Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2011)
Ευχαριστω πολυ! Καλη επιτυχια ευχομαι... Μακαρι και εδω στην αθηνα να βοηθουν τον κοσμο οπως εκει!
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 4
Παιδιά, εγώ έχω δίπλωμα οδήγησης Β' κατηγορία. Να το προσθέσω στα δικαιολογητικά μου ή δεν χρειάζεται επειδή θέλουν από Γ' και πάνω;
Ειναι απο Γ και πανω.
Θανο κ στην αθηνα ειναι πολυ εξυπηρετικοι...
μονο να πας πρωι γιατι εχει κοσμο!
Θανο κ στην αθηνα ειναι πολυ εξυπηρετικοι...
μονο να πας πρωι γιατι εχει κοσμο!
Να τα κανεις θα παρει ενα ποσοστο υποψιφιων χωρις Γ'
Παόδες καλημέρα. Το ecdl δεν παίρνει μόρια έτσι;
Δυστηχως φιλε σιμεων στην αρχη ειπαν να το βαλουν μετα το βγαλαν απο πιεσεις στην βουλη φανταζομαι
Γεια σας παλικαρια. θα ηθελα να ρωτησω αν εγω μπορω να κανω τα χαρτια μου μονο για τους ιδιωτες πυροσβεστες και οχι για τους εποχικους που ειναι και το μεγαλυτερο μερος των θεσεων. γιατι στη προκηρυξη λεει για τα προσοντα των εποχιακων οτι : "έλληνες πολίτες που είχαν την ιδιότητα πυροσβέστη εποχικής απασχόλησης κατά τις αντιπυρικέσ
περιόδους 2008 έως και 2010... δλδ εγω που δεν εχω ξανα ασχλοηθει με τη πυροσβεστικη μπορω να κανω μονο για τους ιδιωτες πυροσβεστες;
περιόδους 2008 έως και 2010... δλδ εγω που δεν εχω ξανα ασχλοηθει με τη πυροσβεστικη μπορω να κανω μονο για τους ιδιωτες πυροσβεστες;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 61
ΓΙΩΡΓΟΣ έγραψε:Γεια σας παλικαρια. Θα ηθελα να ρωτησω αν εγω μπορω να κανω τα χαρτια μου μονο για τους ιδιωτες πυροσβεστες και οχι για τους εποχικους που ειναι και το μεγαλυτερο μερος των θεσεων. Γιατι στη προκηρυξη λεει για τα προσοντα των εποχιακων οτι : "έλληνες πολίτες που είχαν την ιδιότητα πυροσβέστη εποχικής απασχόλησης κατά τις αντιπυρικέσ
περιόδους 2008 έως και 2010... Δλδ εγω που δεν εχω ξανα ασχλοηθει με τη πυροσβεστικη μπορω να κανω μονο για τους ιδιωτες πυροσβεστες;
E ναι ρε φίλε μπορείς
- Alexandros9
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 2
Μόνο στην κοζάνη μέχρι σμρ έχουν γίνει 710 αιτήσεις (καμια 600 πολιτών κ οι υπόλοιπες των εποχικών) ... Χαμός
Φιλε greek army εννοεις οτι μπορω μονο για τους ιδωτες η και για τους εποχικους που ειναι 3400 οι θεσεις; Επισης ξερετε αν σε παιρνουν οπου κανεις την αιτηση σε οποια πολη απαυτες πουχουν ανακοινωσει; γιατι εγω ειμαι απο αθηνα και θελω στη κοζανη να με παρουν.
-
- Στρατηγός
ΓΙΩΡΓΟΣ έγραψε:Φιλε greek army εννοεις οτι μπορω μονο για τους ιδωτες η και για τους εποχικους που ειναι 3400 οι θεσεις; Επισης ξερετε αν σε παιρνουν οπου κανεις την αιτηση σε οποια πολη απαυτες πουχουν ανακοινωσει; Γιατι εγω ειμαι απο αθηνα και θελω στη κοζανη να με παρουν.
Μπορείς να κάνεις τα χαρτιά σου για τους 600 πολίτες, καλά για την μετάθεση μην την ψάχνεις και μην μπαίνεις με αυτή την λογική στα σώματα ασφαλείασ
Οταν κανεις τα χαρτια σου δηλωνεις τι απολυτηριο εχεις; Δηλαδη γενικο η τεχνικο; Αν ναι γιατι γινεται αυτο αφου δεν εχει σημασια απο οτι λεει η προκυρηξη... ;
Σημερα καταθεσαμε τα χαρτια, περιοχη Κομοτηνης ενα μεγαλο μπραβο στα παιδια της πυροσβεστικης αξιωματικους και απλουσ
για την αριστη εξυπηρετηση σε ολους οσους χρειαστηκαν τη βοηθεια τους.
για την αριστη εξυπηρετηση σε ολους οσους χρειαστηκαν τη βοηθεια τους.
Φιλε Ακριτα ακριβως σε ποια περιοχη της Κομοτηνης ειναι; Γτ δν ξερω πολλα απο Κομοτηνη δυστυχωσ... Σε ευχαριστω
-
- Στρατηγός
manos έγραψε:Οταν κανεις τα χαρτια σου δηλωνεις τι απολυτηριο εχεις; Δηλαδη γενικο η τεχνικο; Αν ναι γιατι γινεται αυτο αφου δεν εχει σημασια απο οτι λεει η προκυρηξη... ;
Καλά εσύ έτσι να πιστεύεις ότι δεν έχει σημασία
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες