Μάγειρας στο στρατό

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 7
Επικοινωνία:

Μάγειρας στο στρατό

Δημοσίευση από dn24 »

thanos123 έγραψε:

βρε δεν είπα ότι προβλέπεται. Αλλά για τις παραμέτρους που ανέφερα δεν μπορείς να εισαι σίγουρος. Μην ποστάρεις με τόση σιγουριά για το τι μπορεί να συμβαίνει ανα τις μονάδες παννελαδικά. Μια μονάδα όταν δεν έχει δύναμη και το γραφια θα παρει για σκοπιά και το μάγειρα και όλους. Και αν έχεις και κανένα απαιτητικό δκτη τότε έχασες.

Και στο Κόσοβο που ήμασταν μόνο στελέχη δεν είδα ποτέ μάγειρα να κάνει περιπολία μαζί μου, και στα Γιαννιτσά που αποσπάστηκα για την ειρηνευτική το ίδιο, και σε άλλες μονάδες που αποσπάστηκα (σχολεία, ΛΥΒ) το ίδιο, και στη μονάδα μου επι 6 έτη το ίδιο, επειδή το νόημα που βγάζω είναι το "υποθετικά", υποθετικά αν δεν έχει καθόλου κόσμο, και ο καθένας θα φυλάξει που λέει ο λόγος. Επι πραγματικών συνθηκών καμία μονάδα δεν έχει τόοοσο πρόβλημα, και άκρη στο τέλος με τις υπηρεσίες κ τα χωσίματα θα βρεθεί ώστε ποτέ να μην εμπλακούν μάγειρες, και για τα 1600 post που έχω είμαι σίγουρος πως σκέφτηκα πολύ καλά τι γράφω πριν τα ανεβάσω.

Άβαταρ μέλους
thanos123
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 5

Μάγειρας στο στρατό

Δημοσίευση από thanos123 »

Ίσως πρέπει να μην είσαι τόσο απόλυτος. Και στο στρατό δεν λέμε ποτέ ΠΟΤΕ. Και δεν είμαστε για τιποτα σίγουροι. Ελπίζω να καλύψαμε το φίλο μας τον χχχ στην αρχική του τοποθετηση.
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Μάγειρας στο στρατό

Δημοσίευση από dn24 »

thanos123 έγραψε:Ελπίζω να καλύψαμε το φίλο μας τον χχχ στην αρχική του τοποθετηση.

Σε κάθε περίπτωση ο φίλος ο xxx καλύφθηκε νομίζω κι εγώ.

xxxx
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Μάγειρας στο στρατό

Δημοσίευση από xxxx »

Παιδια με καλυψατε Εικόνα

μαγειρας με τα χιλια και αμα απολυθω παω και για master chef Εικόνα

ευχαριστω και παλι

dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Μάγειρας στο στρατό

Δημοσίευση από dn24 »

xxxx έγραψε:Παιδια με καλυψατε Εικόνα

μαγειρας με τα χιλια και αμα απολυθω παω και για master chef Εικόνα

ευχαριστω και παλι

Εικόνα Καλή θητεία να έχεις φίλε, να σαι καλά, στην διάθεση σου για οποια απορία χρειαστείς.

κοσταρούρης

Μάγειρας στο στρατό

Δημοσίευση από κοσταρούρης »

Καλησπέρα στο φόρουμ. Σχετικά με τους βοηθούς μάγειρες, πάνε και αυτοί στο γύθειο για εκπαίδευση ή πάνε κατευθείαν στην μονάδα; Ρωτάω γιατί έχω πτυχιακή που εκκρεμεί και πρέπει να παραδωθεί μέχρι τον ιούνιο. Μπορώ να πάρω άδεια από γύθειο να πάω να την παραδώσω και να γυρίσω να συνεχίσω;
Arianos
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Μάγειρας στο στρατό

Δημοσίευση από Arianos »

Χαιρετώ! Μου δώσανε ειδικότητα μάγειρα. Σάββατο πάω σπάρτη... Ξέρεις κανεις τι παίζει με τους μάγειρες; Πως είναι η εκπαίδευση κτλπ; υπάρχει περίπτωση να μπορέσω να κόπο από αυτήν την ειδικότητα; Επίσης από μάγειρας αν ζητήσω για αρτοποιός; Μου είπανε έχει και αρτοποιούς εκεί. Απλά μάγειρας Στον στρατό δεν θέλω μου είναι πολύ αγχώδες

αν μπορεί να απάντηση κάποιος σχετικός ευχαριστώ!:D

kapetanios1234
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Μάγειρας στο στρατό

Δημοσίευση από kapetanios1234 »

Καλησπέρα. Εγώ είμαι φοιτητής πρώτου εξαμήνου στην μαγειρική σχολή. Δουλέυω χρόνια σε εστιατόρια (στην οικογενειακή μας επιχείρηση) ως μάγειρας και ως σερβιτόρος πάνω απο δέκα χρόνια! Είμαι και ασκούμενος δικηγόρος. Θα με δεχτούν ως μάγειρα η καλύτερα είναι να πω ότι ειμαι δικηγόρος.
kapetanios1234
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Μάγειρας στο στρατό

Δημοσίευση από kapetanios1234 »

Αν τους πάω έστω και την εγγραφή μου ως μάγειρα!
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 6

Μάγειρας στο στρατό

Δημοσίευση από D.Y.K »

kapetanios1234 έγραψε:Καλησπέρα. Εγώ είμαι φοιτητής πρώτου εξαμήνου στην μαγειρική σχολή. Δουλέυω χρόνια σε εστιατόρια (στην οικογενειακή μας επιχείρηση) ως μάγειρας και ως σερβιτόρος πάνω απο δέκα χρόνια! Είμαι και ασκούμενος δικηγόρος. Θα με δεχτούν ως μάγειρα η καλύτερα είναι να πω ότι ειμαι δικηγόρος.

Σαν μάγειρας θα είσαι μόνιμα στα Μαγειρεία συνήθως αν και εξαρτάται από το σχέδιο ασφαλείας της μονάδος που θα υπηρετήσεις, τις υπηρεσίες, το αν θα βγαίνουν τα άτομα για τις υπηρεσίες και κατ'επέκταση τα Στελέχη (και κυρίως τον Διοικητή του Λόχου σου και τον Διοικητή της Μονάδος). Γενικά συνήθως οι Μάγειρες αν το ψιλογουστάρουν κιόλας περνάνε μία σχετικά καλή θητεία.

Τώρα αν δηλώσεις ότι είσαι ασκούμενος Δικηγόρος ενδεχομένως να σε τοποθετήσουν σε κάποιο γραφείο σαν Γραφέα (χωρίς αυτό να είναι απόλυτο).

ΥΓ: Είναι στην κρίση σου το ποια ιδιότητα σου θα δηλώσεις, αλλά στον ΕΣ όλα είναι σχετικά και τίποτα δεδομένο. Καλή θητεία να έχεις Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Vero
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 3

Μάγειρας στο στρατό

Δημοσίευση από Vero »

Καλησπερα σε ολους ! Εμενα παντως που στην μοναδα με "βαφτισαν" μαγειρα λογω αναγκης μια χαρα εκανα και περιπολους και σκοπιες στην εμπλοκη. Φυσικα εκτος εμπλοκης ημουν μονο μαγειρια, απο τις 6 το πρωι για πρωινο ετοιμασιες κτλ. Απο αγγαριες κανονικα το μονο που δεν εκανα ηταν οι τουαλετες λογω μαγειριων. Κατα τα αλλα, κανονικα. Ειναι θεμα καθαρα μοναδας και δυναμης της μοναδας.
Άβαταρ μέλους
aris 1943
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Ενδιαφέροντα: Πολεμικες Τεχνες

Μάγειρας στο στρατό

Δημοσίευση από aris 1943 »

Vero έγραψε:Καλησπερα σε ολους ! Εμενα παντως που στην μοναδα με "βαφτισαν" μαγειρα λογω αναγκης μια χαρα εκανα και περιπολους και σκοπιες στην εμπλοκη. Φυσικα εκτος εμπλοκης ημουν μονο μαγειρια, απο τις 6 το πρωι για πρωινο ετοιμασιες κτλ. Απο αγγαριες κανονικα το μονο που δεν εκανα ηταν οι τουαλετες λογω μαγειριων. Κατα τα αλλα, κανονικα. Ειναι θεμα καθαρα μοναδας και δυναμης της μοναδας.
Αμα εχει εμπολοκη ναι και σκοπια και πριπολο οπως ειπες Παντως και εμπλοκη να μην εχει μαγειρας δεν ειναι καλη ειδικοτητα ολοι μερα στο τρεξιμο το μονο καλο ειναι το φαγητο που μπορεις να φας παραπανω λογο του οτι συνηθως παντα περισευεθ φαγητο...
δε με σέβεσαι τότε θα με φοβάσαι
Άβαταρ μέλους
Vero
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Μάγειρας στο στρατό

Δημοσίευση από Vero »

Το καλο ειναι οτι δεν τρεχεις σε εκπαιδευσεις οπως αλλοι αφου μαγειρευεις, και επισης κοιμασαι σερι, δεν ξυπνας για 2 ωρες και μετα παλι υπνο. Ολα αυτα σε περιοδους εκτος εμπλοκης.
Άβαταρ μέλους
aris 1943
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Ενδιαφέροντα: Πολεμικες Τεχνες

Μάγειρας στο στρατό

Δημοσίευση από aris 1943 »

Vero έγραψε:Το καλο ειναι οτι δεν τρεχεις σε εκπαιδευσεις οπως αλλοι αφου μαγειρευεις, και επισης κοιμασαι σερι, δεν ξυπνας για 2 ωρες και μετα παλι υπνο. Ολα αυτα σε περιοδους εκτος εμπλοκης.
Ειναι καλα αλλα αμα πεσεις σε εμπλοκη θα πεσει πολυ πηξιμο θα κοιμασε πολυ λιγοτερο απο τους αλλουςΕικόνα Και σε παρεμεθωριο πεφτουν πολλες εμπολκεςΕικόνα
δε με σέβεσαι τότε θα με φοβάσαι
Άβαταρ μέλους
Vero
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Μάγειρας στο στρατό

Δημοσίευση από Vero »

Αυτο ξαναπεστο ! ΔΑΝ Μεγιστης ημουν και το ενιωσα !
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες