MakisD έγραψε:Και εγω στο τμήμα μου ειχα 20 άτομα... Και οι 5 Κοπέλες έχουν πιστοποίηση
Και άντρες 5 πάνω τον 32 να τα λαβετε ολα υπόψιν όσο αφορά τα ιεκ. Αν ξέρετε πόσα πτυχία είναι ενεργά υπολογίστε 50%και αν θα έχουν κάνει χαρτιά και αυτοί
Διαδικασία υποβολής αιτήσεων (9Κ/2021)
Loxias89 έγραψε:Μπορούν να μας πουν αυτοί που έχουν κάνει χαρτιά στην 9κ κ είναι επιτυχών κ στην 6κ τι τους είπαν...ARN είσαι ένας αν δε κάνω λάθος σωστά ;
Επιτυχών στην 6κ είμαι, με την 9κ ασχολήθηκα για φίλο.
Τώρα από την 6κ υπάρχει άτομο που έχει ρωτήσει εργατολογο κατά τα λεγόμενα του και δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο να συμμετάσχει στην 9κ.
Όπως έχω πει και προηγουμένως, υπομονή, υπομονή και πάλι υπομονή αυτό θα είναι το όπλο σας από εδώ και πέρα, μέχρι τα οριστικά θα δείτε αρκετές ανακαταταξεις
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 129
- Επάγγελμα: Αρχαιοφύλακας
Συμφωνώ με. Τον ARN μόνο υπομονή μπορούμε να κάνουμε, φυσικά στο φόρουμ μπορούμε να κάνουμε διάφορες εικασίες, νομίζω 6κ έκανε 9μηνες για αποτελέσματα, ελπίζω στη δική μας λόγω το ότι προσθέτουμε και τα δικαιολογητικά να κάνουμε γρηγορότερα, πάντως όπως έχω ξαναπεί διάφορα σάιτ λένε για αρχές του 2022 που φυσικά δε πρόκειται να ισχύσει.
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 106
Μάγκες αν τον Ιανουάριο μας καλέσουν να στείλουμε χαρτιά τότε ήμαστε σε πολύ καλό δρόμο... Σεπτεμβρίο θα ήμαστε στα αθλήματα...
Παιδιά μπορεί να μου απαντήσει κάποιος εμείς χωρίς προϋπηρεσία ποιες θέσεις διεκδικούμε;
-
Παιδια δεν θα μας καλεσουν να στειλουμε φακελο διοτι τα εγγραφα τα εχουν... θα βγαλουν αμεσως τους προσωρινούς. 😁😁4-6 μηνες θα βγουν... να ενα καλο νεο
αφου υπαρχει και β φασηlamdar92 έγραψε:Παιδια δεν θα μας καλεσουν να στειλουμε φακελο διοτι τα εγγραφα τα εχουν... Θα βγαλουν αμεσως τους προσωρινούς. 😁😁4-6 μηνες θα βγουν... Να ενα καλο νεο
-
Fulakas έγραψε:αφου υπαρχει και β φαση
Στην Β φάση τι κάνουμε;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Πέμ Δεκ 02, 2021 7:21 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Παιδιά όταν γίνουν τα αθλήματα θα έχει και δείκτη μάζας σώματος;
Καλησπερα σε ολους και καλη επιτυχια
για β επικουρια οι πληροφοριες λενε οτι στις φυλακες που υπαρχουν σε νησια πχ. κω λασιθι χιος ηρακλειο χανια η βαση για β επικουρια θα ειναι κοντα στα 500 μορια.
επαναλαμβανω για νησια ο βαθμος του τελευταιου θα ειναι κοντα στα 500 μορια
για β επικουρια οι πληροφοριες λενε οτι στις φυλακες που υπαρχουν σε νησια πχ. κω λασιθι χιος ηρακλειο χανια η βαση για β επικουρια θα ειναι κοντα στα 500 μορια.
επαναλαμβανω για νησια ο βαθμος του τελευταιου θα ειναι κοντα στα 500 μορια
Επισης τα αποτελεσματα θα βγουνε σε περιπου 4-5 μηνες απο τωρα.
δηλαδη καλο πασχα μελλοντικοι συναδελφοι
-
EL ARABI έγραψε:Επισης τα αποτελεσματα θα βγουνε σε περιπου 4-5 μηνες απο τωρα.
Εγώ έχω δηλώσει Κορυδαλλό και μετά Χίο... Αν πάω Χίο λίγο δύσκολα τα μόρια που λες
στελνουμε ηλεκτρονικα τα δικαιολογητικαlamdar92 έγραψε:Fulakas έγραψε:αφου υπαρχει και β φαση
Στην Β φάση τι κάνουμε;
οχι φιλε δεν εχει και Δεν γραφει κατι μεσαydneas έγραψε:Παιδιά όταν γίνουν τα αθλήματα θα έχει και δείκτη μάζας σώματος;
-
Fulakas έγραψε:στελνουμε ηλεκτρονικα τα δικαιολογητικα
Αφού τα έχουμε επισυνάψει ηλεκτρονικα... Γιατί να τα ξαναστειλουμε; Με αυτό που κάνει κερδίζουμε σίγουρα 1 μήνα μην σου πω και 2
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Πέμ Δεκ 02, 2021 9:09 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες