Γιατί έτσι τι έγινε?
Προκήρυξη για Δημοτική Αστυνομία (2024)
Re: Προκήρυξη για Δημοτική Αστυνομία (2024)
Δηλαδή όταν μπήκατε δικαστικη αστυνομια τι περιμένατε να πάρετε;1500€; Πάνω κάτω τα ίδια είναι παντού... Πριν μπείτε καπου ρωτήστε πρωταα όχι κατόπιν εορτής
Όσοι τα έχουμε ανεβάσει ήδη από πριν τα δικαιολογητικά (δηλαδή την περίοδο υποβολής των αιτήσεων) κάνουμε κάτι από αύριο και εξής; Επίκληση δηλαδή επικαιροποίηση των δικαιολογητικών ;
Δεν είναι χαλια. Απλά δικαστική πέρασα μακριά από τ πόλη μου ενώ δημοτική κατά 99% θα ειμαι 400μ από το σπιτι μου.
Αδερφέ δεν έχεις ανεβάσει κάτι. Εννοείται ότι κανείς επίκληση. Αν δεν κανείς απλά βγαίνεις εκτος
Ποιος μίλησε για μισθό; Ίδια είναι δημοτική κ δικαστική! Απλά δημοτική ειμαι δίπλα στ σπιτι μου, δικαστική όχι! Όταν έκανα δικαστική δνε υπήρχε δημοτική. Τι να κάνουμε τωρα; Εδω στ δικαστική υπάρχουν ΟΠΥ, ΕΦ, ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΕς, ΛΟΧΙΕς, ΕΠΟΠ, Λιμενικοί μέσα. Τ τα ίδια και στ δημοτική θα τ δείτε όσοι μπείτε
Ναι ρε εννοείται θα κάνω επίκληση! Ευχαριστώ καλή επιτυχία
Η προκηρυξη ηταν καιρο γνωστο οτι θα τρεξει, επισης οι αιτησεις της δημοτικης ειναι πολλαπλασιες της δικαστικης πως εισαι τοσο σιγουρος οτι θα εισαι διπλα απ το σπιτι σου;Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιουν 25, 2024 7:39 pmΠοιος μίλησε για μισθό; Ίδια είναι δημοτική κ δικαστική! Απλά δημοτική ειμαι δίπλα στ σπιτι μου, δικαστική όχι! Όταν έκανα δικαστική δνε υπήρχε δημοτική. Τι να κάνουμε τωρα; Εδω στ δικαστική υπάρχουν ΟΠΥ, ΕΦ, ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΕς, ΛΟΧΙΕς, ΕΠΟΠ, Λιμενικοί μέσα. Τ τα ίδια και στ δημοτική θα τ δείτε όσοι μπείτε
Γιατί εχω πολλά μόρια και εντοποιοτητα. Σε ότι προκυριξη εχω κάνει πάντα μέσα ειμαι. Εδω δικαστική πέρασα από τους πρώτους σε δύσκολη πόλη ! Στ «χωριό» μου θα μείνω εκτόςΕπισκέπτης έγραψε: Τρί Ιουν 25, 2024 9:02 pmΗ προκηρυξη ηταν καιρο γνωστο οτι θα τρεξει, επισης οι αιτησεις της δημοτικης ειναι πολλαπλασιες της δικαστικης πως εισαι τοσο σιγουρος οτι θα εισαι διπλα απ το σπιτι σου;Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιουν 25, 2024 7:39 pmΠοιος μίλησε για μισθό; Ίδια είναι δημοτική κ δικαστική! Απλά δημοτική ειμαι δίπλα στ σπιτι μου, δικαστική όχι! Όταν έκανα δικαστική δνε υπήρχε δημοτική. Τι να κάνουμε τωρα; Εδω στ δικαστική υπάρχουν ΟΠΥ, ΕΦ, ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΕς, ΛΟΧΙΕς, ΕΠΟΠ, Λιμενικοί μέσα. Τ τα ίδια και στ δημοτική θα τ δείτε όσοι μπείτε

Θελω να πατησω επεξεργασια στην αιτηση για να στειλω τα δικαιολογητικα αλλα ειναι γκριζαρισμενο, δε με αφηνει. Τι κανω λαθος;
Βασικα ισως δεν εχει ανοιξει ακομα; Γιατι λεει απο αυριο.
Βασικα ισως δεν εχει ανοιξει ακομα; Γιατι λεει απο αυριο.
Καλημέρα παιδιά, υπάρχει κάποιο κώλυμα όσο αναφορά την σωματική ικανότητα; Γιατί διαβάζω το ΦΕΚ και δε βρίσκω κάτι
Αδερφέ να είχες μαζέψει πολλά μόρια να μην εξαρτάται το αν θα μπεις από τις επιλογές άλλον. Σταμάτα την κλάψα!
Ακομα δεν βγηκε η β φαση και ξεκινησατε ποιος την εχει μεγαλυτερη... Ηρεμηστε λιγο
-
- Λοχίας
- Posts in topic: 31
Καλησπερα σε ολους και καλη μας επιτυχια. Θελω να ρωτησω κατι σχετικα με την ταυτοτητα. Αν εχουμε ανεβασει το διπλωμα οδηγησης στο μητρωο ειναι απαραιτητο να ανεβασουμε κ την ταυτοτητα; Θα την επικαλεστουμε κι αυτην;(Σορρυ αν εκανα ηλιθια ερωτηση)
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες