Γεια σας! Έχω τα εξής ερωτήματα σχετικά με το επάγγεμα του αξιωματικού της Αστυνομίας... Είναι άκρως απαραίτητο μια κοπέλα να ξεπερνά Το 1.70 Ή το 1.65 (από Όσο έχω ακουστά) Για να γίνει αξιωματικός της αστυνομίας; Και αν είναι απαραίτητο πώς μπορώ να γίνω αλλίως αξιωματικός της αστυνομίας; Επίσης ποια είναι ακριβώς τα καθήκοντα ενός Αξιωματικού της αστυνομίας; Ποιες άλλες προυποθέσεις υπάρχουν για να γίνεις αξιωματικός της αστυνομίας εκτός από τις πανελλήνιες και το ύψος;
Κάτια έγραψε:Γεια σας! Έχω τα εξής ερωτήματα σχετικά με το επάγγεμα του αξιωματικού της Αστυνομίας... Είναι άκρως απαραίτητο μια κοπέλα να ξεπερνά Το 1.70 Ή το 1.65 (από Όσο έχω ακουστά) Για να γίνει αξιωματικός της αστυνομίας; Και αν είναι απαραίτητο πώς μπορώ να γίνω αλλίως αξιωματικός της αστυνομίας; Επίσης ποια είναι ακριβώς τα καθήκοντα ενός Αξιωματικού της αστυνομίας; Ποιες άλλες προυποθέσεις υπάρχουν για να γίνεις αξιωματικός της αστυνομίας εκτός από τις πανελλήνιες και το ύψος;
Αν δεν είσαι 1.70 δεν πρόκειται να μπεις στην αστυνομία
Παιδια ακουσατε τιποτα για το υψος φετος στις αστυνομικες σχολεσ... ; Ακουσα οτι θα τροποποιηθει τουλαχιστουν για τις γυναικεσ. Γιατι εχει πεσει σε ολες τις αλλες στρατιωτικες σχολεσ... Εχω μια φιλη που ενδιαφερεται. Αν και για μενα δεν θα επρεπε να πεσει το υψοσ. Αν ξερεις καποιος ας μου απαντησει ευχαριστω!
dez1! έγραψε:Παιδια ακουσατε τιποτα για το υψος φετος στις αστυνομικες σχολεσ... ; Ακουσα οτι θα τροποποιηθει τουλαχιστουν για τις γυναικεσ. Γιατι εχει πεσει σε ολες τις αλλες στρατιωτικες σχολεσ... Εχω μια φιλη που ενδιαφερεται. Αν και για μενα δεν θα επρεπε να πεσει το υψοσ. Αν ξερεις καποιος ας μου απαντησει ευχαριστω!
Δεν πρόκειται να αλλάξει. Τώρα που το άκουσες δεν ξέρω