Γιατί εμείς ΔΕΝ πάμε στο στρατό
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 9
Ειναι θεμα τυπων και οχι ουσιας ο λογος που εγραψα αυτα που εγραψα. Την ουσια των οσων πιστευω την εχω αναρτησει παλιοτερα, περι τυμπανοκρουσιων, ουσιας του πατριωτισμου, εργων και μετρου κλπ.΄΄Αφηστε τα λουλουδια να ανθισουν΄΄Διαβαζουμε την γνωμη των αλλων , καταθετουμε την δικη μας , αλλα δεν κραζουμε οποιον εχει διαφορετικη γνωμη απο την δικη μας... εστω και αν ειναι ακραια (υπ οψιν γραφουμε σε φορουμ για το στρατο και οχι για παιδικες κατασκηνωσεις) Παρολα αυτα το κραξιματακι και την ειρωνιουλα τα εφαγα και εγω απο τον Μαρκο χωρις να γραψω κατι ακραιο, απλα επιδει δεν συμφωνουσε ή κατι αλλο, με αυτα που εγραψα καποια στιγμη...
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 24
Φίλε μου δεν θυμάμαι σε ποια απάντησή μου αναφέρεσαι, αλλά αν όντως ήτανε αδικαιολόγητη η υπερβολική αντίδρασή μου και απρόκλητη τότε ειλικρινά συγνώμη.
Προσπαθώ όσο μπορώ να απαντώ δεχόμενος την άποψη του άλλου, εφόσον βέβαια την παραθέτει με ήπιο και ήρεμο τρόπο χωρίς να θίγει πρόσωπα και καταστάσεις. (Δεν εννοώ να μην κρίνει ή να κατακρίνει σαφώς, αλλά να μην θίγει)
Εντελώς φιλικά.
Προσπαθώ όσο μπορώ να απαντώ δεχόμενος την άποψη του άλλου, εφόσον βέβαια την παραθέτει με ήπιο και ήρεμο τρόπο χωρίς να θίγει πρόσωπα και καταστάσεις. (Δεν εννοώ να μην κρίνει ή να κατακρίνει σαφώς, αλλά να μην θίγει)
Εντελώς φιλικά.
-
- Ταξίαρχος
Κάτσε γιατί μόλις τώρα είδα στο εν λόγω θέμα την μοναδική μας "συζήτηση". Είχες κάνει ένα σχόλιο το οποίο πραγματικά θαύμασα και το κρατάω και το σκέφτομαι και ειλικρινά σου έδωσα την επιδοκιμασία μου.
Αυτό εννοείς ότι ήτανε ειρωνικό;
Γιατί αν είναι έτσι τότε πραγματικά με παρεξήγησες απόλυτα!!! Αν δεν εννοούσες αυτό πες μου σε παρακαλώ πού αναφερόσουνα.
Αυτό εννοείς ότι ήτανε ειρωνικό;
Γιατί αν είναι έτσι τότε πραγματικά με παρεξήγησες απόλυτα!!! Αν δεν εννοούσες αυτό πες μου σε παρακαλώ πού αναφερόσουνα.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 20
Κύριε Υπασπιστά μουΥΠΑΣΠΙΣΤΗΣ έγραψε: Ειναι θεμα τυπων και οχι ουσιας ο λογος που εγραψα αυτα που εγραψα. Την ουσια των οσων πιστευω την εχω αναρτησει παλιοτερα, περι τυμπανοκρουσιων, ουσιας του πατριωτισμου, εργων και μετρου κλπ.΄΄Αφηστε τα λουλουδια να ανθισουν΄΄Διαβαζουμε την γνωμη των αλλων , καταθετουμε την δικη μας , αλλα δεν κραζουμε οποιον εχει διαφορετικη γνωμη απο την δικη μας... εστω και αν ειναι ακραια (υπ οψιν γραφουμε σε φορουμ για το στρατο και οχι για παιδικες κατασκηνωσεις) Παρολα αυτα το κραξιματακι και την ειρωνιουλα τα εφαγα και εγω απο τον Μαρκο χωρις να γραψω κατι ακραιο, απλα επιδει δεν συμφωνουσε ή κατι αλλο, με αυτα που εγραψα καποια στιγμη...

Δεν εκατσα να διαβασω ολοκληρο το αρθρο γιατι συγχηστηκα. Τι μα... κιες ειναι αυτα που γραφει ο δικηγορακος; Επικοινωνει καθολου με το περιβαλλον;
Παω στοιχημα οτι αυτος ακομα κοιμαται με το αρκουδακι του και λεει καληνυχτα γλυκια μου μανουλα... Δηλ ΑΙΣΧΟΣ !!!
Δεν διαβασα τα τελευταια σχολια του εν λογω θεματος και μπορει να ειναι λιγο ασχετα αυτα που λεω αλλα σορρυ... απλα ηθελα να πω την γνωμη μου για αυτες τις σαχλαμαρες που γραφουν καποιοι και καλα μορφωμενοι επιφανεις ανθρωποι ( για τον δικηγορο λεω... )
Παω στοιχημα οτι αυτος ακομα κοιμαται με το αρκουδακι του και λεει καληνυχτα γλυκια μου μανουλα... Δηλ ΑΙΣΧΟΣ !!!
Δεν διαβασα τα τελευταια σχολια του εν λογω θεματος και μπορει να ειναι λιγο ασχετα αυτα που λεω αλλα σορρυ... απλα ηθελα να πω την γνωμη μου για αυτες τις σαχλαμαρες που γραφουν καποιοι και καλα μορφωμενοι επιφανεις ανθρωποι ( για τον δικηγορο λεω... )
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Για να ληξει η παραξηγηση... Αναφερομαι σε ενα σχολιο(Πσσσσσσ.. τι ειπες μεγαλε ) του Μαρκος το οποιο μου περασε ως ειρωνικο. Δεχομαι την επιδοκιμασια του σχολιου μου απο τον Μαρκος, καλησπεριζω τον ιλλυ και συνεχιζουμε ακαθεκτοι την ζυμωση απο την συνεχη καταθεση αποψεων!
φιλικα ΥΠΑΣΠΙΣΤΗΣ
φιλικα ΥΠΑΣΠΙΣΤΗΣ
-
- Ταξίαρχος
Yπασπιστή πιστεύω πλέον να καταλαβαίνεις ότι πραγματικά το είπα γιατί μου άρεσε πάρα πολύ η υπόδειξη που έκανες σε εκείνο το σχόλιο! Ήτανε ένα από τα πιο σωστά -και σοφά- πράγματα που έχει πει κανείς στο θέμα.
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Το τραβηγμα απο το αυτακι που μας εκανε ο george jr το πηραμε-πηρατε χαμπαρι; Οχι ελευθερη μετακινηση στην μητροπολη του κοσμου τα Ελληνοπουλα(των JEEP των gant, και των R.L. , τρομαρα μας) που θα συνεχισουν επ αοριστον να στηνονται στην ουρα και να περιμενουν υστερα απο συνετευξη τις vises τους. Μα κανενα σοβαρο μεσο πιεσης δεν μας εχει απομεινει ως προς το θεμα των Σκοπιων πια , που φτανουν στο σημειο να μας πιεζουν με τον πιο εξεφτελιστικο τροπο ; (μας ριχνουν πορτα στην εισοδο του club παροτι ειμαστε διατεθιμενοι να αφησουμε τα χρηματα μας και να πιουμε το ποτο μας σαν πελατες του μαγαζιου... τοοοοσο παρακατιανοι)οχι μονο κοιμομαστε αλλα κοιμομαστε με τα παπουτσια...
-
- Ταξίαρχος
'Ετσι ακριβώς όπως τα λες φίλε μου... Και μη χειρότερα... Βέβαια περνάμε σε εντελώς εκτός θέματος οπότε ας το κλείσουμε το ζήτημα ή πάμε να το συζητήσουμε αλλού.
-
- Στρατηγός
Ναι, κατάλαβα ότι εννοούσες αυτό... Εγώ όμως δεν το πήρα ως ειρωνικό διότι κατάλαβα ότι ήταν ένα "μπράβο" για την άποψη σου!!! Κ κάτι ακόμη: είμαι η illyΥΠΑΣΠΙΣΤΗΣ έγραψε: (Πσσσσσσ.. τι ειπες μεγαλε )

Ρε ανικανοι δεν ντρέπεστε που δεν θελετε να υπηρετησετε την πατριδα; Ελλας θρησκεια οικογενεια... με τετοια υποκειμενα εχουν καταρευσει όλοι οι θεσμοι. Ντροπή ντροπή ντοπή...
-
- Ταξίαρχος
Φίλες Οϋκά άσε τους άλλους να κάνουνε ότι θέλουνε και ας κοιτάξουμε πρώτα να γίνουμε οι ίδιοι εντάξει και με τους εαυτούς μας και με τις υποχρεώσεις μας απέναντι στους άλλους. Δηλαδή αυτοί που κλέβουνε το κράτος και το συνάνθρωπό τους -όχι μόνο με άμεσο τρόπο- είναι λιγότερο κατάπτυστοι από αυτούς που δεν υπηρετούνε;
Πάντως στο τρίπτυχο που παρέθεσες εγώ σίγουρα την οικογένεια την βάζω πάνω πρώτη και με διαφορά.
ΥΓ. Για να μην με αποπάρεις εσύ και οι ομοϊδεάτες σου, εγώ θέλω να υπηρετήσω και το θεωρώ υποχρέωση που θα την κάνω χωρίς κανένα παράπονο, αντιθέτως με ευχαρίστηση. Άλλο βέβαια το αν θα απογοητευτώ με το τι θα αντιμετωπίσω μέσα και αν θα αλλάξω γνώμη στην πορεία.
Πάντως στο τρίπτυχο που παρέθεσες εγώ σίγουρα την οικογένεια την βάζω πάνω πρώτη και με διαφορά.
ΥΓ. Για να μην με αποπάρεις εσύ και οι ομοϊδεάτες σου, εγώ θέλω να υπηρετήσω και το θεωρώ υποχρέωση που θα την κάνω χωρίς κανένα παράπονο, αντιθέτως με ευχαρίστηση. Άλλο βέβαια το αν θα απογοητευτώ με το τι θα αντιμετωπίσω μέσα και αν θα αλλάξω γνώμη στην πορεία.
-
- Στρατηγός
Έτσι μπράβο ρε Μάρκο...Markos_Hdi έγραψε: εγώ σίγουρα την οικογένεια την βάζω πάνω πρώτη και με διαφορά.

-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 1
Ηρεμια παιδια... 

-
- Ταξίαρχος
Να σας πω. Δεν χρειάζεται να μαλώνουμε. Απλά μπήκε ένα θέμα στο forum και ας πει ο καθένας τι νομίζει, αν συμφωνεί ή αν διαφωνεί, αλλά δίχως να χρησιμοποιούνται ακραίες εκφράσεις και λέξεις και κυρίως για να θιχτούνε πρόσωπα.
Μια παρέα είμαστε και αν κάποιοι δεν συμφωνούμε σε ένα θέμα, δεν σημαίνει ότι πρέπει να αρπαχτούμε κιόλας. Μπορεί για άλλα πράγματα να έχουμε απόψεις που ταυτίζονται απόλυτα. Είναι κουτό να μαλώνουμε για ένα μόνο πράγμα και να μιλάμε άσχημα ο ένας στον άλλον απλά για ένα ζήτημα, την στιγμή που μπορεί σε οτιδήποτε άλλο να ταιριάζαμε τόσο που να κάναμε φοβερή παρέα. Ή μήπως όλοι μας με τους κολλητούς/ες μας έχουμε πάντα ίδιες γνώμες; Ας επανέρθουμε σε μια ήρεμη συζήτηση, καλύτερο για όλους μας θα είναι πιστεύω και να ζητήσω και γω συγνώμη σε όσα άτομα απάντησα με έντονο τρόπο είτε δεν υπήρχε πρόκληση, είτε υπήρχε!
Γιο! ;)
Μια παρέα είμαστε και αν κάποιοι δεν συμφωνούμε σε ένα θέμα, δεν σημαίνει ότι πρέπει να αρπαχτούμε κιόλας. Μπορεί για άλλα πράγματα να έχουμε απόψεις που ταυτίζονται απόλυτα. Είναι κουτό να μαλώνουμε για ένα μόνο πράγμα και να μιλάμε άσχημα ο ένας στον άλλον απλά για ένα ζήτημα, την στιγμή που μπορεί σε οτιδήποτε άλλο να ταιριάζαμε τόσο που να κάναμε φοβερή παρέα. Ή μήπως όλοι μας με τους κολλητούς/ες μας έχουμε πάντα ίδιες γνώμες; Ας επανέρθουμε σε μια ήρεμη συζήτηση, καλύτερο για όλους μας θα είναι πιστεύω και να ζητήσω και γω συγνώμη σε όσα άτομα απάντησα με έντονο τρόπο είτε δεν υπήρχε πρόκληση, είτε υπήρχε!
Γιο! ;)
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες