Στρατός και σχέση
Στρατός και σχέση
Ε οχι βεβαια ειρηνη. Οτι κακο μπορεις να του κανεις το κανεις ιδη. Να του βγαζεις τη γκρινια τωρα που αυτος φευγει. Εχει τη σκεψη του για το τι θα περασει εχει και σενα; Οχι ειρηνουλα. Γλυκανε. Δεν παει ετσι. Το ξερω ο αποχωρισμος ειναι δυσκολος μα θα ειναι προσωρινος. Επειτα θα μιλατε. Απλα αυτο που εχω να σου πω εγω σαν γυναικα ειναι να αλλαξεις τακτικη και να μην του γκρινιαζεις ς αυτη τη φαση της ζωης του. Για τον ανδρα ειναι Μια σημαντικη φαση που θα περασει αυητη του στρατου εννοω. Και πιστεψε με δεν ειναι ροδινη. Ας εισαι εσυ το λιμανι του ς αυτο που θα περασει. Κοντα και διπλα του.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 10
Στρατός και σχέση
Eirini_M έγραψε:Εννοείται ότι τον αγαπάω τρελλά...2 χρόνια είμαστε μαζί και η σχέση μας έχει σοβαρό σκοπό... Απλά τον τελευταίο 1 χρόνο μένουμε μαζί και ξέρετε παιδιά όσο να ' ναι η απουσία θα είναι δύσκολη... Προσπαθώ ότι γκρίνια έχω ΓΜΑΚ να την βγάζω τώρα πριν φύγει.
Cristi έχεις υπάρξει ομοιοπαθής ;
ειρήνη με την γκρίνια δεν τον βοηθάς. Και ειδικά τώρα λίγες μέρες πριν μπει. Που έχει στο μυαλό του διάφορα.
Στρατός και σχέση
Παιδιά μου με παρεξηγήσατε. Για να πειράξω τον ΓΜΑΚ το είπα...
Αυτές τις μέρες λόγω τις επικείμενης απουσίας τον ερωτεύομαι από την αρχή... Πιστέψτε με...
Αυτές τις μέρες λόγω τις επικείμενης απουσίας τον ερωτεύομαι από την αρχή... Πιστέψτε με...
Στρατός και σχέση
Και πανω απο ολα ειρηνη να τον κανεις να μην ανησυχει που σε αφηνει πισω. Να μην ειναι το μυαλο του πισω να σκεφτεται το τι κανεις ; Που εισαι; Η αν του εισαι πιστη. Να του δωσεις να καταλαβει οτι ολα θα ειναι οκ. Και να του γελας. Να παιρνει δυναμη απο σενα γιατι την χρειαζεται. Και προς θεου στα τηλ μην τον πιεζεις μην του γκρινιαζεις κανε τον να αισθανεται ομορφα εκει που θα ειναι. Μην τον προβληματιζεις. Πχ μην σεπαιρνει τηλ και του λες "αχ τι θα κανω τωρα ; Που με αφησες ; " και τετοια. Και αν αντιμετωπισεις κατι εξω και δεν ειναι τοσο σοβαρο ε δεν χρειαζεται να του Το πεις τη στιγμη που θα ξερεις οτι θα στεναχωρεθει. Πες του το σε καποια αλλη στιγμη. Να εισαι δυνατη βρε

-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 17
Στρατός και σχέση
Τι σχεση εχεις με αυτο το φανταρο και τι ανθρωπος ειναι; Δε ξερουμε πως θα ειναι η συμπεριφορα του εφοσον δεν τον γνωριζουμε, αυτο πρεπει να το ξερεις εσυ. Τωρα κατα τ'αλλα υπομονη μιας και το ωραριο δε θα ειναι ευελικτο και θα επιτρεπεται ελαχιστες φορες να μιλαει στο τηλ. Εκτος αν εχει εξοδο που αυτο ειναι στη δικη του κριση (αλλα εξοδο βγαινουν μετα την ορκομωσια). Υπομονη για τα νευρακια που τυχον μπορει να εχει για χψ λογους. Και θα περασει ο καιρος, ουτως η αλλως μεχρι να μπει, θα βγει για το πασχα...
Στρατός και σχέση
Καλε ειπε πιο πανω σοβαρη σχεση και συζουν! Σοβαρα τα πραγματα
Στρατός και σχέση
Cristi μου σ' ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές...
Ξέρω ίσως κάνω σαν μικρό παιδάκι, αλλά έτσι νιώθω ίσως...
Πάλι Καλά που τώρα είναι 9 μήνες και όχι 20 που ήταν κάποτε...
Ναύπλιο παρουσιάζεται και ευτυχώς από ότι έχουμε μάθει είναι πολύ καλά τα πράγματα εκεί. Ας το ελπίσουνε να το περάσει ανώδυνα...
Ξέρω ίσως κάνω σαν μικρό παιδάκι, αλλά έτσι νιώθω ίσως...
Πάλι Καλά που τώρα είναι 9 μήνες και όχι 20 που ήταν κάποτε...
Ναύπλιο παρουσιάζεται και ευτυχώς από ότι έχουμε μάθει είναι πολύ καλά τα πράγματα εκεί. Ας το ελπίσουνε να το περάσει ανώδυνα...
Στρατός και σχέση
Να σαι καλα ειρηνουλα μου. Οτι μα οτι θες μπορεις να ρωτας. Απο μενα παντα θα εχεις μια γνωμη. Και μην ξεχνας ε; Να του γελας
Και ολα θα πανε περιφημα.

Στρατός και σχέση
Γεια σας ο φιλος μου φευγει 17 αυγουστου κ εχει περιεργες αντιδρασεις ειναι φυσιολογικο. ΄΄. ΄.
Στρατός και σχέση
Αναλογως τι περιεργες αντιδρασεις. Παντως οσο να χει ειναι μια τεραστια αλλαγη για αυτον κ λογικο ειναι να μην πεταει απο ευτυχια. Κ λιγα νευρα μες το προγραμμα ειναι. Που να δεις μολις απολυθει εκει για λιγο καιρο ισως ειναι καπως αλλα ειναι κ αναλογα το ατομο. Αν νοιαζεσαι προσπαθησε να εχεις κατανοηση κ να του συμπαρασταθεις. Αλλωστε Ο καιρος περναει γρηγορα.mga έγραψε: Γεια σας ο φιλος μου φευγει 17 αυγουστου κ εχει περιεργες αντιδρασεις ειναι φυσιολογικο. ΄΄. ΄.

-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 17
Στρατός και σχέση
mga έγραψε: Γεια σας ο φιλος μου φευγει 17 αυγουστου κ εχει περιεργες αντιδρασεις ειναι φυσιολογικο. ΄΄. ΄.
Τι εννοεις περιεργες αντιδρασεις; Γινε πιο συγκεκριμενη. Λογικο ειναι παντως για εναν φανταρο μιας και θα αλλαξει η καθημερινοτητα του και δεν θα εξρταται απο κεινον τι θα κανει για τους υπολοιπους 9 μηνες. Ισως να στεναχωριεται που θα σε αφησει πισω μιας και λενε διαφορα για τις κοπελες των φανταρων (αν και κατα την γνωμη μου δεν ισχυει καθολου). Συζητησε μαζι του τι σε ενοχλει στην συμπεριφορα του...
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 7
- Επάγγελμα: Possessed Killing Machine
Στρατός και σχέση
Εγω παντως 12 μηνες φανταρος απο παρατηρησεις στις σειρες μου διαπιστωσα οτι η παροιμια που λεει οτι "του φανταρου τη γυναικα τη αυτωνουν και αλλοι 10" σε ενα πολυ μεγαλο ποσοστο ισχυει. Θελει πολυ μεγαλη ωριμοτητα και σχεση με προοπτικες για να μην εχουμε παρατραγουδα.
Στρατός και σχέση
δεν μαρεσει να τα ισοπεδωνω ολα αλλα δυστυχως θα συμφωνησω μαζι σου ιμακ. Σε ενα πολυ μεγαλο ποσοστο γινοντε πολλα πισω απτην πλατη του εκαστοτε φανταρου. Πρεπει οπως αναφερεις να ειναι κατι πολυ ξεχωριστο για να μην υπαρχουν τετοια κ ειδικα τη σημερινη εποχη που δεν το χει σε πολυ καμια να απατησει. Ειδικα παντως οταν εισαι κ φανταρος ενοχλει πολυ περισσοτερο να γινει κατι τετοιο το θεωρω πολυ υπουλο κ φθηνο εκ μερους μιας κοπελας. Αλλωστε μπορει να σου πει τελος για οποιονδηποτε λογο κ μετα να κανει οτι θελει.297ΙΜΑΚ έγραψε: Εγω παντως 12 μηνες φανταρος απο παρατηρησεις στις σειρες μου διαπιστωσα οτι η παροιμια που λεει οτι "του φανταρου τη γυναικα τη αυτωνουν και αλλοι 10" σε ενα πολυ μεγαλο ποσοστο ισχυει. Θελει πολυ μεγαλη ωριμοτητα και σχεση με προοπτικες για να μην εχουμε παρατραγουδα.
Στρατός και σχέση
Γεια σας κι από εμένα.
Βιώνω σχέση 2,5 χρόνων και ο καλός μου είναι φαντάρος 6 μήνες τώρα.
Από την εμπειρία μου στο θέμα έχω να πω τα εξής:
Όταν ο στρατός μπαίνει ανάμεσα σε μια σχέση μπορούν να συμβούν 2 πράγματα.
Είτε δυναμώνει η σχέση σου, είτε ξενερώνει ο ένας από τους 2 με συνέπεια το τέλος να είναι κοντά.
Στην δικιά μου περίπτωση ισχύει το πρώτο, αλλά αυτό θέλει πολύ προσπάθεια, υπομονή και επιμονή για να το καταφέρεις... Δύσκολο εμείς οι γυναίκες να μπούμε στην ψυχολογία ενός φαντάρου και γι' αυτό η υπομονή σε τέτοια περίπτωση θεωρείται μεγάλο προσόν...
Όπως και να 'χει μια φάση είναι θα περάσει... Και όντως ο καιρός περνάει γρήγορα... Ίσα που τον καταλαβαίνεις... Μιλάω εκ πείρας...
Βιώνω σχέση 2,5 χρόνων και ο καλός μου είναι φαντάρος 6 μήνες τώρα.
Από την εμπειρία μου στο θέμα έχω να πω τα εξής:
Όταν ο στρατός μπαίνει ανάμεσα σε μια σχέση μπορούν να συμβούν 2 πράγματα.
Είτε δυναμώνει η σχέση σου, είτε ξενερώνει ο ένας από τους 2 με συνέπεια το τέλος να είναι κοντά.
Στην δικιά μου περίπτωση ισχύει το πρώτο, αλλά αυτό θέλει πολύ προσπάθεια, υπομονή και επιμονή για να το καταφέρεις... Δύσκολο εμείς οι γυναίκες να μπούμε στην ψυχολογία ενός φαντάρου και γι' αυτό η υπομονή σε τέτοια περίπτωση θεωρείται μεγάλο προσόν...
Όπως και να 'χει μια φάση είναι θα περάσει... Και όντως ο καιρός περνάει γρήγορα... Ίσα που τον καταλαβαίνεις... Μιλάω εκ πείρας...
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 7
- Επάγγελμα: Possessed Killing Machine
Στρατός και σχέση
Δεν θελει υπομονη, γιατι κανεις υπομονη σε κατι που δε γουσταρεις. Απο τη στιγμη που ο δικος σου ειναι φανταρος το δεχεσαι γιατι απλα πρεπει να γινει.
Υπαρχουν 2 περιπτωσεις Η σου λειπουν οι αγγαλιες, τα φιλια τα εξω η μοστρα και γενικα τα δε συμμαζευεται και νιωθεις ενα κενο αναμεσα στα σκελια σου οποτε ψαχνεσε να τα καλυψεις καπου αλλου
Η σου λειπει ο ανθρωπος σου οποτε κανεις τον πονο περιφανεια και λες το βραδυ θα κοιμαμαι ασφαλης γιατι τα συνορα τα φυλαει η αγαπη μου και απλα περιμενεις να γυρισει.
Οποτε ΟΤΙ προβλημα και να εχεις ΔΕΝ του το λες, γιατι δεν ξερεις πως θα αντιδρασει, σηκωνεις ΠΑΝΤΑ το τηλεφωνο και μιλας χαρουμενη ακομα και αν γκρεμιζετε ο κοσμος σου, αλλα δεν τον παιρνεις ποτε εσυ γιατι δεν ξερεις που θα τον πετυχεις. Ακους τι εχει να σου πει, ποτε δεν του πας κοντρα και ποτε δεν του λες κανε υπομονη γιατι δεν μερικοι ανθρωποι μπορει απλα να μην εχουν.
Υπαρχουν 2 περιπτωσεις Η σου λειπουν οι αγγαλιες, τα φιλια τα εξω η μοστρα και γενικα τα δε συμμαζευεται και νιωθεις ενα κενο αναμεσα στα σκελια σου οποτε ψαχνεσε να τα καλυψεις καπου αλλου
Η σου λειπει ο ανθρωπος σου οποτε κανεις τον πονο περιφανεια και λες το βραδυ θα κοιμαμαι ασφαλης γιατι τα συνορα τα φυλαει η αγαπη μου και απλα περιμενεις να γυρισει.
Οποτε ΟΤΙ προβλημα και να εχεις ΔΕΝ του το λες, γιατι δεν ξερεις πως θα αντιδρασει, σηκωνεις ΠΑΝΤΑ το τηλεφωνο και μιλας χαρουμενη ακομα και αν γκρεμιζετε ο κοσμος σου, αλλα δεν τον παιρνεις ποτε εσυ γιατι δεν ξερεις που θα τον πετυχεις. Ακους τι εχει να σου πει, ποτε δεν του πας κοντρα και ποτε δεν του λες κανε υπομονη γιατι δεν μερικοι ανθρωποι μπορει απλα να μην εχουν.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης