Επιτυχόντες Ειδικοί Φρουροί (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
The Marine
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 90

Δημοσίευση από The Marine »

DEA 324 έγραψε:Δεν γνωρίζω φίλε μου πως είναι οι εξετάσεις για ΕΦ, μπορεί όντως να διαφέρουν μεταξύ τους σε σχέση με τις αστυφυλάκων, αλλά νομίζω είναι και λίγο υπερβολές αυτά τα άμα κάνω 4.21 θα με κόψουν, ε αυτό ρε φίλε μου φαίνεται υπερβολή και δεν μπορώ να το πιστέψω, δεν πιστεύω ότι για ένα-δυό δευτερόλεπτα θα σε κόψουν, όπως επίσης δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να είναι διαφορετικές οι εξετάσεις για ΕΦ και αστυφύλακες, ποια η διαφορά δηλαδή μεταξύ τους και γιατί για ΕΦ είναι πιο αυστηρά ;

Πρώτον όταν σου λέει ότι το όριο είναι 4'20" σημαίνει ότι στα 4'21" κοβεσαι (το ξέρω ότι στην Ελλάδα ζούμε αλλά κανονικά αυτό λέει η προυποθεση τώρα άμα είναι υπερβολικό τι να σου πω). Στους αστυφύλακες έχουν και λίγο το σκεπτικό " τα παιδιά ξεσκιστηκαν ένα χρόνο στο διάβασμα και στα λεφτά στα φροντιστήρια για να κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα δε θα του κόψουμε τώρα στα αθλήματα" + του ότι δεν περιμενουν οι επιλαχόντες "κάπου εκεί στο βάθος" να κοπεί ο επιτυχών (στα μόρια) για να μπούνε καθώς πρώτα δίνεις αθλήματα και μετά βγαίνουν τα μορια, συνεπώς έχουν λίγο το σκεπτικό οποίος έχει τα μόρια μπαινει. Επίσης οι αστυφύλακες δεν προορίζονται απαραίτητα για μάχιμες υπηρεσίες. Οι ειδικοί φρουροί αντιθέτως προορίζονται για όλες τις μάχιμες υπηρεσίες της ΕΛ. ΑΣ. με εξαίρεση την ΤΕΕΜ &ΕΚΑΜ (που υπό προυποθεσεις μπορεί να μπει και ένας ΕΦ αργοτερα καιι εκεί). Συνεπώς είναι από τη μία λογικό να είναι πιο αυστηρά τα πκε στους ΕΦ. Το σωστό βέβαια είναι να ήταν το ίδιο για όλους αλλά όπως σου είπα στην Ελλάδα ζούμε.

"Θαρσείν Χρή" ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ
Tolis111

Δημοσίευση από Tolis111 »

Κάποια συμβουλή από κάποιον που γνωρίζει για τα ψυχοτεχνικα;
Άβαταρ μέλους
DEA 324
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από DEA 324 »

Μάλιστα φίλε μου, ευχαριστώ πολύ, εγώ είμαι όπως και οι περισσότεροι εδώ μέσα οριακά στους χρόνους, θα συνεχίσω τις προπονήσεις μου για να τους ρίξω λίγο, εκείνη τη μέρα θέλω να πιστεύω ότι δεν θα καταλαβαίνω ούτε από κούραση ούτε από τίποτα, καλή επιτυχία να έχουμε
Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 152

Δημοσίευση από Θανος2468 »

Παιδιά όλα θα γίνουν είχαμε τόσο καιρό για προπονήσεις 1μισι μηνα τωρα προσέχετε μην τραυματιστειτε και την πατήσετε εγω λίγα πράγματα κανω ίσα ίσα προσοχή
Pavlaras
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από Pavlaras »

Καλησπέρα παιδιά κανένα tips για το μήκος ;
Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 152

Δημοσίευση από Θανος2468 »

Μικρά γρηγορα βήματα στην αρχή 3 μεγαλα πρός το τέλος με το καλό σου πόδι να πατάει τελευτεο... πισβ τα χέρια τα γόνατα ψηλά και πέσε με κολο... Αυτά
Άβαταρ μέλους
Spik
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από Spik »

Για μενα το μήκος είναι σαν sprint με άλμα στο τέλος! Κυρίως με την υψηλή ταχύτητα κάνεις μεγάλη απόσταση.
Pavlaras
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από Pavlaras »

Ευχαριστώ για της απαντήσεις , χθες έκανα πολλά άλματα αλλά έπεφτα με τα πόδια στην άμμο με αποτέλεσμα να πονέσει η μέση μου.
driver
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από driver »

Λοιπον εχοντας μια εμπειρια 12 ετων σαν 800ρης (μην φανταστειτε τιποτα σπουδαιο μετριος αθλητης) εχω να πω τα εξης. Για 100μ δυνατη εκκινηση κατω και μπροστα το σωμα σταθερα καλαμια και δυνατα προωθητικα πατηματα χωρις να σπανε τα ποδια απο το γονατο για 40μ και μετα αναλογα την φορα ειτε ρολαρετε ειτε καρφωνεται και ανοίγετε(αναλογα τον χρονο που σας βγαινει) εκει προτεινω καλυτερα να ρολαρετε με ανοιχτο διασκελισμο λογικα θα σας βγει τωρα δεν ξερω τι επιπεδο εχει ο καθε ενας προπονηστε το και δειτε. αλμα εις υψος απο το πλαι θα πατε και μετρατε 3 βηματα στο τελευταιο δυνατο πατημα με το καλο σας ποδι και κανετε πλαγιο ψαλιδακι. Για σφαιρα σταθερο ποδι μποροστα και τεντωμενο, ορθιος κορμος η σφαιρα καλα κρατημενη αναμεσα στα δακτυλα που θα ειναι πετρα ψηλα ο αγκωνας λυγιζετε πισω ποδι στρέφεται κορμο και ολη η δυναμη απο τα ποδια παει στο σωμα και απο εκει στο χερι που θα τεντωσει (ποτε δεν λυγιζει το εμπρος ποδι και στο τελος το σωμα ακολουθαει την κινηση.
driver
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από driver »

Τωρα μηκος μετρατε απο το χειλος της αρχης του σκαμα τοσα παπουτσακια ωστε να μην πατησετε ακυρο(δεν ξερω αμα εχει βαλβιδα αλλα λογικα θα εχει καποιο οριο), και ωστε να εχετε καλη και ομαλη φορα εγω πχ μετραω 32 επειδη τοση φορα δεν χρειάζομαι. εσεις αναλογα μετρηστε καμια 60ρια και το βλέπετε. Σε καμια περιπτωση δεν κόβετε φορα στο πατημα που ειναι και το βασικο λαθος. Δυνατο προωθητικο πατημα και παραλληλα σηκώνεται ψηλα το γονατο και φέρνετε τα ποδια μπροστα και οσο το δυνατον παραλληλα και τεντωμενα. Προσωπικη αποψη μονο γονατο να σηκωσετε με καλο πατημα χωρις να κοψετε φορα πατε ανετα 4 μ και σηκωνετε το αντιθετο χερι του γονατος(αναλογα με το ποδι που πατατε) και δινεται ωθηση.
driver
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από driver »

1000ρι. πρεπει να μπορειτε να κανετε μεχρι 1.40 το 400ρι για να σας βγει περιπου στα 4 λεπτα. Εδω υπαρχουν παρα πολλα ξεκινωντας απο διασκελισμο σταθερος και ανετος, αναπνοη σταθερη και οχη κοφτη το βλεμα μακρια το σωμα ελαφρως εμπρος και οχι κυρτο και καλα πατηματα συν προωθηση απο χερια και κοιτατε το ρολοι σας ο πρωτος γυρος πχ στο 1.40 και ο δευτερος γυρος αλλο 1.40 ειστε 3.20 και εχετε 200μ ακομα περιθωριο 1 λεπτο. οσοι δεν το βγαζετε οριακα δουλευτε το 400ρι σας πχ 5 400 ρια αναμεσα 1 λεπτο διαλειμμα στο 1.40 με 1.45.
Aristos

Δημοσίευση από Aristos »

Ευχαριστούμε για τις συμβουλές!
GeorgeΛοκ
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από GeorgeΛοκ »

Καλησπερα σε ολα τα παιδια και καλη σταδιοδρομια σε ολους. λυστε μου μια απορια σχετικα με ενα θεμα π δεν εχει διευκρινιστει. σχετικα με τον δεικτη μαζας σωματος. αν εισαι παραπανω απο το 27 π αναφερει η προκυρηξη οντως ισχυει οτι η περιμετρος μεσης δεν πρεπει να ξεπερνα τα 102 εκατοστα και τοτε κρινεσαι ικανος?
Diasdea
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Δημοσίευση από Diasdea »

Λέτε να βγουν σήμερα;
Διας ftw

Δημοσίευση από Διας ftw »

Ρε παιδια οτσν λεει 3 αρνητικα για εμας τι τους γραφεις
Στρατός και θητεία