Στρατονομία - Μεταθέσεις
Στρατονομία - Μεταθέσεις
Θα ήθελα να ρωτήσω εάν
1) Η ΕΛΔΥΚ έχει σώμα στρατονομίας; Κοινώς μπορώ να κάνω στρατονόμος στη Κύπρο σαν Ελληνας πολίτης;
2) Δέχονται άτομα που έχουν κάνει λέηζερ για υψηλή μυωπία;
3) Το φυσιολογικό βάρος για άτομο 1,83 πόσα κιλά θεωρείται;
1) Η ΕΛΔΥΚ έχει σώμα στρατονομίας; Κοινώς μπορώ να κάνω στρατονόμος στη Κύπρο σαν Ελληνας πολίτης;
- yandr
- Στρατάρχης
- Επικοινωνία:
Στρατονομία - Μεταθέσεις
1. Δεν ξέρω αλλά θεωρώ βέβαιο ότι θα έχει.
2. Κανένα πρόβλημα εξόσων γνωρίζω
3. Κατά μέσο όρο θα έλεγα 83 κιλά, αλλά μπορείς να βρεις σχετικές φόρμουλες στο internet
2. Κανένα πρόβλημα εξόσων γνωρίζω
3. Κατά μέσο όρο θα έλεγα 83 κιλά, αλλά μπορείς να βρεις σχετικές φόρμουλες στο internet
-
- Α/ΓΕΣ
- Επικοινωνία:
Στρατονομία - Μεταθέσεις
Κωστής έγραψε:Θα ήθελα να ρωτήσω εάν
Για το πρώτο δεν ξέρω.
Για το δεύτερο ναι δέχονται και για το τρίτο,73-83 κιλά είναι κατα βάση το φυσιολογικό βάρος.
Στρατονομία - Μεταθέσεις
Καλησπέρα παιδιά, ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς ποιές είναι οι μονάδες στρατονομίας στη Βόρειο Ελλάδα και αν πρέπει π. Χ. Πρώτα να κάνεις παραμεθώριο και μετά κοντά ή το αντίστροφο.
Ευχαριστώ!
Ευχαριστώ!
Στρατονομία - Μεταθέσεις
Ζωάρα η στρατονομία λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε... Να πατε μαγκες, οτι και να λεμε τωρα ειναι λιγο... Αν δεν μφυγεις απ το κεσν να πας στην μοναδα δεν μπορεις να καταλαβεις ποσο καλα ειναι να εισαι καρακολι σε σχεση με οποιονδηποτε φανταρο!
Στρατονομία - Μεταθέσεις
Παρουσιαζομαι 9/11 σπαρτη στο κ. Ε. Ε. Μ και θα ηθελα να ρωτησω για στρατονομια. Πας πρωτα καρδιτσα και μετα ερχεσαι αθηνα μονιμα η πας και παραμεθωριο;
-
- Στρατηγός
- Επικοινωνία:
Στρατονομία - Μεταθέσεις
Πας πρωτα καρδιτσα κανεις αν δεν κανω λαθος 2μηνο και κατα 90% μια απο τις δυο μεταθεσεις σου ειναι στη πολη σουπετρος έγραψε:Παρουσιαζομαι 9/11 σπαρτη στο κ. Ε. Ε. Μ και θα ηθελα να ρωτησω για στρατονομια. Πας πρωτα καρδιτσα και μετα ερχεσαι αθηνα μονιμα η πας και παραμεθωριο;
Στρατονομία - Μεταθέσεις
Ρε παιδια ξερει κανεις για στρατονομια αθηνα που ειναι καλα... ;
-
- Πολίτης
- Επικοινωνία:
Στρατονομία - Μεταθέσεις
Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα αν κάποιος ξέρει να μου απαντήσει αν τώρα με το 9μηνο ισχύει το αμετάθετο στην πόλη σου για ΣΝ μετά την Καρδίτσα.
Ευχαριστώ.
Ευχαριστώ.
Στρατονομία - Μεταθέσεις
Καλησπέρα παιδιά μου είπε ο κολλήτος μου ότι πέρασε στην στρατονομία και δικαιούται μειωμένη θητεία. Μπορεί να χρησιμοποιήσει το δικαίωμα αυτό ; Εάν ναι και πότε;
επίσης οι στρατονόμοι τι βαθμό έχουν σε σχέση με τους άλλους αξιωματικόυς;
επίσης οι στρατονόμοι τι βαθμό έχουν σε σχέση με τους άλλους αξιωματικόυς;
Στρατονομία - Μεταθέσεις
Αφου τελειώσεις την εκπαιδευση στην Καρδιτσά, Μπορεί να μου πει κάποιος αν μπορώ να κάνω μετάθεση στην Αθήνα και σε ποιά στρατόπεδα;
-
- Στρατηγός
- Επικοινωνία:
Στρατονομία - Μεταθέσεις
and έγραψε:Αφου τελειώσεις την εκπαιδευση στην Καρδιτσά, Μπορεί να μου πει κάποιος αν μπορώ να κάνω μετάθεση στην Αθήνα και σε ποιά στρατόπεδα;
951 TΣΝ βρίσκεται στο Γουδί
Στρατονομία - Μεταθέσεις
Διαβασα αρκετά αλλά μια ερώτηση για όποιον ξέρει. Μετά την εκπαίδευση καρδίτσα, με τις μεταθέσεις τι γίνετε; Πόσο καιρό μπορώ να περάσω Αθήνα (απο δω είμαι);3 μήνες; Υπάρχει δυνατότητα και περισσοτερο, βυσμα κτλ?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης