EL ARABI έγραψε:Καλησπερα σε ολους και καλη επιτυχια
για β επικουρια οι πληροφοριες λενε οτι στις φυλακες που υπαρχουν σε νησια πχ. Κω λασιθι χιος ηρακλειο χανια η βαση για β επικουρια θα ειναι κοντα στα 500 μορια.
επαναλαμβανω για νησια ο βαθμος του τελευταιου θα ειναι κοντα στα 500 μορια
Αυτή η εικασία σου είναι με εμπειρία η χωρίς (στα 500) ;
lamdar92 έγραψε:Αφού τα έχουμε επισυνάψει ηλεκτρονικα... Γιατί να τα ξαναστειλουμε; Με αυτό που κάνει κερδίζουμε σίγουρα 1 μήνα μην σου πω και 2
συμφωνω μαζι σου αλλα και στις προηγγουμενες προκυρηξεις παλι επισυναπτεις τα δικαιλογητικα και μετα απο 4 μηνες καλουν δικαιολογητικα ηλεκτρονικα εγω αυτο ξερω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Πέμ Δεκ 02, 2021 9:27 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
arn έγραψε:αυτή η εικασία σου είναι με εμπειρία η χωρίς (στα 500) ;
πρωτον δεν ειναι εικασια. δευτερον μιλαω για β επικουρια και βαθμο τελευταιου. περιοχες οπως λασιθι κω κ. α. δεν εχουν μεγαλη ζητηση και θα παρουν και χαμηλοβαθμους. για περισσοτερες πληροφοριες πμ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Πέμ Δεκ 02, 2021 10:26 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Παιδιά έχω μια απορία... Αν κάποιος με περισσότερα μόρια βάλει μια φυλακή σε προτίμηση πιο κάτω από έναν άλλον με χαμηλότερα μόρια ποιος προηγείται; Χωρις εντοπιότητα και οι 2
ydneas έγραψε:Παιδιά έχω μια απορία... Αν κάποιος με περισσότερα μόρια βάλει μια φυλακή σε προτίμηση πιο κάτω από έναν άλλον με χαμηλότερα μόρια ποιος προηγείται; Χωρις εντοπιότητα και οι 2