Δοκιμασίες Αξιωματικών Πυροσβεστικής (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
theolvs
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 64

Δημοσίευση από theolvs »

Μετα απο σημερινή μου επικοινωνία με το αρχηγείο έμαθα οτι θα βγεί ανακοίνωση -μάλλον- σήμερα και τα ψυχοτεχνικά θα γίνουν την δευτέρα που μας έρχεται...
Ryan

Δημοσίευση από Ryan »

Επικοινώνησα με το Γραφείο Προσωπικού στις 12:50 και μου είπαν ότι παραιτήθηκε Νομικός (κοπέλα) και θα καλέσουν για υγειονομικά ξανά. Το επαληθεύει κανείς; Παραιτήθηκε Η κοπέλα αφού ενημέρωσαν τον theolvs;
GUEST

Δημοσίευση από GUEST »

Ώπα ώπα επειδή βγήκε κάποιος και είπε μια πληροφορία Για την οποία είναι και αβέβαιος θα πέσει πανικός; Γιατί του το είπαν στο τηλέφωνο και μετά ρωτάει εδώ μέσα αν το επαληθεύει κάποιος. Τι εννοείς; Αν το είπαν σε έναν ακόμα; Δεν αρκεί που το είπαν σε εσένα; Δεν πιστεύεις στα αυτιά σου ε. Σε αμφισβητώ και αν είσαι επιτυχών βρες το τηλεφωνο των γυναικών της νομικής που πέρασαν και ρώτα πριν γράψετε κάτι εδω μέσα.
Dmtrs

Δημοσίευση από Dmtrs »

Αστεία πράγματα, όποιος πιστεύει ό, τι διαβάζει εδώ μέσα δίχως να σκέφτεται λίγο είναι άξιος της μοίρας του. Εκτός από τον theolvs που τον γνωρίζω και πραγματικά τον πιστεύω, με την καχυποψία και πάλι οτι ο κάθε ένας μπορεί να αντιγράψει ένα nickname, θεωρώ ότι μέχρι να βγει ανακοίνωση είτε για ψυχοτεχνικά, είτε για νέα αθλήματα είτε για οτιδήποτε δεν στηρίζομαι σε κανένα... Και νομίζω ότι και οι περισσότεροι νοήμονες εδώ μέσα συμφωνούν μαζί μου... Οπότε και πάλι υπομονή...
Ipomoni

Δημοσίευση από Ipomoni »

Dmtrs έγραψε:Αστεία πράγματα, όποιος πιστεύει ό, τι διαβάζει εδώ μέσα δίχως να σκέφτεται λίγο είναι άξιος της μοίρας του. Εκτός από τον theolvs που τον γνωρίζω και πραγματικά τον πιστεύω, με την καχυποψία και πάλι οτι ο κάθε ένας μπορεί να αντιγράψει ένα nickname, θεωρώ ότι μέχρι να βγει ανακοίνωση είτε για ψυχοτεχνικά, είτε για νέα αθλήματα είτε για οτιδήποτε δεν στηρίζομαι σε κανένα... Και νομίζω ότι και οι περισσότεροι νοήμονες εδώ μέσα συμφωνούν μαζί μου... Οπότε και πάλι υπομονή...
Αύριο θα φανεί παίδες... Κυριακή κοντή γιορτή που λέμε... συμφωνώ μαζί σου... επίσης ξέρω κ γω τον Ryan προσωπικά και ξέρω οτι δε λέει βλακείες γιατί μίλησα προσωπικά μαζί του... εύχομαι να δώσουμε την Δευτέρα κ οι νομικοί επιτέλους να μην μας καθυστερούν άλλο...

Μάχιμος

Δημοσίευση από Μάχιμος »

Σε επικονωνία που είχα με τον Αλέξανδρο9 μου είπε ότι μπορεί αυτή η κοπέλα να είναι μια δικηγορος που ήδη υπηρετει στο σώμα από το 2009 σαν πυροσβέστρια και τώρα είναι στο τελευταίο έτος της ακαδημίας αφου είχε περάσει με πανελλήνιες πριν κάποια χρόνια κ είχε κάνει τα χαρτιά της με τους πτυχιούχος με την λογική ότι αν μπαίναμε από πέρσι θα έβγαινε την ίδια χρονικά στιγμή δλδ τον Ιούνιου του 2013 αλλά θα πληρωνότανε και το πτυχίο της (δλδ περισσότερα από τι σαν αξιωματικός από πανελλήνιες) τώρα όμως συνεχίζει στο τελευταίο έτος και δεν θα μπει μαζί μας γτ εμείς μάλλον πάμε για αποφοίτηση τον Ιούνιου του 2014... Μάλλον πρόκειται για αυτήν αν όντως αληθευει

guest

Δημοσίευση από guest »

Όποιος είναι να παραιτηθεί να το κάνει τώρα να τελειώνουμε. Τώρα που θα καλέσουν για υγειονομικά. Πήγε και παραιτήθηκε τελευταία στιγμή. Ούτε επίτηδες να το έκανε. Τι κάνετε αίτηση αν δεν είστε σίγουροι; Περιμένουν τόσοι άνθρωποι με αυτήν την υπόθεση.

Guest

Δημοσίευση από Guest »

Ας δούμε πάντως τις επίσημες ανακοινώσεις πρώτα και μετά βλέπουμε...
theolvs
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 64

Δημοσίευση από theolvs »

Πραγματικα το πιο στεναχωρο της υποθεσης ειναι τι μετα απο την διαβεβαιωση οτι τα ψυχοτεχνικα θα γινονταν την ερχομενη δευτερα εγινε αυτη η παραιτηση. Πραγματικα σαν κεραυνος εν αιθρια...
αφου δε μπορουμε να κανουμε τιποτα συνιστω ψυχραιμια και υπομονη... Παλι.
Ipomoni

Δημοσίευση από Ipomoni »

theolvs έγραψε:Πραγματικα το πιο στεναχωρο της υποθεσης ειναι τι μετα απο την διαβεβαιωση οτι τα ψυχοτεχνικα θα γινονταν την ερχομενη δευτερα εγινε αυτη η παραιτηση. Πραγματικα σαν κεραυνος εν αιθρια...
Απλά έπρεπε να παραιτηθεί πριν ένα μήνα όταν άρχισε το 4ο έτος της σχολής και όχι να περιμένει τελευταία στιγμή κ να παίζει με τα νεύρα μας... καλα έκανε κ περίμενε άλλωστε απο πέρσι έπρεπε να είχαν τελειώσει όλα, αλλα μην το αφήνεις τελευταία στιγμή γιατί υπάρχουν κ άλλοι 49 που περιμένουν... τέλος πάντων καθένας την παρτη του κοιτάει επομένως δεν μπορούμε να κατηγορησουμε κανέναν...

Μηχανικός

Δημοσίευση από Μηχανικός »

theolvs έγραψε:Πραγματικα το πιο στεναχωρο της υποθεσης ειναι τι μετα απο την διαβεβαιωση οτι τα ψυχοτεχνικα θα γινονταν την ερχομενη δευτερα εγινε αυτη η παραιτηση. Πραγματικα σαν κεραυνος εν αιθρια...

Πραγματικά προσπαθώ να αποφύγω να σχολιάσω τον τρόπο που χειρίστηκε την προκήρυξη η συγκεκριμένη κοπέλα... Και απορώ πώς δεν της πέρασε απο το μυαλό οτι υπάρχουν κάποια 49 άτομα που καίγονται νατελειώσει αυτη η διαδικασία! Αλλά ναι... Ξέχασα... Αυτή είναι ήδη στο σώμα... Οπότε... Μάλλον δεν την νοιάζει... Καλή φάσηΕικόνα

Guest

Δημοσίευση από Guest »

Γιατί δεν ήξερε όταν έκανε την αίτηση ότι θα τελειώσει τον ιούνιο του 14; Τώρα το κατάλαβε; ΄Και γιατί δεν συνεχίζουν οι 49 και πρέπει να περιμένουν τους δικηγόρους οι οποίοι περίτρανα έχουν αποδείξει πόσο άμπαλοι είναι. Έλεος!
bl

Δημοσίευση από bl »

Καλα αν ισχύει αυτό με αυτην που παραιτήθηκε, Δεν μπορούσε να περιμένει να καλέσουν πρώτα για ψυχοτεχνικά και να μη πάει όπως πιθανώς θα κάνουν και άλλοι; Γιατί δεν πιστεύω οτι μετα απο τόσους μήνες θα εμφανιστούν όλοι όσοι πέρασαν τα αθλήματα στα ψυχοτεχνικά. Και επιπλέον αν ισχύει αυτό γιατί δεν καλουν τους επόμενους νομικούς για υγειονομικές εξετάσεις;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης