Δοκιμασίες Αξιωματικών Πυροσβεστικής (2012)
1) 2 με 2,30 ώρες για 570 ερωτήσεις2) Προσοχή οι ερωτήσεις επαναλαμβάνονται με διαφορετική διατύπωση πάντα...
Όποιος γνωρίζει κάποιο παιδί που έχει περάσει ας του κάνει ένα τηλ έτσι ώστε νατον ενημερώσει. Αν θέλουμε να τελειώνουμε πρέπει και οι 46 να είναι παρών!
Όποιος γνωρίζει κάποιο παιδί που έχει περάσει ας του κάνει ένα τηλ έτσι ώστε νατον ενημερώσει. Αν θέλουμε να τελειώνουμε πρέπει και οι 46 να είναι παρών!
Ναι ας ελπίσουμε Το σάββατο να είναι όλοι παρόντες για να τελειώνει η διαδικασία!
Γνωρίζει κάποιος αν θα περάσουμε και απο συνέντευξη; Ή θα εξεταστούμε μόνο στις ερωτήσεις;
Μετά τις ερωτήσεις περιμένεις μεχρι να επεξεργαστούν ηλεκτρονικά τα τέστ. Μόλις βγουν τα αποτελέσματα σας φωνάζουν σε ομάδες και περνάτε μια συνέντευξη από τον υπέυθυνο, ψυχολόγο νομίζω. Σας ρωτάει κάποια πράματα βάση του ψυχολογικού προφίλ του καθενός που εξήχθει από τα τέστ. Όχι τίποτα τραγικό, γιατι θέλετε να γίνετε πυροσβέστες και τέτοια. Ουσιαστικά στα τέστ δεν πρέπει να πέφτεις σε αντιφάσεις, να απαντάς αυτό που σου έρχεται και να μην χαλάς πολύ χρόνο σε κάθε ερώτηση γιατί θα σου μείνουν αναπάντητες και θα σε ρωτάει γιατί δεν πρόλαβες και τέτοια, όχι οτι θα σε κόψει. Και πολλές φορές στο τέστ υπάρχει η ίδια ερώτηση σχεδόν με άλλο τροπο
gate21ss έγραψε:Μηχανικός έγραψε:
Σου έχω γράψει μια απάντηση που για κάποιο λόγο δεν έχει δημοσιευθεί ακόμη... Και οι λόγοι είναι δυο! Πρώτον έχεις παρερμηνεύσει εντελώς το τι και πώς το είπα. Και δεύτερον μου επιτίθεσαι χωρίς να με ξέρεις. Και πίστεψε με κάνεις λάθος! Οφείλω Όμως να παραδεχτώ οτι Παρασύρθηκα απο τη χαρά μου που μετα απο 10 μήνες βγήκε η ανακοίνωση για τα ψυχοτεχνικά... Και αυτό που ήθελα να πώ όντως το εξέφρασα λάθος.(είναι σαν να λέω οτι αν κάποιος έχει κοπεί στο παρελθόν οτι έχει πρόβλημα μεγάλο.) ! Δεν είναι έτσι... Απλά μίλησα για το μεγαλύτερο ποσοστό... Δεν είναι κανόνας. Θέλω λοιπόν να ζητήσω συγνώμη αν κάποιον τον έθιξα. Και σε εσένα αν προσωπικά σε έκανα να νοιώσεις άσχημα για κάτι... ! Και δεν είπα για τα πτυχία και τα μεταπτυχιακά... Είπα και για την εργασιακή εμπειρία... Οπου εντάξει. Κάποιον ρόλο τον παίζει σε έναν χαρακτήρα νομίζω! Τελοσπάντων δεν είμαι ειδικός... Και δε θέλω να φέρω σε δύσκολη θέση κάποιον... Καλό ήθελα να κάνω...
1) Κοιτα να δεις Μηχανικε όπως και να με λενε τουλάχιστον είμαι γραμμενο μέλος στο φορουμ και οχι επισκέπτης.
2) Κατά τα άλλα χαίρομαι που σου δόθηκε η ευκαιρία να εξηγήσεις το πνεύμα των λεγομένων σου από τη στιγμή που παραδέχεσαι ότι παρασύρθηκες και κάπου υπερέβαλες. Δε διαφωνώ καθόλου με αυτά που λες. Διαφώνησα με τον αρχικό τρόπο που σχολίασες "τα παιδάκια των 18 ετών".
3) Εννοείται ότι δεν γνωριζόμαστε, αλλά όπως κι εσυ αφού δεν γνωρίζεσαι προσωπικά με κανέναν εδώ εκφράζεις μια άποψη, έτσι κι εγώ έχω το δικαίωμα να την σχολιάσω. Δε νομίζω ότι είπα κάτι που σε έθιξε. Αναφέρθηκα μόνο στον τρόπο και την έκφραση που χρησιμοποίησες.
4) Ειλικρινά βέβαια ίσως όλη αυτή η κουβέντα δεν ενόχλησε κανέναν. Εγώ στα 17,5 μου είχα περάσει όλες αυτες τις δοκιμασίες για τη Σχολή Ικάρων, που για όσους ξέρουν εκεί τα ψυχοτεχνικά είναι πιο αυστηρά. Μπορεί για παράδειγμα να περάσεις για τις υπόλοιπες στρατιωτικές σχολές και για ιπτάμενο να σε κόψει η επιτροπή (εάν έχεις βάλει πρώτη επιλογή τη Σ. Ι. Και περάσεις ψυχοτεχνικά στην Αεροπορία). Λοιπόν για να μη φλυαρώ, δεν ενοχλήθηκα προσωπικά, αλλά απλά δε μου άρεσε το στυλάκι. Δε χρειάζεται κάποιος να ενοχλείται προσωπικά για να σχολιάζει κάτι. Δυστυχώς ή ευτυχώς μια οθόνη έχουμε μπροστά μας. Δεν γνωριζόμαστε. Εάν ήμασταν τετ α τετ μπορεί καν να μη διαφωνούσαμε.
Εύχομαι να πάνε όλα καλά στα ψυχοτεχνικά και καλή σταδιοδρομία!
Χαίρομαι που συνεννοηθήκαμε έστω και Από Εδώ. Αν και ξαναλέω δεν υπερέβαλα. Απλά ο τρόπος που εξέφρασα κάτι ήταν βιαστικός... Κ ίσως και να παρερμηνευόταν! Πίστεψε με ξέρω να παραδέχομαι σωστά και λάθη. Εύχομαι το ίδιο να Κάνεις Κ εσύ! Τετ α τετ σίγουρα είναι αλλιώς για αυτό και ξενέρωσα με το σχόλιο σου. Δε θα στο κρύψω. Ήταν λάθος σχόλιο όσον αφορά τον χαρακτήρα μου. Αλλά δεν πειράζει άνθρωποι είμαστε! Ευχαριστώ και πρώτα ο θεός μπορεί να γίνω και εγώ μέλος

Καλή μας επιτυχία παίδες.
Τι εγινε παιδια σημερα θα μας ενημερωσει κανενας πως ηταν τι ρωτανε εμεις δινουμε την βδομαδα σαν πυροσβεστες αν μπορει καποιος ας μας πει πως ηταν ευχαριστω
570 ερωτήσεις Σωστό Λάθος, με έμφαση σε τάσης αυτοκτονίας, προβλήματα Οικογενειακά, κοινωνικότητα, σεξουαλικά προβλήματα Κλπ, χρόνος υπεραρκετός 2 ώρες κ μετά Συνέντευξη Τύπου παρουσίασης όνομα, ειδικότητα και γιατί θες να μπεις στην πυροσβεστική (1 λεπτό ο καθένας και αν... ). Κοινώς εύκολα και χωρίς άγχος... 

Σας ειπαν να σχεδιασεται κ εναν αντρα κ μια γυναικα κ να γραψετε απο κατο το επαγγελμα Του; Σας ειπαν να περιγραψετε τον εαυτο σας κ 5 φιλου σας; Η μονο τις ερωτησεις κ τη συνεντεξει κανατε; Ας μας πει καποιος ακριβος πως εγινε η διαδικασια γιατι εγω δινω τη τριτη κ με εχει φαει το ανχως! Μπενεται ολοι μαζει μεσα; Κοψανε κανεναν; Ευχαριστω για οποιον απαντησει!
Προσήλθαν όλοι οι υποψήφιοι; Γνωρίζει κάποιος;
nik0span έγραψε:Προσήλθαν όλοι οι υποψήφιοι; Γνωρίζει κάποιος;
43 απο τους 46 παρουσιαστηκαν.
για τους 3 μας είπαν οτι θα δουνε τι θα κάνουν...
ego έγραψε:Σας ειπαν να σχεδιασεται κ εναν αντρα κ μια γυναικα κ να γραψετε απο κατο το επαγγελμα Του; Σας ειπαν να περιγραψετε τον εαυτο σας κ 5 φιλου σας; Η μονο τις ερωτησεις κ τη συνεντεξει κανατε; Ας μας πει καποιος ακριβος πως εγινε η διαδικασια γιατι εγω δινω τη τριτη κ με εχει φαει το ανχως! Μπενεται ολοι μαζει μεσα; Κοψανε κανεναν; Ευχαριστω για οποιον απαντησει!
Nομιζω πως ο Dmtrs ηταν σαφης πιο πανω, σε σημειο που περισσοτερο δεν γινοταν.570 ερωτησεις κ επειτα συνεντευξη σε ομαδες των 5,TEΛOΣ.Tα αλλα που αναφερεις τα ξεσηκωσες απο τα ψυχοτεχνικα του Λιμενικου, οποτε εδω ξεχνατα.
To ΜΜΡΙ-2 τεστ είχε να συμπληρώσουμε, συνόλο 567 ερωτήσεις. Με λίγο ψάξιμο στο ιντερνετ μπορείς να βρείς κάποιες βασικές πληροφορίες... Σημαντικό είναι να μην πέφτεις σε αντιφάσεις
Μηπως ξέρουμε από ποιες κατηγορίες ήταν οι 3;
Guest έγραψε:ego έγραψε:Σας ειπαν να σχεδιασεται κ εναν αντρα κ μια γυναικα κ να γραψετε απο κατο το επαγγελμα Του; Σας ειπαν να περιγραψετε τον εαυτο σας κ 5 φιλου σας; Η μονο τις ερωτησεις κ τη συνεντεξει κανατε; Ας μας πει καποιος ακριβος πως εγινε η διαδικασια γιατι εγω δινω τη τριτη κ με εχει φαει το ανχως! Μπενεται ολοι μαζει μεσα; Κοψανε κανεναν; Ευχαριστω για οποιον απαντησει!
Nομιζω πως ο Dmtrs ηταν σαφης πιο πανω, σε σημειο που περισσοτερο δεν γινοταν.570 ερωτησεις κ επειτα συνεντευξη σε ομαδες των 5,TEΛOΣ.Tα αλλα που αναφερεις τα ξεσηκωσες απο τα ψυχοτεχνικα του Λιμενικου, οποτε εδω ξεχνατα.
ευχαριστω ρε φιλε απλα καποιοι αλλοι μ ειπαν για αυτα που ειπα παραπανω για αυτο ξαναρωτησα! Να σε καλα παντως! Κοπηκε κανενας τελειωσατε γρηγορα;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες