ΠΚΕ Σωμάτων Ασφαλείας (2016)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Terminator
Α/ΓΕΑ
Α/ΓΕΑ
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Terminator »

Οι ερωτήσεις κατά 99% ανακυκλώνονται τότε έπεσε στην σμυ τώρα στην πυροσβεστική.
AlexG7
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από AlexG7 »

Σε αυτες τις ερωτησεις δεν υπαρχει σωστη απαντηση υπαρχουν ομως αρκετες λαθος απαντησεις. Το πιο "σωστο" σε ερωτησεις του τυπου σου λεει ενας ανωτερος σου να κανεις το ταδε, ειναι οτι εφοσον αυτο που σου λεει να κανεις ακολουθει τους νομους κ το συνταγμα το κανεις.
Άβαταρ μέλους
marsupilami
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από marsupilami »

AlexG7 έγραψε:Σε αυτες τις ερωτησεις δεν υπαρχει σωστη απαντηση υπαρχουν ομως αρκετες λαθος απαντησεις. Το πιο "σωστο" σε ερωτησεις του τυπου σου λεει ενας ανωτερος σου να κανεις το ταδε, ειναι οτι εφοσον αυτο που σου λεει να κανεις ακολουθει τους νομους κ το συνταγμα το κανεις.

ναι σωστα αυτος σωστα μας ελεγε τι να πω παντως οι ερωτησεις δεν ειχαν σχεση με νομους και συνταγμα οπως στον στρατο η την αστυνομια. Ηταν ερωτησεις ας πουμε κρισεως δλδ μας ρωτουσε τι θα καναμε σε καταστασεις φωτιας πλημμυρας τροχαιου να αξιολογησουμε την επικυνδυνοτητα του περιστατικου και αν πρεπει να επεμβει ο πυροσβεστης τετοια ειχε περιπου.

ΔΕΑ_2αμαλ
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από ΔΕΑ_2αμαλ »

Σε περιπτωσεις που η ερωτηση ειναι ανευ εννοιολογικου ιστιου, δεν εχει λογικη βαση δηλαδη, οπως το "πεσε απ το παραθυρο, εντολη ανωτερου", μπορειτε να δωσετε την απαντηση οτι "δεν εκτελω γιατι δεν ειναι υπηρεσιακη εντολη και θετει τη ζωη μου σε κινδυνο". Όσοι εχετε γνωστους αστυνομικους ή στρατιωτικους, ζητηστε να σας δωσουν καποιο κανονισμο μεσα απο τις σχολες τους, ειδικα απ το στρατο τον 20-1. Εχει ωφελιμα πραγματακια που μπορει να σας βοηθησουν στη συνεντευξη ή και αλλου. Φιλικα
Άβαταρ μέλους
marsupilami
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Φανταζομαι οι ερωτησεις που γινονται στον καθενα εχουν σχεση με αυτα που εχει γραψει στο γραπτο τεστ η κανω λαθος και ειναι τυχαιες?
ΔΕΑ_2αμαλ
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από ΔΕΑ_2αμαλ »

Δε γνωριζω κατα ποσο κανουν συντεταγμενα ερωτησεις που συνδεονται με το γραπτο του εξεταζομενου, ενδεχομενως, ουτως ή αλλως ο κανονας ειναι να αποφευγετε αντιφασεις, για παραδειγμα δε μπορειτε να δηλωσετε ζωοφιλος, και υστερα οτι σας αρεσει το κυνηγι, τετοια φαση.
Άβαταρ μέλους
vasilis13
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από vasilis13 »

Καλημέρα παιδιά. Εγώ που εξετάστηκα στην Θεσσαλονίκη (Αστυνομία) έκαναν και ερωτήσεις σχετικά με αυτά που έχεις γράψει. Και τα κλασσικά τι θεωρείς ότι έχεις για να συνεισφέρεις στο σώμα, τι θα έκανες σε μια επικίνδυνη κατάσταση και τέτοια παρόμοια.
Άβαταρ μέλους
marsupilami
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Ναι παντως εγω δεν ακουσα ακραια πραγματα εκτος απο την ερωτηση με το παραθυρο και ως συμβουλη θα εδινα οι επομενοι υποψηφιοι να ειναι ψυχραιμοι να ειναι λιγο ψαγμενοι σχετικα με το σωμα δλδ τις δραστηριοτητες του κτλ και να σκευτονται απλα πρακτικα κ λογικα χωρις αγχος γτ οσα παιδια ειχαν αγχος και αυτο το διεκρινα και εγω που δεν ειμαι ψυχολογος ετρεμε η φωνη τους η ετριβαν πολυ τα χερια τους αυτους απλα τους κρατησε για περισς ερωτησεις αυτα...
Άβαταρ μέλους
Stripes
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από Stripes »

marsupilami έγραψε:Ναι παντως εγω δεν ακουσα ακραια πραγματα εκτος απο την ερωτηση με το παραθυρο και ως συμβουλη θα εδινα οι επομενοι υποψηφιοι να ειναι ψυχραιμοι να ειναι λιγο ψαγμενοι σχετικα με το σωμα δλδ τις δραστηριοτητες του κτλ και να σκευτονται απλα πρακτικα κ λογικα χωρις αγχος γτ οσα παιδια ειχαν αγχος και αυτο το διεκρινα και εγω που δεν ειμαι ψυχολογος ετρεμε η φωνη τους η ετριβαν πολυ τα χερια τους αυτους απλα τους κρατησε για περισς ερωτησεις αυτα...

Βεβαια να πουμε και την αληθεια, πως τουλαχιστον στη πυροσβεστικη τους εσπρωξαν πολυ μερικους. Το αγχος ειναι μεχρις ενος σημειου, μετα υπαρχει θεμα. Και αυτο ειναι το σημαντικοτερο, πως οι ερωτησεις ηταν βατες και καθημερινες.
Άβαταρ μέλους
marsupilami
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Stripes έγραψε:
marsupilami έγραψε:Ναι παντως εγω δεν ακουσα ακραια πραγματα εκτος απο την ερωτηση με το παραθυρο και ως συμβουλη θα εδινα οι επομενοι υποψηφιοι να ειναι ψυχραιμοι να ειναι λιγο ψαγμενοι σχετικα με το σωμα δλδ τις δραστηριοτητες του κτλ και να σκευτονται απλα πρακτικα κ λογικα χωρις αγχος γτ οσα παιδια ειχαν αγχος και αυτο το διεκρινα και εγω που δεν ειμαι ψυχολογος ετρεμε η φωνη τους η ετριβαν πολυ τα χερια τους αυτους απλα τους κρατησε για περισς ερωτησεις αυτα...

Βεβαια να πουμε και την αληθεια, πως τουλαχιστον στη πυροσβεστικη τους εσπρωξαν πολυ μερικους. Το αγχος ειναι μεχρις ενος σημειου, μετα υπαρχει θεμα. Και αυτο ειναι το σημαντικοτερο, πως οι ερωτησεις ηταν βατες και καθημερινες.

ναι απλα πραγματα ηταν συμφωνω! Επισης ειδα και ατομο που μ φανηκε οτι την ειχε ετοιμη την απαντηση σαν να την ηξερε την ερωτηση ομως μπορει να κανω και λαθος κ το παρατηρησαμε ολοι οι υποψηφιοι αυτο.

Άβαταρ μέλους
Stripes
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από Stripes »

Ονοματα δε λεμε, οικογενειες δε θιγουμε. Αλλα ετοιμη την ειχε!Εικόνα
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από D.Y.K »

Μην σας κάνει εντύπωση.

Υπάρχει ένας μικρός αριθμός υποψηφίων (δεν ξεπερνάει το 2%) κάθε χρόνο, που τυγχάνει να "γνωρίζει" τι ερωτήσεις θα "πέσουν" και πηγαίνουν προετοιμασμένοι. Τώρα τι σόι προετοιμασία χρειάζεσαι για να απαντήσεις σε ερωτήσεις του τύπου "τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια; ", είναι ένα άλλο ζήτημα αλλά τέλος πάντων. Μην αγχώνεστε, για να "κοπείς" σε αυτή τη "δοκιμασία" σημαίνει ότι όταν έβρεχε μυαλά, εσύ έκανες... Ψαροντούφεκο.

Άβαταρ μέλους
marsupilami
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Stripes έγραψε:Ονοματα δε λεμε, οικογενειες δε θιγουμε. Αλλα ετοιμη την ειχε!Εικόνα

καναμε αυτη την σκεψη διοτι πριν την διαδκασια ειχαν προηγηθει και οι απαραιτητες "χαιρετουρες" απο τους γονεις της τελως παντων παντα θα υπαρχουν αυτα...

Βασίλης

Δημοσίευση από Βασίλης »

1787 ικανοι στις ΠΚΕ πυροσβεστικής 2976 μη ικανοίhttp://policenet.gr/article/%CE%B5%CE%B9%CF%83%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%B3%CE%AE-%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%82-%CF%83%CF%87%CE%BF%CE%BB%CE%AD%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%80%CF%85%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%B2%CE%B5%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-%CE%B1%CE%BA%CE%B1%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%AF%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%80%CE%B9%CE%BD%CE%AC%CE%BA%CF%89%CE%BD-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CF%8E%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CE%B7

Άβαταρ μέλους
ekamitis96
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από ekamitis96 »

Παιδιά δεν είναι δύσκολο να κοπής ειδικά άμα τους δώσης το δικαίωμα. Ξέρω ένα παιδί που τον κόψανε διότι είχε άγχος και είναι νορμαλ. Εκείνος έκανε το λάθος βέβαια και το παραδέχτηκε. Για αυτό παιδιά συμβουλή προσπαθήστε όσο το δυνατόν λιγότερο άγχος γιατί θα σας καταστρέψει την ζωή ειδικά άμα ρχεται και τα μόρια μετά είναι να τρελενεσται.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες