Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
νικος

Δημοσίευση από νικος »

Ρε μαρια και εγω αυτο καταλαβα αλλα αλλα λενε εδω μεσα και εχω χασει λιγο την μπαλα, εισαι σιγουρη γιαυτο που λες; Α! Και δεν ειναι ολοι απο τα τεε στουρνοι θπαρχουν και εξερεσεις χα! ...

Θοδωρής

Δημοσίευση από Θοδωρής »

Καλημέρα! ... Ξέρει κανένας να μου πει... Το παράβολο το παίρνουμε εμείς από κάπου ή θα έχουν εκεί και όταν πάμε εκεί να κάνουμε τα χαρτιά θα δίνουμε τα λεφτά;
spoogy

Δημοσίευση από spoogy »

Ολοι στο ιδιο καζανι βραζουμε παιδια...
Ανδρομάχη

Δημοσίευση από Ανδρομάχη »

Γνωρίζει κάνεις που μπορούμε να δούμε τα προηγούμενα αποτελέσματα της πυροσβεστικής.
τακις

Δημοσίευση από τακις »

Εχω χασει το απολυτηριο λυκειου, και μου εχουν εκδοσει αποδεικτικο απολυσεως, εκει που λεει η αιτηση τι τιτλο σπουδων εχω εγω τι βαζω?
Dimitris_gr
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Dimitris_gr »

Παιδιά, να ρωτήσω κάτι. Συμπληρώνω τα χαρτιά μου, στην υπέυθυνη δήλωση (άρθρο 8 Ν.1599/1986), κάτω που λέει: "Με ατομική μου ευθύνη και γνωρίζοντας τις κυρώσεις, που προβλέπονται από τις διατάξεις της παρ.6 του άρθρου 22 του Ν.1599/1986, δηλώνω ότι"... Θα γράψω σε πρώτο ενικό πρόσωπο αυτή την παράγραφο απο την προκύρηξη; : "i) έχουν τις προϋποθέσεις και τα
απαιτούμενα προσόντα που αναφέρονται στις παραγράφους 2,3 και 5 του άρθρου 15 του Ν.
3938/2011 (Α' 61) ii) τα αναφερόμενα στην αίτησή τους στοιχεία είναι αληθή,iii) δεν συντρέχουν στο
πρόσωπο τους τα κωλύματα που αναφέρονται στο Κεφάλαιο Β' της παρούσης iv) για τους
υποψήφιους άνδρες, ότι έχουν εκπληρώσει τη στρατιωτική τους θητεία στο Στράτευμα ως Ικανοί
Κατηγορίας Ι1, δεν υπηρετούν στις Ένοπλές Δυνάμεις v) συναινούν στην ηλεκτρονική επεξεργασία
των αναφερόμενων στην αίτησή τους στοιχείων. "

Και κάτι άλλο, την παράγραφο 1 που λέει : "1.- Να μην έχουν καταδικασθεί, έστω και με οριστική απόφαση, ... Που αποτελούν κώλυμα κατάταξης. ", γιατί δεν την ζητάει;
Γιώργος Αθ.

Δημοσίευση από Γιώργος Αθ. »

Dimitris_gr έγραψε:Παιδιά, να ρωτήσω κάτι. Συμπληρώνω τα χαρτιά μου, στην υπέυθυνη δήλωση (άρθρο 8 Ν.1599/1986), κάτω που λέει: "Με ατομική μου ευθύνη και γνωρίζοντας τις κυρώσεις, που προβλέπονται από τις διατάξεις της παρ.6 του άρθρου 22 του Ν.1599/1986, δηλώνω ότι"... Θα γράψω σε πρώτο ενικό πρόσωπο αυτή την παράγραφο απο την προκύρηξη;: "i) έχουν τις προϋποθέσεις και τα
απαιτούμενα προσόντα που αναφέρονται στις παραγράφους 2,3 και 5 του άρθρου 15 του Ν.
3938/2011 (Α' 61) ii) τα αναφερόμενα στην αίτησή τους στοιχεία είναι αληθή,iii) δεν συντρέχουν στο
πρόσωπο τους τα κωλύματα που αναφέρονται στο Κεφάλαιο Β' της παρούσης iv) για τους
υποψήφιους άνδρες, ότι έχουν εκπληρώσει τη στρατιωτική τους θητεία στο Στράτευμα ως Ικανοί
Κατηγορίας Ι1, δεν υπηρετούν στις Ένοπλές Δυνάμεις v) συναινούν στην ηλεκτρονική επεξεργασία
των αναφερόμενων στην αίτησή τους στοιχείων. "

Και κάτι άλλο, την παράγραφο 1 που λέει : "1.- Να μην έχουν καταδικασθεί, έστω και με οριστική απόφαση, ... Που αποτελούν κώλυμα κατάταξης. ",γιατί δεν την ζητάει;

Την έχουν έτοιμη τη δήλωση εκεί. Εσύ Αυτό που κάνεις είναι να γράψεις τα στοιχεία σου και να την υπογράψεις.

θανος

Δημοσίευση από θανος »

Καλησπερα και καλη πειτυχια σε ολους. Εχω μια απορια και θα ηθελα την βοηθεια σασ. Οταν καταθετουμε τα χαρτια μας πρεπει να δηλωσουμε και καποια κατηγορια συγκεκριμενη; Δηλαδη αν καποιος ειναι τριτεκνος ςιναι σε αλλη κατηγορια; Αν καποιος εχει διπλωμα φορτηγου σε αλλη; Και αν εχει πτυχιο λυκειου και αγγλικα σε αλλη; Ευχαριστω εκ των πρωτερον
μανοσ

Δημοσίευση από μανοσ »

Καλημέρα... Θα πρέπει να πάω στα κεπ να μ βγάλουν χαρτί απο το στρατό; Μα αφού δεν ημουνα ειδικές δυνάμεις ή τις άλλες κατηγορίες.
nikosl86
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από nikosl86 »

Παντως στο λιμενικο δεν το ζητουσαν το χαρτι στρατου, παρα μονο αν ησουν εφεδρος η ειδικοδυναμιτης για τα μορια! Στους αλλους το ζητανε αυτεπαγγελτα μετα αν περασουν

Επίσης: η Διεύθυνση Προσωπικού του Αρχηγείου Πυροσβεστικού Σώματος αναζητεί αυτεπάγγελτα για
τους υποψηφίους που καλούνται τελικά για πρόσληψη τα εξής δικαιολογητικά:
α. Αντίγραφο Ποινικού Μητρώου δικαστικής χρήσης κατ' εφαρμογή της υπ' αριθ.2458 από 22.2.2005
απόφασης των Υπουργών Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης και Δικαιοσύνης (Β΄
267), όπως τροποποιήθηκε με την υπ' αριθ.92605 από 20.9.2005 όμοια (Β΄ 1334).
β.Πιστοποιητικό Στρατολογικής Κατάστασης Τύπου Α΄ μόνο για όσους δεν εμπίπτουν στο άρθρο 3
παράγραφος 2 εδάφιο β΄ της παρούσης απόφασης κατ' εφαρμογή της υπ' αριθ. ΔΙΑΔΠ/Α/5482 από
28.3.2005 απόφασης των Υπουργών Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης και Εθνικής
Άμυνας (Β΄ 400) και της υπ' αριθ. ΔΙΑΔΠ/Α/6084 από 19.4.2005 εγκυκλίου του ΥΠ. ΕΣ. Δ. Δ. Α. Για όσους
υποψηφίους σημειώσουν κατά την υποβολή των προαπαιτούμενων δικαιολογητικών, στην σχετική ένδειξη
της αίτησης συμμετοχής, ότι επιθυμούν την ως άνω αυτεπάγγελτη αναζήτηση.
ΕΦ ΔΚΝΕΑΣ

Δημοσίευση από ΕΦ ΔΚΝΕΑΣ »

Παιδες βεβαιωσεις διπλωματων οδηγησης δεχονται τελικα;
K κατι ακομα. Σημερα σε αρθρο της Κυριακατικης Καθημερινης ο δημοσιογραφος αναφερει λεγομενααξιωματικου της ΕΛ. ΑΣ οτι καποιος οτι εχει δικαιωμα να συμετασχει μονο σε εναν διαγωνισμο σωματων ασφαλειας. Τι ειναι αυτο παλι;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από Greek_Army »

ΕΦ ΔΚΝΕΑΣ έγραψε:Παιδες βεβαιωσεις διπλωματων οδηγησης δεχονται τελικα;
K κατι ακομα. Σημερα σε αρθρο της Κυριακατικης Καθημερινης ο δημοσιογραφος αναφερει λεγομενααξιωματικου της ΕΛ. ΑΣ οτι καποιος οτι εχει δικαιωμα να συμετασχει μονο σε εναν διαγωνισμο σωματων ασφαλειας. Τι ειναι αυτο παλι;

1. Δεν έχω ασχοληθεί με την προκήρυξη αλλά λογικά χωρίς να έχεις το δίπλωμα δεν θα τα πάρεις τα μόρια

2. Αυτές οι εφημερίδες μια ζωή όλο ***** λένε

Γιώργος Αθ.

θανος έγραψε:Καλησπερα και καλη πειτυχια σε ολους. Εχω μια απορια και θα ηθελα την βοηθεια σασ. Οταν καταθετουμε τα χαρτια μας πρεπει να δηλωσουμε και καποια κατηγορια συγκεκριμενη; Δηλαδη αν καποιος ειναι τριτεκνος ςιναι σε αλλη κατηγορια; Αν καποιος εχει διπλωμα φορτηγου σε αλλη; Και αν εχει πτυχιο λυκειου και αγγλικα σε αλλη; Ευχαριστω εκ των πρωτερον

Η μόνη κατηγορία που χρειάζεται να Δηλώσεις (απ'όσο γνωρίζω μιας και τα έχω καταθέσει) είναι το αν θα συμμετέχεις Ως εποχικός ή ως πολίτης. Επίσης, δηλώνεις τον τύπο πτυχίου σου. Όλα Τα παραπάνω που αναφέρεις είναι για την μοριοδότηση.

θανος

Δημοσίευση από θανος »

Ευχαριστω πολυ γιωργο. Υην τριτη θα τα καταθεσω και εγω! Μια ακομα ερωτηση μιας και εσυ τα εχεις καταθεσει. Την υπευθηνη δηλωση την θελουν επικυρωμενη η οχι; Οταν δηλαδη δηλωσω εν ειμαι εποχιακος η πολιτης και το πτυχιο μου τα υπολοιπα χαρτια τα βαζω μεσα και απλα τα κοιτουν αυτοι μετα; Ευχαριστω!
Γιώργος Αθ.

θανος έγραψε:Ευχαριστω πολυ γιωργο. Υην τριτη θα τα καταθεσω και εγω! Μια ακομα ερωτηση μιας και εσυ τα εχεις καταθεσει. Την υπευθηνη δηλωση την θελουν επικυρωμενη η οχι; Οταν δηλαδη δηλωσω εν ειμαι εποχιακος η πολιτης και το πτυχιο μου τα υπολοιπα χαρτια τα βαζω μεσα και απλα τα κοιτουν αυτοι μετα; Ευχαριστω!

Οχι, μισό λεπτό δεν με κατάλαβες. Στην αίτηση που μας δίνουν Συμπληρώνουμε Τα πάντα. Και το (εποχικος ή πολίτης) και το πτυχίο. Σου λέει για παράδειγμα αν θυμάμαι καλα [για εποχικος βάλε =1, για απλος πολιτης βάλε=2) Παρόμοια συμπληρώνεις και για το πτυχίο. Επίσης για την δήλωση που ρωτας, σου δίνουν εκει μία και τη συμπληρωνεις-υπογραφεις.

Α, και το πως θα βάλλεις τα χαρτιά και γενικώς για ολη τη διαδικασία μην αγχώνεσαι! Ειδικά στα Γιάννενα που τα κατέθεσα εγώ ήταν υπερβολικά εξυπηρετικοί ο κόσμος και δεν σ'αφήνουν να κάνεις λάθος. Καλή επιτυχία!

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες