Δοκιμασίες Αξιωματικών Πυροσβεστικής (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Member 78

Δημοσίευση από Member 78 »

Γεια σας παιδια! Η ανακοίνωση η σημερινή τι ειναι ακριβως; Εχετε καταλαβει?
Dmtrs

Δημοσίευση από Dmtrs »

Τα ονόματα πάντως είναι όλα νομικών. Εικάζω ότι πέρασε η προθεσμία τους και τους απέκλεισαν, είτε δηλαδή είχαν ζητήσει αναβολή είτε δεν πήγαν για υγιειονομικές εξετάσεις...
New member

Δημοσίευση από New member »

Υποθέτο οτι ειναι νομικοι που δεν παρουσιαστικαν για αγωνισματα. Το λέω με κάθε επιφύλαξη. Αν κάποιος ξέρει κατι διαφορετικό, να το αναφέρει.
Βασίλης

Δημοσίευση από Βασίλης »

Αυτοί που αναγράφονται σήμερα είναι όλοι τους δικηγόροι που δεν εμφανίστηκαν από τον Απρίλη να φανταστείς. Το θετικό είναι ότι μέσα σε αυτούς δεν είναι το παλικάρι που πέρασε υγειονομική επιτροπή σμρ που σημαίνει ότι εμφανίστηκε κ θα δώσει αθλήματα. Ας ελπίσουμε ότι θα δώσει μέσα σε αυτήν την εβδομάδα κ δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι την άλλη.
κ.κ.

Δημοσίευση από κ.κ. »

Καλησπέρα, είμαι ένας από τους πρώτους επιτυχόντες της προκυρηξης. Εδώ και κάποιους μήνες είμαι άνεργος και είχα κάνει τα χαρτιά μου σε ένα από τα προγράμματα κοινοφελους εργασίας (5μηνη σύμβαση) και είμαι επιτυχόν. Καλούμε να αποδεχθώ την θέση μέχρι την 1η Οκτωβρίου και έχω κάποιες επιφυλάξεις μήπως βρω τον μπελά μου... Γνωρίζει κάποιος τι γίνεται σε μια τέτοια περίπτωση οπού σε καλούνε για μια μόνιμη θέση και εσύ είσαι ήδη συμβασιούχος (5μηνη σύμβαση) ; Λύνεται με μια απλή παραίτηση της σύμβασης η θα έχω μπλεξίματα;

buldog

Δημοσίευση από buldog »

Άτομα της Νομικής που λογικά δεν εμφανίστηκαν.
La bomba

Δημοσίευση από La bomba »

Καλησπέρα σε όλους, θα ήθελα να ρωτήσω κάτι και αν κάποιος/οι γνωρίζουν υπεύθυνα να απαντήσουν... Λοιπόν, ας υποθέσουμε ότι όλα πάνε καλα και αυτές οι θέσεις που είναι ακόμα ανοιχτές από τα αθλήματα Καλυφθούν επιτέλους... Και βγει ανακοίνωση για ψυχοτεχνικα που θα καλεί τους 50 επιτυχόντες και εμφανιστούν για παράδειγμα 45 άτομα (ας υποθέσουμε ότι 5 άτομα το μετάνιωσαν ή βρήκαν κάτι καλύτερο-άλλωστε είναι και 1 χρόνος που είναι μεγάλη αναμονή και αρκετή για να προκύψει κάτι... ). Η συγκεκριμένη προκήρυξη δεν έχει επιλαχόντες ώστε να καλέσουν άμεσα κάποια άτομα... Τι θα συμβεί λοιπόν τότε; Θα περιμένουμε πάλι από την αρχή να καλέσουν άτομα για υγειονομικά, αθλήματα με όλα τα συνεπακόλουθα (αναβολές, αναρρωτικές κτλπ;) ... Παρακαλώ να απαντήσουν μόνο όσοι γνωρίζουν και να μη λέει ο καθένας ότι υποθέτει και φαντάζεται!

Dmtrs

Δημοσίευση από Dmtrs »

Άλλοι 12 νομικοί και ξεμπερδεύουμε επιτέλους με αυτούς... Δεν παρουσιάστηκε ούτε αυτός που κάλεσαν μόνο του για υγιειονομικές!
αβγ

Δημοσίευση από αβγ »

κ. Κ. έγραψε:Καλησπέρα, είμαι ένας από τους πρώτους επιτυχόντες της προκυρηξης. Εδώ και κάποιους μήνες είμαι άνεργος και είχα κάνει τα χαρτιά μου σε ένα από τα προγράμματα κοινοφελους εργασίας (5μηνη σύμβαση) και είμαι επιτυχόν. Καλούμε να αποδεχθώ την θέση μέχρι την 1η Οκτωβρίου και έχω κάποιες επιφυλάξεις μήπως βρω τον μπελά μου... Γνωρίζει κάποιος τι γίνεται σε μια τέτοια περίπτωση οπού σε καλούνε για μια μόνιμη θέση και εσύ είσαι ήδη συμβασιούχος (5μηνη σύμβαση) ; Λύνεται με μια απλή παραίτηση της σύμβασης η θα έχω μπλεξίματα;

αδερφε δεν ειμαι δικηγορος αλλα η παρ.3 ισως πιανει την περιπτωση σου...
Άρθρο 35 Ν.3528/2007

Κατοχή δεύτερης θέσης
1. Απαγορεύεται ο διορισμός υπαλλήλου, με οποιαδήποτε σχέση, σε δεύτερη θέση:
α) δημοσίων υπηρεσιών, β) νομικών προσώπων δημοσίου δικαίου, γ) Ο. Τ. Α.
συμπεριλαμβανομένων και των ενώσεων αυτών, δ) δημοσίων επιχειρήσεων και
δημοσίων οργανισμών, ε) νομικών προσώπων ιδιωτικού δικαίου, που ανήκουν στο
κράτος ή επιχορηγούνται τακτικώς, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις, από
κρατικούς πόρους κατά 50% τουλάχιστον του ετήσιου προϋπολογισμού τους ή το
κράτος κατέχει το 51% τουλάχιστον του μετοχικού τους κεφαλαίου και
στ) νομικών προσώπων ιδιωτικού δικαίου, που ανήκουν στα υπό στοιχεία β΄, γ΄,
δ΄ και ε΄ νομικά πρόσωπα ή επιχορηγούνται από αυτά τακτικώς, κατά 50% τουλά-
χιστον του ετήσιου προϋπολογισμού τους, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις ή
κατά τα οικεία καταστατικά ή που τα ανωτέρω νομικά πρόσωπα κατέχουν το 51%
τουλάχιστον του μετοχικού τους κεφαλαίου.
2. Διατάξεις ειδικών νόμων που επιτρέπουν το διορισμό σε δεύτερη θέση
εξακολουθούν να ισχύουν.
3.Υπάλληλος που κατά παράβαση των διατάξεων των παραπάνω παραγράφων
διορίζεται σε δεύτερη θέση και αποδέχεται το διορισμό του θεωρείται ότι
παραιτείται αυτοδίκαια από την πρώτη θέση.

υγ. Δυστυχως ο νομικος που θα πηγαινε μονος του στα υγειονομικα, δεν παρουσιαστηκε...
ΖΙΑ

Δημοσίευση από ΖΙΑ »

1. στα ψυχοτεχνικα τεστς πρεπει να ζωγραφισουμε ατομο του ιδιου φυλου; εαν ναι, γιατι;
2. στα ψυχοτεχνικα θα καλεσουν 50 ατομα ή παραπανω για να εχουν το περιθωριο να αποκλεισουν μερικους;
Giwrgos82

Δημοσίευση από Giwrgos82 »

ΖΙΑ έγραψε:1. Στα ψυχοτεχνικα τεστς πρεπει να ζωγραφισουμε ατομο του ιδιου φυλου; Εαν ναι, γιατι;
2. Στα ψυχοτεχνικα θα καλεσουν 50 ατομα ή παραπανω για να εχουν το περιθωριο να αποκλεισουν μερικους;

1. Οχι
2.50 άτομα
δες και σελίδες 36,37
αν κάποιος ξέρει περισσότερα να το αναφέρει
Giwrgos82

Δημοσίευση από Giwrgos82 »

ΖΙΑ έγραψε:1. Στα ψυχοτεχνικα τεστς πρεπει να ζωγραφισουμε ατομο του ιδιου φυλου; Εαν ναι, γιατι;
2. Στα ψυχοτεχνικα θα καλεσουν 50 ατομα ή παραπανω για να εχουν το περιθωριο να αποκλεισουν μερικους;

1. Οχι
2.50 άτομα
δες και σελίδες 36,37
αν κάποιος ξέρει περισσότερα να το αναφέρει

Και προσθέτω.

1. Όσοι κριθούν ικανοί στις αθλητικές δοκιμασίες-πλην του μονίμου πυροσβεστικού προσωπικού και
των πυροσβεστών πενταετούς υποχρέωσης-καλούνται να υποβληθούν σε χρόνο και χώρο που
ανακοινώνεται στους ενδιαφερόμενους ατομικά σε ψυχοτεχνικές δοκιμασίες, προκειμένου να
εξακριβωθούν οι ψυχικές τους ικανότητες. Με την εξέταση αυτή ερευνάται, κατά το χρόνο της
δοκιμασίας ιδίως η κρίση, η προσαρμοστικότητα στις μεταβαλλόμενες καταστάσεις και απαιτήσεις, η
αυτοκυριαρχία, η συναισθηματική σταθερότητα, η δομή της προσωπικότητας, η σκέψη και η
αντίληψη. Η Επιτροπή αυτή με πράξη της, που δεν υπόκειται σε ένσταση, κρίνει τους υποψήφιους
ικανούς ή μη για κατάταξη.

2. Για την κάλυψη των θέσεων όσων κρίνονται ακατάλληλοι στις ψυχοτεχνικές δοκιμασίες, καλούνται
κατά σειρά βαθμολογικής κατάταξης ισάριθμοι υποψήφιοι της ιδίας ειδικότητας μέχρι τη
συμπλήρωση του απαιτούμενου αριθμού, οι οποίοι υποβάλλονται στις αντίστοιχες ψυχοτεχνικές
δοκιμασίες.
theolvs
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 64

Δημοσίευση από theolvs »

GUEST έγραψε: http://www.fireservice.gr/pyr_cms_files/dynamic/c215822/attach/diagrafi_25-9-12_el_GR.pdf

Δεν θα τελειώσουμε ποτέ!

Aς ελπισουμε να εχουν παρει καρτελα οι 6-7 που εχουν υγειονομικα την δευτερα
Dmtrs

Δημοσίευση από Dmtrs »

Τον Σεπτέμβρη έχουν περάσει 1 νομικός και 1 χημικός μηχανικός. Οπότε λείπει ακόμη 1 νομικός για να τελειώνουμε; Έχει ιδέα κανείς;
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες