Βάσεις - μόρια για Πυροσβεστική (2011)
Καμια ελπιδα... Ουτε για επιλαχον (γνωμη μου) ...
εχεις 16.2 + 2 μηχανη + 3 γ = 21200 Εχεις κανα πτυχιο αγγλικων;
εχεις 16.2 + 2 μηχανη + 3 γ = 21200 Εχεις κανα πτυχιο αγγλικων;
Ναι πρωτα θα διαλεξουν 320 ατομα που εχουν γ διπλωμα και πανω και μετα θα διαλεχθουν οι υπολοιποι.
Δυστηχως μονο αυτα εχω. Ευχαριστω
Ναι αλλα εγω εχω γ
Κοιτα τη αιτηση θα τη κανεις μη ακους τη λεω ποτε δε ξερεις!
υπαρχει περιπτωση οντως να πανε πολλοι ε. Φ λιμενικο Και να κοπουν πολλοι αθληματα οποτε με αυτο το σεναριο μπορει να μπεις.
υπαρχει περιπτωση οντως να πανε πολλοι ε. Φ λιμενικο Και να κοπουν πολλοι αθληματα οποτε με αυτο το σεναριο μπορει να μπεις.
πολιτης 1 έγραψε:Κοιτα τη αιτηση θα τη κανεις μη ακους τη λεω ποτε δε ξερεις!
απιθανο σενάριο για μενα
Παιδιά να σας κάνω μια ερώτηση εγώ ντίνο για λεωφορείο στις 20 του μηνα και οποτε με την βεβαίωση περνώ τα μόρια η είναι υποχρεωτικό να παρουσιάσω το diploma μέχρι τέλος τις προκήρυξης (κάτι το οποιο είναι αδύνατο)
Ειναι δυσκολο αυτο που ρωτας πολλοι το χουμε απορια... Παρε τηλ αυριο η πηγαινε απ τη πυροσβεστικη μαθε και ενημερωσε μας.
Μαλλον θε πρεπει να φτιαξουμε ξεχωριστη ενοτητα για τους υποψηφιους και των 2 κατηγοριων νομιζω οτι ειναι 70 απο ενιαιο και 30 απο τεε χωρις να ειμαι σιγουρος γιατι η προκηρυξη δεν το αναφερνει
ΤΟΜΙΣ έγραψε:Μαλλον θε πρεπει να φτιαξουμε ξεχωριστη ενοτητα για τους υποψηφιους και των 2 κατηγοριων νομιζω οτι ειναι 70 απο ενιαιο και 30 απο τεε χωρις να ειμαι σιγουρος γιατι η προκηρυξη δεν το αναφερνει
αυτό πάλι από που το είδες; Δεν έχει ακουστεί κάτι τέτοιο.
δεν ισχύει
- chris_alex
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 9
KΑλησπέρα,
στο σύνολο των μορίων προστίθενται και 500 μορια ότι τελείωσες γενικά λύκειο ή όχι;
(απόφοιτος τεε)
Γιατι σε κάποιο σημείο αναφέρει πως :
Για τους υποψηφίους της παραγράφου 3 του άρθρου 15 του ν.3938/2011 (Α' 61) δεν
προσμετράται ο βαθμός του απολυτηρίου τίτλου σπουδών, αλλά στα μόρια που συγκεντρώνει ο
υποψήφιος κατ' εφαρμογή των ανωτέρω περιπτώσεων α΄ έως και ι΄ προστίθενται πέντε (5) μόρια
αν ο υποψήφιος είναι απόφοιτος Λυκείου ή τέσσερα (4) μόρια αν είναι απόφοιτος Γυμνασίου ή
δύο (2) μόρια αν είναι απόφοιτος κατώτερης βαθμίδας εκπαίδευσης
στο σύνολο των μορίων προστίθενται και 500 μορια ότι τελείωσες γενικά λύκειο ή όχι;
(απόφοιτος τεε)

Γιατι σε κάποιο σημείο αναφέρει πως :
Για τους υποψηφίους της παραγράφου 3 του άρθρου 15 του ν.3938/2011 (Α' 61) δεν
προσμετράται ο βαθμός του απολυτηρίου τίτλου σπουδών, αλλά στα μόρια που συγκεντρώνει ο
υποψήφιος κατ' εφαρμογή των ανωτέρω περιπτώσεων α΄ έως και ι΄ προστίθενται πέντε (5) μόρια
αν ο υποψήφιος είναι απόφοιτος Λυκείου ή τέσσερα (4) μόρια αν είναι απόφοιτος Γυμνασίου ή
δύο (2) μόρια αν είναι απόφοιτος κατώτερης βαθμίδας εκπαίδευσης
Για τους εποχικους ισχυει αυτο φιλε μου σε λιγο θα τους δινουν και μορια αν τελιωσαν γυμνασιο δημοτικο αν εχουν δυο χερια δυο ποδια και δυο ματια ελεος... Οτι θελει Ο καθε παπουτσης κανει σε αυτη τη χωρα
Πρεπει να βγαλουμε ενα καινουριο forum για να ψηφιζουμε για την βαση γιατι ειναι 2 κατηγοριες σιγουρα 70 % απο ενιαιο και 30 % απο τεε δηλ εχουμε 420 ατομα απο ενιαιο 180 απο τεε απο τους οποιους 60 %με διπλωμα γ κατηγορια και πανω δηλ 252 ατομα με διπλωμα γ κατηγορια και πανω και 168 χωρις διπλωμα απο το ενιαιο λυκειο και απο το τεε 108 ατομα με διπλωμα γ κατηγορια και πανω και 72 χωρις διπλωμα ετσι βγαινουν τα ποσοστα αν ξερει κανεις κατι περισσοτερο ας απαντησει. ευχαριστω
Με τα μορια της τριτεκνιας γνωριζει καποιος τι γινεται τα παιρνουν ολοι η εχει οριο ηλικιας αγαμα και τετοια ας απαντησεις καποιος που εκανε τα χαρτια του αν γνωριζει
Πως είσαι τοσο σιγορος οτι διαζωριζονται αφου ουτε στην προκηρυξη το αναφερει αλλα ουτε εχεις κανει τα χαρτια σου. Παραπληροφορεις χωρις να εχεις ιδεα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες