Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
asimike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από asimike »

Ρε μαγκες ξεκολλατε! Μην κανετε σαν μικρα παιδια. Πειτε τις γνωμες και μην σας βγαινει το ανχος σε επιθετικοτητα. Αυριο μεθαυριο θα ειστε συναδελφοι. Ο καθενας μπορει να πει η να κανει μια προβλεψη, οπως και συμφωνω με τον Σωτηρη... Οι βασεις δεν θα πεσουν...
ΕΛΛΑΣ
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 425

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Τι να ξεκολησουμε ρε ασιμαικ, δεν κανω σαν παιδι αυτος κανει που δεν θελει να μας χαιδεψει τα αυτια. Οτι μαθαινουμε το γραφουμε εδω αν τον ενοχλει ας μην απαντησει ή να μην τα διαβαζει. Δεν εγραψα τίποτα κακό. Αυτός που το εμαθε δηλαδη οτι θα παρει 500; Ή που θα ανεβούν οι βάσεις; Η λογικη δεν χωράει στην σε αυτην την χώρα. Γνωρίζατε εσεις πως θα έρθουν ετσι τα πραγματα το 2010;
Άβαταρ μέλους
asimike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από asimike »

Οχι, φιλε σιμεων δεν το γνωριζαμε και αυτο πρεπει να γινει και για σας μαθημα. Δεν ξερω αν παρακολουθουσες το foroum τοτε αλλα ο καθενας ελεγε οτι να ναι πχ ακουσαμε οτι θα εβγαινε η προκυρηξη 5-6 μηνες πριν τελικα βγει, λεγαμε για βασεις απο 2100 μεχρι 2500 και παρα πολλα αλλα τετοια. Και εγω οταν τα ακουγα ειχα φρικαρει ομως πολλα απο αυτα εγιναν οντως και ας τα κοροιδευαμε πολλοι. Αρα 2 πραγματα μπορεις να κανεις ή να ακους αυτα που λενε μερικοι και να τα εχεις στο backround ή να τα γραψεις ολα στα @@ σου, να μην ακους τιποτα και απλα να περιμενεις...
ΕΛΛΑΣ
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 425

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Έχεις απολυτο δίκιο αδερφε αλλα ολοι εδω γραφουν φημες απαισιοδοξες, κακό είναι να γράφω αισιοδοξες φήμες; Δεν νομιζω να είναι παράλογο το 1000; Εδω μονιμοποιουνε 3500 πυροσβεστες και βγαζουν αλλες 500 για πολίτες
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 274

Δημοσίευση από Greek_Army »

ΣΙΜΕΩΝ έγραψε:Έχεις απολυτο δίκιο αδερφε αλλα ολοι εδω γραφουν φημες απαισιοδοξες, κακό είναι να γράφω αισιοδοξες φήμες; Δεν νομιζω να είναι παράλογο το 1000; Εδω μονιμοποιουνε 3500 πυροσβεστες και βγαζουν αλλες 500 για πολίτες

Γιατί μπερδεύτεις τα πράγματα; Που κολλάει η πυροσβεστική με την αστυνόμια; Κάθε χρόνο τα ίδια άτομα παίρνουνε; Τελοσπάντων ο καθένας τα βλέπει όπως θέλει
Angeliki
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Angeliki »

Καλησπέρα! Ενδιαφέρομαι να κάνω τα χαρτιά μου για του χρόνου μόλις βγει προκύρηξη για ειδικούς φρουρούς. Θα ήθελα να ρωτήσω μιας και οι βάσεις προβλέπεται να ανεβουν πολύ, αν με 2.490 μόρια, Α κατηγορία, έχω ελπίδες να είμαι επιλαχούσα και αν αξίζει να ξεκινήσω φροντιστήρια ξένων γλωσσών, διπλώματα κτλ. Επίσεις έχω ενα τατουάζ στο πλεύρο το οποίο όμως με ενα κατάλληλο σουτιέν μπορώ να το καλύψω. Μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην εισαγωγή μου; Ευχαριστώ.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Με 2490 στην προηγούμενη προκήρυξη θα ήσουνα στους επιτυχόντες, αν μπορείς να αυξήσεις τα μορία σου και να τα κάνεις 2590 για να είσαι ποιο σίγουρη κάντο

Για τα τατουάζ υπάρχει σχετικό θέμα στο φόρουμ

Επιτρέπονται τα τατουάζ;
Νικος

Δημοσίευση από Νικος »

Καλησπερα... Εχει κανενας το λινκ που μετρας τα μορια που εχεις.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Νικος έγραψε:Καλησπερα... Εχει κανενας το λινκ που μετρας τα μορια που εχεις.

Μοριοδότηση Ειδικών Φρουρών

Δεν έχει μπει η μοριοδότηση της προεδρικής φρουράς καθώς δεν γνωρίζουμε πόσα μόρια θα δωθούνε
Angeliki
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Angeliki »

Ευχαριστώ για την απάντηση. Η καλή γνώση Ιταλικών ΚΑΙ γαλλικών δίνει ξεχωριστά μόρια για κάθε μια απο τις 2 γλώσσες, έτσι;
Σχετικά με το τατουάζ σκέφτηκα πως σε περίπτωση που γίνεται έλενχος,(γινεται;) λογώ του σουτιέν δεν γινόταν αντιληπτό. Να το σβήσω δεν μπορώ για ψυχολογικούς λογους κυρίως.
Νικος

Δημοσίευση από Νικος »

Ωραια φιλε μου. Σ ευχαριστω. Παρεπιπτοντως πιανω τα 3000 μορια για Β κατηγορια. Απ οτι εχετε δει υπαρχει πι8ανοτητα.
Ευχαριστω και κρατατε το φορουμ ανοιχτο. Βοηθατε πολλα παιδια...
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Angeliki έγραψε:Ευχαριστώ για την απάντηση. Η καλή γνώση Ιταλικών ΚΑΙ γαλλικών δίνει ξεχωριστά μόρια για κάθε μια απο τις 2 γλώσσες, έτσι;
Σχετικά με το τατουάζ σκέφτηκα πως σε περίπτωση που γίνεται έλενχος,(γινεται;) λογώ του σουτιέν δεν γινόταν αντιληπτό. Να το σβήσω δεν μπορώ για ψυχολογικούς λογους κυρίως.

Για τα μόρια μπορείς να κοιτάξεις σε προηγούμενο μήνυμα μου τον πίνακα που έχουμε φτιάξει τα λέει όλα αναλυτικά εκεί, για το τατούαζ όπως θα διαβάσεις και στο σχετικό θέμα έχει κριθεί αντισυνταγματική η απαγόρευση και τα περισσότερα παιδιά έχουνε δικαιωθεί μετά από ένσταση
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Νικος έγραψε:Ωραια φιλε μου. Σ ευχαριστω. Παρεπιπτοντως πιανω τα 3000 μορια για Β κατηγορια. Απ οτι εχετε δει υπαρχει πι8ανοτητα.
Ευχαριστω και κρατατε το φορουμ ανοιχτο. Βοηθατε πολλα παιδια...

Με 3000 μόρια πιστεύω δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς.
Σωτηρης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 148

Δημοσίευση από Σωτηρης »

Δημητρη θα κανω χαρακιρι ρε φιλε με αυτα που διαβαζω ελεος δλδ ποσο υπομονη να κανουμε ακομα ρε φιλε με αυτα που γραφουνε ορισμενοι?Aismike μιλα και εσυ μπας και συμορφωθουν μερικοι μερικοι γιατι κοιμουντε ορθιοι και πληρωνουν ξενοδοχειο, εμενα δεν μου βγαινει καποια επιθετικοτητα απλα εχω αγανακτησει με αυτα που διαβαζω. Οσο για εσενα Σιμεον ουτε σε ξερω ουτε εχω κατι προσωπικο μαζι σου απλα κατσε και σκεψου αυτα που λες, ειναι δυνατο σε τετοια περιοδο να ανοξουν 1000 θεσεις και δεν ξερω και εγω τι αλλα νουμερα ονειρευεσαι η λες εγω να μη θελω να παρει πολλα ατομα, αλλο ομως το τι θελουμε και αλλο το τι προκειτε να συμβει. Γιατι δεν βλεπεις λιγο ρεαλιστικα τα πραγματα τριγυρο σου και να προσγιωθεις στην πραγματικοτητα; Δλδ αμα σε πω οτι θα παρει 1500 ατομα και η βαση τηα ειναι 1800 μορια τοτε θα γινω καλος; Μπορει φιλε μου να ακουγομαι σκληρος αλλα ετσι ειναι τα πραγματα μας αρεσει δεν μας αρεσει και η μονη διαφορα που εχουμε εμεις οι δυο ειναι οτι εγω εχω συμβιβαστει με αυτο ενω εσυ και καποιοι αλλοι εχετε φτιαξει ενα πλασματικο κοσμο και κατοικειτε εκει μεσα. Καλο θα σου κανει να δεις στα ματια την αληθεια και παλι συγνωμη αν σε απογοητευω αλλα πιστεψε με για καλο ειναι.
Σωτηρης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 148

Δημοσίευση από Σωτηρης »

Η αλλη απο πανω εντομεταξυ θελει να μπει ε. Φ. Αλλα κατα τα αλλα για ψυχολογικους λογους λεει δεν μπορει να σβησει το τατουαζ. Πηγαινε με το τατουαζ εσυ να φας τα μουτρα σου, εγω παντως δεν το ρισκαρω. Κοροιδο νομιζεις ειμαι που εσκασα 1300 ευρα και αποδεχτικα οτι θα εχω και σημαδι... Καποιους στοχους για να τους πετυχουμε απαιτουν θυσιες! Τωρα αν εσυ νομιζεις οτι μπορεις να περασεις τις εξετασεις χωρις να το αντιληφθουν και πιστευεις οτι αξιζει το ρισκο να σε κοψουν για το τατουαζ τι να σε πω... Καντο!
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης