Διαδικασία υποβολής αιτήσεων (9Κ/2021)
Το να έχεις κάποιος ΙΕΚ και απλά να μην κάνει τα χαρτιά του; Το σκέφτηκε κανείς; Όπως ένα φιλαράκι μου που έχει ΙΕΚ, δουλεύει ως φύλακας στον ιδιωτικό και γουσταρει εκεί που είναι και μου λέει σιγά μην μπλέξω στις φυλακές! Μην τρελενεστε οι αιτήσεις δεν θα ξεπεράσουν τις 5.500, οι της 6κ θα είναι λίγοι και ελάχιστοι με ΙΕΚ και τέλος η βάση θα είναι πολύ χαμηλότερη από όσο ακούγεται εδώ! Επίσης από την στιγμή που αθλήματα κάνει το προ πο σε ένα χρόνο και λιγότερο θα έχει τελειώσει η 9 κ !
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 129
- Επάγγελμα: Αρχαιοφύλακας
Πιστεύω αιτήσεις από 7000-8000, θα έχει ζήτηση, ήδη όπως έχω ξαναπεί ξέρω άτομα που απλά με ένα απολυτήριο τα κάνουν, τώρα για ΙΕΚ εφόσον κάνουν κ απ' την 6κ όλα. Μαζι πιστεύω ίσως φθάσουν και 170-180 άτομα, που θα καλύψουν τις θέσεις της εξωτερικής φρούρησης.tsiou έγραψε:Το να έχεις κάποιος ΙΕΚ και απλά να μην κάνει τα χαρτιά του; Το σκέφτηκε κανείς; Όπως ένα φιλαράκι μου που έχει ΙΕΚ, δουλεύει ως φύλακας στον ιδιωτικό και γουσταρει εκεί που είναι και μου λέει σιγά μην μπλέξω στις φυλακές! Μην τρελενεστε οι αιτήσεις δεν θα ξεπεράσουν τις 5.500, οι της 6κ θα είναι λίγοι και ελάχιστοι με ΙΕΚ και τέλος η βάση θα είναι πολύ χαμηλότερη από όσο ακούγεται εδώ! Επίσης από την στιγμή που αθλήματα κάνει το προ πο σε ένα χρόνο και λιγότερο θα έχει τελειώσει η 9 κ !
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 106
tsiou έγραψε:Το να έχεις κάποιος ΙΕΚ και απλά να μην κάνει τα χαρτιά του; Το σκέφτηκε κανείς; Όπως ένα φιλαράκι μου που έχει ΙΕΚ, δουλεύει ως φύλακας στον ιδιωτικό και γουσταρει εκεί που είναι και μου λέει σιγά μην μπλέξω στις φυλακές! Μην τρελενεστε οι αιτήσεις δεν θα ξεπεράσουν τις 5.500, οι της 6κ θα είναι λίγοι και ελάχιστοι με ΙΕΚ και τέλος η βάση θα είναι πολύ χαμηλότερη από όσο ακούγεται εδώ! Επίσης από την στιγμή που αθλήματα κάνει το προ πο σε ένα χρόνο και λιγότερο θα έχει τελειώσει η 9 κ !
Έχει ξεπεράσει της 5 χιλιάδες αιτήσεις ήδη... Και όπως όλα δείχνουν πάει για 7-8 χιλιάδες. Το σύστημα έχει πρόβλημα και ίσως πάει για παράταση... Όλη τελευταία μέρα τρέχουν έλεος. Βάλε όμως ότι 1000-1500 άτομα θα κοπούν από λαθοι όπως την προηγούμενη φορά... Έχουν δηλώσει πάνω από 300 άτομα τον κωδικό τίτλο 101 μου είπε ένα φίλος που έχει γνωστό🤣 εντομεταξυ κάποιοι βάζουν για ΙΕΚ τα σεμινάρια. Το ίδιο έκανα και στην προηγούμενη
-
- Αντισυνταγματάρχης
lamdar92 έγραψε:Έχει ξεπεράσει της 5 χιλιάδες αιτήσεις ήδη... Και όπως όλα δείχνουν πάει για 7-8 χιλιάδες. Το σύστημα έχει πρόβλημα και ίσως πάει για παράταση... Όλη τελευταία μέρα τρέχουν έλεος. Βάλε όμως ότι 1000-1500 άτομα θα κοπούν από λαθοι όπως την προηγούμενη φορά... Έχουν δηλώσει πάνω από 300 άτομα τον κωδικό τίτλο 101 μου είπε ένα φίλος που έχει γνωστό🤣 εντομεταξυ κάποιοι βάζουν για ΙΕΚ τα σεμινάρια. Το ίδιο έκανα και στην προηγούμενη
Χαχαχα πάλι αρχίσανε με την άδεια που τη θεωρούν κύριο προσόν έλεος, ποιός περιμένει για προσωρινά η αγωνία θα μας φάει, ειδικά εμάς της Α επικ μήπως και πιάσουμε για εξωυ, εσείς είστε για έξω σίγουρα με. Το. Κυριο προσόν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τετ Δεκ 01, 2021 5:32 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
geomp έγραψε:Χαχαχα πάλι αρχίσανε με την άδεια που τη θεωρούν κύριο προσόν έλεος, ποιός περιμένει για προσωρινά η αγωνία θα μας φάει, ειδικά εμάς της Α επικ μήπως και πιάσουμε για εξωυ, εσείς είστε για έξω σίγουρα με. Το. Κυριο προσόν.
Ποιες θέσεις θέλεις έξω; Πχ στην Δράμα και εσείς πιστεύω θα είστε στους επιτυχόντες για εξωτερική φρουρά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τετ Δεκ 01, 2021 5:32 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Αντισυνταγματάρχης
Κέρκυρα, Πάτρα, Δράμα, Αθήνα αρχικές επιλογές, και μετά όλα τα υπόλοιπα φίλε.lamdar92 έγραψε:Ποιες θέσεις θέλεις έξω; Πχ στην Δράμα και εσείς πιστεύω θα είστε στους επιτυχόντες για εξωτερική φρουρά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τετ Δεκ 01, 2021 5:31 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Lamdar ξέρουμε πόσοι έχουν δηλώσει 101 και έχουν όντως ιεκ 2ετιας?
-
Player7 έγραψε:Lamdar ξέρουμε πόσοι έχουν δηλώσει 101 και έχουν όντως ιεκ 2ετιας;
Προφανώς όχι δεν γίνεται πρέπει να τα ελέγξουν τα χαρτιά. Είναι περίεργο τώρα τόσα πολλά δεν μπορώ να εξηγήσω κάτι αλλο. Αλλά για να ήμαστε μέσα υπολογίζουμε 120-150 πτυχία τώρα θα δείξει.
-
Geomp πιστεύω ότι θα σε πάνε δράμα. Για Πάτρα ξέρω ήδη άτομα που έχουν δηλώσει και Κέρκυρα 50/50 είναι
Μα εκ των πραγμάτων δε γίνεται να υπάρχουν 300 ιεκ με 101 κύριο προσόν.Αφού από το 2013 και μετά πήραν πιστοποίηση και από τα 2 ιεκ 347 άτομα.
Άρα δε γίνεται να είναι 300 ιεκ με κύριο προσόν.
-
Player7 έγραψε:Μα εκ των πραγμάτων δε γίνεται να υπάρχουν 300 ιεκ με 101 κύριο προσόν.Αφού από το 2013 και μετά πήραν πιστοποίηση και από τα 2 ιεκ 347 άτομα.
Έχουν κάνει λαθοι όπως την προηγούμενη δεν γίνεται αλλιώς
Δεν υπάρχουν 300 ιεκ κύριο προσόν.Μόνο λάθος έχει γίνει.
-
- Αντισυνταγματάρχης
Και Δράμα καλά είναι αρκεί να πάω εξωτερικός χεχε, να Σαι καλά πάντως!lamdar92 έγραψε:Geomp πιστεύω ότι θα σε πάνε δράμα. Για Πάτρα ξέρω ήδη άτομα που έχουν δηλώσει και Κέρκυρα 50/50 είναι
Να δούμε αύριο κλείνει η προκήρυξη εκτός όπως είπες αν πάρει μικρή παράταση, νομίζω ΑΣΕΠ θα τα δείξει και πόσες αιτήσεις έγιναν αλλά δε ξέρω από πότε θα φαίνεται στο σύστημα.
- shootmann
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 2
Παιδιά καλησπέρα πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης πρέπει να στείλουμε; Γιατί κάνω την αίτηση και δεν βλέπω να ζητάει κάτι.
lamdar92 έγραψε:tsiou έγραψε:Το να έχεις κάποιος ΙΕΚ και απλά να μην κάνει τα χαρτιά του; Το σκέφτηκε κανείς; Όπως ένα φιλαράκι μου που έχει ΙΕΚ, δουλεύει ως φύλακας στον ιδιωτικό και γουσταρει εκεί που είναι και μου λέει σιγά μην μπλέξω στις φυλακές! Μην τρελενεστε οι αιτήσεις δεν θα ξεπεράσουν τις 5.500, οι της 6κ θα είναι λίγοι και ελάχιστοι με ΙΕΚ και τέλος η βάση θα είναι πολύ χαμηλότερη από όσο ακούγεται εδώ! Επίσης από την στιγμή που αθλήματα κάνει το προ πο σε ένα χρόνο και λιγότερο θα έχει τελειώσει η 9 κ !
Έχει ξεπεράσει της 5 χιλιάδες αιτήσεις ήδη... Και όπως όλα δείχνουν πάει για 7-8 χιλιάδες. Το σύστημα έχει πρόβλημα και ίσως πάει για παράταση... Όλη τελευταία μέρα τρέχουν έλεος. Βάλε όμως ότι 1000-1500 άτομα θα κοπούν από λαθοι όπως την προηγούμενη φορά... Έχουν δηλώσει πάνω από 300 άτομα τον κωδικό τίτλο 101 μου είπε ένα φίλος που έχει γνωστό🤣 εντομεταξυ κάποιοι βάζουν για ΙΕΚ τα σεμινάρια. Το ίδιο έκανα και στην προηγούμενη
Αφού νομίζουν ότι επηδη η πιστοποίηση ΚΕΜΕΑ γράφει πάνω ΕΟΠΠΕΠ ότι είναι κύριος τίτλος γι'αυτό βάζουν και όλοι 101 αλλά θα ακυρωθούν όλοι αυτοί
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες