Αξιοκρατία στο διαγωνισμό Λιμενικού (2011)
Αφού ξεκουράστηκα και εγώ 1 εβδομάδα να πω 2 πράγματα για τις γραπτές εξετάσεισ... Πρώτα για τα 3 δίκαια: Με τόσες σελίδες ύλη και χωρίς να έχει δοθεί βιβλιογραφία (ο καθένας διάβαζε από όπου έβρισκε), έμπαιναν θέματα στοχευμένα που για να απαντηθούν χρειαζόσουν 3-4 σειρές το πολύ. Με αυτόν τον τρόπο οι απαντήσεις ήταν αυστηρά ορισμένες και δεν άφηναν το δικαίωμα για "σάλτσες"... (κάποιοι που χρησιμοποιούσαν δεύτερες κόλλες ίσως να ανησυχούν). Απαράδεκτο να δίνουμε κάθε μέρα μάθημα, να πρέπει να είμαστε στη σχολή Ευελπίδων από τις 7:30 το πρωι και να μπαίνουμε μέσα στις 9 και να πλησιάζει 10:30 μέχρι να αρχίσουμε να γράφουμε. Προσωπικά ξεκινούσα από το σπίτι που με φιλοξενούσαν από τις 5:20 το πρωί για να είμαι εκεί στην ώρα μου και ήμουν από τους τυχερούς αφού κάποια άλλα παιδιά έδωσαν αρκετά λεφτά σε ξενοδοχεία για να μένουν κάτω. Τέλος για το μάθημα των οικονομικών ήταν επιπέδου εξεταστικής πανεπιστημίου μόνο που είχε ύλη μαθημάτων 2 εξαμήνων (Μίκρο Ι, ΙΙ και Μάκρο Ι, ΙΙ). Πάλι δεν δόθηκε βιβλιογραφία και πολλοί υποψήφιοι μη ξέροντας την προέκταση των εννοιών που δίνονταν σαν ύλη διάβαζαν απο το βιβλίου του σχολείου (Α. Ο. Θ).
Οι θέσεις θα καλυφτούν από αυτούς που πιάσαν τη βάση σε όλα τα μαθήματα και δε νομίζω να φτάνουν τους 100 (μήπως λέω και πολλούς).
Συγχαρητήρια σε όσα παιδιά προσπάθησαν γιατί και και κόπο έδωσαν και πολύ κούραση και πολύ διάβασμα και θυσίασαν και αρκετα χρήματα για μια διαδικασία που μας κράτησε στην Αθήνα 3 εβδομάδες.
Οι θέσεις θα καλυφτούν από αυτούς που πιάσαν τη βάση σε όλα τα μαθήματα και δε νομίζω να φτάνουν τους 100 (μήπως λέω και πολλούς).
Συγχαρητήρια σε όσα παιδιά προσπάθησαν γιατί και και κόπο έδωσαν και πολύ κούραση και πολύ διάβασμα και θυσίασαν και αρκετα χρήματα για μια διαδικασία που μας κράτησε στην Αθήνα 3 εβδομάδες.
Συμφωνω!
Ακριβως τα ιδια περασα κι εγω και πολλοι αλλοι...
Πραγματικα τωρα μπορω να πω πως επανερχομαι απο την κουραση και την ταλαιπωρια...
Αντε να δουμε...
ΚΑλη επιτυχια σε ολους
Ακριβως τα ιδια περασα κι εγω και πολλοι αλλοι...
Πραγματικα τωρα μπορω να πω πως επανερχομαι απο την κουραση και την ταλαιπωρια...
Αντε να δουμε...
ΚΑλη επιτυχια σε ολους
Κυριοι τα αποτελεσματα μολις βγηκανε... Δυστυχως εγω ειμαι απεξω... Πανε χαμενα τοσο διαβασμα και τοσα εξοδα και ταλαιπωρια.
Δεν πειραζει... Σελαβι...
Ελπιζω να μην ξανααναμειχθω με το δημοσιο... Μονο ταλαιπωρια και αγωνια μου προκαλεσε... ΕΠΙΣΗΣ κατι αλλο σοβαρο: Εγω γιατι να μην μπορω να δω τους βαθμους μου και μονο οι επιτυχοντες; Στην τελικη αυτοι ξερουν οτι μπηκανε οποτε τι τους νοιαζει ποσο εγραψαν; Εγω ομως θελω να ξερω που δεν τα καταφερα!
Αυτα
Καληνυχτα
Δεν πειραζει... Σελαβι...
Ελπιζω να μην ξανααναμειχθω με το δημοσιο... Μονο ταλαιπωρια και αγωνια μου προκαλεσε... ΕΠΙΣΗΣ κατι αλλο σοβαρο: Εγω γιατι να μην μπορω να δω τους βαθμους μου και μονο οι επιτυχοντες; Στην τελικη αυτοι ξερουν οτι μπηκανε οποτε τι τους νοιαζει ποσο εγραψαν; Εγω ομως θελω να ξερω που δεν τα καταφερα!
Αυτα
Καληνυχτα
Βγηκανε. Μπειτε και δειτε με ποσα 10αρια ακριβως περασανε καποιοι "γνωστοι".
anonymos έγραψε:Βγηκανε. Μπειτε και δειτε με ποσα 10αρια ακριβως περασανε καποιοι "γνωστοι".
Αγαπητε ανωνυμε οντος αυτα τα 10αρακια ειναι πολυ υποπτα...
Αλλα δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα...
Ελλας δεν θα αλλαξεισ... Αλλα αυτοι που σε ελεγχουνε αυτοι θα σε βυθισουνε...
Καλη σας νυχτα!
Το συγκεκριμενο ατομο που συζητουσαμε τοσες μερες περασε με δυο δεκαρια ΤΥΧΑΙΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!
liebherr902 έγραψε:Το συγκεκριμενο ατομο που συζητουσαμε τοσες μερες περασε με δυο δεκαρια ΤΥΧΑΙΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!
Αν εγινε κατι τετοιο - Δηλαδη να περασουν ατομα χαριστικα - τη στιγμη που εγω (και φανταζομαι πολλοι αλλοι) ειμαι ανεργος, προερχομαι απο οικογενεια με οικονομικα προβληματα και καναμε θυσιες για να δοκιμασω να δωσω, τοτε οχι μονο αισθανομαι απεριγραπτο θυμο και αγανακτηση αλλα και απεριγραπτη αηδια για το συστημα! Τοσο που μου ερχεται να κατεβω αυτοπροσωπως να διαμαρτυρηθω...
Εχω αισθανθει πολλες φορες παιδι κατωτερου θεου οταν εμπλεκομαι με ελληνικο δημοσιο και για μια ακομα φορα δικαιωθηκα. Δεν θα με ξαναδειτε κυριοι... Ευτυχως εχω ακομα το πτυχιο μου και το μυαλο μου και τις δυνατοτητες μου ακεραιεσ...
Καλο βραδυ
- Kostas17
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 23
YΠαρχει καποια πιθανοτητα να αλλαξουν οι λιστες λογω ενστασεων; Αυτο που λεει οτι οι ενστασεις δεν γινονται για βαθμολογια αλλα μονο για το νομιμο της διαδικασιας δεν καταλαβα.Δηλαδη το μονο που μπορει να γινει ειναι να ακυρωθει ο διαγωνισμος και αν δεν γινει αυτο οι λιστες μενουν οπως ειναι;
Παιδιά, μήπως θυμάται κανένας από τους άνδρες υποψήφιουσ Το όνομα Αυτού, που στη διαδικασία της κολύμβησης δεν ολοκλήρωσε ούτε τα πρώτα 25μ και χρεάστηκε επέμβαση ναυαγοσώστη; Νομίζω ήταν στο 2ο η 3ο διάδρομο και μάλλον στην 1η η 2η 7άδα. Αν το θυμάται οποιοσδήποτε ας το αναφέρει.
KΑλα παιδια γελαω... Βαλανε 10 αρια σε καποιους για να περασουν. Χαχα ειδα παιδια λιμενικων αξιωματικων με μια πρωτη ματια. Και να φανταστεις δε ξερω και πολλα... Χαχα ειμαστε για γελια. Απορω γιατι ξεκινησα στην αρχη και ταλαιπωρηθηκα. Ευτυχώς που λογω δουλειας δε μπορουσα να συμμετεχω παραπανω...good luck σε ολους και σε οσους περασαν... Καλο 800 Ευρω...
) Με σημερινή απόφαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Χρήστου Παπουτσή, η οποία αναρτήθηκε στο πρόγραμμα ΔΙΑΥΓΕΙΑ (ΑΔΑ:4Α8ΨΙ-Ζ40) συμπληρώθηκαν οχτώ (08) κενές θέσεις σε κατηγορία υποψήφιων από ισάριθμες θέσεις που προέκυψαν εξαιτίας αποτυχίας των υποψήφιων της μίας κατηγορίας κατά τη διενέργεια του διαγωνισμού Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ. Σ. - ΕΛ. ΑΚΤ
αυτες οι θεσεις συμπληρωθηκαν απο τον πινακα ή κατα βουληση...
επισης περιμενα πιο πολλες αιτησεις 1011 δεν μου φαινεται και τοσο μεγαλο νουμερο...
πραγματικα κριμα για οσα παιδια εδωσαν και αδικηθηκαν ελπιζω να μη μου συμβει το ιδιο και στους υπαξ (καλο ε
)
αυτες οι θεσεις συμπληρωθηκαν απο τον πινακα ή κατα βουληση...
επισης περιμενα πιο πολλες αιτησεις 1011 δεν μου φαινεται και τοσο μεγαλο νουμερο...
πραγματικα κριμα για οσα παιδια εδωσαν και αδικηθηκαν ελπιζω να μη μου συμβει το ιδιο και στους υπαξ (καλο ε

Προς όλους τους αποτυχόντες: Για υπαξ και λ/φ δεν κάνατε τα χαρτιά σας; Η θεωρείτε ότι έτσι πέφτετε επίπεδο; Δυστυχώς, το επίπεδο των αξιωματικών δεν είναι μεγάλο, γιατί από τους επιτυχόντες τυγχάνει να υπάρχουν δασολόγοι, γεωπόνοι, κοινωνιολόγοι και άλλοι που δεν μπορούν με το απολυτήριο λυκείου να μπουν στους λ/φ. Πολλοί απο αυτούς έχουν και κατώτερα προσόντα μορφωτικά και διανοητικά και ηγετικά αφού λ/φ θα μπούνε αναγκαστικά λόγω ανταγωνισμού απο 19000 μόρια, που ένας γεωπόνος δεν έχει με καμιά κυβέρνηση.
Οι αιτήσεις ήτανε πάρα πολλές επειδή πολλοί από τους άντρες είναι αστράτευτοι και έδωσαν εν μέσω μεταπτυχιακών. Δεν ξέρουν τι σημαίνει στρατός, στο οποίο οφείλεται το γεγονός ότι απαξιούν για υπαξ και λ/φ και τους χαλάει που δεν πέρασαν. Ίσως να είναι καλύτερα για αυτούς που δεν πέρασαν γιατί η ψυχολογική ηρεμία τους θα διαταραχότανε αφάνταστα. Ο στρατιωτικός όρκος δινόμενος από τον απλό φαντάρο ως τον τετράστερο στρατηγό, ναυαρχο κλπ λέει : "και να διάγω εν γένει ως πιστός και φιλότιμος στρατιώτης". Όλοι είναι στρατιώτες, λ/φ, ναύτες. Όποιος διαφωνεί, ή δεν έχει πάει στρατό ή δεν είναι για ΛΣ και σώματα ασφαλείας. Θέλει να μπει για τη στολή και για βόλεμα.
Το να δώσεις εμπεριέχει απο πρίν οικονομικό ρίσκο, ειδικά τα καημένα παιδιά της επαρχίας, δεν σημαίνει ότι θα ανταμειφθείς κιόλας.
Οι αιτήσεις ήτανε πάρα πολλές επειδή πολλοί από τους άντρες είναι αστράτευτοι και έδωσαν εν μέσω μεταπτυχιακών. Δεν ξέρουν τι σημαίνει στρατός, στο οποίο οφείλεται το γεγονός ότι απαξιούν για υπαξ και λ/φ και τους χαλάει που δεν πέρασαν. Ίσως να είναι καλύτερα για αυτούς που δεν πέρασαν γιατί η ψυχολογική ηρεμία τους θα διαταραχότανε αφάνταστα. Ο στρατιωτικός όρκος δινόμενος από τον απλό φαντάρο ως τον τετράστερο στρατηγό, ναυαρχο κλπ λέει : "και να διάγω εν γένει ως πιστός και φιλότιμος στρατιώτης". Όλοι είναι στρατιώτες, λ/φ, ναύτες. Όποιος διαφωνεί, ή δεν έχει πάει στρατό ή δεν είναι για ΛΣ και σώματα ασφαλείας. Θέλει να μπει για τη στολή και για βόλεμα.
Το να δώσεις εμπεριέχει απο πρίν οικονομικό ρίσκο, ειδικά τα καημένα παιδιά της επαρχίας, δεν σημαίνει ότι θα ανταμειφθείς κιόλας.
φιλε delloite που εκανες λογαριασμο Μονο και μονο για να πεταξεις δηλητηριο... Δεν ειναι ακριβως ετσι τα πραματα και το ξερεις κ εσυ, επειδη τα περισσοτερα μορια δινονται απο τον στρατο εμενα δε με βρισκει απολυτα συμφωνο, μιλαμε για αξιωματικους οχι για σχολη ραμπο. Αν ηταν ετσι καποιος να πηγαινε πρωτα ΛΟΚ και μετα στην ΣΣΑΣ πχ...Deloitte έγραψε:Προς όλους τους αποτυχόντες: Για υπαξ και λ/φ δεν κάνατε τα χαρτιά σας; Η θεωρείτε ότι έτσι πέφτετε επίπεδο; Δυστυχώς, το επίπεδο των αξιωματικών δεν είναι μεγάλο, γιατί από τους επιτυχόντες τυγχάνει να υπάρχουν δασολόγοι, γεωπόνοι, κοινωνιολόγοι και άλλοι που δεν μπορούν με το απολυτήριο λυκείου να μπουν στους λ/φ. Πολλοί απο αυτούς έχουν και κατώτερα προσόντα μορφωτικά και διανοητικά και ηγετικά αφού λ/φ θα μπούνε αναγκαστικά λόγω ανταγωνισμού απο 19000 μόρια, που ένας γεωπόνος δεν έχει με καμιά κυβέρνηση.
συμφωνω με καποια πραματακια που λες, αλλα εσυ το παρακανες
Σαπιο συστημα σαπιο κρατιος και ενα παρακλαδι του τουτη εδω η προκυρηξη...
δυο παιδια που περασαν επειδη τυχαινε να καθονται διπλα μου δωσαν κενες κολλες σε ενα μαθημα και στο διοικητικο κοιτιοντουσαν...
τσαμπα μαγκες
δυο παιδια που περασαν επειδη τυχαινε να καθονται διπλα μου δωσαν κενες κολλες σε ενα μαθημα και στο διοικητικο κοιτιοντουσαν...
τσαμπα μαγκες
- greko_27
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 19
ΛΟΙΠΟΝ ΕΔΩ ΒΓΗΚΕ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ TΩΝ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΩΝ και την χρονικη διαρκεια που εχετε στην διαθεση σας για να κανετε εστανση μεσω ΑΣΕΠ.Επισημαίνεται ότι η ένσταση επιτρέπεται για λόγους νομιμότητας και όχι για την βαθμολογία και την ουσιαστική εκτίμηση της Επιτροπής Εξετάσεων και πρέπει να περιέχει συγκεκριμένους λόγους ακυρότητας κατά συγκεκριμένης πράξεως ή παραλείψεως..: http://www.hcg.gr/node/1331
υγ. Εχετε δικαιωμα να δειτε τα γραπτα σας.
υγ. Εχετε δικαιωμα να δειτε τα γραπτα σας.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες