Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατός Ξηράς (2009)
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 14
Παιδια εχω μια απορια... εχω πτυχιο αει και θελω να δηλωσω μια ειδικοτητα που λεει τουλαχιστον απολυτηριο γυμνασιου! μπορω να την δηλωσω με το πτυχιο μου ή θα με ακυρωσουν απο τον διαγωνισμο;
Εννοειτε και μπορεις κ ισα ισα θα εχεις και πολλα μορια... Οσο περισσοτερα χαρτια τοσο πιο ευκολα μπαινεις αν κ ολα τα αλλα τα κανεις σωστα...
ΕΛΙΣΩ έγραψε:Παιδια εχω μια απορια... Εχω πτυχιο αει και θελω να δηλωσω μια ειδικοτητα που λεει τουλαχιστον απολυτηριο γυμνασιου! Μπορω να την δηλωσω με το πτυχιο μου ή θα με ακυρωσουν απο τον διαγωνισμο;
Τι να σου πω;
Πολλα εχουνε δει τα ματακια μου.
Παιδια να κανουνε τα χαρτια τους σε ειδικοτητες που ζηταγανε ελαχιστα πραγματα με πτυχια και δεν ξερω και εγω τι αλλο και στο τελος ειτε να αποκλειονται ειτε να μενουν απ'εξω

τινα έγραψε:Εννοειτε και μπορεις κ ισα ισα θα εχεις και πολλα μορια... Οσο περισσοτερα χαρτια τοσο πιο ευκολα μπαινεις αν κ ολα τα αλλα τα κανεις σωστα...
Φαινομενικα ετσι ειναι αλλα ουσιαστικα παιζονται πολλα

-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δηλαδη υπαρχει η περιπτωση να με απορριψουνε λογο ελλειψης γραμματικων γνωσεων; εμενα το παθος για το στρατο ειναι παρα πολυ μεγαλο και επειδη θελω πολυ να περασω, λεω να κανω τα χαρτια σε μια τετοια ειδικοτητα
Αν η ειδικοτητα που επέλεξες λέει τουλάχιστον απολυτηριο γυμνασιου κααι εσυ εχεις πτυχιο ΑΕΙ, δεν σου απορρίπτουν τα χαρτιά ουτε σε βγάζουν ακαταλληλο λογω γραμματικών γνωσεων. Αν ομως επιλέξεις μια ειδικότητα που ζητάει απόφοιτους μιας συγκεκριμένης σχολής και εσυ εισαι απόφοιτος αλλα κάαποιας αλλης τοτε θα σε βγάλουν σιγουρα ακαταλληλο.ΕΛΙΣΩ έγραψε: Δηλαδη υπαρχει η περιπτωση να με απορριψουνε λογο ελλειψης γραμματικων γνωσεων; Εμενα το παθος για το στρατο ειναι παρα πολυ μεγαλο και επειδη θελω πολυ να περασω, λεω να κανω τα χαρτια σε μια τετοια ειδικοτητα
Πιστευω οτι θα μαζεψεις αρκετα μορια πάντως και εχεις αρκετες πιθαανότητες αν εισαι και τυχερη βεβαια, να μπεις! Καλή επιτυχία!
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Σε ευχαριστω πολυ μαρινα1
η ειδικοτητα που θα επιλεξω, λεει τουλαχιστον απολυτηριο γυμνασιου... και εγω θα βαλω το πτυχιο αει... σε ευχαριστω πολυ και παλι! καλη επιτυχια και σε σενα αν κανεις τα χαρτια σου

Με καλυψε η Μαρίνα1 ΕΛΙΣΩ απλα να συμπληρωσω οτι καλο θα ειναι να εισαι και αποφοιτος!
Να εισαι καλά. Οχι δεν θα κάνω τα χαρτιά μου...ΕΛΙΣΩ έγραψε:Σε ευχαριστω πολυ μαρινα1Η ειδικοτητα που θα επιλεξω, λεει τουλαχιστον απολυτηριο γυμνασιου... Και εγω θα βαλω το πτυχιο αει... Σε ευχαριστω πολυ και παλι! Καλη επιτυχια και σε σενα αν κανεις τα χαρτια σου
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 3
Καλησπερα. Επειδη ακουγονται πολλα περι εθνικων εκλογων τον ιουνιο υπαρχει περιπτωση να ακυρωθει η προκηρυξη λογω εκλογων;
η προκηρυξη εχει ηδη βγει, οποτε ειναι δυσκολο εως ακατορθωτο ναα ακυρωθει.patriniagr έγραψε:Καλησπερα. Επειδη ακουγονται πολλα περι εθνικων εκλογων τον ιουνιο υπαρχει περιπτωση να ακυρωθει η προκηρυξη λογω εκλογων;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 81
Δεν θα ακυρωθει... Απλα αν γινουν εκλογες και περασει το αλλο κομμα τα γαλαζια παιδια θα κοπουν και θα περασουν τα πρασινα παιδια... Ετσι παει το συστημα
Θελω να κανω μια ερωτηση... εχω παρει αναβολη για πανελλινιεσ... αλλα θελω να κανω τα χαρτια μου για εποπ. τι θα κανω με την αναβολη; αν μου απαντησετε θα σας ειμαι ευγνομων...
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 81
Παιδια σε προηγουμενα ποστς ειπωθηκε οτι χρειαζεται ιδιαιτερη προσοχη σε ο, τι αφορα την αποδειξη γραμματικων γνωσεων... Νομιζω οτι κ η Μαρινα το προανεφερε, οταν γραφει πχ "τουλαχιστον απολυτηριο γυμνασιου", σημαινει οτι θα γινουν δεκτα απο γυμνασιο μεχρι και την ανωτατη μορφωση, ενω οταν λεει πχ "αποφοιτοι γυμνασιου" θελουν μονο το πτυχιο γυμνασιου, μονο αυτο οχι πτυχιο παραπανω μορφωσης ουτε λιγοτερης... Η λεξη κλειδι ειναι το "τουλαχιστον", ισως πολλοι να ειχαν κριθει ακαταλληλοι επειδη δεν μπορεσαν να ξεχωρισουν αυτη τη διαφορα αλλα θεωρω πως θα μπορουσαν να δωσουν κ περισσοτερες εξηγησεις-ισως εσκεμμενα- Καλη επιτυχια σε ολους

-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 47
Οταν λεει για μια ειδηκοτιτα Αποφοιτοι τουλαχιστων τεε β κυκλου η ολων των τυπων λυκειων, εννοει και ενιαιο λυκειο ε;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης