Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Ben

Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)

Δημοσίευση από Ben »

Να ξέρετε πως στις αναβολές πέρασαν ελάχιστοι. Τώρα τα βύσματα είναι άλλου παπά ευαγγέλιο
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Ben έγραψε: Σάβ Φεβ 01, 2025 11:35 am Να ξέρετε πως στις αναβολές πέρασαν ελάχιστοι. Τώρα τα βύσματα είναι άλλου παπά ευαγγέλιο
Έτσι γίνεται συνήθως, αν δεν τα βγάζεις την πρώτη φορά, σε 2-3 μέρες που θα ξαναδώσεις δεν πρόκειται να έχει καμία διαφορά.
Επισκέπτης

:lol:
Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Φεβ 01, 2025 11:33 am
Kostas778 έγραψε: Σάβ Φεβ 01, 2025 11:20 am Εμένα το μόνο περίεργο σε όλο αυτό είναι το γεγονός ότι μοίραζαν τις παρατάσεις σαν καραμέλες σε πολλά άτομα παρόλο που είχαν κοπεί.
Δλδ σε άλλες προκυρηξεις όπως την δικαστική έφευγες τώρα αυτό γιατί να γίνεται;
Πιστεύω για 2 λογους.1ον η αποχή ήταν αρκετά μεγάλη και δεύτερον βιάζονταν να συμπληρώσουν τις θέσεις για να προχωρήσει η διαδικασία. Αν αναγκοζανταν να ξανακαλεσουν θα πήγαιναν μια βδομάδα τουλάχιστον πίσω και από την στιγμή που βιάζονται δεν το ήθελαν.

Ναι ρε φίλε όμως γι αυτόν τον λόγο κάλεσαν 1500 άτομα
Ούτε αυτοί δεν τους έφταναν;
Kosta678881

Δημοσίευση από Kosta678881 »

:lol:
Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Φεβ 01, 2025 11:33 am
Kostas778 έγραψε: Σάβ Φεβ 01, 2025 11:20 am Εμένα το μόνο περίεργο σε όλο αυτό είναι το γεγονός ότι μοίραζαν τις παρατάσεις σαν καραμέλες σε πολλά άτομα παρόλο που είχαν κοπεί.
Δλδ σε άλλες προκυρηξεις όπως την δικαστική έφευγες τώρα αυτό γιατί να γίνεται;
Πιστεύω για 2 λογους.1ον η αποχή ήταν αρκετά μεγάλη και δεύτερον βιάζονταν να συμπληρώσουν τις θέσεις για να προχωρήσει η διαδικασία. Αν αναγκοζανταν να ξανακαλεσουν θα πήγαιναν μια βδομάδα τουλάχιστον πίσω και από την στιγμή που βιάζονται δεν το ήθελαν.

Ναι ρε φίλε όμως γι αυτόν τον λόγο κάλεσαν 1500 άτομα
Ούτε αυτοί δεν τους έφταναν;
giorgosa

Δημοσίευση από giorgosa »

Τελευταίες εκτιμήσεις για Α και Β μιας κ αύριο θα ξέρουμε τα αποτελέσματα
Επισκέπτης

Καλησπέρα παιδιά. Καλό μήνα με υγεία και καλή επιτυχία σε όλους!
Μια ερώτηση. Σε προηγούμενα ποστ λέτε ότι από την αποχή η σειρά θα φτάσει και 2.100, μετά λέτε ότι θα φτάσει το πολύ 1300.
Γιατί;
Kopritis6666

Δημοσίευση από Kopritis6666 »

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Φεβ 01, 2025 2:18 pm Καλησπέρα παιδιά. Καλό μήνα με υγεία και καλή επιτυχία σε όλους!
Μια ερώτηση. Σε προηγούμενα ποστ λέτε ότι από την αποχή η σειρά θα φτάσει και 2.100, μετά λέτε ότι θα φτάσει το πολύ 1300.
Γιατί;
Ο καθένας εδώ πετάει ότι ναναι
Μερικοί το κάνουν και επίτηδες επειδή είναι κάτω κάτω στην σειρά και θέλουν να ρίξουν την ψυχολογία
Επισκέπτης

Σε ευχαριστώ που απάντησες. Προσωπικά θα ήθελα να φτάσει διότι και γω κάπου εκεί βρίσκομαι, είμαι κοπέλα και κάνω 1+ χρόνο προπονήσεις για να είμαι εντάξει! Απλά μου είχαν δώσει ελπίδα! Καλή συνέχεια
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Φεβ 01, 2025 2:35 pm Σε ευχαριστώ που απάντησες. Προσωπικά θα ήθελα να φτάσει διότι και γω κάπου εκεί βρίσκομαι, είμαι κοπέλα και κάνω 1+ χρόνο προπονήσεις για να είμαι εντάξει! Απλά μου είχαν δώσει ελπίδα! Καλή συνέχεια
Μην απελπίζεσαι λένε για ακόμη 250 προσλήψεις ειδικών φρουρών για την συγκοινωνιακή αστυνομία σίγουρα μετά από 1 χρόνο θα έχουν καθήκοντα αστυνομικού όπως έγινε και με τους οππι
panagi

Δημοσίευση από panagi »

Έχουν ξεκινήσει και παίρνουν τηλέφωνα από τα τμήματα και για αυτούς που είναι και μετά το 1040 ξέρει κανείς κάτι?
Επισκέπτης

panagi έγραψε: Σάβ Φεβ 01, 2025 3:29 pm Έχουν ξεκινήσει και παίρνουν τηλέφωνα από τα τμήματα και για αυτούς που είναι και μετά το 1040 ξέρει κανείς κάτι;
Μόλις βγουν τα αποτελέσματα είχε πει το παιδί πιο πάνω
chem1cal3

Δημοσίευση από chem1cal3 »

Με πηραν μολις απο ΑΤ ότι Τετάρτη πρέπει να είμαι Τρίπολη, ειμαι στην σειρά κοντά 1500
Επισκέπτης

Δηλαδή ξεκίνησαν παίρνουν τηλέφωνα ;
Επισκέπτης

Φίλε μου είμαι 1460, είσαι πιο κοντά στο 1500;
Επισκέπτης

Ρε παιδια με καλη προθεση το λεω, τι μανια σας εχει πιασει με τις αποχες και το μεχρι που θα φτασει η λιστα... Κανεις δε ξερει να απαντησει σε αυτο, αν σας παρουν τηλεφωνο σας πηραν αλλιως προχωρατε...
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες