Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατός Ξηράς (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
ΕΛΙΣΩ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από ΕΛΙΣΩ »

Παιδια εχω μια απορια... εχω πτυχιο αει και θελω να δηλωσω μια ειδικοτητα που λεει τουλαχιστον απολυτηριο γυμνασιου! μπορω να την δηλωσω με το πτυχιο μου ή θα με ακυρωσουν απο τον διαγωνισμο;

Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Εννοειτε και μπορεις κ ισα ισα θα εχεις και πολλα μορια... Οσο περισσοτερα χαρτια τοσο πιο ευκολα μπαινεις αν κ ολα τα αλλα τα κανεις σωστα...

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 161

Δημοσίευση από D.Y.K »

ΕΛΙΣΩ έγραψε:Παιδια εχω μια απορια... Εχω πτυχιο αει και θελω να δηλωσω μια ειδικοτητα που λεει τουλαχιστον απολυτηριο γυμνασιου! Μπορω να την δηλωσω με το πτυχιο μου ή θα με ακυρωσουν απο τον διαγωνισμο;

Τι να σου πω;

Πολλα εχουνε δει τα ματακια μου.

Παιδια να κανουνε τα χαρτια τους σε ειδικοτητες που ζηταγανε ελαχιστα πραγματα με πτυχια και δεν ξερω και εγω τι αλλο και στο τελος ειτε να αποκλειονται ειτε να μενουν απ'εξω Εικόνα
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

τινα έγραψε:Εννοειτε και μπορεις κ ισα ισα θα εχεις και πολλα μορια... Οσο περισσοτερα χαρτια τοσο πιο ευκολα μπαινεις αν κ ολα τα αλλα τα κανεις σωστα...

Φαινομενικα ετσι ειναι αλλα ουσιαστικα παιζονται πολλα Εικόνα
ΕΛΙΣΩ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από ΕΛΙΣΩ »

Δηλαδη υπαρχει η περιπτωση να με απορριψουνε λογο ελλειψης γραμματικων γνωσεων; εμενα το παθος για το στρατο ειναι παρα πολυ μεγαλο και επειδη θελω πολυ να περασω, λεω να κανω τα χαρτια σε μια τετοια ειδικοτητα

Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 51

Δημοσίευση από Marina2 »

ΕΛΙΣΩ έγραψε: Δηλαδη υπαρχει η περιπτωση να με απορριψουνε λογο ελλειψης γραμματικων γνωσεων; Εμενα το παθος για το στρατο ειναι παρα πολυ μεγαλο και επειδη θελω πολυ να περασω, λεω να κανω τα χαρτια σε μια τετοια ειδικοτητα

Αν η ειδικοτητα που επέλεξες λέει τουλάχιστον απολυτηριο γυμνασιου κααι εσυ εχεις πτυχιο ΑΕΙ, δεν σου απορρίπτουν τα χαρτιά ουτε σε βγάζουν ακαταλληλο λογω γραμματικών γνωσεων. Αν ομως επιλέξεις μια ειδικότητα που ζητάει απόφοιτους μιας συγκεκριμένης σχολής και εσυ εισαι απόφοιτος αλλα κάαποιας αλλης τοτε θα σε βγάλουν σιγουρα ακαταλληλο.

Πιστευω οτι θα μαζεψεις αρκετα μορια πάντως και εχεις αρκετες πιθαανότητες αν εισαι και τυχερη βεβαια, να μπεις! Καλή επιτυχία!

ΕΛΙΣΩ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από ΕΛΙΣΩ »

Σε ευχαριστω πολυ μαρινα1Εικόνα η ειδικοτητα που θα επιλεξω, λεει τουλαχιστον απολυτηριο γυμνασιου... και εγω θα βαλω το πτυχιο αει... σε ευχαριστω πολυ και παλι! καλη επιτυχια και σε σενα αν κανεις τα χαρτια σου
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Με καλυψε η Μαρίνα1 ΕΛΙΣΩ απλα να συμπληρωσω οτι καλο θα ειναι να εισαι και αποφοιτος!
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

ΕΛΙΣΩ έγραψε:Σε ευχαριστω πολυ μαρινα1Εικόνα Η ειδικοτητα που θα επιλεξω, λεει τουλαχιστον απολυτηριο γυμνασιου... Και εγω θα βαλω το πτυχιο αει... Σε ευχαριστω πολυ και παλι! Καλη επιτυχια και σε σενα αν κανεις τα χαρτια σου
Να εισαι καλά. Οχι δεν θα κάνω τα χαρτιά μου...

patriniagr
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από patriniagr »

Καλησπερα. Επειδη ακουγονται πολλα περι εθνικων εκλογων τον ιουνιο υπαρχει περιπτωση να ακυρωθει η προκηρυξη λογω εκλογων;
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

patriniagr έγραψε:Καλησπερα. Επειδη ακουγονται πολλα περι εθνικων εκλογων τον ιουνιο υπαρχει περιπτωση να ακυρωθει η προκηρυξη λογω εκλογων;
η προκηρυξη εχει ηδη βγει, οποτε ειναι δυσκολο εως ακατορθωτο ναα ακυρωθει.

illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 81

Δημοσίευση από illy »

Δεν θα ακυρωθει... Απλα αν γινουν εκλογες και περασει το αλλο κομμα τα γαλαζια παιδια θα κοπουν και θα περασουν τα πρασινα παιδια... Ετσι παει το συστημα
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Θελω να κανω μια ερωτηση... εχω παρει αναβολη για πανελλινιεσ... αλλα θελω να κανω τα χαρτια μου για εποπ. τι θα κανω με την αναβολη; αν μου απαντησετε θα σας ειμαι ευγνομων...

illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 81

Δημοσίευση από illy »

Παιδια σε προηγουμενα ποστς ειπωθηκε οτι χρειαζεται ιδιαιτερη προσοχη σε ο, τι αφορα την αποδειξη γραμματικων γνωσεων... Νομιζω οτι κ η Μαρινα το προανεφερε, οταν γραφει πχ "τουλαχιστον απολυτηριο γυμνασιου", σημαινει οτι θα γινουν δεκτα απο γυμνασιο μεχρι και την ανωτατη μορφωση, ενω οταν λεει πχ "αποφοιτοι γυμνασιου" θελουν μονο το πτυχιο γυμνασιου, μονο αυτο οχι πτυχιο παραπανω μορφωσης ουτε λιγοτερης... Η λεξη κλειδι ειναι το "τουλαχιστον", ισως πολλοι να ειχαν κριθει ακαταλληλοι επειδη δεν μπορεσαν να ξεχωρισουν αυτη τη διαφορα αλλα θεωρω πως θα μπορουσαν να δωσουν κ περισσοτερες εξηγησεις-ισως εσκεμμενα- Καλη επιτυχια σε ολουςΕικόνα
ratatoulis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 47

Δημοσίευση από ratatoulis »

Οταν λεει για μια ειδηκοτιτα Αποφοιτοι τουλαχιστων τεε β κυκλου η ολων των τυπων λυκειων, εννοει και ενιαιο λυκειο ε;
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης