Προκήρυξη για Δημοτική Αστυνομία (2024)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
kreator999

Re: Προκήρυξη για Δημοτική Αστυνομία (2024)

Δημοσίευση από kreator999 »

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιουν 25, 2024 6:56 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιουν 25, 2024 6:42 pm Έχω μια απορία από μερικούς. Ενώ μπήκατε δικαστικη αστυνομια θέλετε να μεταπηδήσετε δημοτική αστυνομία επειδή κάτι δεν σας άρεσε, αφήστε και κάποιον που δεν έχει στον ήλιο μοίρα μην τα θέλετε όλα δικά σας
Άστα να πάνε φίλε μου έχω έναν δικό μου που μπήκε και μου είπε ότι οι μισοί και παραπάνω άλλοι παραιτηθηκαν και άλλοι θα μπούνε τωρα δημοτική
Γιατί έτσι τι έγινε?
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Δηλαδή όταν μπήκατε δικαστικη αστυνομια τι περιμένατε να πάρετε;1500€; Πάνω κάτω τα ίδια είναι παντού... Πριν μπείτε καπου ρωτήστε πρωταα όχι κατόπιν εορτής
Επισκέπτης

Όσοι τα έχουμε ανεβάσει ήδη από πριν τα δικαιολογητικά (δηλαδή την περίοδο υποβολής των αιτήσεων) κάνουμε κάτι από αύριο και εξής; Επίκληση δηλαδή επικαιροποίηση των δικαιολογητικών ;
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιουν 25, 2024 7:04 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιουν 25, 2024 6:31 pm Παιδία γνωρίζετε αν αυτούς τους 6 μήνες θα είμαστε απλήρωτοι; Όπως στ δικαστική που μας έχουν 3 μήνες ; Και δώσαμε και 180€ για τ φαγητά τ σχολής;
Τοσο χαλια ειναι και θες να φύγεις;
Δεν είναι χαλια. Απλά δικαστική πέρασα μακριά από τ πόλη μου ενώ δημοτική κατά 99% θα ειμαι 400μ από το σπιτι μου.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιουν 25, 2024 7:19 pm Όσοι τα έχουμε ανεβάσει ήδη από πριν τα δικαιολογητικά (δηλαδή την περίοδο υποβολής των αιτήσεων) κάνουμε κάτι από αύριο και εξής; Επίκληση δηλαδή επικαιροποίηση των δικαιολογητικών ;
Αδερφέ δεν έχεις ανεβάσει κάτι. Εννοείται ότι κανείς επίκληση. Αν δεν κανείς απλά βγαίνεις εκτος
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιουν 25, 2024 7:16 pm Δηλαδή όταν μπήκατε δικαστικη αστυνομια τι περιμένατε να πάρετε;1500€; Πάνω κάτω τα ίδια είναι παντού... Πριν μπείτε καπου ρωτήστε πρωταα όχι κατόπιν εορτής
Ποιος μίλησε για μισθό; Ίδια είναι δημοτική κ δικαστική! Απλά δημοτική ειμαι δίπλα στ σπιτι μου, δικαστική όχι! Όταν έκανα δικαστική δνε υπήρχε δημοτική. Τι να κάνουμε τωρα; Εδω στ δικαστική υπάρχουν ΟΠΥ, ΕΦ, ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΕς, ΛΟΧΙΕς, ΕΠΟΠ, Λιμενικοί μέσα. Τ τα ίδια και στ δημοτική θα τ δείτε όσοι μπείτε
Επισκέπτης

Ναι ρε εννοείται θα κάνω επίκληση! Ευχαριστώ καλή επιτυχία
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιουν 25, 2024 7:39 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιουν 25, 2024 7:16 pm Δηλαδή όταν μπήκατε δικαστικη αστυνομια τι περιμένατε να πάρετε;1500€; Πάνω κάτω τα ίδια είναι παντού... Πριν μπείτε καπου ρωτήστε πρωταα όχι κατόπιν εορτής
Ποιος μίλησε για μισθό; Ίδια είναι δημοτική κ δικαστική! Απλά δημοτική ειμαι δίπλα στ σπιτι μου, δικαστική όχι! Όταν έκανα δικαστική δνε υπήρχε δημοτική. Τι να κάνουμε τωρα; Εδω στ δικαστική υπάρχουν ΟΠΥ, ΕΦ, ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΕς, ΛΟΧΙΕς, ΕΠΟΠ, Λιμενικοί μέσα. Τ τα ίδια και στ δημοτική θα τ δείτε όσοι μπείτε
Η προκηρυξη ηταν καιρο γνωστο οτι θα τρεξει, επισης οι αιτησεις της δημοτικης ειναι πολλαπλασιες της δικαστικης πως εισαι τοσο σιγουρος οτι θα εισαι διπλα απ το σπιτι σου;
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιουν 25, 2024 9:02 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιουν 25, 2024 7:39 pm
Η προκηρυξη ηταν καιρο γνωστο οτι θα τρεξει, επισης οι αιτησεις της δημοτικης ειναι πολλαπλασιες της δικαστικης πως εισαι τοσο σιγουρος οτι θα εισαι διπλα απ το σπιτι σου;
Γιατί εχω πολλά μόρια και εντοποιοτητα. Σε ότι προκυριξη εχω κάνει πάντα μέσα ειμαι. Εδω δικαστική πέρασα από τους πρώτους σε δύσκολη πόλη ! Στ «χωριό» μου θα μείνω εκτός :D
zager
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από zager »

Θελω να πατησω επεξεργασια στην αιτηση για να στειλω τα δικαιολογητικα αλλα ειναι γκριζαρισμενο, δε με αφηνει. Τι κανω λαθος;

Βασικα ισως δεν εχει ανοιξει ακομα; Γιατι λεει απο αυριο.
mixalis27
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από mixalis27 »

Καλημέρα παιδιά, υπάρχει κάποιο κώλυμα όσο αναφορά την σωματική ικανότητα; Γιατί διαβάζω το ΦΕΚ και δε βρίσκω κάτι
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιουν 25, 2024 6:42 pm Έχω μια απορία από μερικούς. Ενώ μπήκατε δικαστικη αστυνομια θέλετε να μεταπηδήσετε δημοτική αστυνομία επειδή κάτι δεν σας άρεσε, αφήστε και κάποιον που δεν έχει στον ήλιο μοίρα μην τα θέλετε όλα δικά σας
Αδερφέ να είχες μαζέψει πολλά μόρια να μην εξαρτάται το αν θα μπεις από τις επιλογές άλλον. Σταμάτα την κλάψα!
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιουν 26, 2024 8:14 am
Αδερφέ να είχες μαζέψει πολλά μόρια να μην εξαρτάται το αν θα μπεις από τις επιλογές άλλον. Σταμάτα την κλάψα!
Αδελφάκι έχω αρκετά μορια για να μπω από τους πρώτους ποια κλάψα μου λες εσύ... 🤦🏻?>?
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιουν 26, 2024 9:28 am
Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιουν 26, 2024 8:14 am
Αδελφάκι έχω αρκετά μορια για να μπω από τους πρώτους ποια κλάψα μου λες εσύ... 🤦🏻; >;
Ακομα δεν βγηκε η β φαση και ξεκινησατε ποιος την εχει μεγαλυτερη... Ηρεμηστε λιγο
unknown23
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από unknown23 »

Καλησπερα σε ολους και καλη μας επιτυχια. Θελω να ρωτησω κατι σχετικα με την ταυτοτητα. Αν εχουμε ανεβασει το διπλωμα οδηγησης στο μητρωο ειναι απαραιτητο να ανεβασουμε κ την ταυτοτητα; Θα την επικαλεστουμε κι αυτην;(Σορρυ αν εκανα ηλιθια ερωτηση)
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες