπει να ακουσουν στα 3 αρνητικα...
Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 63

Δημοσίευση από wolver »

Καταρχας δεν θελουν 3. Δεν βαζουν ορια στο ποσα θα πεις! Καλο ειναι να πεις 2 απο το καθενα οπως κανουνε οι πιο πολλοι! Μην βαλετε ουτε πολλα θετικα ουτε πολλα αρνητικα Λιγα και καθημερινα πραγματα!
Johny311
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Johny311 »

Καλησπερα. ειμαι στους επιλαχόντες οσο αναφορα τους γιατρούς και την καρτέλα τι εξετασεις χρειαζονται; στον καρδιολόγο θελει καρδιογραφημα και στον ωρηλα ακουογραμμα;
Aristos

Δημοσίευση από Aristos »

Johny311 έγραψε:Καλησπερα. Ειμαι στους επιλαχόντες οσο αναφορα τους γιατρούς και την καρτέλα τι εξετασεις χρειαζονται; Στον καρδιολόγο θελει καρδιογραφημα και στον ωρηλα ακουογραμμα;

Αυτά θέλει αλλά αν πας στο δημόσιο που προτείνουν ξέρουν ήδη αυτοί τι να σου κάνουν, είναι και ενήμεροι και έχουμε ήδη περάσει από τους γιατρούς εκατοντάδες για εφ

Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 152

Δημοσίευση από Θανος2468 »

Διάβασε τις προηγούμενες σελίδες να μάθεις αδερφέ
PAPAXITOS
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 106

Δημοσίευση από PAPAXITOS »

Καλησπερα. Ειμαι στους επιλαχόντες οσο αναφορα τους γιατρούς και την καρτέλα τι εξετασεις χρειαζονται; Στον καρδιολόγο θελει καρδιογραφημα και στον ωρηλα ακουογραμμα;[/QUO

ναι φιλαρακι μου. Με σφραγιδες και υπογραφες παντα!

Jack

Δημοσίευση από Jack »

Καλησπρα παιδια... εμαθα απο εγκυρη πηγη οτι μετα τις ενστασεις που εγιναν, κοπηκαν τα μοτια απο τους τριτεκνους ανω των 25 ετων... εγινε χαμος απο ενστασεις! Να περιμενετε μεγαλες αλλαγες στον τελικο πινακα!

Vasilis

Δημοσίευση από Vasilis »

Διάβασα σε προηγούμενη σελίδα όπου ο driver έδωσε πάρα πολύ καλές συμβουλές σχετικά με τις αθλητικές δοκιμασίες. Κάτι που θα ήθελα να προσθέσω σε περίπτωση που κάποια παιδιά μπαίνουν σε τέτοια διαδικασία για πρώτη φορά όσον αφορά το 1000άρι πιο πολύ, ο καθένας έχει προπονηθεί περισσότερο ή λιγότερο να μην επηρεάζεστε αν βλέπετε κάποιους είτε να τρέχουν πιο γρήγορα από εσάς ή να έχουν αρκετή απόσταση από εσάς. Το μόνο πράγμα που κοιτάτε εκείνη την στιγμή είναι ο χρόνος, αν το έχετε βγάλει σε προπονήσεις θα το βγάλετε και τώρα.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες