Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
manos

Δημοσίευση από manos »

Φιλε greek_army η ερωτηση ειναι ποια ειναι η σημασια; Και οχι αν εχει.
johnkaf
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από johnkaf »

Παιδιά να ρωτήσω κάτι; Μεχρι πότε είναι να κάνουμε τα χαρτιά μας;

Μανώλης

Δημοσίευση από Μανώλης »

Μεχρι 23 το αργοτερο
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από Greek_Army »

manos έγραψε:Φιλε greek_army η ερωτηση ειναι ποια ειναι η σημασια; Και οχι αν εχει.

Άμα είχες ασχοληθεί λίγο με την προκήρυξη θα γνώριζες ότι από το ενιαίο θα πάρουν το 70% και από τα άλλα το 30%

ΑΚΡΙΤΑΣ
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από ΑΚΡΙΤΑΣ »

jimkal έγραψε:Φιλε Ακριτα ακριβως σε ποια περιοχη της Κομοτηνης ειναι; Γτ δν ξερω πολλα απο Κομοτηνη δυστυχωσ... Σε ευχαριστω

Στην βιομηχανικη περιοχη Κομοτηνησ Στον παλιο δρομο προς Σαπες Αλεξανδρουπολη περιπου 5 χιλιομετρα απο Κομοτηνη.
google earth γεωγραφικο πλατος 41° 4'21.97"Β
Γεωγραφικο μηκοσ 25°29'57.40"Α
πιστευω να βοηθησα
Άβαταρ μέλους
NORTH_ARMY_G4
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από NORTH_ARMY_G4 »

Καλησπερίζω το φόρουμ. Λοιπόν επειδή υπάρχει τεράστια σύγχυση όσον αφορά τα τεε και τα γενικά λύκεια θα φέρω ένα αριθμητικό παράδειγμα για να λυθεί κάθε απορία.
Κατ'αρχήν συμμετέχουν ΚΑΙ τα τεε στον διαγωνισμό αν και αυτό μάλλον αποσαφηνίστηκε.

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ1: Πολίτης, απολυτήριο τεε και χωρίς δίπλωμα Γ' κατηγορίας -->72 θέσεις
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ2: Πολίτης, απολυτήριο λυκείου και χωρίς δίπλωμα Γ' κατηγορίας -->168 θέσεις
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ3: Πολίτης, απολυτήριο τεε με δίπλωμα Γ' κατηγορίας -->180 θέσεις
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ4: Πολίτης, απολυτήριο λυκείου με δίπλωμα Γ' κατηγορίας -->420 θέσεις

Για να πάρεις τα 2 μόρια της μηχανής, ΝΟΜΙΖΩ ότι δε μετράει το δίπλωμα που μπορεί να βγάλει κάποιος για 50αράκι από τα 16χρ. Και έπειτα.

Προσωπικά έχω αισιοδοξία όχι τόσο για τα μόρια που συγκεντρώνω (2700), αλλά για τις αθλητικές δοκιμασίες που πιστεύω ότι θα κοπεί κόσμος και κοσμάκης ΑΝ υπάρχει αξιοκρατία. Δοκίμασα όλα τα τεστ που ζητάει και είμαι πολύ πάνω από το όριο (μόνο το τεστ με την σκάλα δε μπόρεσα να δοκιμάσω για ευνόητους λόγουςΕικόναΕικόνα). Δυστυχώς δεν είμαι τρίτεκνος.

Τώρα να ευχηθώ καλή επιτυχία είναι λίγο οξύμωρο και fake. Είναι τόσες λίγες οι θέσεις που έχεις να συναγωνιστείς που στην κυριολεξία θα χαίρεσαι όταν βλέπεις άτομα να κόβονται. Όταν βλέπεις ότι υπάρχει κάποιος καλύτερος από σένα απλώς το αποδέχεσαι και του δίνεις το χέρι.
Γιώργος Αθ.

Δημοσίευση από Γιώργος Αθ. »

NORTH_ARMY_G4 έγραψε:Καλησπερίζω το φόρουμ. Λοιπόν επειδή υπάρχει τεράστια σύγχυση όσον αφορά τα τεε και τα γενικά λύκεια θα φέρω ένα αριθμητικό παράδειγμα για να λυθεί κάθε απορία.
Κατ'αρχήν συμμετέχουν ΚΑΙ τα τεε στον διαγωνισμό αν και αυτό μάλλον αποσαφηνίστηκε.

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ1: Πολίτης, απολυτήριο τεε και χωρίς δίπλωμα Γ' κατηγορίας -->72 θέσεισ
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ2: Πολίτης, απολυτήριο λυκείου και χωρίς δίπλωμα Γ' κατηγορίας -->168 θέσεισ
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ3: Πολίτης, απολυτήριο τεε με δίπλωμα Γ' κατηγορίας -->180 θέσεισ
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ4: Πολίτης, απολυτήριο λυκείου με δίπλωμα Γ' κατηγορίας -->420 θέσεισ

Για να πάρεις τα 2 μόρια της μηχανής, ΝΟΜΙΖΩ ότι δε μετράει το δίπλωμα που μπορεί να βγάλει κάποιος για 50αράκι από τα 16χρ. Και έπειτα.

Προσωπικά έχω αισιοδοξία όχι τόσο για τα μόρια που συγκεντρώνω (2700), αλλά για τις αθλητικές δοκιμασίες που πιστεύω ότι θα κοπεί κόσμος και κοσμάκης ΑΝ υπάρχει αξιοκρατία. Δοκίμασα όλα τα τεστ που ζητάει και είμαι πολύ πάνω από το όριο (μόνο το τεστ με την σκάλα δε μπόρεσα να δοκιμάσω για ευνόητους λόγουσΕικόναΕικόνα). Δυστυχώς δεν είμαι τρίτεκνος.

Τώρα να ευχηθώ καλή επιτυχία είναι λίγο οξύμωρο και fake. Είναι τόσες λίγες οι θέσεις που έχεις να συναγωνιστείς που στην κυριολεξία θα χαίρεσαι όταν βλέπεις άτομα να κόβονται. Όταν βλέπεις ότι υπάρχει κάποιος καλύτερος από σένα απλώς το αποδέχεσαι και του δίνεις το χέρι.

Σε παραδέχομαι ρε φίλε!

Υ. Γ. Πολύ πάνω απο το όριο; Στο 1000άρι; Και στις ελξεις; Δηλ. Μήπως είσαι γυμναστής;

Γιατί και γω απο μόρια είμαι πάρα-πάρα πολύ καλα αλλα απο αθληματα ζοριζομαι φιλε. Εικόνα

Άβαταρ μέλους
NORTH_ARMY_G4
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από NORTH_ARMY_G4 »

Χμ και κάτι που μόλις πρόσεξα. Νομίζω ότι και στο ΦΕΚ και στο Π. Δ. Και στην προκήρυξη υπάρχει μια ασάφεια μεγάλη. Δεν διευκρινίζει τι πτυχίο ζητάνε για τα γαλλικά, γερμανικά και ιταλικά. Ας πούμε για τα Αγγλικά, το Π. Δ. Τα αναλύει επαρκώς ενώ π. Χ για τα γερμανικά Που ενδιαφέρει εμένα αλλά και τις άλλες 2 γλώσσες αναγράφει μόνο το μεγαλύτερο πτυχίο... Δηλαδή η καλή γνώση ή η πολύ καλή των γερμανικών ή των γαλλικών με ποιο πτυχίο πιστοποιείται; Υποθέτω ότι την καλή γνώση θα την παίρνει το Zertifikat. Στου λιμενικού την προκήρυξη πάντως το έγραφε αναλυτικά.
jimkal

Δημοσίευση από jimkal »

ΑΚΡΙΤΑΣ έγραψε:
jimkal έγραψε:Φιλε Ακριτα ακριβως σε ποια περιοχη της Κομοτηνης ειναι; Γτ δν ξερω πολλα απο Κομοτηνη δυστυχωσ... Σε ευχαριστω

Στην βιομηχανικη περιοχη Κομοτηνης Στον παλιο δρομο προς Σαπες Αλεξανδρουπολη περιπου 5 χιλιομετρα απο Κομοτηνη.
google earth γεωγραφικο πλατος 41° 4'21.97"Β
Γεωγραφικο μηκος 25°29'57.40"Α
πιστευω να βοηθησα

Ευχαριστω φιλε!
nikosl86
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από nikosl86 »

Παιδια αν υπαρχει κανας παλιος που ειχε δωσει να μας πει αν στο στοιβο που δινουμε ειναι 400ρι η' 300ρι γιατι στο λιμενικο δωσαμε σε 300ρι, μπορει να ηταν και 280ρι. Ευχαριστω!
Μανώλης

Δημοσίευση από Μανώλης »

Διαβασε την εφημεριδα της κυβερνησεως τα πτυχια αγγλικων που αναγνωριζει ειναι cambrigde και michigan
manos

Δημοσίευση από manos »

Greek_Army έγραψε:
manos έγραψε:Φιλε greek_army η ερωτηση ειναι ποια ειναι η σημασια; Και οχι αν εχει.

Άμα είχες ασχοληθεί λίγο με την προκήρυξη θα γνώριζες ότι από το ενιαίο θα πάρουν το 70% και από τα άλλα το 30%

με συγχωρεις αλλα δεν το βρηκα αυτο να το λεει πουθενα η προκυρηξη. Μπορεις σε παρακαλω να με παραπεμψεις καπου; Σε ευχαριστω
been there...

Δημοσίευση από been there... »

NORTH_ARMY_G4 έγραψε:Χμ και κάτι που μόλις πρόσεξα. Νομίζω ότι και στο ΦΕΚ και στο Π. Δ. Και στην προκήρυξη υπάρχει μια ασάφεια μεγάλη. Δεν διευκρινίζει τι πτυχίο ζητάνε για τα γαλλικά, γερμανικά και ιταλικά. Ας πούμε για τα Αγγλικά, το Π. Δ. Τα αναλύει επαρκώς ενώ π. Χ για τα γερμανικά Που ενδιαφέρει εμένα αλλά και τις άλλες 2 γλώσσες αναγράφει μόνο το μεγαλύτερο πτυχίο... Δηλαδή η καλή γνώση ή η πολύ καλή των γερμανικών ή των γαλλικών με ποιο πτυχίο πιστοποιείται; Υποθέτω ότι την καλή γνώση θα την παίρνει το Zertifikat. Στου λιμενικού την προκήρυξη πάντως το έγραφε αναλυτικά.
"Η γνώση αυτή αποδεικνύεται κατά τα οριζόμενα στις παραγράφους 2 και 3 του άρθρου 28 του π. Δ.50/2001 (ΦΕΚ 39 Α΄) "

nikosl86 έγραψε:Παιδια αν υπαρχει κανας παλιος που ειχε δωσει να μας πει αν στο στοιβο που δινουμε ειναι 400ρι η' 300ρι γιατι στο λιμενικο δωσαμε σε 300ρι, μπορει να ηταν και 280ρι. Ευχαριστω!
Εγώ το έδωσα σε 400άρι, αλλά δε μπορώ να καταλάβω τι σημασία έχει...
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 53

Δημοσίευση από handballer »

been there... έγραψε:
NORTH_ARMY_G4 έγραψε:Χμ και κάτι που μόλις πρόσεξα. Νομίζω ότι και στο ΦΕΚ και στο Π. Δ. Και στην προκήρυξη υπάρχει μια ασάφεια μεγάλη. Δεν διευκρινίζει τι πτυχίο ζητάνε για τα γαλλικά, γερμανικά και ιταλικά. Ας πούμε για τα Αγγλικά, το Π. Δ. Τα αναλύει επαρκώς ενώ π. Χ για τα γερμανικά Που ενδιαφέρει εμένα αλλά και τις άλλες 2 γλώσσες αναγράφει μόνο το μεγαλύτερο πτυχίο... Δηλαδή η καλή γνώση ή η πολύ καλή των γερμανικών ή των γαλλικών με ποιο πτυχίο πιστοποιείται; Υποθέτω ότι την καλή γνώση θα την παίρνει το Zertifikat. Στου λιμενικού την προκήρυξη πάντως το έγραφε αναλυτικά.
"Η γνώση αυτή αποδεικνύεται κατά τα οριζόμενα στις παραγράφους 2 και 3 του άρθρου 28 του π. Δ.50/2001 (ΦΕΚ 39 Α΄) "
nikosl86 έγραψε:Παιδια αν υπαρχει κανας παλιος που ειχε δωσει να μας πει αν στο στοιβο που δινουμε ειναι 400ρι η' 300ρι γιατι στο λιμενικο δωσαμε σε 300ρι, μπορει να ηταν και 280ρι. Ευχαριστω!
Εγώ το έδωσα σε 400άρι, αλλά δε μπορώ να καταλάβω τι σημασία έχει...
Been there... Για πότε βλέπεις να ανακοινώνονται αποτελέσματα; Και για πότε λες να ξεκινήσει η σχολή των 600; Κάτι ακούστηκε για Νοέμβρη.
manos

Δημοσίευση από manos »

NORTH_ARMY_G4 έγραψε:Καλησπερίζω το φόρουμ. Λοιπόν επειδή υπάρχει τεράστια σύγχυση όσον αφορά τα τεε και τα γενικά λύκεια θα φέρω ένα αριθμητικό παράδειγμα για να λυθεί κάθε απορία.

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ1: Πολίτης, απολυτήριο τεε και χωρίς δίπλωμα Γ' κατηγορίας -->72 θέσεις
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ2: Πολίτης, απολυτήριο λυκείου και χωρίς δίπλωμα Γ' κατηγορίας -->168 θέσεις
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ3: Πολίτης, απολυτήριο τεε με δίπλωμα Γ' κατηγορίας -->180 θέσεις
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ4: Πολίτης, απολυτήριο λυκείου με δίπλωμα Γ' κατηγορίας -->420 θέσεις

Προσωπικά έχω αισιοδοξία όχι τόσο για τα μόρια που συγκεντρώνω (2700), αλλά για τις αθλητικές δοκιμασίες που πιστεύω ότι θα κοπεί κόσμος και κοσμάκης ΑΝ υπάρχει αξιοκρατία. Δοκίμασα όλα τα τεστ που ζητάει και είμαι πολύ πάνω από το όριο (μόνο το τεστ με την σκάλα δε μπόρεσα να δοκιμάσω για ευνόητους λόγουςΕικόναΕικόνα). Δυστυχώς δεν είμαι τρίτεκνος.

φιλε μου κατ αρχην θελω να σου δωσω συγχαρητηρια για την πολυ καλη ενημερωση που μας εκανες. Εχω μονο μια απορια ομως που πιστευω οτι εσυ θα μου την λυσεις ευκολα... Η ερωτηση ειναι που τα γραφει ολα αυτα μεσα στην προκυρηξη; Ευχαριστω!
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: mikeangel, niasimas και 5 επισκέπτες