αν εχουνε περασει τα χρονια παραμονης?Επισκέπτης έγραψε: Τετ Δεκ 17, 2025 9:11 amΠαιδιά μην ακούτε τίποτα. Οι πονηροί άρχισαν τι παιχνίδι τους. Από την ΕΛΑΣ δεν είναι τόσο εύκολο να φύγουν. Έχει πρόστιμα κλπ. Κάντε τα χαρτιά σας. Όσο για την επαρχία οι βάσεις ήταν πολύ πιο πάνω από 2600 που ανέφεραν πιο πάνω. Δείτε τους πίνακες που ανάρτησε ο D.Y.K.
Προκήρυξη για ιδιώτες φρουρούς ασφαλείας στην Τράπεζα της Ελλάδος (2025)
-
Επισκέπτης
Re: Προκήρυξη για ιδιώτες φρουρούς ασφαλείας στην Τράπεζα της Ελλάδος (2025)
-
Επισκέπτης
Φιλε, εχεις παρει αμπαριζα ολα τα θεματα και ρωτας βλακειες. Σε εχω παρατηρησει. Σταματα να γ@μας τη συζητηση. Διαβαζε και μην πεταγεσαι. Εισαι εκτος τοπου και χρονου.Επισκέπτης έγραψε: Τετ Δεκ 17, 2025 9:44 amαν εχουνε περασει τα χρονια παραμονης?Επισκέπτης έγραψε: Τετ Δεκ 17, 2025 9:11 amΠαιδιά μην ακούτε τίποτα. Οι πονηροί άρχισαν τι παιχνίδι τους. Από την ΕΛΑΣ δεν είναι τόσο εύκολο να φύγουν. Έχει πρόστιμα κλπ. Κάντε τα χαρτιά σας. Όσο για την επαρχία οι βάσεις ήταν πολύ πιο πάνω από 2600 που ανέφεραν πιο πάνω. Δείτε τους πίνακες που ανάρτησε ο D.Y.K.
-
Επισκέπτης
για ποιο λες?Επισκέπτης έγραψε: Τετ Δεκ 17, 2025 9:49 amΦιλε, εχεις παρει αμπαριζα ολα τα θεματα και ρωτας βλακειες. Σε εχω παρατηρησει. Σταματα να γ@μας τη συζητηση. Διαβαζε και μην πεταγεσαι. Εισαι εκτος τοπου και χρονου.Επισκέπτης έγραψε: Τετ Δεκ 17, 2025 9:44 amαν εχουνε περασει τα χρονια παραμονης?Επισκέπτης έγραψε: Τετ Δεκ 17, 2025 9:11 am
Παιδιά μην ακούτε τίποτα. Οι πονηροί άρχισαν τι παιχνίδι τους. Από την ΕΛΑΣ δεν είναι τόσο εύκολο να φύγουν. Έχει πρόστιμα κλπ. Κάντε τα χαρτιά σας. Όσο για την επαρχία οι βάσεις ήταν πολύ πιο πάνω από 2600 που ανέφεραν πιο πάνω. Δείτε τους πίνακες που ανάρτησε ο D.Y.K.
-
Periptosh
Πόσα χρόνια δεσμεύεται κάποιος για ειδικός φρουρός; Αν δεν κάνω λάθος 18-28 παίρνει ειδικούς κ νομίζω 7 χρόνια δέσμευση (;). Άρα στην καλύτερη περίπτωση για αυτούς, 25-26 χρόνων. Θα είχε όμως τόσα μόρια για ειδικός στα 18; Χωρίς να είναι ειδικός, νομίζω πως στα 20-23 κάποιος έχει αρκετά μόρια για εφ. Άρα 27-30 για εδώ, οριακά μπαίνει. Μπορεί να λέω κ μαλ*****
-
Επισκέπτης
νομιζω ειναι 5 για τους ΕΦ,ΣΦPeriptosh έγραψε: Τετ Δεκ 17, 2025 10:27 am Πόσα χρόνια δεσμεύεται κάποιος για ειδικός φρουρός; Αν δεν κάνω λάθος 18-28 παίρνει ειδικούς κ νομίζω 7 χρόνια δέσμευση (;). Άρα στην καλύτερη περίπτωση για αυτούς, 25-26 χρόνων. Θα είχε όμως τόσα μόρια για ειδικός στα 18; Χωρίς να είναι ειδικός, νομίζω πως στα 20-23 κάποιος έχει αρκετά μόρια για εφ. Άρα 27-30 για εδώ, οριακά μπαίνει. Μπορεί να λέω κ μαλ*****
οσοι μπηκαν εφ το 19 και σφ σοχ μπορουνε
-
GiorgosM82
- Ταγματάρχης

- Posts in topic: 14
Λες, σχεδον ολα που λες δεν ισχυουνPeriptosh έγραψε: Τετ Δεκ 17, 2025 10:27 am Πόσα χρόνια δεσμεύεται κάποιος για ειδικός φρουρός; Αν δεν κάνω λάθος 18-28 παίρνει ειδικούς κ νομίζω 7 χρόνια δέσμευση (;). Άρα στην καλύτερη περίπτωση για αυτούς, 25-26 χρόνων. Θα είχε όμως τόσα μόρια για ειδικός στα 18; Χωρίς να είναι ειδικός, νομίζω πως στα 20-23 κάποιος έχει αρκετά μόρια για εφ. Άρα 27-30 για εδώ, οριακά μπαίνει. Μπορεί να λέω κ μαλ*****
-
GiorgosM82
- Ταγματάρχης

Επισης ουδεμια σχεση εχουμε με την αστυνομια, οσοι αστυνομικοι μπουν ερχονται σαν πολιτες με κανονικη ταυτοτητα πρεπει να παραιτηθουν απο αστυνομια.
-
Periptosh
Ναι αλλά θα παίρνουν 400 μόρια από εμπειρία σε σώμα ασφάλεια
-
Επισκέπτης
και εποχιακοί θα μπορούν να συμμετάσχουνGiorgosM82 έγραψε: Τετ Δεκ 17, 2025 10:54 am Επισης ουδεμια σχεση εχουμε με την αστυνομια, οσοι αστυνομικοι μπουν ερχονται σαν πολιτες με κανονικη ταυτοτητα πρεπει να παραιτηθουν απο αστυνομια.
οι εθελοντές θα μπορούν να πάρουν τα μορια?
-
Επισκέπτης
Τι εθελοντές μωρέ , σιγά μη τα πάρουν για όνομα της Παναγίας δηλαδή
-
Episkeptis971
ΔΥΚ γνωρίζεις ή κάποιος αλλοσ αν πήρε επιλαχόντες στην προηγούμενη εντός 2 ετών ;
-
GiorgosM82
- Ταγματάρχης

Οχι δεν πηρε , γιαυτο και εχουμε αναγκη και βγηκε τοσο νωρις αυτη
-
Επισκέπτης
Είσαι μέσα ;GiorgosM82 έγραψε: Τετ Δεκ 17, 2025 4:50 pm Οχι δεν πηρε , γιαυτο και εχουμε αναγκη και βγηκε τοσο νωρις αυτη
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες