Θητεία στη Στρατονομια
Στρατονομία - Γενικές Πληροφορίες
Καλησπέρα σε όλους, θα ηθελα να μάθω κάποια πράματα. Πρόκειται να μπω στρατό το Μάρτη (Β'ΕΣΣο) 2013 και ενδιαφέρομαι να μπω στρατονομία μέτα την αρχική εκπαιδευση. Είμαι ο μεγαλύτερος απο 3 αδέλφια και δικαιούμαι 8-μηνης θητείας. Υπάρχει περιπτωση να Κάνω την 8μηνη και να ορκιστώ στρατονόμος; Σε περιπτωση αρνητικης απάντησης, τι θα πρέπει να κανω; Πχ να αρνηθω το 8μηνο και να κάνω κανονικα 9μηνο;
Ευχαριστω προκαταβολικα.
Ευχαριστω προκαταβολικα.
Gukalekos έγραψε:Καλησπέρα σε όλους, θα ηθελα να μάθω κάποια πράματα. Πρόκειται να μπω στρατό το Μάρτη (Β'ΕΣΣο) 2013 και ενδιαφέρομαι να μπω στρατονομία μέτα την αρχική εκπαιδευση. Είμαι ο μεγαλύτερος απο 3 αδέλφια και δικαιούμαι 8-μηνης θητείας. Υπάρχει περιπτωση να Κάνω την 8μηνη και να ορκιστώ στρατονόμος; Σε περιπτωση αρνητικης απάντησης, τι θα πρέπει να κανω; Πχ να αρνηθω το 8μηνο και να κάνω κανονικα 9μηνο;
Ευχαριστω προκαταβολικα.
Καλησπέρα και σε εσένα. Ορίστε το θέμα που αναζητάς:
Στρατονομία - Μειωμένη θητεία
Προσωπικά δεν βρίσκω λόγο να χάσεις το 8μηνο και την μετάθεση στον τόπο σου, για να υπηρετήσεις 9μηνο στην ΣΝ. Επίσης μην θεωρείς και δεδομένο ότι θα επιλεχθείς ως ΥΣΝ, πρέπει να έχεις τα ανάλογα κριτήρια επιλογής .
Καλησπερα παιδια μπαινω τον Σεμπτεμβρη και θα ηθελα την βοηθεια σας σχετικα με κατι απορειες που εχω με την Στρατονιμια:
1) Πληρω ολα τα κριτηρια για να με επιλεξουν εχω ακομα και διπλωμα μηχανης (μου εχει πει ενας φιλος μου οτι ειναι πολυ σημαντικο), υπαρχει περιπτωση να με παρουν η θα χρειαστει μεσον;
2) Αν υποθεσουμε οτι με παρουν Στρατονομια, εχω ακουσει οτι κατα 90% σε μεταθετουν οπου εσυ εχεις δηλωσει, ισχυει αυτο ή θα χρειαστει και εκει μεσον;
3) Επειδη ενδιαφερομαι να παω ως στρατονομος στη Πατρα, διοτι εχω σπιτι δικο μου και λογο οτι σπουδαζω κιολας, θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζεται αν ειναι καλα σαν στρατονομος στη Πατρα;
Ευχαριστω!
1) Πληρω ολα τα κριτηρια για να με επιλεξουν εχω ακομα και διπλωμα μηχανης (μου εχει πει ενας φιλος μου οτι ειναι πολυ σημαντικο), υπαρχει περιπτωση να με παρουν η θα χρειαστει μεσον;
2) Αν υποθεσουμε οτι με παρουν Στρατονομια, εχω ακουσει οτι κατα 90% σε μεταθετουν οπου εσυ εχεις δηλωσει, ισχυει αυτο ή θα χρειαστει και εκει μεσον;
3) Επειδη ενδιαφερομαι να παω ως στρατονομος στη Πατρα, διοτι εχω σπιτι δικο μου και λογο οτι σπουδαζω κιολας, θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζεται αν ειναι καλα σαν στρατονομος στη Πατρα;
Ευχαριστω!
Καλησπέρα και καλώς ήλθες. Δές τα παρακάτω θέματα:
Στρατονομία: Κριτήρια Επιλογής
Στρατονομία: Μεταθέσεις
Στρατονομία: Υπηρεσίες, έξοδοι, άδειες
Στρατονομία: Κριτήρια Επιλογής
Στρατονομία: Μεταθέσεις
Στρατονομία: Υπηρεσίες, έξοδοι, άδειες
Τα εχω κοιταξει ολα αυτα, αλλα μερικοι λενε οτι δεν χρειαζεται μεσο και αλλοι οτι χρειαζεται οποσδηποτε.
Εγω ειμαι 1.87,80 κιλα, μονο με 0.5 αστιγματισμο, χωρις τατουαζ, τελειοφητος του τμηματος Πολ. Μηχανικων, με διπλωματα οδηγησης και αυτοκινητου και μηχανης και καθαρο ποινικο μητρωο. Χειαζεται μεσο η οχι;
Οσο εχω ψαξει στα φορουμ δεν εχω βρει τιποτα για στρατονομια Πατρας και θελω να μαθω αν ειναι καλα, αν γνωριζει καποιος και μπορει ας ενημερωσει!
Εγω ειμαι 1.87,80 κιλα, μονο με 0.5 αστιγματισμο, χωρις τατουαζ, τελειοφητος του τμηματος Πολ. Μηχανικων, με διπλωματα οδηγησης και αυτοκινητου και μηχανης και καθαρο ποινικο μητρωο. Χειαζεται μεσο η οχι;
Οσο εχω ψαξει στα φορουμ δεν εχω βρει τιποτα για στρατονομια Πατρας και θελω να μαθω αν ειναι καλα, αν γνωριζει καποιος και μπορει ας ενημερωσει!
ras10 έγραψε:
Ευχαριστω!
Το θέμα είναι που "ενδιαφέρεται" να σε στείλει η υπηρεσία! Και πίστεψέ με για αρχή ενδιαφέρεται να σε στείλει στην παραμεθώριο!
Εχω ρωτησει και μου εχουν πει οτι διαλεγεις εσυ ποια μεταθεση θες να παρεις πρωτα, την ευνοηκη η την παραμεθωριο! Δεν ισχυει αυτο;
Φίλε μου με αυτά τα χαρακτηριστικά, όχι μόνο δεν ήθελε βύσμα αλλά θα σε παίρναν και με το ζόρι όταν οι ΕΣΣΟ ήταν 4. Πλέον μειώθηκε ο αριθμός στρατονόμων οπότε άγνωστο... (ας μας πει κάποιος που πήγε πρόσφατα) Όσο για το που πας πρώτα, εξαρτάται από το που θέλουν άτομα. Μπορεί παραμεθώριο μπορεί στην πόλη σου
Δεν ηξερα οτι τοσο ηταν το οριο, δηλαδη 4 ατομα την ΕΣΣΟ. Ειναι σιγουρο οτι αυτος ο αριθμος μειωθηκε; Αν ξερει καποιος ας ενημερωσει!
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 13
Συγνώμη αλλά εσύ από το παραπάνω μήνυμα αυτό κατάλαβες; Ότι σε κάθε ΕΣΣΟ έπαιρναν 4 άτομα για την στρατονομία; Για ξανά διάβασε το.
ras10 έγραψε:Εχω ρωτησει και μου εχουν πει οτι διαλεγεις εσυ ποια μεταθεση θες να παρεις πρωτα, την ευνοηκη η την παραμεθωριο! Δεν ισχυει αυτο;
Εσύ τι πιστεύεις με βάση την λογική; Και ας μην έχεις πάει Στρατό ακόμη. Ότι θα σε ρωτήσουν κιόλας για το που θα σε στείλουν και αν γουστάρεις Πάτρα πχ θα σε στείλουν Πάτρα; Όλα για τα μάτια γίνονται όπως και η επιλογή φρουράς κλπ. Θα σε στείλουν όπου γουστάρουν αυτοί και όπου υπάρχουν ελλείψεις (συν τα βύσματα πάντα).
Εγω αυτο που εχω ακουσει ειναι οτι χωρις μεσο πας κατα 90% στις περιοχες που εχεις δηλωσει και διαλεγεις εσυ που θες να πας πρωτα στην ευνοικη ή στην παραμεθωριο!
Αλλα απο οτι καταλαβαινω απο εσας δεν ισχυει κατι τετοιο!
Αλλα απο οτι καταλαβαινω απο εσας δεν ισχυει κατι τετοιο!
Χωρίς να είμαι σίγουρος νομίζω οτί ο αριθμός μειώθηκε από περίπου 150 σε περίπου 80 άτομα (ανά ΕΣΣΟ). Αμα κάποιος πήγε πρόσφατα ας μας πει πόσα άτομα ξεκίνησαν στο ΚΕΣΝ. Για το που πας μετα συνήθως παραμεθώριο αλλά όχι σίγουρα επίσης συνήθως εκεί που δηλώσεις αλλά πάλι οχι σίγουρα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες