Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατός Ξηράς (2010)
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 151
Μακαρι να μπορω να δηλωσω στην επομενη προκυρηξη εποπ... Τωρα ολα τα αλλα δεν με νοιαζουν... Ας ειμαι και απλος στρατιωτης...
Γιωργος 35 ΜΚ και μας το επαιζες και κομαντο θυμαμαι πριν βγουν τα αποτελεσματα στους υπολοιπους ε; Τραβα αγορι μου να πλυνεις κανα πιατο λουλη που μου θες και Ειδικες Δυναμεις... Σα φανταρακι καλα περασες αλλα φιλαρακι οι Ειδικες Δυναμεις δεν ψαχνουν για λιγοψυχα στελεχη... Αστο δεν κανεις! Αυτο να σου γινει μαθημα για να μην λές πολλες κουβεντες αλλη φορα... Φιλικα ενα commando
gg όταν μπεις ξεκινα παλι να τραγουδας και μην τα βάζεις με τον γιωργο 35 μοι καταδ γιατι αυτος ειδε πως ειναι τα πραγματα και μας μετεφερε την εμπειρια του και μαλλον για λατζα εισαι εσυ και οχι γιωργος.
Γιωργος 35 μοι καταδ έγραψε:Καλημερα παιδια... Εγω ημουν ενας απο τους επιτυχων στις ειδικες δυναμεις α/τ. Παρουσιαστηκα 14 Απριλιου και 18 εφυγα. Τωρα δεν ξερω αν εκανα το σωστο η λαθως αλλα ρε παιδια ενιωσα πολυ φανταρος και γενικοτερα η νοοτροπια ηταν πολυ οπισθοδρομικη... Και σκευτικα να κανω τα χαρτια μου για εποπ στο ναυτικο αεροπορια η σε καποια προκηρυξη λυμενικου και πυροζβεστικης... Αυτο που ξερω ειναι πως πτοκηρυξεις για εποπ θα υπαρχουν παντα... Η δυναμη στρατου ειναι παντα στανταρ. Ο στρατος δεν ειναι ΕΡΤ να εχει λιγοτερους στρατιωτες για να κανουμε οικονομια. Η σταση της Ελλαδας ειναι ξεκαθαρη σε αυτο το θεμα. Και τελος μην κανετε σαν τρελοι για να μπειτε. Οσο και να σου αρεσει ο στρατος μαζι με τις μιωσεις τα λευτα αυτα δεν φτανουν ουτε για βενζυνες... Καλυτερα σεκιουρητας των 800 ευρω κοντα στο σπιτι σου.
ουτε 600 ευρω δεν περνουν οι σεκιουριτη φιλε μου

NIKH.21 έγραψε:
650 ευρώ η σεκιουριτάς σε δημόσιο οργανισμό όπου εργάζομαι (ως εξωτερικός συνεργάτης).
Ωστόσο η συζήτηση για τους μισθούς των ΕΠΟΠ δεν είναι εδώ.
Υπάρχει ξεχωριστό θέμα...
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
Βλακιες... Ακου σεκουριτη. Απο την αρχη ξερεις τι θα συναντησεις στις ειδικες δυναμεις... Γιατι πηγες αραγε...
- OMEGA
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 179
- Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
- Επάγγελμα: Web Designer
εεεεεε;800-1000 ευρω περνουν +ασφαλιση +ενσημαNIKH.21 έγραψε:Γιωργος 35 μοι καταδ έγραψε:Καλημερα παιδια... Εγω ημουν ενας απο τους επιτυχων στις ειδικες δυναμεις α/τ. Παρουσιαστηκα 14 Απριλιου και 18 εφυγα. Τωρα δεν ξερω αν εκανα το σωστο η λαθως αλλα ρε παιδια ενιωσα πολυ φανταρος και γενικοτερα η νοοτροπια ηταν πολυ οπισθοδρομικη... Και σκευτικα να κανω τα χαρτια μου για εποπ στο ναυτικο αεροπορια η σε καποια προκηρυξη λυμενικου και πυροζβεστικης... Αυτο που ξερω ειναι πως πτοκηρυξεις για εποπ θα υπαρχουν παντα... Η δυναμη στρατου ειναι παντα στανταρ. Ο στρατος δεν ειναι ΕΡΤ να εχει λιγοτερους στρατιωτες για να κανουμε οικονομια. Η σταση της Ελλαδας ειναι ξεκαθαρη σε αυτο το θεμα. Και τελος μην κανετε σαν τρελοι για να μπειτε. Οσο και να σου αρεσει ο στρατος μαζι με τις μιωσεις τα λευτα αυτα δεν φτανουν ουτε για βενζυνες... Καλυτερα σεκιουρητας των 800 ευρω κοντα στο σπιτι σου.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 147
Γιωργος 35 μοι καταδ έγραψε:Καλημερα παιδια... Εγω ημουν ενας απο τους επιτυχων στις ειδικες δυναμεις α/τ. Παρουσιαστηκα 14 Απριλιου και 18 εφυγα. Τωρα δεν ξερω αν εκανα το σωστο η λαθως αλλα ρε παιδια ενιωσα πολυ φανταρος και γενικοτερα η νοοτροπια ηταν πολυ οπισθοδρομικη... Και σκευτικα να κανω τα χαρτια μου για εποπ στο ναυτικο αεροπορια η σε καποια προκηρυξη λυμενικου και πυροζβεστικης... Αυτο που ξερω ειναι πως πτοκηρυξεις για εποπ θα υπαρχουν παντα... Η δυναμη στρατου ειναι παντα στανταρ. Ο στρατος δεν ειναι ΕΡΤ να εχει λιγοτερους στρατιωτες για να κανουμε οικονομια. Η σταση της Ελλαδας ειναι ξεκαθαρη σε αυτο το θεμα. Και τελος μην κανετε σαν τρελοι για να μπειτε. Οσο και να σου αρεσει ο στρατος μαζι με τις μιωσεις τα λευτα αυτα δεν φτανουν ουτε για βενζυνες... Καλυτερα σεκιουρητας των 800 ευρω κοντα στο σπιτι σου.
αν ένιωσες πολύ φαντάρος στις ειδικές δυνάμεις στο ναυτικό αν μπεις θα νιώσεις πιο χειρότερα.
... Συγνώμη, δικαίωμα είναι να παραιτηθεί ο οποιοσδήποτε αλλά ρωτάω γιατί δηλώνει επ. Οπ εξαρχής; Ο στρατός είναι στρατός, είτε ξηράς, είτε ναυτικό, είτε αεροπορία, υπάρχουν κανόνες και θα πρέπει να συμμορφώνεσαι... Ειδικά για τις ειδικές δυνάμεις. Βέβαια πολλοί παραμυθιάζονται από πολιτικά πρόσωπα ό, τι και καλά μην αγχώνεστε μα σε λίγο θα βγουν 15 άλλες προκηρύξεις... Λιμενικό, αστυνομία, ΔΕΗ, ΕΛΤΑ, πυροσβεστική κ. Λ. Π... Ρε παιδιά που ζείτε; Η χώρα βάρεσε κανόνι... ΤΕΛΟΣ.10 θα φεύγουν και 1 θα προσλαμβάνεται, εγώ βάζω και στοίχημα ό, τι ειδικά η Αεροπορία δεν θα ζητησει νέα στελέχη, ούτε σε 5 χρόνια. Και αμφιβάλλω αν βγει η οποιαδήποτε προκήρυξη σε βάθος 3ετίας... Βέβαια ο κάθε μασκαράς βουλευτάκος για να δικαιολογήσει την ύπαρξη του λέει αυτά που θέλει καθένας να ακούσει... Αλλά το ζήτημα είναι ό, τι πατώσαμε... Όσοι προλάβατε, προλάβατε, βέβαια χωρίς δώρα και επιδόματα και περικοπές θα είναι κάπως αλλά θα έχετε μία σταθερή εργασία... Καλή συνέχεια.
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
Αρχικά αποστάλθηκε από Γιωργος 35 μοι καταδ
Καλημερα παιδια... Εγω ημουν ενας απο τους επιτυχων στις ειδικες δυναμεις α/τ. Παρουσιαστηκα 14 Απριλιου και 18 εφυγα. Τωρα δεν ξερω αν εκανα το σωστο η λαθως αλλα ρε παιδια ενιωσα πολυ φανταρος και γενικοτερα η νοοτροπια ηταν πολυ οπισθοδρομικη... Και σκευτικα να κανω τα χαρτια μου για εποπ στο ναυτικο αεροπορια η σε καποια προκηρυξη λυμενικου και πυροζβεστικης... Αυτο που ξερω ειναι πως πτοκηρυξεις για εποπ θα υπαρχουν παντα... Η δυναμη στρατου ειναι παντα στανταρ. Ο στρατος δεν ειναι ΕΡΤ να εχει λιγοτερους στρατιωτες για να κανουμε οικονομια. Η σταση της Ελλαδας ειναι ξεκαθαρη σε αυτο το θεμα. Και τελος μην κανετε σαν τρελοι για να μπειτε. Οσο και να σου αρεσει ο στρατος μαζι με τις μιωσεις τα λευτα αυτα δεν φτανουν ουτε για βενζυνες... Καλυτερα σεκιουρητας των 800 ευρω κοντα στο σπιτι σου.
τι να πει κανεις... Ετσι ειναι οι ειδικες δυναμεις και σε οποιον αρεσουν... Το ηξερες εξαρχης. Κανε και εσυ οτι κανουν οι πιο πολλοι... Οσοι δεν μπορουν να μπουν στρατο η αστυνομια γινονται σεκιουριταδες... Χαχαχαχαχαχα
Καλημερα παιδια... Εγω ημουν ενας απο τους επιτυχων στις ειδικες δυναμεις α/τ. Παρουσιαστηκα 14 Απριλιου και 18 εφυγα. Τωρα δεν ξερω αν εκανα το σωστο η λαθως αλλα ρε παιδια ενιωσα πολυ φανταρος και γενικοτερα η νοοτροπια ηταν πολυ οπισθοδρομικη... Και σκευτικα να κανω τα χαρτια μου για εποπ στο ναυτικο αεροπορια η σε καποια προκηρυξη λυμενικου και πυροζβεστικης... Αυτο που ξερω ειναι πως πτοκηρυξεις για εποπ θα υπαρχουν παντα... Η δυναμη στρατου ειναι παντα στανταρ. Ο στρατος δεν ειναι ΕΡΤ να εχει λιγοτερους στρατιωτες για να κανουμε οικονομια. Η σταση της Ελλαδας ειναι ξεκαθαρη σε αυτο το θεμα. Και τελος μην κανετε σαν τρελοι για να μπειτε. Οσο και να σου αρεσει ο στρατος μαζι με τις μιωσεις τα λευτα αυτα δεν φτανουν ουτε για βενζυνες... Καλυτερα σεκιουρητας των 800 ευρω κοντα στο σπιτι σου.
τι να πει κανεις... Ετσι ειναι οι ειδικες δυναμεις και σε οποιον αρεσουν... Το ηξερες εξαρχης. Κανε και εσυ οτι κανουν οι πιο πολλοι... Οσοι δεν μπορουν να μπουν στρατο η αστυνομια γινονται σεκιουριταδες... Χαχαχαχαχαχα

- dimitris mak
- Ταξίαρχος
Ετσι ειναι ο στρατος... Και οποιος γουσταρει...
DIMITRIOS2010 έγραψε:Μανωλια καλησπερα τι κανεις;
Καλα, ευχαριστω!

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες