Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2022)
Υπαρχει πληροφορηση ποσες αιτήσεις στο περιπου έχουν γίνει από υποψήφιο, α που να δήλωσε και ΠΝ;
Αυτό που έγινε για την παράταση είναι και καλό από μια πλευρά διότι ευνοεί τους οβα από το 2017 γιατί τον Μάιο κλείνουν 5 χρόνια και θα λάβουν το έξτρα 50 μόρια δλδ 300 σύνολο και επίσης οι δεα και οι φαντάροι αντίστοιχα επιπλέον μήνες θητείας με αντίστοιχο συντελεστή...
1000 ειναι οι αιτήσεις για το ναυτικό νομιζω
Πριν τρεις βδομάδες που εκανα ήταν 23. Για να δουμε ποσες θα φτάσουν σε δυο μήνες. Προσπαθουν να μαζέψουν κόσμο και απο ΣΞ, ΠΑ. Ευχαριστώv.p έγραψε:1000 ειναι οι αιτήσεις για το ναυτικό νομιζω
230 και κάτι αιτήσεις περιπου πριν τρεις βδομαδεςNavy έγραψε:Πριν τρεις βδομάδες που εκανα ήταν 23. Για να δουμε ποσες θα φτάσουν σε δυο μήνες. Προσπαθουν να μαζέψουν κόσμο και απο ΣΞ, ΠΑ. Ευχαριστώv.p έγραψε:1000 ειναι οι αιτήσεις για το ναυτικό νομιζω
Οι ειδικότητες που παιρνει στο ναυτικό ειναι ολες καραβίσιες δηλαδη οποίος μπει θα κατσει μια 20ετια στα καράβια σιγουρα τωρα αν εχει καποιος κανα γνωστό ισως κατσει λιγοτερο Αλλα με αυτα που γίνονται τελευταια εχουν αυξηθεί πολυ τα ταξίδια
Παρουσιάστηκα για να εκτελέσω την θητεία μου 4 Απρίλη και έκανα την αίτηση 20 Απρίλη. Σαν μόρια θητείας θα πάρω μέχρι τη στιγμή που έκανα την αίτηση ή μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 478
v.p έγραψε:Επισης αν εχω κανει την βασικη εκπαιδευση στην θητεια στον στρατο θα πρεπει να την ξαναπερασω στο ναυτικο;
Ξεκινάς απο το 0
Δεν ειναι ολες καραβισιεςv.p έγραψε:Οι ειδικότητες που παιρνει στο ναυτικό ειναι ολες καραβίσιες δηλαδη οποίος μπει θα κατσει μια 20ετια στα καράβια σιγουρα τωρα αν εχει καποιος κανα γνωστό ισως κατσει λιγοτερο Αλλα με αυτα που γίνονται τελευταια εχουν αυξηθεί πολυ τα ταξίδια
Τωρα οποιος αγαπα το οπλο του ΠΝ γιατι ειναι ενα ιδιαιτερο σωμα θα παει
Οσο γι αυτα που γινονται ! Παντα γινοντουσαν και παντα θα γινονται γι αυτο πας (οχι εσυ) ολοι μας στις ΕΝ. ΔΥ Οσο η ενταση ανεβενει απο τα μογγολια αυτο ισχιει για ολους δεν ειναι μονο για το ΠΝ. Αλλιως καλυτερα να παμε αλλου. Θα ειναι καλυτερα να πανε παιδια που το θελουν πολυ
re pate kala re έγραψε:Πρόωρη σύνταξη ένας στρατιωτικός έπαιρνε Κάποτε όπως και οι αστυνομικοί που ανήκουν στο ΜΤς, επειδή εκτίθεσαι σε συμβουλεύω πριν μπεις να γράψεις διάβασε Τι ισχύει με το συνταξιοδοτικό
Politi o re pate kala εχει δικιο σε αυτο που λεει φιλε μου. Εχουν αλλαξει πολυ τα πραγματα στο συνταξιοδοτικο σχεδον πλεον ολοι ειναι στο ΕΦΚΑ.
Ενα ομως απο τα καλα ειναι οτι δεν χανεις τα ενσυμα σου και ενα αλλο καλο ειναι η ασφαλεια σου που ειναι βασικα θεματα για εναν εργαζωμενο οπως και καθε μηνα θα παρεις τα λεφτα σου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Πέμ Απρ 28, 2022 10:00 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 36
ενώ αυτός που είναι στο 10ο μήνα θα πάρει μόρια για 10 μήνες;re pate kala re έγραψε:v.p έγραψε:Επισης αν εχω κανει την βασικη εκπαιδευση στην θητεια στον στρατο θα πρεπει να την ξαναπερασω στο ναυτικο;
Ξεκινάς απο το 0
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 478
Erie45 έγραψε:Παρουσιάστηκα για να εκτελέσω την θητεία μου 4 Απρίλη και έκανα την αίτηση 20 Απρίλη. Σαν μόρια θητείας θα πάρω μέχρι τη στιγμή που έκανα την αίτηση ή μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα
Λογικά δεν παίρνεις τίποτα γιατί δεν έχεις Κλείσει μήνα αλλά ίσως σου δώσουν 10 μόρια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Πέμ Απρ 28, 2022 9:57 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 15
Καλησπέρα. Ενοειται ο ρε πάτε κλ εχει δικιο κ συ έχεις δικιο. Γενικα πιο πολυ αναφέρθηκα στις αστοχιες της παρούσας κυβέρνησης... Αυτό το σχόλιο για τη σύνταξη το έκανα διότι ναι σαν εποπ εστω κ μειωμένη θα πάρεις όμως σύνταξη θα πας ενα ταξίδι στη ζωή σου κάπου. Σε ολες τις άλλες δουλειές μηδέν άδειες και σύνταξη όταν έχεις πεθάνει αυτό ενοω.Εγω παω ναυτικό δεν εχω θεμα και... Για λιγότερα χρήματα. Μου άρεσει
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 66
Το ΠΝ για εμένα είναι ψηλά... Και μακάρι να πήγαινα ! Αλλά με τα μόρια που έχω το βλέπω με τηλεσκόπιο! Στρατό ξηράς υπάρχουν ελπίδες
Καλημερα! Ειδα οτι ρωτησε κι αλλη μια κοπελα τι γινεται σε περιπτωση εγκυμοσυνης, αλλα δεν γνωριζει καποιος να απαντησει. Εγω πηρα τηλεφωνο στο helpdesk και ο ενας μου ειπε οτι δεν μπορω να δωσω αθληματα και κοβομαι και ο αλλος μου ειπε δεν το γνωριζω αυτο, πρεπει να ρωτησετε. Σε ποιον να ρωτησω δεν μου ειπε. Εγω θα απευθυνθω σε δικηγορο γιατι δεν γινεται να σε αποκλειουν απο προκυρηξη λογω εγκυμοσυνης. Ειναι διακριση φυλου αυτο. Στην αστυνομια και στην πυροσβεστικη εχουν προβλεψει για εγκυμονουσες. Γνωριζει καποιος αντιστοιχη περιπτωση;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης