Προκήρυξη για ιδιώτες φρουρούς ασφαλείας στην Τράπεζα της Ελλάδος (2025)
-
Episkeptis971
Re: Προκήρυξη για ιδιώτες φρουρούς ασφαλείας στην Τράπεζα της Ελλάδος (2025)
Τα προσωρινοι πινακες σε πόσες εβδομάδες περίπου βγαίνουν από το πέρας των δικαιολογητικών γνωρίζουμε ;
-
Επισκέπτης
είσαι φρουρός στην ΤτΕ ?GiorgosM82 έγραψε: Τετ Δεκ 17, 2025 4:50 pm Οχι δεν πηρε , γιαυτο και εχουμε αναγκη και βγηκε τοσο νωρις αυτη
-
GiorgosM82
- Ταγματάρχης

- Posts in topic: 14
Ειμαι φρουρος ναιΕπισκέπτης έγραψε: Τετ Δεκ 17, 2025 7:19 pmείσαι φρουρός στην ΤτΕ ?GiorgosM82 έγραψε: Τετ Δεκ 17, 2025 4:50 pm Οχι δεν πηρε , γιαυτο και εχουμε αναγκη και βγηκε τοσο νωρις αυτη
-
Επισκέπτης
Πες μας τι γίνεται με μισθούςGiorgosM82 έγραψε: Τετ Δεκ 17, 2025 7:30 pmΕιμαι φρουρος ναιΕπισκέπτης έγραψε: Τετ Δεκ 17, 2025 7:19 pmείσαι φρουρός στην ΤτΕ ?GiorgosM82 έγραψε: Τετ Δεκ 17, 2025 4:50 pm Οχι δεν πηρε , γιαυτο και εχουμε αναγκη και βγηκε τοσο νωρις αυτη
-
Guestfromavillage
Έμπιστος φαίνεσαιGiorgosM82 έγραψε: Τετ Δεκ 17, 2025 7:30 pmΕιμαι φρουρος ναιΕπισκέπτης έγραψε: Τετ Δεκ 17, 2025 7:19 pmείσαι φρουρός στην ΤτΕ ?GiorgosM82 έγραψε: Τετ Δεκ 17, 2025 4:50 pm Οχι δεν πηρε , γιαυτο και εχουμε αναγκη και βγηκε τοσο νωρις αυτη
-
Επισκέπτης
Επίσης κάνεις τα χαρτιά στην αστυνομία σε μετράνε ύψος και μετά ψυχομετρικά εκεί σε ξανά μετράνε πάλι ύψος κλπ ;Επισησ Επισκέπτης έγραψε: Τετ Δεκ 17, 2025 7:33 pmΠες μας τι γίνεται με μισθούς
Αθήνα δίνουμε όλοι αθλήματα ; Ή στην πόλη μας πχ Σέρρες όπου δεν έχει βγάλει καν θέσεις ;
εγώ είμαι με 2300 μόρια έχω ελπίδες ;
βοήθησε μας αφού είσαι μέσα στα πράγματα κάτι παραπάνω ξέρεις !!!
-
GiorgosM82
- Ταγματάρχης

Κανεις χαρτια αστυνομια λογικα θα σε μετρησουν υψος.Επισης θα σε ξαναμετρησουν και οταν ειναι να δωσεις αθληματα σεχεμας ετσι ειχαν κανει. Ολοι ειχαν δωσει αθηνα.Επισης Σερρες εχει βγαλει μια θεση στην θυριδα. Με 2300 εισαι δυσκολα, αλλα ποτε δεν ξερεις, αυτα επειδη φαινομαι εμπιστος που λεει ο αλλοςΕπισκέπτης έγραψε: Τετ Δεκ 17, 2025 7:36 pmΕπίσης κάνεις τα χαρτιά στην αστυνομία σε μετράνε ύψος και μετά ψυχομετρικά εκεί σε ξανά μετράνε πάλι ύψος κλπ ;
Αθήνα δίνουμε όλοι αθλήματα ; Ή στην πόλη μας πχ Σέρρες όπου δεν έχει βγάλει καν θέσεις ;
-
Επισκέπτης
Με 20% 2450 υπάρχει ελπίδα ;GiorgosM82 έγραψε: Τετ Δεκ 17, 2025 7:59 pmΚανεις χαρτια αστυνομια λογικα θα σε μετρησουν υψος.Επισης θα σε ξαναμετρησουν και οταν ειναι να δωσεις αθληματα σεχεμας ετσι ειχαν κανει. Ολοι ειχαν δωσει αθηνα.Επισης Σερρες εχει βγαλει μια θεση στην θυριδα. Με 2300 εισαι δυσκολα, αλλα ποτε δεν ξερεις, αυτα επειδη φαινομαι εμπιστος που λεει ο αλλοςΕπισκέπτης έγραψε: Τετ Δεκ 17, 2025 7:36 pmΕπίσης κάνεις τα χαρτιά στην αστυνομία σε μετράνε ύψος και μετά ψυχομετρικά εκεί σε ξανά μετράνε πάλι ύψος κλπ ;
-
GiorgosM82
- Ταγματάρχης

Τωρα και να σου πω εγω υπαρχει ελπιδα η οχι δεν εχει νοημα..Και εγω οταν εκανα τα χαρτια ελεγα σιγα να μην μπω δεν εχω πολλα μορια και μπηκα δεν εχει να κανει… επισης ειχαν κοπει αρκετοι στα αθληματα
-
lexon
στην προκυρηξη της πυροσβεστικης ολα εγιναν αρκετα γρηγορα. εδω θα γινουν το ιδιο γρηγορα λετε; εχει κ λιγοτερα ατομα αυτη η προκυρηξη
-
Froyros97
Καλησπερα.
Εχω απολυτηριο 16,ειδικες δυναμεις,ιεκ στελεχος ασφαλειας,προφισενσι,ολα τα διπλωματα,ecdl και προυπηρεσια στα Σωματα Ασφαλειας.
Πως με βλεπετε για Αθηνα?
Εχω απολυτηριο 16,ειδικες δυναμεις,ιεκ στελεχος ασφαλειας,προφισενσι,ολα τα διπλωματα,ecdl και προυπηρεσια στα Σωματα Ασφαλειας.
Πως με βλεπετε για Αθηνα?
-
Επισκέπτης
Απο μισθούς τι παίζει δεν μας είπες ;GiorgosM82 έγραψε: Τετ Δεκ 17, 2025 8:10 pm Τωρα και να σου πω εγω υπαρχει ελπιδα η οχι δεν εχει νοημα..Και εγω οταν εκανα τα χαρτια ελεγα σιγα να μην μπω δεν εχω πολλα μορια και μπηκα δεν εχει να κανει… επισης ειχαν κοπει αρκετοι στα αθληματα
Καλησπέρα! Με απολυτήριο 18,7 Αγγλικά Β2, ECDL, ειδικές δυνάμεις και προϋπηρεσία στα σώματα ασφαλείας έχω ελπίδες λέτε για Αθήνα ;;
-
Επισκέπτης
Γιατί αν εισαι εν ενεργεία σε σώμα ασφαλείας ΔΕΝ μπορείς να κάνεις χαρτιά να ξέρειςSakis4321 έγραψε: Τετ Δεκ 17, 2025 9:30 pm Καλησπέρα! Με απολυτήριο 18,7 Αγγλικά Β2, ECDL, ειδικές δυνάμεις και προϋπηρεσία στα σώματα ασφαλείας έχω ελπίδες λέτε για Αθήνα ;;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες