Σωματική ικανότητα και προβλήματα υγείας
Ναι τελικα παει για παθολογικο. Τυχερε νικο.
δεν ειναι παθολογικο ακριβως η πλατυποδια ανηκει στην ειδικοτητα του ορθοπεδικου και για να διαγνωσθει γινονται καποιες ακτινογραφιες δεν μπορουμε να το πουμε ομως παθολογικο ο γιατρος που θα περασει εξετασεις αν αναφερθει θα του πουν να κανει καποιες περαιρτερω εξετασεις οποτε εκεινοι θα πουν αν θα φερει οπλο η οχιdimis έγραψε:Ναι τελικα παει για παθολογικο. Τυχερε νικο.
Δηλαδη αν δεν πιασει οπλο βγαινει γιοτας... Σωστα κριστι; Και στο απολυτηριο του γιοτας θα φαινετε. Εε;
Ειπαμε ο γιατρος θα κρινει αν ειναι ικανος να φερει οπλο ας ερθει εκεινη η ωρα με το καλο και θα του πουνε τωρα απλα θα αερολογουμε

και αν μπορω να ειμαι αοπλος να το κανω η οχι Ε; Ε; Ε; Ε; Ε
και κατι αλλο λιγο βλακεια αλλα θελω να μου πει καπιος
αν παρω την κιθαραμου μαζι και με δει καπιος Αξιοματηκος κτλπ τι μπορει να γινει;(απο οτι καταλαβτε ειμαι λιγο τρελαμενος με την μουσικη δεν θα αντεξω)

αυτα !
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
- Ενδιαφέροντα: ΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΜΟΥ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΤΟ EXTREME..ΑΠΟ ΘΑΛΑΣΣΑ(ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ ΜΕ ΜΠΟΥΚΑΛΕΣ,ΨΑΡΟΤΟΥΦΕΚΟ),ΒΟΥΝΟ ΚΑΙ ΑΕΡΑ..........
- Επάγγελμα: ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ
Παιδια ξερει κανεις αν υπαρχει περιπτωση να μην ειμαι Ι1 επειδη εχω κανει αρθροσκοπηση στο γονατο για μινισκο.2 τρυπες ειναι που δεν φαινονται σχεδον καθολου.οποιος ξερει ας απαντησει.
ευχαριστω
ευχαριστω
τα ι τα κρινουν οι γιατροι οχι το φορουμkostasdal έγραψε:Παιδια ξερει κανεις αν υπαρχει περιπτωση να μην ειμαι Ι1 επειδη εχω κανει αρθροσκοπηση στο γονατο για μινισκο.2 τρυπες ειναι που δεν φαινονται σχεδον καθολου.οποιος ξερει ας απαντησει.
ευχαριστω
Γεία σας
Έχω πάρει 2 χρονια αναβολή για υποτροχαντήριο κάταγμα (δε) χειρουργηθέν και κάταγμα λεκάνης τύπου open book χειρουργηθέν.
Φοράω υλικά οστεοσύνθεσης, εικόνα εξόστωσης ακτινολογικα στον ελάσσονα τροχαντήρα (δε), δυσκαμψια (δε) ισχίου.
Η Επιτροπή Απαλλαγών απο Ρόδο με στέλνει στο 401 για οριστική κρίση.
Έχω ελπίδα για Ι5;
Έχω πάρει 2 χρονια αναβολή για υποτροχαντήριο κάταγμα (δε) χειρουργηθέν και κάταγμα λεκάνης τύπου open book χειρουργηθέν.
Φοράω υλικά οστεοσύνθεσης, εικόνα εξόστωσης ακτινολογικα στον ελάσσονα τροχαντήρα (δε), δυσκαμψια (δε) ισχίου.
Η Επιτροπή Απαλλαγών απο Ρόδο με στέλνει στο 401 για οριστική κρίση.
Έχω ελπίδα για Ι5;
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 1
- Επάγγελμα: Παιδοψυχιατρος
Καλησπερα
Γκολεμης απο Νεα Ζηλανδια 224 γιατρος στην πεζικαρα
Πας για Ι5 παληκαρι με το καταγμα. Αν οχι ξερεις πονας κλπ
Γκολεμης απο Νεα Ζηλανδια 224 γιατρος στην πεζικαρα
Πας για Ι5 παληκαρι με το καταγμα. Αν οχι ξερεις πονας κλπ
Μεγαλε μου μαλλον θα σε βγαλουνε Ι3 - Ι4 ειμαι εδω και 1,5 χρονο σε πρωτο γραφειο μοναδας και ολο και κατι ξερω. Επίσης εχω φιλο με το ιδιο πρόβλημα οσον αφορα τις αριθμιες και τον εβγαλαν Ι3! Γενικα να ξερεις οτι ο λογος που θα σε βγαλουν Ι3 θα ειναι για να καλυψουν τους κ****υ τους σε περιπτωσει που παθεις κατι.
Νομίζω οτι είναι το σωστό topic για την παρακάτω ερώτηση και δεν βρήκα κάπου (εδώ ή σε άλλες ιστοσελίδες) μία πρόσφατη εμπεριστατωμένη ανάρτηση...
Έχω 2 θέματα υγείας, τα οποία δε ξέρω πως θα επηρεάσουν τη θητεία μου (Α 2010 ΕΣΣΟ) :
Α. Φύσημα (πρόπτωση μητροειδούς βαλβίδος ή κάτι τέτοιο), το οποίο δεν είναι σε ανησυχητικό βαθμό ή κάτι περισσότερο από αυτό που έχει πολύς κόσμος, οπότε δε ξέρω αν έχει νόημα να το δηλώσω καν.
Β. Πλατυποδία σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό. Δεν υφίσταται ουτε καν υποψία καμάρας στα πέλματα μου. Για αυτό είχα διαβάσει, οτι απλά είμαι ελεύθερος αρβυλών ή κάπως ετσι και μπορώ να φοράω αθλητικά συνέχεια.
Τι μπορείτε να μου πείτε για τα παραπάνω;
Έχω 2 θέματα υγείας, τα οποία δε ξέρω πως θα επηρεάσουν τη θητεία μου (Α 2010 ΕΣΣΟ) :
Α. Φύσημα (πρόπτωση μητροειδούς βαλβίδος ή κάτι τέτοιο), το οποίο δεν είναι σε ανησυχητικό βαθμό ή κάτι περισσότερο από αυτό που έχει πολύς κόσμος, οπότε δε ξέρω αν έχει νόημα να το δηλώσω καν.
Β. Πλατυποδία σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό. Δεν υφίσταται ουτε καν υποψία καμάρας στα πέλματα μου. Για αυτό είχα διαβάσει, οτι απλά είμαι ελεύθερος αρβυλών ή κάπως ετσι και μπορώ να φοράω αθλητικά συνέχεια.
Τι μπορείτε να μου πείτε για τα παραπάνω;
Απαντώ στον εαυτό μου, γιατί ομολογώ δεν είνα προσέξει το ΦΕΚ στην απάντηση της cristi.
Στο θέμα της πρόπτωσης μητροειδούς βαλβίδος, η απάντηση είναι στο 829 και 830 του Παραρτήματος (σελίδα 39/60) και στο θέμα της πλατυποδίας στο 541 αντίστοιχα (σελ.28/60).
Αυτό που δεν ξέρω μόνο και με απασχολεί είναι κατα πόσον είναι "κακό" το να βγεί κανείς Ι3 ή Ι4. Παλαιότερα υπήρχε μία προκατάληψη για τους Ι5 γενικά, για αυτό το λέω. Φαντάζομαι πως η απάντηση είναι όχι και πως αν μπορείς να γλιτώσεις πράγματα κατα τη διάρκεια της θητείας το κάνεις.
Για τα 2 αυτά θέματα, να ασχοληθώ εκ των προτέρων να μαζέψω τα χαρτιά ή απλά να το δηλώσω και να με στείλουν 401 π. Χ. Είναι διπλοτσεκαρισμένο το θέμα και δεν είναι κανενός είδους παπάτζα για να βγώ Ι3 ή Ι4... Αν είναι να με στείλουν ετσι κι αλλιώς τους παω το Φλεβάρη τα ηδη υπάρχοντα χαρτιά κι οτι θέλουν πράττουν. Αυτό δεν είναι το πιο λογικό;
Στο θέμα της πρόπτωσης μητροειδούς βαλβίδος, η απάντηση είναι στο 829 και 830 του Παραρτήματος (σελίδα 39/60) και στο θέμα της πλατυποδίας στο 541 αντίστοιχα (σελ.28/60).
Αυτό που δεν ξέρω μόνο και με απασχολεί είναι κατα πόσον είναι "κακό" το να βγεί κανείς Ι3 ή Ι4. Παλαιότερα υπήρχε μία προκατάληψη για τους Ι5 γενικά, για αυτό το λέω. Φαντάζομαι πως η απάντηση είναι όχι και πως αν μπορείς να γλιτώσεις πράγματα κατα τη διάρκεια της θητείας το κάνεις.
Για τα 2 αυτά θέματα, να ασχοληθώ εκ των προτέρων να μαζέψω τα χαρτιά ή απλά να το δηλώσω και να με στείλουν 401 π. Χ. Είναι διπλοτσεκαρισμένο το θέμα και δεν είναι κανενός είδους παπάτζα για να βγώ Ι3 ή Ι4... Αν είναι να με στείλουν ετσι κι αλλιώς τους παω το Φλεβάρη τα ηδη υπάρχοντα χαρτιά κι οτι θέλουν πράττουν. Αυτό δεν είναι το πιο λογικό;
Γεια σας παιδια. Ειμαι 26 παντρεμενος με παιδακι και παρουσιαζομαι θηβα στις 02-02-10. Εχω κανει πριν 8 μηνες εγχειρηση στο γονατο για χιαστους με μοσχευμα. Υπαρχει περιπτωση για 1παθολογικο; Το ποδι δεν το λυγιζω καλα και ειναι ακομα αδυνατο.
Παιδες καλησπερα,
πριν αρκετα χρονια είχα σοβαρο τροχαιο, με βαριες κρανιοεγκεφαλικες κακωσεις. Σαν αποτελεσμα είχε συνθλιπτικο καταγμα δεξιου κογχου (δεξια στο κουτελο) οπου αφαιρεθηκε το διαλυμενο οστο και εχει μεινει απο τοτε κενο, παραλληλα λογο της ζημιας εχω και σοβαρα προβληματα ορασης στο ενα ματι. Στο ΦΕΚ βλεπω:
"302. Εκτεταμενα εμπιεσματα ή απώλεια οστών του κρανίου ή αλλες βαριες κακώσεις αυτών" δινει Ι5.
Υπαρχει καποιος να πει την αποψη του;
πριν αρκετα χρονια είχα σοβαρο τροχαιο, με βαριες κρανιοεγκεφαλικες κακωσεις. Σαν αποτελεσμα είχε συνθλιπτικο καταγμα δεξιου κογχου (δεξια στο κουτελο) οπου αφαιρεθηκε το διαλυμενο οστο και εχει μεινει απο τοτε κενο, παραλληλα λογο της ζημιας εχω και σοβαρα προβληματα ορασης στο ενα ματι. Στο ΦΕΚ βλεπω:
"302. Εκτεταμενα εμπιεσματα ή απώλεια οστών του κρανίου ή αλλες βαριες κακώσεις αυτών" δινει Ι5.
Υπαρχει καποιος να πει την αποψη του;
Περι σωματικης ικανοτητας και ποια κριτηρια τη ν καθοριζουν μπορειτε να ενημερωθειτε /stratologia/swmatikiikanotita.asp
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης