Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατός Ξηράς (2010)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
NIKH.21
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 134

Δημοσίευση από NIKH.21 »

ΔΗΜΗΤΡΗΣ Β έγραψε:Ετσι ειναι ο στρατος... Και οποιος γουσταρει...

αχ μητασρα μου καλα τα λεσ. Εγω δεν εχω παει στρατο. Αν περασω που ξερω εγω τι θα αντιμετωπισω; Και εγω και εσυΕικόνα
Άβαταρ μέλους
OMEGA
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 179
Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
Επάγγελμα: Web Designer

Δημοσίευση από OMEGA »

NIKH.21 έγραψε:
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Β έγραψε:Ετσι ειναι ο στρατος... Και οποιος γουσταρει...

αχ μητασρα μου καλα τα λεσ. Εγω δεν εχω παει στρατο. Αν περασω που ξερω εγω τι θα αντιμετωπισω; Και εγω και εσυΕικόνα
μητασρα; Τι θα πει αυτο?
BAGGELIS1987
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από BAGGELIS1987 »

προσ γιωργος 35 μοι καταδ
φιλε το οτι πηγες εσυ εκει εμενα με προσβαλει βασικα γιατι εδωσα οτι ειχα και δεν ειχα σ'αυτην την μοιρα με ολο το παθος και ολου το ειναι... μπορει να εφυγες απο κει (καταδρομεασ) αλλα ποτε σου δεν υπηρξεσ... την σωματικη ασκηση την βγαζουν περα λιγο πολυ ολοι, αλλοι ευκολα αλλοι πιο δυσκολα αλλα ολοι την βγαζουν! δεν ξερω ποτε πηγες και τι σειρα ησουν παντως αυτο που δεν εμαθες ποτε ειναι πωσ...
<<<ο τολμων νικα>>>>
BAGGELIS1987
Στρατιώτης
Στρατιώτης

προς greek_army και gg
παντα σε φιλικο επιπεδο παιδια ειστε μαγκες, οποιος μπαινει ε. δ πρεπει να ξερει το τι θα αντιμετωπισει, να τον βριζουν και να λεει ευχαριστω ειναι εκπαιδευση, να το καψοναρουν επισης ειναι και αυτο εκπαιδευση, ολα αυτα ειναι εκπαιδευση και τα "σινουκ", και τα αγουρα ξυπνηματα και ολα αυτα που κανουν οι παλιοι και οι αγγαρειες και οι σκοπιες, ολα αυτα τα κανουν για να μας μαθουν να υπακουμε και να κανουμε οτιδηποτε θελησει ο ανωτερος μας, τωρα τα "παιδια" που πανε σχεδον αγγαρεια στον στρατο και απλα κανουν την θητεια τους και μετα απο εναν μηνα δεν ξερουν τι παει να πει καλυψη και αποκρυψη και δεν ξερουν πως κανουν απεμπλοκη ενα g3-ενα μ16, ρ90 κλπ δεν ηταν ουτε προκειται να γινουν αντρες ποτε! καλως η κακως το ναυτικο ειναι για τους γιους και τους ανιψιους βουλευτων που θελουν να πηγαινουν εκδρομες με τα λεφτα του ελληνικου κρατους, η αεροπορια τα ιδια και απαραλακτα μονο που εκει γινεται και στους υποτιθεμενους ψηφοφορους και καλα!
οταν γινεται αυτο καποιο αλλο παιδι χανει την αδεια του, δεν παει σπιτι του γιατι ο φλουλης θελει να δει την μαμα του, πιστευω πως ολοι ξερουμε τα γνωστα ρουσφετια και πως δεν πρεπει να μπαινουμε σε τετοιες διαδικασιες!
συγμωμη ζητω απ'ολους αν σας κουρασα αλλα και εγω κουραστηκα να προσφονουμαι με το ιδιο προσφωνημα (καταδρομεασ) με κατι "αντρεσ" σαν το και του γιωργο35μκ! αυτα τα ολιγα !
<<< ο τολων νικα>>>
BAGGELIS1987
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Και για να μην ξεχνιομαστε...35 μκ σταυροβουνι
καταδρομεας π... ος ευαγγελος 05δ ΕΣΣΟ, χειριστης ολμων 60χιλ, διμοιρια υποστηριξεως,42λ. κ, δεκανεα χριστοπουλου αθανασιου!
makia00

Δημοσίευση από makia00 »

Καλημερα, περιμενω και εγω την προκυρηξη αλλα γραφει σημερα στα νεα οτι αν θα παρει ο στρατος οτι θα ειναι μονο ΟΒΑ! Ελπιζω να μην ισχυει
ΛΕΝΑ

Δημοσίευση από ΛΕΝΑ »

Ποθ ακριβος στα νεα το γραφει αυτο γιατι δεν μπορεσα να το βρω; Εικόνα
μακης

Δημοσίευση από μακης »

makia00 έγραψε:Καλημερα, περιμενω και εγω την προκυρηξη αλλα γραφει σημερα στα νεα οτι αν θα παρει ο στρατος οτι θα ειναι μονο ΟΒΑ! Ελπιζω να μην ισχυει

και ομως αυτο θα γινει
ΛΕΝΑ

Δημοσίευση από ΛΕΝΑ »

Το βρικα τελικα που το γραφει. δεν νομιζω να μην βγει προκηρυξη θα βγει αλλα θα αργιση! υπομονη παδια!Εικόνα
NIKH.21
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από NIKH.21 »

Δεν εχουμε αλλο υπομονη. μια λενε θα βγει την αλλη λενε μονο οβα. ε οχι αλλο καρβουνο. ποσο μαλλον για τα παιοδια που δινουν και ξαναδινουν και αντε παλι απο την αρχη
ΑΝΤΖΕΛΑ

Δημοσίευση από ΑΝΤΖΕΛΑ »

Βέβαιο θεωρείται πως θα προχωρήσουν οι τοποθετήσεις 630 πυροσβεστών καθώς αυτό απορρέει από συμβάσεις που έχουν υπογραφτεί, όπως και η επιλογή μέσω Πανελλαδικών Εξετάσεων των νέων αστυνομικών και αξιωματικών της ΕΛ. ΑΣ. για την οποία έχει ανακοινωθεί ο διαγωνισμός και αναμένεται η οριστικοποίηση του αριθμού εισακτέων. Υπό συζήτηση βρίσκεται και στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας το ενδεχόμενο πρόσληψης νέων Επαγγελματιών Οπλιτών. Ενα από τα σενάρια καταλήγουν στην τοποθέτηση 1.000 οπλιτών, αλλά όχι Επαγγελματιών Οπλιτών.

Τη θέση τους για το επόμενο διάστημα ενδέχεται να πάρουν οι λεγόμενοι Οπλίτες Βραχείας Ανακατάταξης (ΟΒΑ). Πρόκειται για οπλίτες που θα υπηρετήσουν έως 3 χρόνια και οι υποψήφιοι πρέπει είτε να διανύουν τη στρατιωτική τους θητεία είτε να την έχουν ολοκληρώσει πρόσφατα.

Οι αποδοχές των ΟΒΑ σε σχέση με των ΕΠ. ΟΠ. Είναι ελάχιστα λιγότερες, ενώ όσοι ενταχθούν στο Σώμα θα έχουν πριμοδότηση και σε περίπτωση έκδοσης προκήρυξης για Επαγγελματίες Οπλίτες. ΤΑ ΝΕΑ
makia00

Δημοσίευση από makia00 »

Εγω εχω δωσει ηδη 3 φορες κ παω για 4 αλλα θα ειναι τελευταια γιατι ειμαι ηδη 26. Θα δουμε υπομονη! Θα δουμε αυριο κ το εθνος τι θα γραφει.
ΛΕΝΑ

Δημοσίευση από ΛΕΝΑ »

Αχ βρε νικη μου και εμενα εχουν σπασι τα νεβρα μου με αυτο το θεμα το ποτε θα βγει προκηρυξη! Μια ετσι λενε μια αλλιος ουτε και αυτοι δεν ξερουν τι θελουν!Εικόνα
ΛΕΝΑ

Δημοσίευση από ΛΕΝΑ »

Και εγω τελευταια φορα που θα δοσω εαν βγει γιατι ειμαι 26 και μπενω στα 27. αστα να παν ειναι τα πραγματα!Εικόνα
NIKH.21
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από NIKH.21 »

Εμ τα βλεπετε. Σας νιωθω. Αλλα και η εφημεριδες παιζουν με τα νευρα μασΕικόνα
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες