Σου κάνουν ένα τεστ για να δουν εάν έχεις πρόβλημα στα γόνατα. Εάν το περάσεις όλα οκΤάσος έγραψε: Η χονδροπαθεια αποτελεί αιτία αποκλεισμού απο τους ειδικούς φρουρούς; Ξέρει κανείς;
Ιατρικές / υγειονομικές εξετάσεις
- handballer
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 10
Μιλησα με εναν κυριο απο το νοσοκομειο του πολεμικου ναυτικου...2,5 ειναι τελικα... Εχεις δικιο... Απλα οταν εγω πηρα τηλ στο τηλ που αναγραφεται πανω στην προκηρυξη με παρεπεμψαν στο ΠΔ το οποιο λεει 4,5! Παραπληροφορηση. Τεσπα... Ευχαριστω πολυ! Αν δεν ησουν εσυ θα εμενα στο 4,5. Τωρα μπορει να προλαβω να κανω κατι...
- greko_27
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 14
αντζουλινι έγραψε:Μιλησα με εναν κυριο απο το νοσοκομειο του πολεμικου ναυτικου...2,5 ειναι τελικα... Εχεις δικιο... Απλα οταν εγω πηρα τηλ στο τηλ που αναγραφεται πανω στην προκηρυξη με παρεπεμψαν στο ΠΔ το οποιο λεει 4,5! Παραπληροφορηση. Τεσπα... Ευχαριστω πολυ! Αν δεν ησουν εσυ θα εμενα στο 4,5. Τωρα μπορει να προλαβω να κανω κατι...
εξαρταται... Εαν εισαι μεσα στις πρωτες 300 θεσεις κανεις λειζερ... Εαν οχι δεν κατεβαινεις καν... Εκτος και εαν εχεις βαρβατο βυσμα και καταφερει και βοηθησει
- handballer
- Συνταγματάρχης
Σωστός.greko_27 έγραψε:εξαρταται... Εαν εισαι μεσα στις πρωτες 300 θεσεις κανεις λειζερ... Εαν οχι δεν κατεβαινεις καν... Εκτος και εαν εχεις βαρβατο βυσμα και καταφερει και βοηθησειαντζουλινι έγραψε:Μιλησα με εναν κυριο απο το νοσοκομειο του πολεμικου ναυτικου...2,5 ειναι τελικα... Εχεις δικιο... Απλα οταν εγω πηρα τηλ στο τηλ που αναγραφεται πανω στην προκηρυξη με παρεπεμψαν στο ΠΔ το οποιο λεει 4,5! Παραπληροφορηση. Τεσπα... Ευχαριστω πολυ! Αν δεν ησουν εσυ θα εμενα στο 4,5. Τωρα μπορει να προλαβω να κανω κατι...
Μεσολαβουν μηνες; Αυτο σκεφτομαι... Να κανω λειζερ αφου βγουν τα πρωτα αποτελεσματα... Αλλα θα εχω χρονο; Γτ ειναι υψομετρηση, ψυχοτεχνικα και υγειονομικα... Τι βυσμα ρε παιδια... Αν ειχα βυσμα δεν θα ενοιαζε... Ουτε θα εψαχνα παντου... Θα ημουν επαναπαυμενη...
- handballer
- Συνταγματάρχης
ρώτα κάποιον γιατρό σε ενα κέντροαντζουλινι έγραψε: Μεσολαβουν μηνες; Αυτο σκεφτομαι... Να κανω λειζερ αφου βγουν τα πρωτα αποτελεσματα... Αλλα θα εχω χρονο; Γτ ειναι υψομετρηση, ψυχοτεχνικα και υγειονομικα... Τι βυσμα ρε παιδια... Αν ειχα βυσμα δεν θα ενοιαζε... Ουτε θα εψαχνα παντου... Θα ημουν επαναπαυμενη...
Οχι εννοω αν απο την στιγμη που θα βγουν οι πρωτοι απο το λιμενικο μεσολαβει καιρος μεχρι τις υγειονομικες εξετασεις...
Παιδια θα ηθελα καποιος αν γνωριζει να μου λυσει μια απορια οσον αφορα την σχολη αστυφυλακων.
σε περιπτωση που μπει καποιος στη σχολη, επανεξεταζεται ιατρικως;
σε περιπτωση που μπει καποιος στη σχολη, επανεξεταζεται ιατρικως;
Καλημέρα σε όλους. Θα σας φανεί περίεργη η ερώτησή μου, αλλά θα την τολμήσω... Δίνω τώρα για τους σημαιοφόρους του Λιμενικού και το πρόβλημα μου είναι ότι τις μέρες των υγειονομικών λογικά θα είμαι αδιάθετη. Ξέρει κανείς τί γίνεται σε αυτή την περίπτωση; Γιατί πως θα με εξετάσουν γυμνή και πως θα δώσω ούρα στην κατάστασή μου;
Ευχαριστώ
Ευχαριστώ
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 3
Δεν είναι λογικό να μην έχουν μεριμνήσει για αυτό το ενδεχόμενο, απλά θα περάσεις αργότερα τις εξετάσεις .Fayl έγραψε: Καλημέρα σε όλους. Θα σας φανεί περίεργη η ερώτησή μου, αλλά θα την τολμήσω... Δίνω τώρα για τους σημαιοφόρους του Λιμενικού και το πρόβλημα μου είναι ότι τις μέρες των υγειονομικών λογικά θα είμαι αδιάθετη. Ξέρει κανείς τί γίνεται σε αυτή την περίπτωση; Γιατί πως θα με εξετάσουν γυμνή και πως θα δώσω ούρα στην κατάστασή μου; Ευχαριστώ
Λογικά κάποια ρύθμιση θα πρέπει να υπάρχει... Εξάλλου δε φαντάζομαι να είμαι η μόνη εκείνες τις μέρες... Θα ρωτήσω στην υψομετρηση αυριο κ ελπίζω να ξέρουν να μ πουν
- greko_27
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 14
ΔΗΜΗΤΡΗΣ.82 έγραψε: Δεν είναι λογικό να μην έχουν μεριμνήσει για αυτό το ενδεχόμενο, απλά θα περάσεις αργότερα τις εξετάσεις .
ναι θα υπαρχει ειδικη εξεταση

- handballer
- Συνταγματάρχης
Α ρε Greko...greko_27 έγραψε:ναι θα υπαρχει ειδικη εξετασηΔΗΜΗΤΡΗΣ.82 έγραψε: Δεν είναι λογικό να μην έχουν μεριμνήσει για αυτό το ενδεχόμενο, απλά θα περάσεις αργότερα τις εξετάσεις .... Τι ειναι αυτα που γραφετε... Οι εξετασεις ειναι κοινες για ολους... Οι γυναικες απλως βγαζουν μονο το σουτιεν... Δεν εξεταζονται ολογυμνες... Οσο για το θεμα της αδιαθεσιας δεν υπαρχει ειδικη ή διαφορετικη εξεταση και ουτε μπορει να κοπει καποια εαν δεν βρουν κατι...

Καταλαβαίνω οτι είναι κάτι που δε χρειάστηκε ποτέ να περάσει από το μυαλό σας... Το θέμα μου δεν είναι αν θα με κόψουν γι'αυτό το λόγο, προς θεού... Απλά οι ουρολογικές είναι δύσκολο να γίνουν σωστα... Όπως και να χει η απορία μου θα λυθεί σύντομα...
- handballer
- Συνταγματάρχης
Ίδωμεν...Fayl έγραψε: Καταλαβαίνω οτι είναι κάτι που δε χρειάστηκε ποτέ να περάσει από το μυαλό σας... Το θέμα μου δεν είναι αν θα με κόψουν γι'αυτό το λόγο, προς θεού... Απλά οι ουρολογικές είναι δύσκολο να γίνουν σωστα... Όπως και να χει η απορία μου θα λυθεί σύντομα...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 14 επισκέπτες