Διαδικασία υποβολής αιτήσεων (9Κ/2021)
Και εγώ έτσι το σκέφτομαι φίλε μου μετράνε αυτοί τον τίτλο του πτυχίου απλά
Πάνω από 100 ΙΕΚ δεν θα είναι...
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 129
- Επάγγελμα: Αρχαιοφύλακας
Απ' τις δύο ειδικότητες μόνο 100; Επίσης κάνουν και κάποιοι από 6κ, πάμε για 150+ ΙΕΚ, β επικουρία εκεί θα γίνει μάχη που υπάρχουν βαρβατες προυπηρεσιες με καλά απολυτήρια.
Μέχρι πόσες φορές μπορούμε να ακυρώσουμε την αίτηση;
geomp έγραψε:Απ' τις δύο ειδικότητες μόνο 100; Επίσης κάνουν και κάποιοι από 6κ, πάμε για 150+ ΙΕΚ, β επικουρία εκεί θα γίνει μάχη που υπάρχουν βαρβατες προυπηρεσιες με καλά απολυτήρια.
Έχουν απορροφηθεί οι περισσότεροι άλλοι δεν κάνουν και άλλοι έχουν περάσει το όριο ηλικίας.
Εγώ έχω 2 φίλους με ΙΕΚ και δεν κάνουν.
Στα προσωρινά αποτελέσματα της 6Κ/2018 είχα δει 2 excel με τίτλους "ΕΙΔ. ΚΑΤ.1" ΚΑΙ "ΕΙΔ. ΚΑΤ.2" Γνωρίζει κάποιος να μου πει τι περιλαμβάνουν οι ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ 1΄ &2΄ ;
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 106
Ο ΑΣΕΠ είπε όσες φορές θέλεις μέχρι στις 2 Δεκεμβρίου ομετά δεν μπορεί να ακυρωθεί ούτε να άλλαξει τα χαρτιάMakisD έγραψε:Μέχρι πόσες φορές μπορούμε να ακυρώσουμε την αίτηση;
Ειδ κατ Α ειναι με αναπηρια 50% και ανω για το ατομο που κσνει χαρτιαΕιδ κατηγορια Β ειναι με αναπηρια 67% και ανω συζηγου, τεκνου η αδερφουvrattheo έγραψε:Στα προσωρινά αποτελέσματα της 6Κ/2018 είχα δει 2 excel με τίτλους "ΕΙΔ. ΚΑΤ.1" ΚΑΙ "ΕΙΔ. ΚΑΤ.2" Γνωρίζει κάποιος να μου πει τι περιλαμβάνουν οι ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ 1΄ &2΄ ;
Σε 3 ώρες τελειώνουν οι αιτήσεις καλη επιτυχία σε όλους
καλη επιτυχια αδερφε, καλη επιτυχια σε ολους παιδιαMakisD έγραψε:Σε 3 ώρες τελειώνουν οι αιτήσεις καλη επιτυχία σε όλους
Fulakas έγραψε:καλη επιτυχια αδερφε, καλη επιτυχια σε ολους παιδιαMakisD έγραψε:Σε 3 ώρες τελειώνουν οι αιτήσεις καλη επιτυχία σε όλους
Καλή επιτυχία σε όλους... Άντε τώρα ποιος περιμένει 3+ μήνες για τα προσωρινά
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 129
- Επάγγελμα: Αρχαιοφύλακας
PetG έγραψε:Καλή επιτυχία σε όλους... Άντε τώρα ποιος περιμένει 3+ μήνες για τα προσωρινά
Βάλε καλύτερα 6+μήνες 😄😄
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Πέμ Δεκ 02, 2021 11:14 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
στο νερο 6μηνοgeomp έγραψε:PetG έγραψε:Καλή επιτυχία σε όλους... Άντε τώρα ποιος περιμένει 3+ μήνες για τα προσωρινά
Βάλε καλύτερα 6+μήνες 😄😄
Fulakas έγραψε:στο νερο 6μηνοgeomp έγραψε:PetG έγραψε:Καλή επιτυχία σε όλους... Άντε τώρα ποιος περιμένει 3+ μήνες για τα προσωρινά
Βάλε καλύτερα 6+μήνες 😄😄
Βάζω 3 αλλά τόσο θα είναι... Εδώ δεν έχουνε έκδοση αποτελέσματα από το 2020
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 106
Λίγο πάνω η λίγο κάτω από τη 7 χιλιάδες μάγκες... Ελάχιστες πλέον αιτήσεις ανοιχτές μένουν για να κλείσουν. Και όπως όλα φαίνονται δεν πάει για παράταση
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες