Προκήρυξη για Δημοτική Αστυνομία (2024)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Mancini
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 58

Re: Προκήρυξη για Δημοτική Αστυνομία (2024)

Δημοσίευση από Mancini »

Πιστοποιητικό ΥΨΟΜΕΤΡΗΣΗς, δίπλωμα οδήγησης και πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης τα ανεβάζουμε στην κατηγορία άλλο;
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Παιδια η σειρα του πινακα παει κατα αύξοντα αριθμο μητρωου, ειτε εισαι πρωτος ειτε τελευταίος δεν εχει καμια σημασια
Mikearg

Δημοσίευση από Mikearg »

Παιδιά άρα τώρα από χαρτιά γιατρών τι βάζουμε σε αυτή τη φάση; Το χαρτί υψομέτρηση μόνο; Τα άλλα χαρτιά γιατρών-εξετάσεις κλπ είναι λογικά όταν σε επιλέξουν για τα αθλήματα?
kpapageor
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 1
Ενδιαφέροντα: ..
Επάγγελμα: ..

Δημοσίευση από kpapageor »

Καλησπέρα σας,

Και εμένα με δέχτηκαν στην 2η φάση.

Αρχικά, στην περίπτωση την δικά μου που έχω ήδη συμπληρώσει το Μητρώο με όλα μου τα έγγραφα, υψομέτρηση , τις ιδιότητες κ. Τ. Λ.

Κάνω κάποια άλλη αίτηση στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ επισυνάπτοντας τα εγγραφα αυτά;

Κάνω κάτι άλλο ή τα τραβάει αυτόματα;

Όποιος γνωρίζει ας απαντήσει.

Ευχαριστώ.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιουν 25, 2024 4:14 pm Παιδια η σειρα του πινακα παει κατα αύξοντα αριθμο μητρωου, ειτε εισαι πρωτος ειτε τελευταίος δεν εχει καμια σημασια
Αν είναι έτσι ακόμα καλύτερα !, αν και δεν το νομίζω !, απο αύριο στις 8 το πρωί ξεκινάει η διαδικασία τελικής υποβολής / επίκλησης της αίτησής σας ! Τώρα δεν μπορείτε να κανετε κάτι, δεν σας αφήνει δηλαδή, μόνο να ανεβάσουν όσοι δεν το έχουν κάνει τα δικαιολογητικά τους για να τα κάνουν επίκληση μετά.
axaxouxas

Δημοσίευση από axaxouxas »

kpapageor έγραψε: Τρί Ιουν 25, 2024 4:31 pm Καλησπέρα σας,

Και εμένα με δέχτηκαν στην 2η φάση.

Αρχικά, στην περίπτωση την δικά μου που έχω ήδη συμπληρώσει το Μητρώο με όλα μου τα έγγραφα, υψομέτρηση, τις ιδιότητες κ. Τ. Λ.

Κάνω κάποια άλλη αίτηση στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ επισυνάπτοντας τα εγγραφα αυτά;

Κάνω κάτι άλλο ή τα τραβάει αυτόματα;

Όποιος γνωρίζει ας απαντήσει.

Ευχαριστώ.
Υπάρχουν οδηγίες ! Και'γώ δεν ήξερα και διάβασα και έμαθα, μπες στην ιστοσελίδα του ασεπ εκεί που λέει οτι μας έχουν καλέσει (στο άρθρο αυτό τελοσπάντων) έχει οδηγίες για το τι πρέπει να κάνεις απο αύριο όμως, τώρα δεν σε αφήνει να κάνεις κάτι.
Mancini
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 58

Δημοσίευση από Mancini »

Βεβαίωση προϋπηρεσίας μας κάνει αυτή που είχαμε βγάλει παλιά τον Μάρτιο; Αν βάλουμε καινούρια θα μας την απορρίψει;
Επισκέπτης

Καλή επιτυχία εύχομαι σε όλους σας παιδιά! Μια ερώτηση θέλω να κάνω το απολυτήριο λυκείου μου σε ποια κατηγορία το βάζω γιατί στους τίτλους σπουδών μου βγάζει κάτι για πανεπιστήμια
Επισκέπτης

Καλησπερα, το πιστοποιητικο στρατολογικης καταστασης πρεπει να ειναι εντος τριων μηνων;
Panais4

Δημοσίευση από Panais4 »

Παιδιά συγγνώμη εμένα μου ήρθε sms αλλά δεν είμαι στη λίστα αυτή που δείχνουν γιατί είναι 009…… ο κωδικός υποψηφίου μου. Τα χαρτιά να τα κάνω κανονικά επίκληση ;
Επισκέπτης

Παιδία γνωρίζετε αν αυτούς τους 6 μήνες θα είμαστε απλήρωτοι; Όπως στ δικαστική που μας έχουν 3 μήνες ; Και δώσαμε και 180€ για τ φαγητά τ σχολής;
Επισκέπτης

Έχω μια απορία από μερικούς. Ενώ μπήκατε δικαστικη αστυνομια θέλετε να μεταπηδήσετε δημοτική αστυνομία επειδή κάτι δεν σας άρεσε, αφήστε και κάποιον που δεν έχει στον ήλιο μοίρα μην τα θέλετε όλα δικά σας
Mikearg

Δημοσίευση από Mikearg »

Στην λίστα έχει και κωδικούς που αρχίζουν με 009 δεν νομίζω αυτό να παίζει κάποιο ρόλο, από το sms εγώ καταλαβαίνω να στείλουν τα δικαιολογητικά όσοι είναι στις λίστες αυτές ΠΕ ή ΤΕ ή ΔΕ, αλλά εννοείται να το ρωτήσεις για να είσαι σίγουρος
Panais4 έγραψε: Τρί Ιουν 25, 2024 6:06 pm Παιδιά συγγνώμη εμένα μου ήρθε sms αλλά δεν είμαι στη λίστα αυτή που δείχνουν γιατί είναι 009…… ο κωδικός υποψηφίου μου. Τα χαρτιά να τα κάνω κανονικά επίκληση ;
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιουν 25, 2024 6:42 pm Έχω μια απορία από μερικούς. Ενώ μπήκατε δικαστικη αστυνομια θέλετε να μεταπηδήσετε δημοτική αστυνομία επειδή κάτι δεν σας άρεσε, αφήστε και κάποιον που δεν έχει στον ήλιο μοίρα μην τα θέλετε όλα δικά σας
Άστα να πάνε φίλε μου έχω έναν δικό μου που μπήκε και μου είπε ότι οι μισοί και παραπάνω άλλοι παραιτηθηκαν και άλλοι θα μπούνε τωρα δημοτική
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιουν 25, 2024 6:31 pm Παιδία γνωρίζετε αν αυτούς τους 6 μήνες θα είμαστε απλήρωτοι; Όπως στ δικαστική που μας έχουν 3 μήνες ; Και δώσαμε και 180€ για τ φαγητά τ σχολής;
Τοσο χαλια ειναι και θες να φύγεις;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες