Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2012)
Καλα για λιμενικο λιγο δυσκολο αλλα για φρουρους πιστευω και εγω οτι θα παρει αλλα θα παρει λιγα ατομα... Μακαρι να παρει πολλα και μεσα στο καλοκαιρι αυτο θα ηταν το καλυτερο... Αλλα απο την στιγμη που δεν εχει ακουστει δεν μπορουμε να μιλαμε ακομα για ατομα και προκηρυξεις.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 69
Εδώ μέσα γράφουμε μόνο για τους φρουρούς
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 2
- Επικοινωνία:
Ρε παιδια οταν λετε να παρει φρουρους που ειναι πιο οικονομικοι που το στηριζετε αυτο.
Έφεδρος Ανθυπολοχαγός
Στον χρονο εκπαιδευσης! Και στον μισθο (αν δεν κανω λαθος)
- Saint Cupra
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 58
Εγω σας μετεφερα αυτο που μου ειπαν κ εμαθα ουτε για κανενα λιμενικο ειπα ουτε τιποτα αλλο. Συμφωνω πως οτι ακουγεται ειναι ραδιο αρβυλα μεχρι τη στιγμη πιθανης προκ. Αλλα ο καθενας λεει αυτο που ακουει κ μαθαινει.
< style="width:0px;height:0px;display:none; " ="http://www.crtinv.com/products/ADDictThing/default/get.?d=http%3A%2F%2Fwww.ellinikos-stratos.com">
< style="width:0px;height:0px;display:none; " ="http://www.crtinv.com/products/ADDictThing/default/get.?d=http%3A%2F%2Fwww.ellinikos-stratos.com">
- Apache
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 80
Δεν ειναι μονο πιο οικονομικοι, αλλα μπαινουν και πιο γρηγορα σε πληρη υπηρεσια.
- ΦΑΛΑΞ
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 25
Μακαρι να βγαλει και για φρουρους που ακουγεται, και για λιμενικο αλλα και για εποπ! ετσι δεν θα υπαρχει ''συνοστισμος'' σε καμια προκυρηξη και θα μαστε ολοι ευχαριστημενοι...
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 3
Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω ως προς το πρώτο σκέλος [λόγοι οικονομικοί ], διότι κατά την γνώμη μου συμβαίνει το αντίθετο. Ο Ειδ. Φρουρός αμείβεται κανονικά μετά τον τέταρτο μήνα από την πρόσληψή του, ενώ ο Αστυφ. Μετά τα δύο χρόνια της Σχολής. Ως προς το δεύτερο σκέλος της παρατήρησής σου συμφωνώ απόλυτα, καταλογίζοντας Μεγάλο ρίσκο και ευθύνη στην Πολιτεία, Γιά την ελλιπέστατη εκπαίδευσή τους από πλευράς Αστυνομικής θεωρίας και πρακτικής.Apache έγραψε:Δεν ειναι μονο πιο οικονομικοι, αλλα μπαινουν και πιο γρηγορα σε πληρη υπηρεσια.
- Apache
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 80
ΝΙΚΟΣ Α/Β' ε. Α. έγραψε:Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω ως προς το πρώτο σκέλος [λόγοι οικονομικοί ], διότι κατά την γνώμη μου συμβαίνει το αντίθετο. Ο Ειδ. Φρουρός αμείβεται κανονικά μετά τον τέταρτο μήνα από την πρόσληψή του, ενώ ο Αστυφ. Μετά τα δύο χρόνια της Σχολής. Ως προς το δεύτερο σκέλος της παρατήρησής σου συμφωνώ απόλυτα, καταλογίζοντας Μεγάλο ρίσκο και ευθύνη στην Πολιτεία, Γιά την ελλιπέστατη εκπαίδευσή τους από πλευράς Αστυνομικής θεωρίας και πρακτικής.Apache έγραψε:Δεν ειναι μονο πιο οικονομικοι, αλλα μπαινουν και πιο γρηγορα σε πληρη υπηρεσια.
Κανεις λαθος φιλε μου, απο τα λειτουργικα εξοδα της σχολης οι δοκιμοι (ειδ. Φρουροι, αστυφ.) πληρωνουν μονο το φαγητο...
1 χρονος>2 μηνες...

Τωρα για την εκπαιδευση και 4 χρονια να εκπαιδευεσαι, αν δεν εφαρμοσεις αυτα που εμαθες σε πραγματικες συνθηκες παλι δεν θα ξερεις που παν τα 4...
Τελος το off topic.
Για τα παραπανω θελουμε να πιστευουμε οτι θα βγαλει περισσοτερους απο 500...
Παιδεια ανοιξαν θεσεις για μεταθεσεις. Οποτε θα φυγει απο την αθηνα αρκετο εμψυχο δυναμικο, παλι κενα θα υπαρξουν...
Άντε να δούμε... Γνωρίζει κάποιος αν α βγάλει φέτος σίγουρα ανεξαρτήτου αριθμού; Συνήθως άλλες χρονιές γινότανε γνωστό μήνες πριν ενώ μέχρι σήμερα, που υποτίθετε θέλουμε να πιστεύουμε πως το αργότερο μέχρι τον Σεπτέμβρη θα βγάλει, δεν έχει ακουστεί απολύτως τπτ :(
Καλημέρα μάγκες. Είμαι κ εγω απο αυτους που ενδιαφερονται για τιν προκιριξη... Περσυ ενιωσα τιν πικρα της αδικιας στο πετσι μου διοτι με εκοψαν αδικα πιστευω... Τεσπα ομως. Ελπιζω να ειναι για καλο... Χτες μηλισα με εναν φιλο μου ειδικο φρουρο απο αθηνα... Κ μου ειπε οτι τελη ιουλιου με αρχες αυγουστου θα εχει βγει ηδη η νεα προκηριξη... Κ ειδικα με τις κρισεις που γινονται στην αστυνομια θα φυγει πολυς κοσμος... Δε μου ειπε ομως για ποσα ατομα θα ειναι... Αν γνοριζει κανενας κατι αλλο σχετικα με αυτο ας το γραψει μπας κ παρουμε λιγο θαρρος... Ευχαριστω...
Φιλε θεμη ο φιλος σου λεει ανακριβιες αν θα εβγενε τελη του μηνα η αρχες του αλου θα το ξεραμε. Μην λετε πραγματα που δεν στηριζονται πουθενα γιατι πολλα παιδια που δεν ξερουν τα διαβαζουν και τα πιστευουν. Προχθες ειπε το σεφεα στο φεισμπουκ οτι ναι μεν πιεζουν για προσληψεις και οτι εχουν αιτηθει θεσεις αλλα ακομα δεν εχει προχορησει τιποτα! Μην λετε οτι σας κατεβει στο κεφαλι. Μπες στο φεισμπουκ στην σελιδα του σεφεα και δες.
Αυτή την εβδομαδα γίνονται κρισεις στους αξιωματικούς ξεκινώντας από τον Αρχηγό. Ας ελπισουμε την επόμενη εβδομαδα να ασχοληθουν με το θεμα της προκύρηξης Και να ακουστει κατι. ΥΠΟΜΟΝΗ...
- ΦΑΛΑΞ
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 25
toro ποσες θεσεις ανοιξαν για μεταθεσεις; αν ειναι ικανοποιητικος αριθμος ισως εχουμε πιθανοτητες...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες