Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 3
- theodoros
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 102
για οποιαδήποτε διευκρινηση που θα εχουμε αφου πρωτα βγει η προκυρηξη βεβαια, που λετε να απευθυνθούμε εκτος από εδώ
στην στρατολογικη υπηρεσια που ανήκουμε ή στον χειριστη τις εκάστοτε προκυρηξεις;
υγ. παιδια προσοχη με τα δικαιολογητικα μην κανουμε καποιο λαθος και ακυρωθεί η αιτηση στην χειροτερη περιπτωση ή στην καλυτερη να ξεχασουμε να προσθεσουμε κατι και να μην παρουμε τα μορια

υγ. παιδια προσοχη με τα δικαιολογητικα μην κανουμε καποιο λαθος και ακυρωθεί η αιτηση στην χειροτερη περιπτωση ή στην καλυτερη να ξεχασουμε να προσθεσουμε κατι και να μην παρουμε τα μορια
Ξέρει κανείς που μπορούμε να απευθυνθούμε για να μας κάνουν τα χαρτιά για την προκήρυξη όταν με το καλό βγει;
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 313
Αυτοι απο το workenter αναλαμβανουν να σου φτιαξουν τις αιτησεις για τιμες δεν γνωριζω
- Ε'ΜΚ
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 15
Var έγραψε:
Ξέρει κανείς που μπορούμε να απευθυνθούμε για να μας κάνουν τα χαρτιά για την προκήρυξη όταν με το καλό βγει;
Φιλε μου, με μια απλη αναζητηση στο google σου βγαζει εκατονταδες τετοιες υπηρεσιες. Επισης, πλεον υπαρχουν και δεκαδες ομαδες στο facebook (αν χρησιμοποιεις) που αναλαμβανουν την υποβολη αιτησεων στον ΑΣΕΠ και οχι μονο, επι πληρωμη.
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 482
Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι αιτήσεις θα γινουν ηλεκτρονικα αρα αφου θα γλιτωθουν χρηματα απο παράβολα, ταχυδρομικα συστημενα κλπ ας βρείτε ενα γραφειο σαν κεκ τύπου ετσι τέλος πάντων και σίγουρα θα σας κανουν αίτηση. Εγω ετσι θα κάνω.
-
- Υποστράτηγος
εαν η ειδικότητα που θα δηλώσεις σχετίζεται με αυτό το ιεκ που έχεις τελιωσει τότε παίρνεις το ιεκ και με ποιστοποιηση κιολας 350 μόρια.George3243 έγραψε:Παιδιά ερώτηση σοβαρή! Διάβαζα την προκήρυξη του 2009 και είχε πάνω κάτω τις ίδιες προδιαγραφές σαν μόρια... Εγώ έχω απολυτήριο λυκείου και δίπλωμα ΙΕΚ. Σαν επιλογή γραμματικών γνώσεων πχ θα βάλω το ΙΕΚ για 300 μόρια ή απολυτήριο λυκείου ;
- Buddha
- Posts in topic: 97
- Επάγγελμα: Vodafone
Το θέμα είναι. Έχει διευκρινιστεί οι χωρίς πιστοποίηση πόσα μόρια παίρνουν; Και αν είναι σίγουρο δλδ
- GreekGod
- Posts in topic: 69
Μάγκες λέτε να βγει αύριο μεθαύριο; Τι πιστεύετε;
The only easy day was yesterday.
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 56
Βρε πολίτη συμφωνώ στα 350 μόρια π λες ότι αν έχεις πιστοποίηση κλπ... Στην προκήρυξη του 2009 αν την βρείτε αναλυτικά στο ΦΕΚ. Στην συμπλήρωση της αίτησης σ λέει γραμματικές γνώσεις και έχει και αποφοίτους ΙΕΚ μια κατηγορία και άλλη μια περάσοντες έστω το πρώτο έτος με 200 μόρια πχ! Αλλα όπου λέει ειδικότητα ΙΕΚ θέλει πιστοποίηση γτ λέει επίπεδο 5! Μήπως σαν σπουδαστής παίρνεις αυτά τα μόρια αντί για απολυτήριο λυκείου; Αυτό ρωτάω ! Γτ αν στην ειδικότητα μετρούσε και αυτό δεν θα έλεγε πιστοποίηση θα έλεγε απλά ΙΕΚ
-
- Επιλοχίας
Μακάρι να βγει γκρικ γκαντ! Αν δεν βγει ούτε τώρα να πάει στα κομμάτια μας έπρηξαν ... Από μόρια ποσα λέτε είναι καλά;
- Buddha
Αν δηλαδή εγώ που δεν έχω πιστοποίηση γιατί δεν έβγαλαν ποτέ, αν θα δηλώσω την ειδικότητα μου ενώ ζητάει επιπέδου 5 τότε θα απορριφθώ η θα πάρω μειωμένα μόρια;
-
- Επιλοχίας
Δεν τους νοιάζει αν δεν μας δόθηκε η ευκαιρία για πιστοποίηση! Αφού το ζητάει τέλος! Ναι η θα απορριφθεί ή αν ισχύει το άλλο ενδεχόμενο π λέτε θα έχουμε μόρια μειωμένα αν και εγώ πιστεύω προσωπικα πως δεν θα έχουμε δικαίωμα να δηλώσουμε εκεί απλά θα μας δίνει τα μειωμένα μόρια σαβ γραμματικές γνώσεις δλδ αντί για απολυτήριο λυκείου... Αν κάποιος ξέρει σίγουρα ή ο dyk να μας πει !
-
- Υποστράτηγος
ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΡΡΙΦΘΕΊΣ. Εδω ακομα και οι περατωσαντες παιρνουν το 1ο ετος παιρνουν μόρια. Απλά οσοι εχουν την πιστοποίηση θα εχουν ας πουμε ενα προβαδισμα και ενα αβαντάζ μεγαλύτερο απο το επιπεδο 5. Δεν εχουν ομως πολλοί πιστοποίηση Γενικά. Οπότε μην αγχώνεσται μάγκες. Εγω ας πουμε μονο με απολυτηριο ειμαι κι όμως εχω πολλα μόρια διότι εχω παρα πολλα απ τα άλλα.Buddha έγραψε:Αν δηλαδή εγώ που δεν έχω πιστοποίηση γιατί δεν έβγαλαν ποτέ, αν θα δηλώσω την ειδικότητα μου ενώ ζητάει επιπέδου 5 τότε θα απορριφθώ η θα πάρω μειωμένα μόρια;
- Buddha
Βρε από τα άλλα μαζεύουμε μόρια και μεις. Το θέμα είναι η ειδικότητα μην πάει χαμένη. Στη συγκεκριμένη που θέλω να δηλώσω ας πούμε μην με πουν α δε πλήρεις τα κριτήρια λόγο του πτυχίου.(ΒΕΚ) τεσπα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες