Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2013)
Εχω την αίσθηση ότι αναφέρεται στο 2010 γιατί λίγο παρακάτω λέει "πρόσφατες δηλώσεις του αρχηγού ΓΕΕΘΑ, πτέραρχου Γιάννη Γιάγκου" ο οποίος ήταν αρχηγός ΓΕΕΘΑ το 2010. Τελευταία σειρά εποπ επίσης έχω την αίσθηση ότι μπήκε το 2010. Επίσης 500 άτομα φρουρούς προσλάβανε επίσης το 2010. Άρα τζάμπα η χαρά ...
Θελω και μπορώ !
Dea_Lok έγραψε:Εχω την αίσθηση ότι αναφέρεται στο 2010 γιατί λίγο παρακάτω λέει "πρόσφατες δηλώσεις του αρχηγού ΓΕΕΘΑ, πτέραρχου Γιάννη Γιάγκου" ο οποίος ήταν αρχηγός ΓΕΕΘΑ το 2010. Τελευταία σειρά εποπ επίσης έχω την αίσθηση ότι μπήκε το 2010. Επίσης 500 άτομα φρουρούς προσλάβανε επίσης το 2010. Άρα τζάμπα η χαρά ...
γραψανε κατι τωρα που εγινε το 10; Τοσο ζωα να ειναι;
Ακυρο απο τα 3000 πόδια. Το λινκ του φίλου αναφέρεται σε δημοσιευμα του 2010. Απο πάνω σε παραπλανεί το ότι έχει τη σημερινή ημερομηνία (για πληροφοριακούς λόγους) και τον αριθμό της τελευταίας έδοσης της εφημερίδας και την ημερομηνία έκδοσης.
Θελω και μπορώ !
Πραγματι ακυρο... Με τρυπιο αλεξιπτωτο κιολας... http://www.ethnos.gr/entheta.asp?catid=23318&subid=2&pubid=14406949 αυτο ειναι με τη σωστη ημερομηνια!
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 34
Την εκπλήρωση των στρατιωτικών υποχρεώσεων ως έφεδροι αξιωματικοί ή σε Ειδικές Δυνάμεις ή ως ΕΠΥ (1 έως 4 μονάδες).
Την κατοχή άδειας οδήγησης (1 έως 2 μονάδες).
Πείτε σε αυτή την Αγγελική Μαρίνου να ασχοληθεί με τα οικιακά.

Greek_Army έγραψε:Την εκπλήρωση των στρατιωτικών υποχρεώσεων ως έφεδροι αξιωματικοί ή σε Ειδικές Δυνάμεις ή ως ΕΠΥ (1 έως 4 μονάδες).
Ε μέχρι τότε αυτά ήταν τα μόρια, μετά άλλαξαν.
Θελω και μπορώ !
-
- Στρατηγός
Ούτε εσύ τα ξέρεις καλά, η προκήρυξη των 500 θέσεων που βγήκε το 2010 δεν είχε αυτή την μοριοδότηση.
Greek_Army έγραψε:Ούτε εσύ τα ξέρεις καλά, η προκήρυξη των 500 θέσεων που βγήκε το 2010 δεν είχε αυτή την μοριοδότηση.
Θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι όλες οι εφημερίδες έγραφαν τα συγκεκριμένα νούμερα που ίσχυαν στις προηγούμενες και τελικά όταν βγήκε έγραφαν "Τα νέα κριτήρια". Άρα την αδίκησες τη μανταμ
Θελω και μπορώ !
-
- Στρατηγός
Εγώ βασικά δεν ασχολούμαι με τις εφημερίδες, γιατί σε αυτά τα θέματα είναι ο τελευταίος τροχός της αμάξης... 

- chris85
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 11
Greek_Army έγραψε:Εγώ βασικά δεν ασχολούμαι με τις εφημερίδες, γιατί σε αυτά τα θέματα είναι ο τελευταίος τροχός της αμάξης...
Ε καλά, μήν το λές αυτό! Εχουνε και αυτοί τις πληροφορίες και τις πηγές τους!
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς
GiannisK έγραψε:Για αυτό μην λέτε πολλά.
Μέχρι τον Ιούνη θα έχουμε προκύριξη να με θυμάστε.
πηγή: http://www.elapopsi.gr/Detail.aspx?CID=1861
χαχαχαχαχαχα

οκ φιλε δεν θα ξανα πουμε τιποτα μας εκλεισες το στομα!
Ναι αλλα ημερομηνία εκδοσης γράφει ΑΡ. ΦΥΛΛΟΥ:1157 - Πέμπτη,10 Ιανουαρίου 2013
Μήπως είναι αυτή των σοφρωνιστικών;
Ρε μαγκες συγκεντρωθειτε... Δεν υπαρχει τετοιο θεμα!
Οκ παντως δεν εχει αποκλειστεί αυτο ειναι το μονο σιγουρα. Γιατι ο διαγωνισμος παραπεμπετε στις καλένδες αλλα και παλι δεν εχουμε κατι νεότερο αρα υπομονή.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 14 επισκέπτες