Διαδικασία υποβολής αιτήσεων (9Κ/2021)
Το τι νομίζει ο καθένας και το τι πιστεύει επίσης ο καθένας ότι είναι σωστό δεν μετράει πουθενά μάγκες.Ο διασωστης έβαλε νομοθεσία στις προηγούμενες σελίδες, το άρθρο ξεκάθαρα ανέφερε ότι με μια απλή δήλωση γίνεται αλλαγή τοποθέτησης.
Μην το κουράζουμε άλλο
Μην το κουράζουμε άλλο
Ωραια τοτε αφου ετσι το θελει ο ΑΣΕΠ και μεις στην επομενη προκηρυξη θα ξανακανουμε χαρτια και θα φαμε τη θεση απο τους νεους, αμα δε περασουμε τωρα στη φυλακη που θελουμε!
- Loxias2κ21
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 5
Κρύβουν εκπλήξεις στο να μπουν παιδιά με χαμηλές βάσεις 500-700 μόρια αυτό εννοώ. Δεν ξέρω τι ισχύει με την 6κ αλλά πιστεύω ότι αν βγουν προκηρύξεις για αστυνομία, τραβήξουν και άλλες θέσεις στα πανεπιστήμια, βγει νέα προκήρυξη για φυλακές και σφ όπως διαβάζω εδώ τότε μιλάμε για θετικά αποτελέσματα σε εμάς με 500+ μόρια επαναλαμβάνω της Β επικουριας. Επίσης έτσι όπως βλέπω τα πράγματα παιδιά με χαρτί από Ιεκ όπως ο κολλητός μου δεν προτιμάνε σωφρονιστικοι διότι πολλοί από αυτούς θα βολευτούν καλύτερα ή είναι ήδη βολεμένοι. Από αυτήν την άποψη ανέφερα ότι η συγκεκριμένη προκήρυξη όπως η 6κ και η επόμενη αν είναι παρόμοια είναι υπέρ αυτών με θεωρητικά λίγα μόρια
Όσο δεν έχει κάποιος μια νομοθεσία η δεν παίρνει θέση ο ΑΣΕΠ για αυτό το θέμα, εγώ προσωπικά θεωρω ότι βάση της νομοθεσίας που ανέβηκε θα μπορέσουν να έρθουν στην 9κ. Ναι θα μείνουν κενες θέσεις αλλά άμα μπορούν να το κάνουν θα το κάνουν. Το να λέμε δεν είναι χαζός ο ΑΣΕΠ κ εγώ μπορώ να πω διαφορά. Όλα είναι λόγια. Προσωπικά έχω ψάξει κ δεν βρηκα κάτι πάνω σαυτο. Υπάρχει κενό και σαυτα τα κενα πατανε δικηγόροι. Άρα δεν μπορώ να εθελοτυφλω και να χορεύω όταν υπάρχει πιθανότητα 50 άτομα από άλλη προκήρυξη να μπορούν να κάνουν άνω κάτω τις θέσεις εδώ!
George13G έγραψε:Κρύβουν εκπλήξεις στο να μπουν παιδιά με χαμηλές βάσεις 500-700 μόρια αυτό εννοώ. Δεν ξέρω τι ισχύει με την 6κ αλλά πιστεύω ότι αν βγουν προκηρύξεις για αστυνομία, τραβήξουν και άλλες θέσεις στα πανεπιστήμια, βγει νέα προκήρυξη για φυλακές και σφ όπως διαβάζω εδώ τότε μιλάμε για θετικά αποτελέσματα σε εμάς με 500+ μόρια επαναλαμβάνω της Β επικουριας. Επίσης έτσι όπως βλέπω τα πράγματα παιδιά με χαρτί από Ιεκ όπως ο κολλητός μου δεν προτιμάνε σωφρονιστικοι διότι πολλοί από αυτούς θα βολευτούν καλύτερα ή είναι ήδη βολεμένοι. Από αυτήν την άποψη ανέφερα ότι η συγκεκριμένη προκήρυξη όπως η 6κ και η επόμενη αν είναι παρόμοια είναι υπέρ αυτών με θεωρητικά λίγα μόρια
φιλε και γω με β επικουρια παω και την ιδια αποψη εχω με σενα στις βασεις και γενικα στην προκυρηξη Της 9κ
καλη επιτυχια να εχουμε ολοι μας !
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 21
Υπάρχει υποχρεωτική παραμονή 5 χρόνια και. Στους σωφρον και Υεφκκ, αλλιώς πληρώνεις πρόστιμο.ΑΦΟΎ περάσεις σχολή όμως, μόνο οι εξωτερικοι δηλαδή δε θα μπορούν να πανε στην 9κ χωρίς πρόστιμο.
Οι σωφρονιστικοί πιάνουν δουλειά χωρίς σχολή, και τους καλούν μετά από 2+ χρόνια να πάνε, άλλη μια πρωτοτυπία του κρατίδιου μας.
Οι σωφρονιστικοί πιάνουν δουλειά χωρίς σχολή, και τους καλούν μετά από 2+ χρόνια να πάνε, άλλη μια πρωτοτυπία του κρατίδιου μας.
και προστιμο να φανε και τι εγινε; Θα κολωσουν να πανε στη περιοχη τους πχ για 1000 ευρω προστιμο; Ουτε κανΔιασωστης31 έγραψε:Υπάρχει υποχρεωτική παραμονή 5 χρόνια και. Στους σωφρον και Υεφκκ, αλλιώς πληρώνεις πρόστιμο.ΑΦΟΎ περάσεις σχολή όμως, μόνο οι εξωτερικοι δηλαδή δε θα μπορούν να πανε στην 9κ χωρίς πρόστιμο.
Μπορούν να μας πουν αυτοί που έχουν κάνει χαρτιά στην 9κ κ είναι επιτυχών κ στην 6κ τι τους είπαν...ARN είσαι ένας αν δε κάνω λάθος σωστά ;
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 106
Παιδιά από τους επιτυχόντες με ΙΕΚ τις 6Κ το 60-70 τις 100 πήγε εκεί που ήθελε... Δείτε τα αποτελέσματα και θα το καταλάβετε το ποσοστό που σας είπα πέρασαν στην πρώτη επιλογή τούς.
-
Οι πρώτες πληροφορίες λένε για 8χιλιαδες... Δεν το πιστεύω ρε παιδιά. Μετά από τόσες προκήρυξης να έχει τόσες αιτήσεις. Θέλω πολύ να δω το πλήθος αιτήσεων
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 129
- Επάγγελμα: Αρχαιοφύλακας
lamdar92 έγραψε:Παιδιά από τους επιτυχόντες με ΙΕΚ τις 6Κ το 60-70 τις 100 πήγε εκεί που ήθελε... Δείτε τα αποτελέσματα και θα το καταλάβετε το ποσοστό που σας είπα πέρασαν στην πρώτη επιλογή τούς.
Άρα μια πιθανή πρόβλεψη για ΙΕΚ είναι αυτή τών 150-180 ατόμων άντε 190 μαξ, αναφέρομαι και για τα δύο ΙΕΚ και τυχόν ΙΕΚ της 6κ.
βαλε 200 να σαι μεσα και τελοςgeomp έγραψε:lamdar92 έγραψε:Παιδιά από τους επιτυχόντες με ΙΕΚ τις 6Κ το 60-70 τις 100 πήγε εκεί που ήθελε... Δείτε τα αποτελέσματα και θα το καταλάβετε το ποσοστό που σας είπα πέρασαν στην πρώτη επιλογή τούς.
Άρα μια πιθανή πρόβλεψη για ΙΕΚ είναι αυτή τών 150-180 ατόμων άντε 190 μαξ, αναφέρομαι και για τα δύο ΙΕΚ και τυχόν ΙΕΚ της 6κ.
-
Έτσι όπως τελικά φαίνεται εξωτερική φρουρά Θα καλυφθούν από πτυχία και ειδικές κατηγορίες... Μέσα θα χτυπηθούν μεταξύ τους τα μεγάλα απολυτήρια και οι μεγάλες προϋπηρεσίες...
Τι σημασία έχει πόσες προκηρύξεις έγιναν; Οι υποψήφιοι δε τελειώνουν ποτέ, άλλωστε οι προκηρύξεις αστυνομίας και εποπ που βγήκαν είχαν όριο 28, αρα οι 28+ δε μπορούσαν να κάνουν.
Ή προκήρυξη αυτοί ευνοεί τους σεκιουριτι με τη προηπρεσια και αυτούς με ιεκ.
Ή προκήρυξη αυτοί ευνοεί τους σεκιουριτι με τη προηπρεσια και αυτούς με ιεκ.
Και εγω στο τμήμα μου ειχα από τα 20 άτομα...
Και οι 5 έχουν πιστοποίηση
Και άντρες 5 πάνω τον 32 να τα λαβετε ολα υπόψιν όσο αφορά τα ιεκ. Αν ξέρετε πόσα πτυχία είναι ενεργά υπολογίστε 50%και αν θα έχουν κάνει χαρτιά και αυτοί
Και οι 5 έχουν πιστοποίηση
Και άντρες 5 πάνω τον 32 να τα λαβετε ολα υπόψιν όσο αφορά τα ιεκ. Αν ξέρετε πόσα πτυχία είναι ενεργά υπολογίστε 50%και αν θα έχουν κάνει χαρτιά και αυτοί
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες