Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
SGT Folley
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από SGT Folley »

Άβαταρ μέλους
theodoros
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 102

Δημοσίευση από theodoros »

για οποιαδήποτε διευκρινηση που θα εχουμε αφου πρωτα βγει η προκυρηξη βεβαια, που λετε να απευθυνθούμε εκτος από εδώΕικόνα στην στρατολογικη υπηρεσια που ανήκουμε ή στον χειριστη τις εκάστοτε προκυρηξεις;

υγ. παιδια προσοχη με τα δικαιολογητικα μην κανουμε καποιο λαθος και ακυρωθεί η αιτηση στην χειροτερη περιπτωση ή στην καλυτερη να ξεχασουμε να προσθεσουμε κατι και να μην παρουμε τα μορια

Άβαταρ μέλους
Var
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 91

Δημοσίευση από Var »

Ξέρει κανείς που μπορούμε να απευθυνθούμε για να μας κάνουν τα χαρτιά για την προκήρυξη όταν με το καλό βγει;
Άβαταρ μέλους
anonymous19970
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 313

Δημοσίευση από anonymous19970 »

Αυτοι απο το workenter αναλαμβανουν να σου φτιαξουν τις αιτησεις για τιμες δεν γνωριζω
Άβαταρ μέλους
Ε'ΜΚ
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από Ε'ΜΚ »

Var έγραψε:

Ξέρει κανείς που μπορούμε να απευθυνθούμε για να μας κάνουν τα χαρτιά για την προκήρυξη όταν με το καλό βγει;

Φιλε μου, με μια απλη αναζητηση στο google σου βγαζει εκατονταδες τετοιες υπηρεσιες. Επισης, πλεον υπαρχουν και δεκαδες ομαδες στο facebook (αν χρησιμοποιεις) που αναλαμβανουν την υποβολη αιτησεων στον ΑΣΕΠ και οχι μονο, επι πληρωμη.

Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 482

Δημοσίευση από Politis1994 »

Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι αιτήσεις θα γινουν ηλεκτρονικα αρα αφου θα γλιτωθουν χρηματα απο παράβολα, ταχυδρομικα συστημενα κλπ ας βρείτε ενα γραφειο σαν κεκ τύπου ετσι τέλος πάντων και σίγουρα θα σας κανουν αίτηση. Εγω ετσι θα κάνω.
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

George3243 έγραψε:Παιδιά ερώτηση σοβαρή! Διάβαζα την προκήρυξη του 2009 και είχε πάνω κάτω τις ίδιες προδιαγραφές σαν μόρια... Εγώ έχω απολυτήριο λυκείου και δίπλωμα ΙΕΚ. Σαν επιλογή γραμματικών γνώσεων πχ θα βάλω το ΙΕΚ για 300 μόρια ή απολυτήριο λυκείου ;
εαν η ειδικότητα που θα δηλώσεις σχετίζεται με αυτό το ιεκ που έχεις τελιωσει τότε παίρνεις το ιεκ και με ποιστοποιηση κιολας 350 μόρια.
Άβαταρ μέλους
Buddha
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 97
Επάγγελμα: Vodafone

Δημοσίευση από Buddha »

Το θέμα είναι. Έχει διευκρινιστεί οι χωρίς πιστοποίηση πόσα μόρια παίρνουν; Και αν είναι σίγουρο δλδ
Άβαταρ μέλους
GreekGod
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 69

Δημοσίευση από GreekGod »

Μάγκες λέτε να βγει αύριο μεθαύριο; Τι πιστεύετε;
The only easy day was yesterday.
George3243
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 56

Δημοσίευση από George3243 »

Βρε πολίτη συμφωνώ στα 350 μόρια π λες ότι αν έχεις πιστοποίηση κλπ... Στην προκήρυξη του 2009 αν την βρείτε αναλυτικά στο ΦΕΚ. Στην συμπλήρωση της αίτησης σ λέει γραμματικές γνώσεις και έχει και αποφοίτους ΙΕΚ μια κατηγορία και άλλη μια περάσοντες έστω το πρώτο έτος με 200 μόρια πχ! Αλλα όπου λέει ειδικότητα ΙΕΚ θέλει πιστοποίηση γτ λέει επίπεδο 5! Μήπως σαν σπουδαστής παίρνεις αυτά τα μόρια αντί για απολυτήριο λυκείου; Αυτό ρωτάω ! Γτ αν στην ειδικότητα μετρούσε και αυτό δεν θα έλεγε πιστοποίηση θα έλεγε απλά ΙΕΚ
George3243
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Μακάρι να βγει γκρικ γκαντ! Αν δεν βγει ούτε τώρα να πάει στα κομμάτια μας έπρηξαν ... Από μόρια ποσα λέτε είναι καλά;
Άβαταρ μέλους
Buddha
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από Buddha »

Αν δηλαδή εγώ που δεν έχω πιστοποίηση γιατί δεν έβγαλαν ποτέ, αν θα δηλώσω την ειδικότητα μου ενώ ζητάει επιπέδου 5 τότε θα απορριφθώ η θα πάρω μειωμένα μόρια;
George3243
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δεν τους νοιάζει αν δεν μας δόθηκε η ευκαιρία για πιστοποίηση! Αφού το ζητάει τέλος! Ναι η θα απορριφθεί ή αν ισχύει το άλλο ενδεχόμενο π λέτε θα έχουμε μόρια μειωμένα αν και εγώ πιστεύω προσωπικα πως δεν θα έχουμε δικαίωμα να δηλώσουμε εκεί απλά θα μας δίνει τα μειωμένα μόρια σαβ γραμματικές γνώσεις δλδ αντί για απολυτήριο λυκείου... Αν κάποιος ξέρει σίγουρα ή ο dyk να μας πει !
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

Buddha έγραψε:Αν δηλαδή εγώ που δεν έχω πιστοποίηση γιατί δεν έβγαλαν ποτέ, αν θα δηλώσω την ειδικότητα μου ενώ ζητάει επιπέδου 5 τότε θα απορριφθώ η θα πάρω μειωμένα μόρια;
ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΡΡΙΦΘΕΊΣ. Εδω ακομα και οι περατωσαντες παιρνουν το 1ο ετος παιρνουν μόρια. Απλά οσοι εχουν την πιστοποίηση θα εχουν ας πουμε ενα προβαδισμα και ενα αβαντάζ μεγαλύτερο απο το επιπεδο 5. Δεν εχουν ομως πολλοί πιστοποίηση Γενικά. Οπότε μην αγχώνεσται μάγκες. Εγω ας πουμε μονο με απολυτηριο ειμαι κι όμως εχω πολλα μόρια διότι εχω παρα πολλα απ τα άλλα.
Άβαταρ μέλους
Buddha
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από Buddha »

Βρε από τα άλλα μαζεύουμε μόρια και μεις. Το θέμα είναι η ειδικότητα μην πάει χαμένη. Στη συγκεκριμένη που θέλω να δηλώσω ας πούμε μην με πουν α δε πλήρεις τα κριτήρια λόγο του πτυχίου.(ΒΕΚ) τεσπα.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης