ΔΗΜΗΤΡΗΣ 24 έγραψε:Ξερεις που θα το βρω το τηλεφωνο;
Γενικό Επιτελείο Ναυτικού 210 6551900 Πάρε εδώ και ζήτα το τηλ της ΣΥΚ (αν έχουν κιόλας εξωτερικό), αλλιώς ζητάς το τηλέφωνο της ΔΥΚ και εκεί κάποιος θα σου πει...
Καλησπερα. Υπηρετησα στους ΙοΥ ΕΣ Νειβι ΣεαλΣ 40 χρονια. Εκει εμαθα να Χειριζομαι ολα τα συμβατικα οπλα συμμαχων και Εχθρων, να πεφτω με αλεξιπτωτο απτη στρατοσφαιρα με Ελευθερη πτωση και Πηρα εντατικα μαθηματα Απτον Μαγκαιβερ. Επισης ημουν στην ιδια ομαδα με τον Τζον Ραμπο. Μαζι σφαξαμε/σοδομισαμε/εξαερωσαμε χιλιαδες κιτρινους στις σκληρες μαχες μας στο βιετναμ και προσφατα περασαμε και ενα χερι Browning 50.cal Τους Κακους Βιρμανους. Εκει ο Τζον Εσπασε το ατομικο του ρεκορ Κανοντας killing spree 3462 σκοτωμων. Με τετοια προυπηρεσια θα με δεχτουν στη ΜΥΚ;
"Αδελφοί, εν τη κρισίμω ταύτη περιστάσει μόνον ένδοξον θάνατον πρέπει να ευχόμεθα" Γ. Ολύμπιος
Εγώ σκέφτομαι να περάσω από ΣΜΥ, για μονιμος, αλλα κι αν ΔΕΝ, τότε από ΕΠ. ΟΠ, όπως και να γίνει για μόνιμος πάω, μετά την εκπαίδευση τι γίνεται με νοιάζει. Ποιες ειναι οι ειδικότητες (1,2,3,4); Και μετά τ ΟΥΚ, μπορώ να πάω κ σε άλλο σχολείο, αν ναι ποιο θα ήταν το καλύτερο;
DecoderNT έγραψε:Εγώ σκέφτομαι να περάσω από ΣΜΥ, για μονιμος, αλλα κι αν ΔΕΝ, τότε από ΕΠ. ΟΠ, όπως και να γίνει για μόνιμος πάω, μετά την εκπαίδευση τι γίνεται με νοιάζει. Ποιες ειναι οι ειδικότητες (1,2,3,4) ; Και μετά τ ΟΥΚ, μπορώ να πάω κ σε άλλο σχολείο, αν ναι ποιο θα ήταν το καλύτερο;
Υποβρύχιοι Καταστροφείς: Οι SEAL του Πολεμικού Ναυτικού
Από την εποχή της συγκρότησής της, το 1953 μέχρι και σήμερα, μισό αιώνα μετά, οι υποβρύχιοι καταστροφείς αποτελούν μία από τις δύο κορυφαίες μονάδες των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων μαζί με το ΕΤΑ του Ελληνικού Στρατού. Το να είσαι ο κορυφαίος σημαίνει πάνω απ'όλα ότι έχεις κορυφαία εκπαίδευση. Ο Λόγος, απλός. Χωρίς εκπαίδευση δεν μπορείς να «φτιάξεις» του ανθρώπους που θέλεις για να επανδρώσουν τη Διοίκηση. Η εκπαιδευτική διαδικασία είναι συνεχής, επίπονη, απαιτητική και εξαιρετικού εύρους όσον αφορά στα αντικείμενά της.
Από τα πιο σημαντικά της στάδια όμως είναι το βασικό, εκεί δηλαδή που «απλοί» άνθρωποι έρχονται κατόπιν επιθυμίας τους στη ΔΥΚ, επιλέγονται, και ξεκινούν ένα δύσκολο και επίπονο ταξίδι, που μήνες αργότερα θα έχει ως κατάληξη την αποφοίτηση και προώθησή τους προς τις επιχειρησιακές ομάδες.
H4nnibal και Green Berets διαβασα αυτα που λετε στην πρωτη σελιδα εγω ενα εχω να πω χρειαζεται ψυχη και θεληση για να τα καταφερει κανεις και απο πιτσιρικας πρεπει να εχεις αυτο το ονειρο και και να πας και οχι ξαφνικα στα 18 να μαθεις τη εινΑι τα ΟΥΚ και να πεις μετα α! Θα παω. Εγω εχω εναν γνωστο τωρα ειναι τριαντα χρονων και οταν ηταν πιτσιρικη εκανε 15 χιλ. Μονο παρολα αυτα πηγε και περασε στα ΟΥΚ!
Κώστας έγραψε:Οι συσκεύες κλειστού κυκλώματος που χρησιμοποιούν τύπου LAR πόση διάρκεια έχουν μέσα στο νερό Σας παρακαλώ όποιος γνωρίζει να απαντήσει
Αν και σου απάντησα στο άλλο φόρουμ θα το βάλω και δω για να το δεις... ''οι LAR-5 λειτουργούν με καθαρό οξυγόνο (99,5%) με αποτέλεσμα η χρήση τους-για λόγους ασφαλείας-να περιορίζεται στα 8 μέτρα-μέγιστο... Η διάρκεια της συσκευής δεν είναι η ίδια πάντοτε αλλά με τις συνθήκες αγγίζει συνήθως τα 120-180 λεπτά... Η FGT είναι για κατάδυση σε μεγαλύτερα βάθη (έως 45 μέτρα) και χρησημοποιεί συνδιασμούς αερίων-Nitrox κτλ.-ανάλογα με το επιθυμητό βάθος κατάδυσης... Η διάρκεια τους είναι απο +60 έως -120 λεπτά... Η LAR-VI έχει διάρκεια -240 λεπτά και ονομαστικό βάθος τα 10 μέτρα... ''
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nicolas_mk2 την Κυρ Απρ 11, 2010 10:25 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.