Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)
Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)
Να ξέρετε πως στις αναβολές πέρασαν ελάχιστοι. Τώρα τα βύσματα είναι άλλου παπά ευαγγέλιο

Ναι ρε φίλε όμως γι αυτόν τον λόγο κάλεσαν 1500 άτομα
Ούτε αυτοί δεν τους έφταναν;

Ναι ρε φίλε όμως γι αυτόν τον λόγο κάλεσαν 1500 άτομα
Ούτε αυτοί δεν τους έφταναν;
Τελευταίες εκτιμήσεις για Α και Β μιας κ αύριο θα ξέρουμε τα αποτελέσματα
Καλησπέρα παιδιά. Καλό μήνα με υγεία και καλή επιτυχία σε όλους!
Μια ερώτηση. Σε προηγούμενα ποστ λέτε ότι από την αποχή η σειρά θα φτάσει και 2.100, μετά λέτε ότι θα φτάσει το πολύ 1300.
Γιατί;
Μια ερώτηση. Σε προηγούμενα ποστ λέτε ότι από την αποχή η σειρά θα φτάσει και 2.100, μετά λέτε ότι θα φτάσει το πολύ 1300.
Γιατί;
Ο καθένας εδώ πετάει ότι ναναι
Μερικοί το κάνουν και επίτηδες επειδή είναι κάτω κάτω στην σειρά και θέλουν να ρίξουν την ψυχολογία
Σε ευχαριστώ που απάντησες. Προσωπικά θα ήθελα να φτάσει διότι και γω κάπου εκεί βρίσκομαι, είμαι κοπέλα και κάνω 1+ χρόνο προπονήσεις για να είμαι εντάξει! Απλά μου είχαν δώσει ελπίδα! Καλή συνέχεια
Μην απελπίζεσαι λένε για ακόμη 250 προσλήψεις ειδικών φρουρών για την συγκοινωνιακή αστυνομία σίγουρα μετά από 1 χρόνο θα έχουν καθήκοντα αστυνομικού όπως έγινε και με τους οππι
Έχουν ξεκινήσει και παίρνουν τηλέφωνα από τα τμήματα και για αυτούς που είναι και μετά το 1040 ξέρει κανείς κάτι?
Με πηραν μολις απο ΑΤ ότι Τετάρτη πρέπει να είμαι Τρίπολη, ειμαι στην σειρά κοντά 1500
Φίλε μου είμαι 1460, είσαι πιο κοντά στο 1500;
Ρε παιδια με καλη προθεση το λεω, τι μανια σας εχει πιασει με τις αποχες και το μεχρι που θα φτασει η λιστα... Κανεις δε ξερει να απαντησει σε αυτο, αν σας παρουν τηλεφωνο σας πηραν αλλιως προχωρατε...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 13 επισκέπτες