H4nnibal έγραψε:Ωραια λοιπον, επειδη αρκετα περιαυτολογησαμε, αν περνουσε απο το χερι μου δεν θα πηγαινε καμμια γυναικα στο στρατο, οσο γραφεικρατικες θεσεις και να υπηρχαν. Η γυναικα σημερα εχει χασει την μπαλα. δεν ξερει γιατι εχει ερθει σ'αυτη τη ζωη και ποιος ειναι πραγματικα ο ρολος της. προσπαθει να κανει τα παντα για να αποδειξει κατι, πανω στο οποιο τελικα δεν εχει καποιο προσωπικο ψυχολογικο ωφελος για τον εαυτο της. Εγω δεν ειπα να κατσει σπιτι και να σιδερωνει κλπ, απλα να παψει να αμφισβητει τους παντες και τα παντα σαν ηλιθιος εφηβος.
Φιλε H4nnibal , ... σαν ηλίθιος έφηβος; Έλα τώρα. Εάν υπήρχε ισότητα και όχι διακρίσεις μεταξύ των 2 φίλων όλα θα ήταν μέλι - γάλα. Οκ , δεν λέω ότι μια γυναίκα θα μπορούσε να τα καταφέρει σαν έναν άντρα , αλλά τουλάχιστον θα μπορούσε να προσπαθήσει.
Υ. Γ: Εάν θυμάμαι καλά το τόπικ άρχισε με τις απορίες 2-3 γυναικών για το άν θα μπορούσαν να υπηρετήσουν στις Ειδικές Δυνάμεις , για την πατρίδα μας. Εάν είναι να εξελιχθεί το τόπικ σε κάτι άλλο με όλες αυτές τις διχογνωμίες κλπ : πχ η Χάρις προσπαθεί να υπερασπιστεί την άποψή της και πέφτουν όλοι να την φάνε (παράδειγμα έφερα , χωρίς να θέλω να προσβάλω κανέναν), καλό θα ήταν να το κλέισουμε αυτό το τόπικ και να ανοίξουμε ένα άλλο που να έχει τον τίτλο : ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ και να κάτσετε να τις θάβετε όλοι σας.
Υ. Γ(2) : Φίλε H4nnibal , πάλι απευθύνομαι σε εσένα.
"... Εάν περνούσε από το χέρι μου καμία γυναίκα δεν θα πήγαινε στο στρατό όσο γραφειοκρατικές θέσεις και να υπήρχαν... "
Γιατί είσαι ΤΟΣΟ αρνητικός προς τις γυναίκες στο στρατό;