Αξιοκρατία στο διαγωνισμό Λιμενικού (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Kostas17
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από Kostas17 »

@geo περασες και συ;

@alia καταλαβαινω το προβλημα σας. Μπορειτε να βγαλετε το ονομα της απο τη λιστα; Αν ναι καντε το, και γω μαζι σας. Αν δεν μπορειτε ομως, γιατι θελετε να μας πεταξουν ολους εξω; Η να παγωσουν την εισοδο μας;

Δεν ειμαστε 18 χρονων παιδακια που ενταξει θα μπουμε στο επομενο εξαμηνο και κατι εγινε. Πολλοι απο μας εχουν δουλειες, αλλοι τις εχουν ηδη σταματησει και εχουν ανεβει Αθηνα, εχουν κανει το προγραμμα τους... Δεν ειναι και οτι πιο απλο να ξερουμε οτι ειμαστε επιτυχοντες αλλα δεν μπορουμε να μπουμε στη σχολη.

Ελπιζω να καταλαβαινεις.

alia

Δημοσίευση από alia »

Kostas17 έγραψε:@geo περασες και συ;

@alia καταλαβαινω το προβλημα σας. Μπορειτε να βγαλετε το ονομα της απο τη λιστα; Αν ναι καντε το, και γω μαζι σας. Αν δεν μπορειτε ομως, γιατι θελετε να μας πεταξουν ολους εξω; Η να παγωσουν την εισοδο μας;

Δεν ειμαστε 18 χρονων παιδακια που ενταξει θα μπουμε στο επομενο εξαμηνο και κατι εγινε. Πολλοι απο μας εχουν δουλειες, αλλοι τις εχουν ηδη σταματησει και εχουν ανεβει Αθηνα, εχουν κανει το προγραμμα τους... Δεν ειναι και οτι πιο απλο να ξερουμε οτι ειμαστε επιτυχοντες αλλα δεν μπορουμε να μπουμε στη σχολη.

Ελπιζω να καταλαβαινεις.

Γιατι δεν μπορειτε να μπειτε στη σχολη; Δεν εχω μαθει κατι σχετικα με παγωμα της διαδικασιας ή ακυρωση του διαγωνισμου.

Και αυτο που Καταλαβαινω ειναι οτι εφοσον εσυ περασες, σκασιλα σου για τις παρατυπιες που εγιναν και σκασιλα σου παλι που εγω και τοσοι αλλοι ταλαιπωρηθηκαμε, ξοδεψαμε τα χρηματα μας (εγω προσωπικα ξοδεψα πανω απο 3000 ευρω σε αεροπορικα εισητηρια -ξενοδοχεια-προπονησεις-σημειωσεις κτλ) και τελικα μειναμε απ εξω. Εγω κοπηκα στα αθληματα αλλα η ξανθ-"ουλα"... Που κοπηκε στο χιλιαρι θα ειναι μαζι σου στη σχολη, Πως να μην διαμαρτυρηθουμε μετα;

Αλλα δεν ειναι ετσι φιλε μου, γιατι αν ΕΣΥ δεν ειχες περασει, τοτε θα φωναζες να ακυρωθει αυτος ο παρανομος διαγωνισμος... Καταλαβες;

KALO E?

Δημοσίευση από KALO E? »

Λοιπον μπουμπουκο γραφω οτι θελω και οπου θελω και λογαριασμο δεν θα σου δωσω. Με την ιδια λογικη δεν ξερουμε και μεις οτι δεν ειχες κανενα βυσμα -να- με το συμπαθιο ουτε οτι δεν εχεις γραψει καποιο απο τα χαρισμενα 10αρια. Με ενδιαφερει το δικαιο της υποθεσης και να γινει καλα η δουλεια. Ετσι σαν εσενα και εμενα ο καθενας εδω γραφει οτι νομιζει οπως οταν λενε για τα παιδια απο ΑΕΝ που τα θεωρουνε ολοι τουβλα αλλα σε πληροφορω ειναι πιο χρησιμος ενας πλοιαρχος η μηχανικος παρα 10000 σαν εσενα που η πιο κοντινη σου σχεση με την θαλασσα ειναι οταν κανεις μπανακια το καλοκαιρι. Απο γραφιαδες το σωμα... Γεματο. Οποτε σκεψου το λιγο και μη λες οτι να ναι γιατι κανενας δεν ειπε να σε σουταρουν πριν μπεις καλα καλα στη σχολη. Αλλα το κορυφαιο το ειπε αλλος... Να εκπαιδευτουν στη ΣΝΔ για τα πλωτα... Εκανα κοιλιακους απο το γελιο οταν το διαβασα σε προηγουμενο post... Τι να πω...
Άβαταρ μέλους
Kostas17

Οχι "μπουμπουκο", δεν στα ειπαν καλα. ΔΕΝ γραφεις οτι θελεις γιατι εδω ΔΕΝ ειναι καφενειο. Το φορουμ εχει σκοπο την συζητηση και την ενημερωση, και με τις ειρωνιες σου και τους τροπους σου δεν εξυπηρετεις κανενα απο τα 2.Μαλλον εσυ λες οτι ναναι. Δεν ειπα ποτε τιποτα για τα παιδια απο ΑΕΝ. Αλλα μερικοι απο σας με την συμπεριφορα σας χαλατε την εικονα που στην τελικη ποτε δεν ειχαμε για την ΑΕΝ.

Ειναι απλα τα πραγματα, ειχες να δωσεις σε εναν διαγωνισμο σε καργα πλεονεκτικη θεση, με 2 στα 5 κοινα μαθηματα με τη σχολη σου, και στα γραπτα εφτασες 6 μηχανικοι για 5 θεσεις και 12 αν θυμαμαι καλα πλοιαρχοι για 7 θεσεις.

Τωρα αν εσυ ΝΑΥΑΓΙΣΕΣ και σου πηρε τη θεση ενας ΠΕ με 0 κοινα μαθηματα και με 250 ατομα για 30 θεσεις κατι λεει.

Και ενας υδραυλικος αμα σου βουλωσει το σιφωνι ειναι πιο χρησιμος και απο 10000 γιατρους. Τι σημαινει αυτο; Οτι ειναι καλυτερος και πιο αξιος;

Και θα σε παρακαλουσα πριν δημοσιευσεις ενα λινκ, να κατσεις να διαβασεις τι λεει μεσα, γιατι εγω εκει διαβασα τα περι ΑΚΥΡΩΣΗΣ του διαγωνισμου.

Για να σοβαρευτουμε λιγο

@alia δεν ειπα ποτε σκασιλα μου. Αν διαβαζες το θεμα απο την αρχη θα ειχες καταλαβει οτι και γω στην ιδια μοιρα με σενα ημουν. Και γω απο νησι ανεβοκατεβαινα στην Αθηνα, τα ιδια λεφτα ξοδεψα σε εισητηρια, ξενοδοχεια και φροντιστηρια και την ιδια αγωνια με σενα και τον καθε υποψηφιο ειχα.

Καταλαβαινω τι λες περι αδικιας, αλλα σε ρωταω, αν κοβοταν η ξανθουλα, εσυ θα ησουν μεσα στο σωμα;

Και εννοειται οτι αν ειχα κοπει θα φωναζα, αλλα οχι περι ακυρωσης του διαγωνισμου, γιατι Ξερω και αλλα ατομα που ειναι στους επιτυχοντες Με την αξια τους, και αν δεν περνουσα δεν θα ηθελα με την καμια να τους παρει η μπαλα. Οπως και στο κυνηγι, ετσι και εδω, τα διασπορας κανουν μεγαλυτερη ζημια απο τα μονοβολα.

Αν ηταν "σκασιλα μου" θα εκανα οτιδηποτε αλλο απο το να καθομαι εδω και να ασχολουμε περαιτερω με την υποθεση

gijoe

Δημοσίευση από gijoe »

nick_ έγραψε:greko

Eγω δε σου ειπα οτι ειναι εντελως αξιοκρατικη η ολη διαδικασια, σου ειπα για μενα! Δεν μπορει ο καθενας να βγαινει κ να λεει "ναι, να ακυρωθει ο διαγωνισμος της ντροπης" ή "το βυσμα στο λιμενικο σωμα καλα κρατει"! Γιατι εγω κ ο καθε 'εγω' μπορει να κοπιασε για να μπει, μπορει απ οταν βγηκαν τα αποτελεσματα να παρατησε μια αλλη δουλεια, μπορει να ξοδευτηκε για να πηγαινει αθηνα, μπορει, μπορει, μπορει... Κ φυσικα να μπηκε χωρις βυσμα! Κ σου λεω οτι εγω ΔΕΝ ειχα βυσμα και βαθμολογηθηκα οσο περιμενα σε καθε μαθημα, μη σου πω πως εγω θα διορθωνα κ λιγο αυστηροτερα! Με ποια λογικη θα πρεπει δηλαδη εγω να δεχτω οτι πρεπει να ακυρωθει ο διαγωνισμος οταν περασα με την αξια μου; Επειδη καποιοι δεν μπηκαν; Κ κατι ακομα. Στην ολη διαδικασια ολα ηταν πολυ τυπικα!2-3 παιδια που ξερω πατουσαν τη γραμμη στο αλμα σε μηκος κ κοπηκαν! Τωρα αν καποιοι περασαν με βυσμα τα αθληματα, ας τους βρουν! Οχι εκ των υστερων οποιος δεν περασε ή ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ να περασει να βγαινει να λεει τον πονο του κ να επιθυμει να ακυρωθει ο διαγωνισμοσ... Το οτι το 1/3 περναει με βυσμα το λες εσυ, κ σορρυ κιολας αλλα εγω δεν το πιστευω.

Σχετικα με τη βαθμολογηση τωρα. Ποιος οριζει αν σε μια ερωτηση θεωρητικη που πιανει για παραδειγμα 4 μοναδες κ δεν την εχεις απαντησει τελεια πρεπει να παρεις 2 ή 2.5 ή 3 μοναδες ; Θα σου πω εγω ποιος το οριζει.Ειναι υποκειμενικο. Ειτε μας αρεσει, ειτε οχι. Ευτυχως ή δυστυχως εξαρταται απο τον εξεταστη! Αντικειμενικο ειναι μονο οταν οι ερωτησεις ειναι Σωστο-Λαθος ή πολλαπλης! Ετσι λοιπον, αν ανοιγοντας καποια γραπτα ειδαν οτι γενικα τα πραγματα τεινουν προς το να μην περασουν 60 ατομα, αποφασισαν να ειναι λιιιγο πιο ελαστικοι,η απαντηση μου ειναι οχι, δεν αποτελει παραβατικη συμπεριφορα. Κ στην τελικη να σου πω κατι; Αν θελουν να περασουν τους δικους τους οπως λες δε θα τους εβαζαν 10 μπαμ, θα τους εβαζαν 11 ή 12... Επισης, το οτι 20 ατομα περασαν με 10 στο Διοικητικο, τι σημαινει; Οτι εχουμε 20 βυσματα; Γιατι καπως ετσι το θετεις!

Κ οσο για τους ΑΕΝ, συγγνωμη αλλα ο νομος ειναι σαφης!60% απο ΑΕΙ,20% Πολυτεχνεια,20% ΑΕΝ. Κ η αποτυχια καποιας κατηγοριας συνεπαγεται εισαγωγη απο τις αλλες κατηγοριες για να συμπληρωθουν οι θεσεις! Τον τηρουμε κατα γραμμα το νομο ή οχι;'Η επρεπε να ναι πιο ελαστικοι με τους ΑΕΝ για να μπουν περισσοτεροι γιατι οπως λες χρειαζονται! Αφου δεν εγραψαν, τι να κανουμε τωρα; Κ οσο για τη στοιχειωδη εκπαιδευση, γι αυτο μπαινουμε στη ΣΝΔ! Για να εκπαιδευτουμε... Ας φροντιζαν να μας εκπαιδευουν εκει σωστα για τα πλωτα, κι οχι να λεμε οτι το σωμα παει κατα διαολου γιατι μπαινουν πτυχιουχοι ΑΕΙ κ οχι ΑΕΝ...

Εγω εχω να πω γενικα κ χωρις παρεξηγηση, "τα καλα κ συμφεροντα"!

Σχετικα με τον ΑΣΕΠ, εγω σ αυτο μεσα ειμαι! Ας παρει το διαγωνισμο ο ΑΣΕΠ κι ας βαζουν θεματα επιπεδου οπως στον ΑΣΕΠ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ... Να βγαινει η προκηρυξη ενα 7μηνο πριν οπως γινεται στους εκπαιδευτικους, να υπαρχει χρονος για ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΕΠΙΠΕΔΟΥ κ τα θεματα να ναι δυσκολα! Να δουμε εκει ποσοι ΑΕΝ θα περασουν. Δεν εχω κατι με τα παιδια, αλλα ολο ακουω για συνομωσιες εναντιον τουσ... Ε ενταξει, μην τρελαθουμε τωρα!

Αυτα. Κ συγγνωμη για τον τονο μου, αλλα διαβαζω απειρα πραγματα αυτες τις μερες κ εχω αγανακτησει με τα οσα ακουω!

Συγνωμη αλλα το σκεφτηκες πολυ αυτο πριν το γραψεις; Επειδη δεν πιαναν τη βαση να τους βαλουν μεγαλυτερους βαθμους απ οτι εγραψαν; Ειναι δυνατον να το λες χωρις να ντρεπεσαι; Ας παιρναν οσους πραγματαικα αξιζαν να περασουν και ας επαναπροκυρησαν τις υπολοιπες θεσεις (εντελως νομιμη πραξη) ... Τοσο δυσκολο να το σκεφτεις; Ενω το να φουσκωνουν τους βαθμους που εινια καρα-παρανομο σου φαινεται "λογικο" και δικαιο;
KALO E?

Δημοσίευση από KALO E? »

Καλα τραγούδα τσακαλε. Θα τα δεις τα σκ@τ@ οταν με το καλο βγεις στη δουλεια (γιατι παιζει και να μη βγεις) και για τα πρακτικα της ιστοριας δεν ναυαγησα... Η τραπουλα μολις ξαναμοιραστηκε. Τωρα αυτο που λες-- ενας ΠΕ με 0 κοινα μαθηματα και με 250 ατομα για 30 θεσεις-- λεει κατι για το βυσμα σου και ελπιζω να ντρεπεσαιγια αυτο. Και μαλλον τα λινκ που δημοσιευω πειραζουν μονο εσενα.
haunted
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από haunted »

Σαν την ξανθιά είσαι και εσυ μάλλον.
GEO

Δημοσίευση από GEO »

KALO E; έγραψε:Καλα τραγούδα τσακαλε. Θα τα δεις τα σκ@τ@ οταν με το καλο βγεις στη δουλεια (γιατι παιζει και να μη βγεις) και για τα πρακτικα της ιστοριας δεν ναυαγησα... Η τραπουλα μολις ξαναμοιραστηκε. Τωρα αυτο που λες-- ενας ΠΕ με 0 κοινα μαθηματα και με 250 ατομα για 30 θεσεις-- λεει κατι για το βυσμα σου και ελπιζω να ντρεπεσαιγια αυτο. Και μαλλον τα λινκ που δημοσιευω πειραζουν μονο εσενα.

Αν μπορείς να το κυνηγήσεις, καντο! Να ξέρεις οτι θα ξοδευτείς πολύ αρχικά αλλά μπορώ να καταλάβω οτι είναι το τελευταίο που σε αποσχολεί τώρα και έτσι πρέπει να το σκέφτεσαι! Μακάρι να δικαιωθείς! Αν και απ οτι ξέρω ακύρωση του διαγωνισμού σημαίνει για την περίπτωση σου μόνο και όχι να αλλάξει η ήδη υπάρχουσα λίστα επιτυχόντων. Πιθανό αν κερδίσεις να μπεις στην επόμενη "φουρνιά" αν είναι απο διοικητικό δικαστήριο (Ακυρωτικό). Να σου πω την αλήθεια θα χαρώ πολύ να ακυρωθέι όλος ο διαγωνισμός γιατι στο λεμενικό το έχουν παραχέσει (συγνώμη κιόλα). Και δεν συμμετείχα στον διαγωνισμό για να μη λενε κάποιοι...
haunted
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από haunted »

haunted έγραψε:Σαν την ξανθιά είσαι και εσυ μάλλον.
Οπότε με το να κλαίγεσαι Απο τη στιγμή που πέρασες με οποιοδήποτε τρόπο και να κατακρίνεις άλλους απλά δείχνεις το επίπεδό σου... Μπουμπούκο!

Άβαταρ μέλους
Kostas17

KALO E; έγραψε:Καλα τραγούδα τσακαλε. Θα τα δεις τα σκ@τ@ οταν με το καλο βγεις στη δουλεια (γιατι παιζει και να μη βγεις) και για τα πρακτικα της ιστοριας δεν ναυαγησα... Η τραπουλα μολις ξαναμοιραστηκε. Τωρα αυτο που λες-- ενας ΠΕ με 0 κοινα μαθηματα και με 250 ατομα για 30 θεσεις-- λεει κατι για το βυσμα σου και ελπιζω να ντρεπεσαιγια αυτο. Και μαλλον τα λινκ που δημοσιευω πειραζουν μονο εσενα.

Οσα δεν φτανει η αλεπου... Τα βαφτιζει βυσματα.

Καμια τραπουλα δεν ξαναμοιραστηκε, αλλα αν οντως εισαι επιλαχοντας και δεν ναυαγησες, δεν σε τιμαει να ιδρωνεις να μπεις σε ενα σωμα που κατακρινεις με αυτο τον τροπο.

Μιλας μονος σου απο δω και περα. Αν εισαι τυχερος μπορει να μπει και ο φιλος μου ο Delloite να τα πειτε.

Δεν εχω λογο να απολογουμαι ουτε σε σενα, ουτε σε κανεναν εκ των ομοιων σου.

prom

Δημοσίευση από prom »

KΑλησπερα και απο μενα, Ημουν και εγω υποψηφιος και με εκοψαν στα αγωνισματα αν και τα περασα ολα. Τα εκανα τα χαρτια μ αν και δεν ημοτν σιγουρος αν ηθελα να μπω. Πιο πολυ θα ηθελα για να παω και στο τοπο μου σαν νησιωτης. Το οτι υπηρχν βυσματα και μεγαγα ολοι το ειδαν. Το οτι επίσης καποια παιδια Περασαν με την αξια τους παλι το συμμεριζομαι και το δεχομαι. Αλλα ολο το σκηνικο δεν γινεται να πραγματοποιειται σε μια χωρα της Ευρωπης εν ετει 2011... Αλλοι ηξεραν την υλη απο πριν Επειδη ειχα γονεις στο σωμα... Και οι οποιοι πηραν 10 αρια... Και ειναι στους επιλαχοντες... Εναν που ξερω... Τωρα να κατσεις να ασχολεισαι δε ξερω που θα βγαλει. Εγω παντως μπηκα σε μια πολυεθνική Εδω και μια βδομαδα...4 ατομα απο 1400 πηραν και εκει η αξιοκρατια ισχυει. Μπορει να δουλευω πολυ μπορει τα λεφτα που παιρνω για αρχη σε σχεση με τισ μισθαρες στο δημοσιο (οι οποιοι ειδικα προ κρισης ηταν τραγικα υψηλοι... ) αλλα κανω κατι παραγωγικο μαθαινω πραγματα και συνεισφερω στην χωρα μου η οποια μονο προβληματα μου προκαλει αλλα δε θελω να την εγκαταλειψω... Το αν τα βυσματα μου πηραν τη θεση η οχι στο λιμενικο... Χαλαλι τους...

Άβαταρ μέλους
nick_
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από nick_ »

KALO E; έγραψε:Λοιπον μπουμπουκο γραφω οτι θελω και οπου θελω και λογαριασμο δεν θα σου δωσω. Με την ιδια λογικη δεν ξερουμε και μεις οτι δεν ειχες κανενα βυσμα -να- με το συμπαθιο ουτε οτι δεν εχεις γραψει καποιο απο τα χαρισμενα 10αρια. Με ενδιαφερει το δικαιο της υποθεσης και να γινει καλα η δουλεια. Ετσι σαν εσενα και εμενα ο καθενας εδω γραφει οτι νομιζει οπως οταν λενε για τα παιδια απο ΑΕΝ που τα θεωρουνε ολοι τουβλα αλλα σε πληροφορω ειναι πιο χρησιμος ενας πλοιαρχος η μηχανικος παρα 10000 σαν εσενα που η πιο κοντινη σου σχεση με την θαλασσα ειναι οταν κανεις μπανακια το καλοκαιρι. Απο γραφιαδες το σωμα... Γεματο. Οποτε σκεψου το λιγο και μη λες οτι να ναι γιατι κανενας δεν ειπε να σε σουταρουν πριν μπεις καλα καλα στη σχολη. Αλλα το κορυφαιο το ειπε αλλος... Να εκπαιδευτουν στη ΣΝΔ για τα πλωτα... Εκανα κοιλιακους απο το γελιο οταν το διαβασα σε προηγουμενο post... Τι να πω...

Μπουμπουκο, επειδη ΕΣΥ δεν μπορεσες να γραψεις στο διαγωνισμο δε θα μας ζαλιζεις να μην πω τι τωρα... Εχετε φαγωθει (μην πω τπτ πιο χοντρο) με τους ΑΕΝ και τους ΑΕΝ... Νταξει, φτανει. Ακουσαμε το παραμυθι! Φιλε, ατομο που βγαζει 5000 μορια στις πανελλαδικες κ τελειωνει το σχολειο με 12 με το ζορι, ειναι λογικο το να μην μπορει να ανταποκριθει στις απαιτησεις του διαγωνισμου με τοσα μαθηματα κ τοση υλη... Κ το κορυφαιο! Οι μισοι ΑΕΝ σκαγανε παντελως αδιαβαστοι κ το λεγαν κιολας! Τι ηθελες να τους περασουν ετσι νυχτα; Γι αυτο εχεις σκασει;

Οι ΑΕΝ εχετε κι αλλες προκηρυξεις. Καντε εκει τα χαρτια σας που δεν εχει κ εξετασεις να μη ζοριζεστε ρε αδερφε... Αλλα θες να εισαι Αξιωματικος. Γι αυτο κανεις ετσι;

Οσο για τα πλωτα, κ το οτι εκανες κοιλιακους απο τα γελια, ναι, γι αυτο εχουμε την εκπαιδευση για να μαθουμε 5 πραγματα... !

Το οτι ησαστε 6 ατομα για 5 θεσεις κ δεν περασες, δε σε τιμαει ιδιαιτερα γι αυτο σταματα να υποτιμας τους αλλους... Κ οσο για τους γραφιαδες, ας ειχες κι εσυ τα @@ να διαγωνιστεις οπως τα παιδια απο τα ΑΕΙ με αναλογια 1 προς 13 και να περασεις, και να ησουν κ συ γραφιας! Αλλα τα θελουμε ολα στο πιατο, κι οταν δεν ερχονται ετσι κανουμε.
Άβαταρ μέλους
Kostas17

Συγχαρητηρια για την επιτυχια σου prom! Ειχες πολυ λιγοτερες πιθανοτητες απο τον δοαφωνισμο των σημαιοφορων.Εισαι σιγουρος οτι περασες τα αθληματα; Στο 1000αρι ησουν εντος χρονου; Το μηκος με ποια προσπαθεια το περασες;

Άβαταρ μέλους
nick_
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από nick_ »

gijoe

Εαν η βαθμολογηση ειναι για ολους προς τα πανω, δεν ειναι παραβατικη συμπεριφορα, οχι! Ειναι πιο ελαστικη διορθωση γιατι τα θεματα ηταν δυσκολα! Οχι, δε ντρεπομαι... Γιατι λεω κατι λογικο.Κατι που ισχυει για ολους και αρα ειναι ΔΙΚΑΙΟ. Εσυ θα πρεπε να ντρεπεσαι. Γιατι πολυ απλα κ με την "προς τα πανω" βαθμολογηση δεν πηρες 10 αρα ειχες γραψει πολυ λιγοτερο αρα ετσι κι αλλιως δε θα περνουσες. Κ αυτο που σε νοιαζει ειναι πολυ απλα να μην μπουν οι αλλοι παρα το οτι ουτως ή αλλως εσυ δε θα περνουσες. Αυτο ειναι ντροπη κατ εμε

ΥΓ: Αυτο περι διαφοροποιησης της βαθμολογιας δεν εχει αποδειχθει οτι εγινε, ετσι; Το λεμε μονοι μας! Οποτε παιζει κ να ναι κλασικη μουφα που ακουγεται...

ΥΓ2: Πριν προλαβεις να πεις οτιδηποτε να ξαναπω οτι πηρα αρκετα περισσοτερο απο 10 σε ολα τα μαθηματα...
Άβαταρ μέλους
nick_
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από nick_ »

GEO έγραψε:

Αν μπορείς να το κυνηγήσεις, καντο! Να ξέρεις οτι θα ξοδευτείς πολύ αρχικά αλλά μπορώ να καταλάβω οτι είναι το τελευταίο που σε αποσχολεί τώρα και έτσι πρέπει να το σκέφτεσαι! Μακάρι να δικαιωθείς! Αν και απ οτι ξέρω ακύρωση του διαγωνισμού σημαίνει για την περίπτωση σου μόνο και όχι να αλλάξει η ήδη υπάρχουσα λίστα επιτυχόντων. Πιθανό αν κερδίσεις να μπεις στην επόμενη "φουρνιά" αν είναι απο διοικητικό δικαστήριο (Ακυρωτικό). Να σου πω την αλήθεια θα χαρώ πολύ να ακυρωθέι όλος ο διαγωνισμός γιατι στο λεμενικό το έχουν παραχέσει (συγνώμη κιόλα). Και δεν συμμετείχα στον διαγωνισμό για να μη λενε κάποιοι...

Κ αφου δε συμμετειχες που το ξερεις ρε φιλε τοτε οτι το εχουν παραχεσει; Ρε δεν την παλευετε ομως! Σοβαρα! Αυτο που σας νοιαζει ειναι απλα να μην μπει ο αλλος, ασχετα με το αν εσεις προκειται να μπειτε... Ακομη κι αν ο αλλος εχει περασει με την αξια του!

ρε συ KALO E;
Την παλευεις ρε; Το οτι ο αλλος μπηκε με αναλογια 1 στους 30 δειχνει οτι εχει βυσμα κ αρα δεν αξιζε να μπει (κ θα πρεπε να ντρεπεται κλπ κλπ) και αξιζες πιο πολυ να μπεις ΕΣΥ που ΔΕΝ εγραψες βαση;

Πραγματικα, μαλλον δεν αξιζει να ασχολειται καποιος με αυτα που λετε καποιοι εδω μεσα... Υποτιθεται μαχεστε για το δικαιο κ το μονο που σας νοιαζει ειναι να μην περασει ο αλλος!
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 13 επισκέπτες